Руската кривославна църква издаде колаборацията на Сакскобургготски

ОБНОВЕНА ( с тази карикатура от в. “Сега”)

 

 

 

 

 

Провокацията в руската църква в София на външния министър на руската православна църква митрополит Антоний беше разкрита вчера. Български граждани успяха да организират протест срещу него и персоната Митрофанова, която българските власти така и не посмяха да обявят за нон грата.

Оказа се, че в програмата на руския емисар е била включена и друга провокация, държана в тайна. Волоколамският митрополит Антоний, отново придружен от Митрофанова, е гостувал във Врана на Симеон Сакскобургготски ( на снимката от руския сайт). Поздравили са го за неговия личен принос в укрепването на отношенията между БПЦ и РПЦ. Той пък предал поздрави и благопожелания на руския патриарх Кирил.  

 

 

 

Опитът да бъде скрита информацията за колаборацията на Сакскобургготски, за която нито руското посолство, нито самият той съобщават в своите сайтове, беше провален от външния отдел на руската кривославна църква.

ОТДЕЛ ВНЕШНИХ ЦЕРКОВНЫХ СВЯЗЕЙ

“личный вклад Главы Царского дома Болгарии в укрепление отношений между Русской и Болгарской Православными Церквами. Симеон II передал приветствие и благопожелания Святейшему Патриарху Кириллу” http://mospat.ru/ru/news/89857/

Това не е първият път, когато руският емисар Антоний си общува в България със Сакскобургготски. През 2020 г., въпреки карантината, Антоний беше изпроводен тук да почете с имперското внимание на Москва рождения ден на Кобурга.

Гузните съзаклятници от руското посолство и от Врана този път са проявили “скромност”. Но империята не прощава никому. Тя държи да се знае, че обгрижва своите агенти за влияние в България. 

Колаборацията на Кобурга слага точка на съмненията относно неговата служба в полза на Москва. Самият той увърташе. Изтъкваше необходимостта да се поддържат добри отношения с Русия. Предаде тази щафета на своя телохранител Бойко Методиевич, който до самия край на своето премиерстване се ръководеше от принципа на “баланса” между Изтока и Запада. Беше издаден от ТАСС за унизителното му поведение в Русия през 2018 година, където се беше извинявал на Путин, че не се е старал досега достатъчно досега да му услужи. 

Дали Сакскобурготтски се е надявал да не бъде разкрита истината за срещата му с външния министър на руската кривославна църква, която е пропаганден инструмент на руската агресия? Илюзиите му, ако е имал такива, са разбити от господарите му. Те явно държат да се знае. Преценили са, че Симеон няма как да управлява отново, но поне може да бъде употребен като доказателство за всесилието на руското влияние. 

Ударът по репутацията на бившия ни премиер е равносилен на рикошета от решението му да си върне имотите в България, които уж нямаше да си връща. Това му струваше премиерската “корона” в очите на българите. Сега руската му ушанка ще отврати още повече онова мнозинство в България, което презря путлеритска РаZия заради нейната агресия, останала неосъдена от Сакскобургготски.   

 

14 мнения за “Руската кривославна църква издаде колаборацията на Сакскобургготски”

 1. Преди две седмици беше изнесена информация, че 437 деца са убити в Украйна от руските окупатори.
  Сакскобургготски се е срещнал с представители на една терористична държава, с която никой нормален човек не иска да има нещо общо. Изолацията на Русия в световен мащаб обяснява защо руснаците са се похвалили с тази седянка.
  Следователно Кобургът е съучастник в тези чудовищни престъпления. Добре е да се изсели в Беларус, Сирия, Никарагуа или Северна Корея, за да не цапа българската земя.

 2. – мутрофановна обяви, че украински бежанци вчера вдигали шум и са я блокирали вчера на кацапското им сборище насред София
  – 1923г Япония ще предостави над 1 милион долара за украинските бежанци в България.
  … (П)реZидент и минали , сегашни и бъдещи премиери дали някога ще се усетят за поZора , който лепнаха на България

 3. Референдумът ни от 1947 година е точно толкова легитимен и с такава правна стойност като тези в Крим, Луганск и Донецк. Също така- Търновската Конституция не е отменена. А и в нея не съм разбрал да има правна форма “референдум”.

 4. Аз мисля, че е трябвало ДАНС да претарашат самолета на попа. Нещо е донесъл и отнесъл. Я чипове за ракетки, я парички за подкупи..

 5. Кобурготски отдавна е ясен. Агент на КГБ. Позор за баща си!

 6. Мадридският мошеник е ясен още с факта, че стана маша в ръцете на комунягите, директно ръководен от КГБ! Той е най – позорната и подла личност в рода си!

 7. И да иска кобурга не може да откаже на орките да го посетят. Много отдавна е вербуван от резидента на кгб и дс във Финландия (мисля, че името беше пламен тимнев, чието досие беше унищожено от бриго аспарухов). Доста пари е взел от москва.
  Доколкото зная е снабдявал ссср с образци на западно оръжие.

 8. Трябва да отбележим , че главният телохранитель на мУтрофановНа беше пикаещият шут , който е вождь на кремълската “партия” АБВь, основана НЕзаконно от бившия й генсекь – агенть Гоцье, докато беше монтиран за реZZиЛдент на НРБ , преди повече от 10 години! Сега пикаещият шуть е коалиционен съпартиец на кУрвела ниновНаЯ, но и момента е и особено овластен съзаклятник на сегашният зеленоТИКВЕН реZZиЛденть – лумПен гаден, и това се вижда от това че лумПен гаден му позволява да е гид на чекисткия кривославен поп и на мУтрофановНа!
  Двамата , сега, са се обединили и срещу България, и срещу въртешнопартийният им архивраг кУрвела ниновНаЯ!
  А пък кУрвела ниновНаЯ не изостава от тях , като продължава да е особено гнусна лъжкиня, каквато винаги е била , като партийна приватизационна калинка!
  кУрвела ниновНаЯ сега не само лъже, тя вече е особено нагла и престъпна манипулаторка, която извърши държавен преврат , като монтира сегашния фатмашки реZZиЛдент лумПен гаден, по заповед на Кремъл, чрез чекисткият водещ афицерь решетников!
  кУрвела ниновНаЯ искаше по този превратаджийски начин да използва лумПен гаден за своите лични и партийни цели, но той не я слушка, защото като професионален шпионски дрон-камикадзе
  приема директно заповеди от Кремъл на ДРОНЬдуковь2, а сега слушка заповеди и от Банкя, и от сараите, и заради това не остава време да слушка и мандатоносителката си кУрвела, все пак фърчило-дроновете имат навика да отлитат от своите ракетоносители от Позитано, според посоката на духащия ги вятър, нали!
  И сега и лумПен гаден е разочарован от ПП по същия начин, по който кУрвела е разочарована от него, той също разчиташе, че ПП ще го слушкат, въпреки че той не слушка кУрвела!
  А кУрвела даже има вселенската наглост да лъже , че лумПен гаден е създал ПП, за да унищожи едновременно и БКП ,и ГЕРБ. А пък тя създаде лумПен гаден!
  Макар , че откакто ПП е създадена , кУрвела е загубила по-малко от 10 % от гласоподавателите си, а за предишните 5 години, преди ПП, е загубила над 300 % от избирателите си!!!! Над 30 ПЪТИ повече загуби, още много преди ПП!
  Някой все още да вижда логика в тъпотията на мужишкият джендърь кУрвела ниновНаЯ???
  Същия ТЪПир е и нейния последовател в незаконните преврати лумПен гаден, който незаконно се меси във всички власти , като даже има вселенската фатмашка наглост и цинична арогантност да създава НЕзаконно дори лични “партии” , като фатмашки воззходь, чрез които извършва вече и парламентарни преврати!
  Също, като учиндлските чалгарски превратаджии, които не само извършиха 3 парламентарни преврата, но сега предлагат и президентски конституционен преврат, защото нямат нищо друго какво да предложат , освен да се прикрепят към резидентската камарила, за да могат поне да го използват, за се докопат до някаква власт или до парламента.

  Но все пак в момента е на ход
  хартиеният преврат на кУрвела, която създаде превратаджията лумПен гаден, който сега не я слушка, и създава НЕзаконно “партии” , които унищожават кУрвела. И той има помощта на другия конкурент на кУрвела-пикаещият шут от АБВь!
  кУрвела е забравила древното правило , че коЙто преврат прави , от преврат си отива!
  Същото важи и за превратаджийското й дрон-камикадзе от ДРОНЬдуковь2 , който тя монтира там!
  И той ще я последва, в превратаджийската им съдба, както се случи вече и с техния чалгаджийски превратаджия от учиндолската ченгесарска шайка!

  А и Кобурга е най-точния пример за бъдещето на сегашните хартиени превратаджии! Той създаде популисткия монархобольшевизъм, наследен бокоТИКВАТА и неговия европопулистки порционен мутросоциализъм!
  А сега е реда на НЕзаконния фатмашки социализъм от ДРОНЬдуковь2!
  Кобурга се провали заради своите тежки лични зависимости от задкулисието, сега е техния ред!
  Дори и извън властта , Кобурга пак е подвластен на кремълските си зависимости, той беше началото на ченгесарския и мутренския реванш , след ОДС, той продължава и при бокоТИКВАТА, кУрвела ниновНаЯ, лумПен гаден,
  учиндолските чалгарски ТЪПири, фатмашки воззходь и другите превратаджи на ченгесарите!
  Кобурга даже реставрира и московския диктат в БПЦ и няма как Кремъл да забрави кривославните заслуги на своя монархичен агенть, и затова го почита пак чрез Кремълския чекистки патриархать !

 9. КобургЪт: Аз да си поискам имотите?!?! НИКОГА!!
  Е, 800 (!) дни му вЕрвахме….
  Това, което му пожелавам е да е жив, но да не знае…

 10. В Южна Африка преди години се запознах с българиин, играл си като дете със симеончо. Каза ми, че другаря цар е бил изгонен от Уест Поинт още първия семестър, със забрана за влизане в САЩ, поради връзки с руските тайни служби. Нямам основание да не вярвам на този човек, напуснал този свят междувременно, но все пак да попитам – някой знае ли нещо по въпроса?

 11. Todor Todorov 💙💛,

  2010г Симеон е знаменосец на випуска си на 50-годишнината от завършването на Военната академия “Вали Фордж”в Пенсилвания
  Симеон II е записан във Военната академия “Вали Фордж”по съвет на бившия пълномощен министър на САЩ Джордж Ърл, губернатор на щата Пенсилвания. Междувременно посещава лекционните курсове по право и политически науки в Университета „Комплутенсе”.Във Военната академия под името кадет Рилски с регистрацианен номер 6883. Освен военната подготовка е включена интензивна общообразователна програма. Изучават се конституционно и гражданско право, социология, психология, световна история и религия. Януари 1958 г. Цар Симеон ІІ дава разрешение за учредяването на Временно българско представителство, координиращо инициативите и дейността на българските емигрантски организации.Първоначално никой от съвипускниците му в Академията не подозира кой е кадет Рилски. Единственият осведомен за истинската му самоличност е началникът – ген. Милтън Бейкър. Истината излиза едва в края на курса през юни 1959 г., когато кадет Рилски се дипломира с чин младши лейтенант.
  https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/6871543
  https://www.168chasa.bg/article/479841

 12. След успешния брекзит, след Шатите на Доналд Тръмп, след продължително лутане на Италия между крайни правителства и премиери клоуни, дойде ред да се опитат и Германия да разклатят съвременните комунета. Не им се получи. Не навсякъде ще им се отваря парашута. И най-накрая ще се събуди Европа и ще поеме здрав курс към осакатяване на пипалата на коминтерна, който работи за интереса на Русия по света. Износ на революция, на простотия, на варварство – това е всичкото, което кремъл може да даде на света. За това Кремъл трябва да се срине, да се обезсили, да се разсипе тази държава и да се построи наново. Напът сме да напишем точно тази история. Украинците вече творят история, но войната няма да приключи, преди да се намесят и други сили в нея. И преди да се разпадне Русия. Ще става и по-зле за света, но този цирей на човечеството трябва да се спука, за да заздравее мястото. И които оживеят после, могат да се надяват на по-добър живот.
  Проблемът на България е как да се отърве от Коминтерна, който ни е завладял всецяло. Няма политик, който да не слушка и да не козирува на знайни и незнайни функционери на коминтерна, платени с много и много руски пари. Европейски пари, дадени на Русия за горива и суровини, се връщат в Европа под формата на революция. Трябва ни осъзнато управление, за да бъдат прогонени и гонени навеки от територията на България и от главите на българите също!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.