Рашистите ни пробутват образа на захаросаната Захарова

Този път става дума за формата, показателна за съдържанието ( на пропагандата).

Изборът на снимка е важен ориентир за посоката на внушението, което медията цели.

Нашистки рашистки сайт показа днес във възможно най-приемлива светлина образа на говорителката на руското външно министерство Мария Захарова със следната захаросана снимка. 

 

Мрежата изобилства с нейни алтернативни изображения. 

 

10 мнения за “Рашистите ни пробутват образа на захаросаната Захарова”

 1. Един руски бард, Семьон Слепаков, вече избягал заради войната, сякаш заради тази шлюха е написал песен озаглавена “Патриотическая-эротическая”, в която може да се види афоризъм от тютчевска величина:
  Короче, никто нас не любит
  Но тр*хнуть все очень хотят!

 2. Тази снимка е “захаросана” само в представите на някакви дърти мераклии. Вероятно те са таргета. (г-н Инджев не го визирам). Истината е, че кючекинята си е пуснала перчемче като на магаренце – проява на отвратителен вкус. А и това перене на ръце също е проява на недисциплинираност и ниска култура. Общо взето, спомнете си ръкомахането на Караянчева.

 3. В същото време-озъбеното лице на рашизма:
  https://t.me/evstupin/3423
  Журналист призовава в ефир украинските деца да бъдат давни и изгаряни.

 4. The Rock,

  убитите вече са над 98 000 – според руски депутат: да умираме в такова количество – това е главното качество на руснаците , което ги отличава от целия свят…

 5. До В и К

  Здравейте, избягвам да подемам такива дискусии, но специално за тази песен на Семён Слепаков не мога да се въздържа.

  Изслушайте целия текст и особено много аплодираната от публиката последна строфа – “Россия – женщина с ….”. Вписва се прекрасно в “политиката” на Путин от тогава до сега?

  Е, вече видяхме, че многоточието някак хич го няма, но (опитът за) рекламата му остава.

  А за самия за Семён Слепаков, предвид негови постове за руската опозиция – май по-скоро са икономически причините за избора на Обетованата земя.

 6. Все пак Захарова се справя отлично с длъжността прес-алкаше – има отлична алкохолна подготовка на порфесионално ниво с редовни делириуми.

 7. Страхотни снимки, но най-любима ми е тази с белия чорапогащник. Ако бях на мястото на Zахарова щях да уволня и стилиста, и фотографа.
  Тя явно има проблем с алкохола, както е очевидно от издутата му напоследък физиономия, че шефът й злоупотребява с медикаменти.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.