Колективната вина на рашистите е легитимен упрек към тях

Бъдни вечер за воюващи украинци

 

 

 

 

 

 

Колективната вина не отменя личната на онзи в центъра на колажа от снимки.

Само сравнете излъчването на младия Путин с това на младия Джо Байдън, младия Борисос Джонсън, младия Володимир Зеленски…

 

 

 

 

 

На Рождество Христово си пожелаваме топлина и светлина. И от едното и от другото са лишени милиони украинци по волята на наистина сатанинското руzко зло, което се опитва да ги унищожи. 

 

 

 

 

Нека ми е позволено да не съм много мил на днешния светъл за християните празник спрямо антихристите: това е тяхна колективна вина, а не само на Сатаната от Кремъл.

НА СНИМКАТА: Коледно пожелание: “Дано пукне скоро” ( всички знаят за кого се отнася)

 

 

 

 

 

Така, както Кремъл измисли ( за оправдание за своя военен провал в Украйна) образа на врага с обобщението за “колективния запад”, така доста повече за днешните руснаци важи обвинението за колективната им вина заради факта, че Путлер е техен продукт, екстраполация на тяхната популация. 

Един ден след разгрома на раzия милиони повече или по-малко активни поддръжници на режима в Кремъл ще кажат, че “не са знаели”. Точно както милионите германци, участвали в лудостта по въздигането на Хитлер, отказващи след катастрофата да си го признаят.

НА СНИМКАТА: ” Един ден те ще кажат, че не са знаели”…

 

 

 

 

В Украйна днес хората се борят за оцеляването на своята Родина като територия и народ. Дават пример за стоицизъм на целия свят. Както казва един украинец ( шофьор на такси, цитиран в мрежата днес): те не разбират, че за украинците свободата и независимостта са висша ценност, че можем без храна, вода и топлина, но не и без свобода. И че украинците падат на колене само когато изпращат в последния им път своите герои.

Факт, доказван всеки ден вече в продължение повече от една бременност време. Какво ли ще роди след всичко това новата 2023 година?

Става дума за страна, в която и полицията най-буквално е мобилизирана в служба на народа. Създадени са 946 полицейски отделения, включително и мобилни, в които мръзнещите граждани могат да се стоплят и да заредят електронните си устройства.  Премиерът Денис Шмигал заяви, че в близко бъдеще “пунктовете на несъкрушимостта” ще станат три пъти повече и ще достигнат общо до 15-17 хиляди в цялата страна.

 

 

 

 

Солидарност с тази борба показват десетки страни и народи. В 60 световно известни градове хората изключиха светлините на Бъдни вечер като жест на съпричастност с Украйна ( на снимката от Нидерландия, например). 

 

 

 

 

 

 

Стискам(е) палци двата пръста на украинската съпротива да не се прегънат, освен в един кукиш за окупаторите!

8 мнения за “Колективната вина на рашистите е легитимен упрек към тях”

 1. Честито Рождество на Украйна и украинския народ!
  Да им помогнем , с каквото можем за бързата победа и възстановяване от хуйлостаньските ИМПЕРнационалсоциалистически терористи!
  Долу хуйлотлеризЪма !
  Слава на НЕзависима и ЛИБЕТИрална(СВОБОДНА) Украйна!!!

 2. Еднократните посетители в американските учреждения получават пропуск (бадж) с маркировка V (visitor). Намирам някаква аналогия с буквите избрани от руските военни V и Z – VиZитор. Временен.

 3. “… Зеленски поздрави всички за първата ни съвместна американско-украинска победа: We defeated Russia in the battle for minds of the world… Нека си представим, само за момент, свят без украинска смелост, или американски и европейски оръжия, или единството и подкрепата на демокрациите по света. Ако руският план беше изпълнен така, както беше написан…(The Brutal Alternate World in Which the U.S. Abandoned Ukraine/Ukrainian resistance and American support prevented a wide range of horrors,Anne Applebaum,theatlantic)”
  – догодина, до амина … и тук да се поздравим с победа за умовете на българите

 4. “…антихристите: това е тяхна колективна вина, а не само на Сатаната от Кремъл.”

  “Путлер е техен продукт, екстраполация на тяхната популация. ”

  Това е истината: невинен руснак няма!

  ”Един ден те ще кажат, че не са знаели”…, но това няма да гии оневини ни най-малко!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.