Нахаканите рашистки отрочета на Путлер бяха като наакани в НС след реч на младия Божанков в духа на Дядото

Изразът “като наакано дете” беше изписан днес на физиономиите на гузните рашисти в българския парламент. Спазмите им бяха предизвикани от изказването на младия депутат от БСП Явор Божанков. В кратка реч от трибуната той им рече цялата истина.

НА СНИМКАТА ( кадри от прякото излъчване): Мутрите на Копейкин са като да са глътнали таралеж по време на изказването на честния младеж. А рашистките им посестрими и събратя са свели глави пред истината, преди да изпълнят ритуала на преклонената пред Путлер главичка  и да посекат партийно Божанков.

 

 

 

 

Божанков им рече:

Че Русия е агресор

Че на запад от България фактът не се поставя под съмнение 

Че Русия ни обяви за неприятелска страна

Че от едната страна са диктаторите, от другата е модерният демократичен свят

Че украинските граждани, жени и деца, са подложени на геноцид

Че Русия няма да спечели войната

Че ще дойде ден това да се потвърди

Обикновено нахаканите другари от  БСП и от мутренската група останаха само наакани. 

Фактът, че след това мигом изключиха Явор Божанков от парламентарната група на червените без да им мигне окото за истината, изречена от него, потвърди твърдо меката сила на аргументацията на младия политик. Тя е проектирана в неговото бъдеще. Днес той си запази място в него със смелостта да застане срещу течението.

Днешната парламентарна изява на младия Божанков напомня на яростната  антируска позиция на Дядото, както е известен основателят на българския социализъм Димитър Благоев.

Ако ви изглежда прекалено това сравнение, нека кажа и повече: на Дядото му е било по-лесно. Заклеймяването на имперска Русия от леви позиции по негово време, преди болшевизацията на партията през 1919 г., е било императив на партийната политика. Дори изгряващата млада звезда на партията Георги Димитров пише солидарно с речите Дядото в парламента, разгромявайки мита за Русия като “освободителка”, ръководена от нагона да завладее българския плацдарм с цел да се доближи до Проливите.

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите”. („Принос към историята на социализма в България, С. 1976).

Днес Божанков е от партийна гледна точка е сам срещу болшевиците. Засега. 

   

 

 

14 мнения за “Нахаканите рашистки отрочета на Путлер бяха като наакани в НС след реч на младия Божанков в духа на Дядото”

 1. Off-topic за малко смях – тъжният катър лавров пред Svenska Dagbladet (svd.se) се жали от тоалетните в Швеция по време на срещата на ОССЕ. “… попитах къде е тоалетната. Показаха ми врата с надпис WC. Аз: “Това за дами ли е или за господа?”. Отговориха ми: “При нас всичко е общо”. Аз не повярвах, но се оказа, че действително е така. Вие не можете да си представите, това не е човешко, просто не е човешко”, ридае руZката маймуна, без да забележи, че тоалетните са индивидуални и при ползване са заключват отвътре с резе-ключ. Е, не е връвчица като в раднаята уборная от ракитак с тухли за клякане на къра. Сигурно не е разбрал как работи ключалката. Те са си такива, передавъйе и уникалнйъе във всичко…

 2. Наистина всеки ден кУрвела ниновНаЯ доказва, че е най-вселенския ТЪПирь, заедно с баджанака свиненскиЙ , станишевия вигенинь, симАвичь и другите болшевишки терористи от БКП!
  кУрвела изгони Божанков и заради хартиените бюлетини, преди месец!
  кУрвела се сърди на Холандия и Австрия, че не я признават за равно-правен член на ЕС, а в същото време изнася най-секретна военна информация , и то в самата сграда на законодателната власт, и то от депутати, които трябва да спазват законите преди всички останали!!!
  И, как, при това положение Холандия да се довери на болшевишките бандити на кУрвела, и да ни допусне до секретната информация в Шенген, след като те изнасят всяка секретна информация към Кремъл, КГБ и техния генетичен РУБЛОвладелски сводник Путлер???
  КАК???
  Никакъв Шенген , докато кУрвела ниновНаЯ , баджанака свиненскиЙ, и другите большевишки шлюхи са в парламента!!!
  А с изгонването на Божанков, кУрвела доказа че не е договороспособна, също както путлеристите на сталинградския фюрерь -копейкинь!
  Също както чалгарския учиндолски селяндур, който извърши троен преврат над българската демокрация, заради примитивното си себично его и простотия!
  Което за сетен път доказва , че с тях “коалиции” не могат да се правят, а и нямат необходимия умствен багаж , за да го осъзнаят!
  Затова ДБ и ПП трябва да приемат кУрвела и БКП, само като ГУМЕН печат за евентуално бъдещо тяхно правителство, същото се отнася и за бокоТИКВАТА и ГЕРБ!
  Още повече , кУрвела и баджанака свиненскиЙ, доказаха своята вОпиюща неграмотност и простотия с измислената конспирация с “вълшебния” код за изборните машини! А също тогава потвърдиха , че са и най-големите ЛЪЖЦИ , заедно с техния “конкурент” бокоТИКВАТА !
  Както ДБ и ПП бяха ГУМЕНпечат на кУрвела ниновНаЯ и БКП, през последната година, така сега и тя ще бъде ГУМЕН печат на ДБ и ПП, защото е и най-лъжливата и най-неграмотната , доказано!

  Трябва да поздравим Божанков, който показа на ДБ и ПП как трябва да се действа с примитивните большевишки шлюхи кУрвела ниновНаЯ, баджанака свиненскиЙ и БКП!

  Долу МОЧИ-те идите на хуйло си!
  Долу БУМАЖНИТЕ терористи и рублояди кУрвела ниновНаЯ и БКП, идите на хуйло!

 3. Браво на това момче! Наистина се оказа “бяла лястовица” сред редиците на каменните глави, които се чудят как да прикриват рашистките си пристрастия! И все по-безуспешно! Наистина днес се наакаха но знаем, че те и наакани демонстрират нагло своя гьонсуратлък!
  Слава на Украйна и адмирации за Явор Божанков!!!

 4. изхвърлиха Божанков от парламентарната комисия да не пречи да прегазят изборното законодателство и се върви към проруско правителство – радев затова е подгонил Божанков по изпитаната мафиотска схема на банкянската мутра :
  “Всеки, който носи моето фамилно име в момента е под засилени проверки за всичко. Като физически, юридически лица, по всякакъв възможен начин. Това е точно каквото изглежда – натиск. Казваш, че служебният кабинет е такъв, отправяш критика – получаваш съответно отговор. На мен лично тази служебна власт ми прилича на ранния Борисов. Използва държавната машина за разправа с неудобни критици и опоненти”
  https://www.segabg.com/touche/tush-12-08-2022

 5. И България и екс СССР са съюзници на Адолф Хитлер чак до 22 юни 41 г когато единият звяр заръфва първи другия звяр. И България и Италия са съюзници на Адолф Хитлер, но Италия бива освободена от генерал Патън и излиза с придобивки от войната, въпреки че е нападнала Либия, Албания и Гърция. България освобождава Югославия и Унгария и го духа като държава не само че загубила ВСВ, но и заключена отвъд Желязната завеса за цели четири десетилетия.

 6. “Една птичка пролет не прави”
  Но във всички случаи птичката Божанков
  е предвестник за пролет!

  Все повече депутати ще отказват да бъдат безмозъчни бутончета на партийните си гаулайтери!
  Все повече депутати ще защитават интересите на целия народ!
  Все повече депутати ще гласуват, според собствената си съвест!

  “Русофилството е грубо политическо суеверие”
  Нещо повече!
  Славянството, русофизмът и путлеризмът са психически заболявания!

 7. Днес Божанков ме изкефи с изказването си на трибуната на НС (на “шепата нещастни фашисти” – това по Хазарта – им увиснаха ченетата…:))) ), после Домагой Вида и компания ми напълниха душата, а накрая ако и Лалетата разцъфнат (напук на Курнела+Костя) – БЕЗЦЕННО! 🙂

 8. Срам и позор е за България, когато целия цивилизован свят определя войната в Украйна като руска агресия ние още да дискутираме ама какво ама защо, такова и онакова, и да даваме друго мнение на хора терористи, агресори и узурпатори, които разпространяват откровени лъжи и конспирации. Просто е голям срам, че тези, които дискутират и дават платформа на руските нацисти са ми сънародници… аз неискам да бъда причислен към групата от държави като: иран, русия, северна корея и сирия – съжалявам, ако трябва ще има друг много по-твърд отпор срещу тези руски подпорки у нас, но това няма да стане в моята държава.

 9. браво на момчето, това е то да си депутат, а не дупедат…

 10. @Българин

  Хубаво, “колега”, но пооправи малко граматиката и…Не държа за авторските права върху ника “Българин”, но все пак?
  Със здраве!

 11. П.П. Допълвам , само, още няколко аргумента , заради които няма да ни приемат в Шенген, и то ,пак, лично заради кУрвела ниновНаЯ и всички фашистки большевишки терористи от БКПь, и баджанака свиненскиЙ!
  Първо, няма как да ни приемат , заради това че кУрвела извърши първия резидентски преврат в ЕС, като монтира кремълски дрон-камикадзе на ДРОНЬдуковь2, за първи реZZиЛденть в ЕС, който освен всичко друго е един крайно ограничен и зависим фатмакь от БНА(большеVVиZZткая наZZисткая арда)!!!
  Второ , кУрвела извърши и втори рекетьорски преврат в доскорошното правителствот на ПП , заедно с чалгарските си чекистки-мутренски посестрими от ИТН! Това стана , чрез путлериско налагане на оръжейно ембарго за Украйна, чрез лично корупционно налагане и зависимости на контрабандното петролно стимулиране на войната на гасударския им сводник , РУБЛОвладелецът Путлерь!
  Но , вселенския дИбилизъм и предателства на кУрвела ниновНаЯ, баджанака свиненскиЙ и большевишките терориZZти от БКПь продължи и с трети предателски БУМАЖень преврат, а се видя че за кУрвела и баджанака свиненскиЙ кода(софтуера, програмите!) за изборните машини е равностоен на кода за достъп до оффшорни сметки, ТЕХНИТЕ офшорки, нали!
  Което показва цялата предателска същност и вселенска НЕграмотность и дИбилизъм на кУрвела ниновНаЯ, баджанака свиненскиЙ и на терориZZтите в БКПь, и сега , и през последните 105 години!

  Долу МОЧИ-те , идите на хуйло си!
  Долу превратаджийската большеVVиZZтка банда БКП, смерть на коминтерновските паразитни ПРЕДАТЕЛИ! ИДИТЕ НА ХУЙЛО СИ!
  -ВЪН! ОСТАВКА и за техния предателски дрон-камикадзе лумПен гаден, иди на хуйло си!

 12. Браво, Явор Божанков си запазва място в много следващи парламенти!!

 13. До другия Българен. Съжалявам за геаматиката не живея в България и не говоря Български от много години нормално е гледай съдържанието не формата и със,здраве също..

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.