Хорът на рашистите в парламента отново храчи и грачи на руските гробища под диригентската нагайка на Митрофанова

Дуетът на двете откровено рашистки партии в Народното събрание запя отново днес фалшивата си путлеристка ария под диригентската нагайка на Митрофанова, която им навива гайките. 

Ако изразните ми средства се струват някому прекалено цветисти, нека си пусне телевизора и да забележи как (пледо)ариите на клеветата избухват като бомба ( по Дон Базилио). Ще чуе грачене на тема “ коалиция на войната” и “ евроатлантическа сбирщина” по адрес на гласувалото в полза на военната помощ за Украйна в българското Народно събрание.

Защитниците на Русия от България от хора(та) на Копейкин и Ниновна озвучават на български руската пропаганда с основните й оперни точки в операта “ Искаме мир”, чието либрето се пише с кръвта на хиляди нападнати от руския фашизъм украинци. В същото време днес над Украйна се изсипа една от най-смъртоносните за населението безразборни руzки ракетни атаки от 24 февруари насам. На цялата територия на най-голямата държава на континента беше обявена въздушна тревога. Само си представете мащаба, ако над Франция и Германия, с обща територия, колкото Украйна, бъде обявена подобна тревога.

Това не тревожи рашисткия дует в нашия постсъветски вилает. Арията в защита на “арийците”, които отричат самото правото на украинците да бъдат отделен народ, апелира към невежата публика. От нея се очаква да повярва в лъжата за войната като някакво природно бедствие, което нашите “миротвроци” искат да спрат. 

Сякаш Украйна не беше нападната и принудена да се защитава от руските пълчища с ясно заявената цел да бъде превзет Киев за три дни и да бъде свалена властта там ( цели три опита правят руски диверсанти да убият президента Зеленски в първите дни след 24 февруари). За брътвежите на Путлер за някаква денацификация на украинската нация, от която по-малко от 2 процента са гласували на изборите за крайно десни кандидати, да не говорим.

От Кремъл пледираха и за “демилитаризация” на държавата, на която в Русия се подиграваха надменно като на военно джудже с десетки пъти по-малък потенциал в основни видове въоръжения, особено във военновъздушните и военноморските сили.

На практика хорът на рашистите у нас изисква към Украйна да подходим на любимия принцип на насилниците “битият, бит…” . Или казано с цинизма на нацизма на Путлер “нравится, не нравится, терпи моя красавица”.

Същото днес може да бъде заявено на парламентарния дует. Изкушаващо е да разшифровам за незнаещите думичката дует в руския й смисъл като глагол, но ще си спестя неприличната аналогия със сексуален заряд- въпреки простащината на Путлер, който влага точно такъв заряд в гаврата си спрямо Украйна, от която изисква да търпи и да си мълчи, докато бива изнасилвана.

Клеветата, за която споменавам в началото, разпространява абсурдното уравнение ( две плюс две е равно на пет, както на карикатурата по-долу), че подкрепата ти за отбраната на една нападната държава те прави войнолюбец. Не прекият агресор, ясен за целия свят, а именно ти, който му се противопоставяш, се оказваш виновен – по “логиката” на самия агресор.

 

 

 

 

 

 

Агресорът отчаяно се опитва да дръпне световното одеяло, за да прикрие срамотиите си. Понеже “само” 50 държави предоставят военна помощ на Украйна, а останалите близо 150 не помагат с оръжие на Киев, това означавало, че ние сме се оказали на страна на едно “световно малцинство”, изхрачи се един от грачещите днес от парламентарната трибуна. 

Ако тръгна да изброявам кои са сред “световното мнозинство” ще бъде обидно за държавите, които не само военна помощ не могат да си позволят за друга страна, но и собствените си гърла не могат да изхранят. От залъка на даренията за своето оцеляване ли да заделят? Да, има и други, но да ги обявяваш вкупом за свои поддръжници само защото ( (още) не те ритат, е наглост, характерна за побойниците, които разчитат да не им се месят докато налагат по-слабия. 

Мерилото за това кой на чия страна е същото, като в българския парламент. В Общото събрание на ООН, което е най-близкият до понятието парламент международен орган, само 4 държави ( все диктаторски режими) подкрепят Русия в двете гласувания, които заклеймиха агресията на Русия тази година. Над 190 страни отказаха да подкрепят Москва. Сред въздържалите се бяха и доста невъздържани в предишни времена проруски режими, като онзи във Венецуела, Никарагуа, Куба и т.н.

Иначе тежестта на подкрепата се измерва чрез военния и икономическия потенциал ( ако изключим понятието морал, което самата Русия стъпка с арогантното погазване на международните норми чрез вероломното си нападение срещу Украйна). Самият Путлер, още когато можеше да бъде наричан Путин, многократно е подчертавал, че натовската военна мощ , дори единствено чрез десет пъти по-големият военен бюджет само на САЩ, е многократно по-голям от руския. 

Войнолюбецът искаше по този начин да изтъкне колко “велика” е неговата армия, готова да се изправи срещу такъв ( измислен от него) враг. Всеки човек със здрав разум може да си представи какво би станало ако беше вярно, че НАТО воюва с Русия, както оправдателно се оплакват вече в Москва.

Що се отнася до сравнението на икономическо равнище, държавите от НАТО, ЕС и Великобритания имат общ брутен вътрешен продукт на приблизителна стойност 45 трилиона долара. Русият е трилион и половина. 

Въпреки логиката на фактите хористите сред рашистите грачат от парламентарната трибуна у нас на чуждите гробища със заплахи, че един ден гласувалите помощта за Украйна щели да се срамуват от днешното ратифициране на решението. Правят безумни препратки към 1941 година, когато България се присъединява към агресора, макар в наши дни да е точно обратното: заставаме на страната на законната самоотбрана срещу агресора.

Тази закана предполага тяхната РаZия да се наложи със своя микроскопичен военно-икономически потенциал на десетки пъти по-силната като общ потенциал страна в конфликта, подпален от Кремъл. Лудост е да се предположи подобно нещо.

Проблемът е , че лудите у нас се надяват на амнистия и безнаказано снизхождение спрямо противоестествената им любов към изнасилвачите на Украйна и на установения от края на Втората световна война международен ред.

Време е да им бъде съобщено, че бумерангът на заканата им ще ги настигне един.

Доста плъхове у нас и в чужбина скочиха вече от потъващия флагман “Москва”. Ще има и още. Защото им е мил охолния живот, какъвто не могат да водят на дъното на Черно море.

 

 

10 мнения за “Хорът на рашистите в парламента отново храчи и грачи на руските гробища под диригентската нагайка на Митрофанова”

 1. “Хорът на рашистите в парламента” и извън него
  е оплаквачка на Рашистка България в ЕС и НАТО!

  Страхливият плъх Путлер е жалък имитатор на Хитлер.
  Дори няма да има куражът на Хитлер да се самоубие.
  При разпада на РСФСР след авантюрата му в Украйна.

  Същите страхливци са и Копейкин и Изрожденците, подсигурили се с рашистката организация БНО “Шипка”.

  Дори Прокуратурата на Борисов и Доган-най охраняваният руски агент в чужбина,
  е принудена да проверява проруската паравоенна организация БНО “Шипка” за противодържавна дейност.

  БНО “Шипка” е част от “Войнски съюз – Васил Левски”.
  Двете организации са известни с проруската си риторика и провеждането на тактически учения с огнестрелно оръжие на своите членове.
  Като техен лидер и говорител се изявява човек, представящ се с името Владимир Русев,
  добил известност в миналото и с прозвището “Валтер Калашников”.

  Той от години разпространява в социалните мрежи конспиративни теории, насочени срещу НАТО и Европейския съюз.

  През юни 2016 г. членове на БНО “Шипка” и “Войнски съюз – Васил Левски” нанесоха побой
  на протестиращи срещу посещението на близкия до Кремъл мотористки клуб “Нощните вълци” в Бургас.
  По този повод тогавашното правителство на ГЕРБ,
  беше попитано каква е политиката на ДАНС по отношение на двете организации.

  Явно какви са били мерките на путиниста Борисов,
  за да се стигне до днешното дередже!

  Рашистите да имат паравоенни образования в ЕС и в НАТО!
  Легално!
  А не нелегално, както в Германия!

 2. Г-н Инджев, да се занимаваме с РУБЛОядските предателски шлюхи БКПь и иZZраждане е вече позорно смешно .
  Те дори не знаят за това, че Сталинь, КПССь, БКПь, комИМПЕРна, РЕМСь, комсомола са най-ревностните сОюзници на Хитлер, НДАСП, Хитлерюгенд , през 1941г., нали!
  Те не знаят за “миролюбивият” съюзнически ПАКТь Моллов-Рибентроп , заради който започва Втората световна война!
  Дори Мусолини и Хирохито не са били по-лоялни сОюзници на Хитлер от Сталинь и болшевишката му терористична фашистка клетка БКПь!
  БКПь НИКОГА, и никъде не била за мира, тя винаги е била за “пролетарскаЯ диктатура” , за “пролетарскаЯ КОНТРреволюция ” , и за “”ВСЯ власть советов “!!!
  БКПь винаги е била терористична банда, районен клон на КПССь и комИМПЕРна!
  Преди 1944г. извършва тероризъм в България през 1923-25г., и дори 1925-44г. и чрез шумкарските мандраджии!
  А след 1944г. БКПь винаги е подкрепяла , ВЪОРЪЖАВАЛА, и финансирала “братските” диктаторски большевишки КОНТРАреволюционни фашистки режими!
  Навсякъде от Кастро, до Кадафи, до Саддам, Алжир, Хошимин,Ангола , Афганистан, а по някое време дори “неправоверните” Мао, Тито и Ким-вете и т.н. и т.н..
  А след 1989г. БКПь подкрепи войните на “антикомуниста ” Ельцин в Транснистия, Ичкерия, Грузия, Карабах!
  БКПь , заедно с етническите им чебгесари от ДПСь извършваше мутренска контрабанда с Милошевич, за да крадат милиарди ,с които финансираха терористичните му войни в Словения, Хърватия, Босна, Косово и дори БЮРМ!
  Тоест БКПь винаги е била СПОНСОР на тероризма , както сводническият им РУБЛОвладелец Путлер!
  БКПь подкрепи и войните на Путлер в Ичкерия, Грузия, два пъти в Украйна, Сирия, Либия и в цяла Африка!
  Така че БКПь винаги е водила и СПОНСОРИРАЛА терористични ВОЙНИ, КОНТРреволюции и КОНТРАеволюции, от 1917г. и до сега, заедно с фашистките им събратя и клонинги от сталинградското иZZраждане на Копейкинь!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!
  Долу ТЕРОРИСТИЧНИЯТ “пацифизъм” на БКПь, нека да ронят крокодилските си сълзи пред терористичния им РУБЛОвладелски спонсор Хуйло , наследник на Сталинь и Хитлер, идите на хуйло си!
  Долу хуйльтлеризЪма в задунайската губерния, да вземат и платноходкаджията със себе си, идите на хуйло си!

 3. Само допълвам , че БКПь трябва “тържествено ” да отбележи 100-годишнината на бившата им терористична метрополия СССРь на 30 декември!
  И също така да отбележи края на СССРь на 26 декември 1991г., преди 31 години!
  “честито” на световния вселенски большевишки фашизъм и тероризъм , бкпь , честита ви “нова” хуйлотлеристкаЯ реинкарнация!

 4. Да се смееш ли, да псуваш ли, но лицата на пропагандоните стават все по-угрижени! Явно, че на някои от тях вече започват да им увират тиквите!

 5. Извинявам се , че пак пиша, но поради дългите ми постове не видях , че не съм споменал най-главното за вселенският , лъжливият цинизъм и лицемерие на терористичната шайка БКПь относно Тристраният пакт! Защото през 1940-41г. большевишките (анти)фашистки слуги на Сталинь от БКПь , начело с терористическият гаулайтерь на комИМПЕРна – гошо Тарабата, особено настоятелно са искали царство България да влезе в фашисткият Тристранен пакт, защото тогава техният “антифашистки” върховен вождь Сталинь е сОюзникь с техният фашистки “архиВРАГ” Хитлер !

  Това трябва да се повтаря безкрайно на безкрайните лъжливи пропагандаторски цинични лицемерие от БКПь кУрвела ниновНаЯ, баджанака, симАвичь, дрон-камикадзето, както и на сталинградският дИбильскиЙ рублоядски фаШИЗОИДофреникь и психопать Копейкинь! Идите на хуйло!
  Да не “забравим” , пак, и рублоядските “историци” бай петЮ сополскиЙ, и байХУЮ банкянскиЙ, които повтарят, като кучето на Павлов, че царство България е “обявило” война на Сталинь през Втората световна война!
  И нека преди това да прочетат, какво е станало на 5-8 септември 1944г. на северната българска граница, а и на другите граници!

  Долу байганЮфските “историци” и терористофреници в задунайската губерния, идите на хуйло си!
  Долу КримскиЙ воениЙ мость, иди на хуйло си!

 6. Чудя се дали нагло грачещите в парламента ни бълхаре с руZко съзнание ще почнат да си хапят езиците. Може би трябва постоянно да ги питаме напр. какво мислят за факта, че ордите блатни шебеци, окупирали част от Украйна, веднага са забранили часовете по български на украинците с български произход. Тов. копэйкин като настаяшчий “историк”, и присъдружните му майцепродавци може би знаят? Дали про-руZката РъБъ маймуна вдява само от сапьорна лопатка през зъбите? Дали да поизчакаме “евроатлантикът” гешэв да се самосезира и за тях, както най-после се събуди за БНО “Шипка” и “подполковник валтэр” – в панически опит да оцелее?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.