РаZия побеждава Украйна във войната си за увреждане на детските души

Украинско дете пише на гроба на баща си в Личаковското гробище в Лвов, загинал за Родината: ” Тате, обичам те”. Прилага отпечатъци от ръцете си ( типично по детски), но оцветени като украинското знаме.

Според мен снимката е сърцераздирателна. Няма нужда човек да е многодетен баща ( а само да е нормален човек), за да се просълзи. Но винаги се намират циници, които да обявят подобна снимка за пропаганда. Характерно е за рашизма.

За желаещите да видят що е то безспорна пропаганда чрез злоупотреба с детските души, погледнете следните снимки, правени с гордост в РаZия.

16 мнения за “РаZия побеждава Украйна във войната си за увреждане на детските души”

 1. Покварата на руснаците се простира не само всред детските среди, но сега и върху осакатените от войната.
  Това, да притежаваш изкуствен крайник било (забележете!) ПОРАДИ НАПРЕДЪКА НА ТЕХНИКАТА!! дори от полза, защото силите и способностите на тези заместители надхвърляли тези дадени (ни) по рождение!
  На това твърдение би трябвало също да бъдат зададени няколко допълнителни въпроса, но според мен най-важният е дали се има пред вид руската техника, и вторият е ако е чужда, дали фирмата производител е още в Русия?

 2. Закономерно, след 75 години комунизъм, детските души в Русия са увредени!
  След 45 години комунизъм и в България душите на всички са увредени.

  ГЛАСЪТ на ИСТИНАТА: Противоконституционната държава

  Приеха ни в ЕС на “честна комсомолска дума”,
  че ще реформираме комунистическата държава.
  Но нищо подобно не се случи!

  Медиите в България, контролирани от Борисов и Пеевски са на 111-то място!
  Дори след повечето африкански държави!
  с откровено диктаторски режими!

  Изборите продължават да са социалистически пърформънс!
  С противоконституционни избираеми места и привилегироване на водачите на партийни листи, с гласовете на неотбелязалите преференции.
  При това, водачите на партийни листи, в повечето случаи са руски шпиони в българското Народно събрание!

  С мюрето Габровски, Борисов цинично признава,
  че България е незаконна държава, узурпирана от шайката му!

  Доц. Албена Танева: В Конституцията няма понятие “експертно правителство”

  Народното събрание не е фирма, в която хората се явяват на интервю за работа, казва преподавателката в СУ
  В Конституцията няма понятие “експертно правителство”.

  “Политиката не е дейност, в която наемаме някого на работа.
  Народното събрание не е фирма, в която хората се явяват на интервю за работа.
  Партиите са политически институции – посредници между гражданите и държавата.
  Имат за своя много важна функция да стоят с отговорността си,
  когато са избрани в парламента като първа сила, втора или пък опозиция.
  Но партиите са се заели с тази дейност по отношение на властта в държавата – да се кандидатират и след това да управляват.
  Не е политиката повод някой да прави вместо някого нещо.
  Политическата дейност не е платформа, в която умни и способни хора да се изявят политически.
  Едно правителство не е механичен сбор от индивидуалните качества на отделните участници.
  Дефицитът на лидерство не е дефицит на началници, а на посока”.

  Това коментира пред БНР доц. Албена Танева,
  специалист по публична администрация и преподавател в Софийския университет.

  Казано кратко и ясно “експертно правителство” е противоконституционно!
  Ерго, незаконно!

  Бръщолевят ни за охрана на границите,
  за вътрешни проблеми на Хорандия и Австрия!
  Но са слепи за вътрешните проблеми на България!
  На чията шия тежат престъпниците Гешев и Борисов!

  Само дебилите си мислят,
  че някой ще допусне в Шенген беззаконна държава, като България!
  С противоконституционни тюрлю гювеч “експертни правителства”!

 3. – 2018 г. четвъртокласници в Петербург пишат писма на баща си до несъществуващ фронт – задачата е в учебника по руски език
  https://blackseatv.com/in-the-spotlight/deti-pishut-pisma-otcam-na-front-shkolnoe-zadanie-po-uchebnikam-v-rf-i-realnaya-bol-ukrainy/
  – от няколко месеца в патриотичната акция за писане на писма “дяде солдату” са и детските градини – които не могат да пишат, но им се “иска” да пратят писмо до фронта “можно нарисовать рисунок с буквы Z и V- според съобщението на Центъра за бойни изкуства “Тайфун” – ученици от началното училище рисуват картички “участникам спецоперации с поздравлениями с Новым годом” – това се контролира от Министерството на отбраната, за да се осигури “безопасность и развитие на РФ”, “укрепить чувство сопричастности граждан к великой истории и культуре России”.
  https://www.kasparov.ru/material.php?id=638DE42EE7020&section_id=434531DDE0DD8

 4. Имперската гнусота в северните блата досега бе главно центрирана над изключителността (“передавой”) на руZкия блатен шебек. А от 2008 – главно над милитаризма. Зер, трябва си пушечно месо, щото национал-путлеризмът успешно достигна “висините” на 50-те години и продължава бодро към Х в. Надявам се да доживея да видя подрастващи павианчета-“освободители” с лъкове и прашки върху грънци и пещерни рисунки…

 5. Андрей Николаевич Илларионов. От 48-та минута до края на това 53-минутно интервю става въпрос за ченгето швец.

 6. Към “димитър”: какво общо има ченгето Швец с темата на статията? И защо би трябвало да вярваме на бивш съветник на путин който сипе непроверяеми твърдения срещу путински колега от кагебейската академия, който е избягал в САЩ?

 7. @ВиК,
  Докато не свърши тази мръсна война – това е темата! А това, че такива като теб се доверяват на ченгето швец, си остава за ваша сметка! Андрей Николаевиче бил икономически, а не някакъв друг съветник на путин и много ясно е обяснил кога и защо е отказал да работи за него.

 8. димитър, твой Андрей Иларионов – тръмпист! А това за мен говори много. И ти си тръмпист.
  Андрей Иларионов НИТО веднъж не е завършил интервю със “Слава Украина/Героем слава”, въпреки, че водещите го подтикват към това с тия думи. Когато водещите завършват интервю с него и му кажат: Благодарим ви Андрей Николаевич за това интервю. Слава Украина, Иларионов отговаря: и аз ви благодаря. А нещо за Украйна??! Що бе? Езикът ли ще му изсъхне ако каже нещо: Слава Украина?
  Когато в едно интервю водещият го пита: Андрей Николаевич, вие тръмпист ли сте? Той отговаря аз не съм нито републиканец, нито демократ. Мен ме интересува Украйна и това помощта да идва на време…. Но не отговори: не, не съм тръпист. Ще ти намеря видеото, даже ти го беше постнал тук. Толкова за Иларионов.
  Но с едно съм съгласен с Иларионов, има много дезинформация в тая война. Като във всяка война. Ще видим “наесен” кой е бил прав.

  Слава Украина! 💙💛

 9. @Ив.Терзийски
  Иване, ти нали си имаш любим експерД – ченгето швец, дръж се за него!
  Между другото, на руски е: Слава Украине! Героям слава!,
  Твоето “Слава Украина! Героем слава!” е на някакъв твой език. Не е задължително човек да знае руски, но тогава го напиши на български.

 10. Истинските руски оппозиционери се броят на пръсти. Двама от тях са Борис Немцов и Анна Политковская. От активните сега според мен такъв е само Александър Сотник. Всички останали са с имперска нагласа, независимо от това какво говорят. От “опозиционните” медии няма такава, която да не е с имперска фашизоидна нагласа.

 11. @димитър
  Намерил си какво да кажеш, но пък те бива са се заяждаш.

  Слава Україні! 💙💛

  П.П. Доволен ли си сега?

 12. @Ив.Теpзийски,
  Съвсем добронамерено ти направих забележка, защото иначе се получава… един гаща плява.
  Героям слава!

 13. Приятели излишен е този спор кой е за Иларионов и кой за Швец. Голямата “вина” за тези двамата е на Гордон. Той ги направи извстни преди 2.5 години. Истината е такава. Нито Швец нито Иларионов някой ги знаеше преди това. В общи линии обаче Септември 21-ва Иларионов показа почти точно карта на фронта, който е днес/Таврийска област е лесна за ударжане предвид географското положение беше в общи линии идеята зад тази карта/. Иларионов е сърдит на демократите, защото го освободиха от “топлото” му работно место, защото се увлече много и дори полуофициално подкрепи събитията от 6-и Януари. Швец от друга страна го плюе постоянно/твърди и той че не поддържа нито едните нито другите, но си е отявлено за демократическата партия/ и така си тръгнаха нещата. От друга страна Швец e просто в повечето случаи един дайджест. Чете кой какво е написал в американската преса/то това му е била и работата в КГБ преди това/ и понякога даже не проверява, а прави изводи върху доста несигурни медийни източници. За разлика от Иларионов обаче той няма личен финансов интерес, дали ще са демократите или републиканците на власт. Разбира се Иларионов и републиканците се възползват от мудноста на Байдън. Вероятно Байдън не бърза с пречупването на рашизма за да се възпозлва от това при изборите през 24-та година, но е възможно и да му дават от разузнаването и такива насоки, в смисъл да се вари жабата на бавен огън за да не изкочи-в смисъл да се избетне ядрена война и да се постигне максимално снижаване на рашисткия военен потенциал. Това се в общи линии възможните обяснения за сравнително бавната поставка на въоръжение+това че не вярваха че украинците ще могат да дадат такъв отпор и че няма да позволят върхови технологии да попаднат в рашистки ръце. И още нещо-западния свят все още не знае какво ще прави с Раззия след Путин. В общи линии всичко ще стане ясно през Януари, когато се сформира новия Конгрес и ще се разбере до каква степен републиканците са пропити от МАГА тръмпизма, който е унищожителен като идеология в общи линии за нормалното бъдеще на целия свят. Засега има две положителни неща-Де Сантис бие Тръмп с 5 % в последните допитвания и тежестта на тръмпистите при републиканците в бъдещия Конгрес се оценява на около 30 %.

 14. Видьо,
  приеми го не като критика, а като по-различно мнение!
  Относно Габровски и Танева!
  По скоро, офертата на първия относно предложенията му за министри с експертност, още повече в тази ситуация на безизходица поради вражди не е за отричане по Принцип. Дори само за да се откъсне(м) от пРеиидента това може би е конструктивно приемателно.
  Предполагам не Ти е убягнало, че и ДА БЪЛГАРИЯ искала да приема и подържа правилните решения, дори и не като член на правителството.
  При ПП, това го казват в друг, но подобен текст- „щом е в интерес на българите (щели да се съгласят)“
  Може би трябва да се (из)мисли по-подходяща формула с която да бъде отстранен Борисов за да не се мешави там.
  Но дори и Габровски е споменал, че неговото условие да приеме офертата е, никой да не му се меша в избора.
  Това да стане може би така, както го проиграха Петков и Василев, които се откъснаха от нежеланата опека на тежи които ги предложиха.
  Сега относно Танева- „ Политическата дейност не е платформа, в която умни и способни хора да се изявят политически“ ни заявява тя и, че не било законно, понеже е противоконституционно! Само питам, поради това ли трябва постоянно да деребействат най-простаците, защото до ден днешен това е континуум?
  Овен това, след като „законно“ не можем да се отървем от каскета и подобни гадняри, защо не опитаме, дори и толкова „законно“, колкото го правят самите те, като ги обобщим като бойковци. Защо за всички подобни сантименти да не приложим поне един ЕДИНСТВЕН път решение, което МАЙКА МУ СТАРА, да е различно от загробващите досегашни?
  И защо не трябва, или не може да се каже, че за подкрепа се иска опция, че ако бъде забелязано някакво отклонение или шикалкавене, то този „избраник“ трябва със съответен дебат да отпадне. Това да означава да може да бъде вкаран в релсите или да може да бъде отстранен!

 15. Z = N 90° ► East
  Чак сега ми светна защо путлер може би си е избрал Z за обозначаване. То си е N (Nazi) завъртяно на 90° на изток (по часовниковата).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.