Габровски и Гешев също се пазят да бъдат свързвани с токсичния ББ ( Бойко от Банкя)

Нищо не потвърждава толкова пряко токсичността на руския орденоносец от Банкя колкото косвените доказателства за това, долитащи неволно от думите на близки до него източници.

Номинираният от ГЕРБ за премиер проф. Габровски се кълне, че изобщо не съгласува с него списъка с министри. Сам си ги избирал. Това било неговото условие да се приеме номинацията. 

От уважение към доктора ще приема думите му за истина. Тогава обаче трябва да приема също, че собственикът на ГЕРБ напълно е загубил своята значимост. Направо е изрязан като тумор от мозъчния тръст на на партията. Защото все някой трябва да съветва професора с нулев опит в политиката. Няма как тези съветници да не са свързани с партията, чийто мандат се предполага той да консумира.

И главният прокурор Иван Гешев демонстрира подсъзнателно бягство от близост с шефа ( както го нарича глас, много подобен на Гешевия в един скандален по своето съдържание аудиозапис относно умението на шефа да се прави на луд). В интервюто си за “Панорама” Гешев заяви, че се чува с Борисов само по празници. И човек се пита дали пък всеки техен разговор не е сам по себе си един празник за двамата.  

Не е ли по-нормално такива фактори с голяма собствена тежест, като проф. Габровски и Иван Гешев, спокойно да кажат от висотата на своето самочувствие, че общуват с политика, с когото имат какво да си кажат? 

Явно съзнават, че да бъдеш свързван с битата карта в политическата игра те обрича на загуба като участник в нея.

8 мнения за “Габровски и Гешев също се пазят да бъдат свързвани с токсичния ББ ( Бойко от Банкя)”

 1. [quote]Номинираният от ГЕРБ за премиер проф. Габровски се кълне, че изобщо не съгласува с него списъка с министри. Сам си ги избирал. Това било неговото условие да се приеме номинацията. [/quote]
  Мда..и един мармот увива шоколада в станиол :))

 2. Бита карта, а ма не съвсем. Сигурно геройкото има достатъчно доказателства за хора от заверата.
  Преди няколко часа реших да слушам плевнелиев по бтв. Просто няма никаква промяна от ролята на бойковия пудел показана още в нощта на избора му за президент, когато позволи на банкянския юнак да сложи демонстративно покровитествена ръка на рамото му, за разлика от една смела женица отхвърлила неговата подобна простотия.
  Бившият президент просто удобно забрави всичките години на управлението на гроб започвайки от 2019г. Нито дума за състоянието, в което остави държавата като се почне от отбраната и сигурността и се стигне до култура и образование. МОЧА още си стърчи!
  Нито дума, че един министър председател беше превърнал правителстена резиденция в бардак нито, че се е търкалял в пачки и кюлчета. Нито дума за необходимостта от съдебна реформа и т.н.
  Общо взето пудел включен в опит да се забравят 12 години управление на геройкото!

 3. Вж.радев – вече ЯВНО съзнава КОЙ му е иZотZаде и по к’во да лае и от какво да пази
  Гълъба Му: България е правова държава. Не бих казал, че е корумпирана. Има опасност да останем без горива… та и тия двамата – и единия Г** и другия Г** съзнават, че са от същата рубрика -ТИ СИ ГО ИЗБРА – герББ паравани с табела “ПРОДАДЕНО”
  https://www.segabg.com/touche/tush-12-05-2022съзнават

 4. “Номинираният от ГЕРБ за премиер проф. Габровски се кълне, че изобщо не съгласува с него списъка с министри.”

  Комунистическият бацил в България е посаден в лозето на Никола Габровски.

  Партията винаги е дундуркала фамилия Габровски.
  Баща му – проф. Стефан Габровски
  а дядо му – д-р Ганчо Савов.

  В кого ли се кълне проф. Габровски, когато лъже, че не съгласува действията си с комуниста Борисов?
  Когато най-много лъже, патронът му комунистът Борисов се кълне
  във внуците си…

 5. Видьо Видев,

  дядото Г.С., който по спешност се записва за член на БКП 1944 г., да не се бърка с дряновецът Ганчо Савов, авторът на “Капан за контри”(https://www.dnevnik.bg/knigi/2020/10/26/4131458_triabva_da_ti_e_iasno_che_za_nas_niama_nikakva_bkp_nie)
  https://retro.bg/obshchestvo/stronggancho-savov-disident-publitsistnbspstrongstrongsred-noviya-politicheski-elit-ima-khora-ot-drzhavna-sigurnoststrong_2454.html

 6. Преди 2-3 години, в началото на covid епидемията, проф. Габровски беше често канен по телевизиите и правеше добро впечатление с оптимизма и организираността си, очевидно базирани на дългогодишен професионален опит.
  Сега, освен че е ИЗБОР на Борисов, ме притеснява и информацията, която излезе, че е съсобственик в някакви ТИМ-аджийски (значи, РУБЛАДЖИЙСКИ) фирми, че бил масон, а е неоспорим факт, че у нас масонските ложи са рубладжийски МЕНТЕТА, особено една, в която “огрява” пловдивският свинар и цяла глутница около него дърти, продажни и алчни ченгета, на всичкото отгоре професорът бил и член кор. на БАН, това свърталище на прецизно подбрани рубладжийски шпиони, които се подвизават там, за да КРАДАТ (за руснаците) перспективни разработки на млади български учени!
  Това руско “присъствие”, лично на мен, ми идва в повече!
  Дано пък да се лъжа!
  А дано, ама надали! 🙂

 7. @sms 💙💛

  Това за ТИМ и аз го прочетох някъде. То си е май явно и в Търговския регистър. Съгласен съм с Вас, че “има нещо гнило в Дания”. Като лекар не го коментирам, приемам че наистина е голям специалист в медицината. Но… има и НО.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.