Журналистът Христо Грозев го пазят от московците западните му домакини-нас тук дучета ни яли

След Илиян Василев, бивш посланик ва България в Москва, който попадна в официалния черен списък на Кремъл като единствен лично санкциониран български гражданин, тази чест вече се споделя и от журналиста Христо Грозев. Московците го обявиха за федерално издирване без да обясняват защо нашият сънародник подлежи на преследване.

Хората по света, които са запознати с анализите и разследващата работа на Христо Грозев, знаят много добре какво предизвиква гнева на Кремъл срещу него. Империята обаче не си прави труда да обясни истерията си срещу един журналист, който огласява разкрития за убийствата и опитите за убийства, извършвани от копоите на Путлер в чужбина и в самата Русия.  

Права е Надежда Нейнски да каже днес по Нова тв, че би било срамно българската държава да премълчи руската заплаха срещу Христо Грозев. За съжаление опитът по-скоро вещае такъв сценарий на снишаване. А в самата наша страна заплахите срещу журналисти, за съжаление, не са нещо непознато, меко казано. 

“Мека” е всъщност само формата на натиск срещу неудобни на властта журналисти. Тук “само” ги принуждават да напуснат работата си, “само” насъскват срещу тях свои журналистически кучета, “само” ги тормозят със съдебни дела и “само “ги” държат далеч от големите трибуни. Има и случаи на физическо насилие, но в тях като правило не се откриват следи, оставени от властниците. За мръсната работа те си имат мутри ( в случая с моя милост те обикновено са яростни рашисти).

При управлението на Мутрата всички долни форми на натиск, посочени в горния абзац, цъфтяха като тиква на есенен припек. Самата Мутра дава(ше) личен пример за презрение към журналистическата работа. Вече трета година бойкотира жанра на интервюто и общува с журналистите само в режим на импровизирано бягство от въпросите им в редките случаи, когато не си е подсигурил комфорта с изненадващо посещение в някоя църква или пред “трудов колектив” и бива “заловен” от любопитна камера или микрофон. 

Особено отблъскващо е на фона на тези очевидни за всички факти усилието на неговите лъскатели да му лъскат мутрата с твърдения, че у нас нямало проблем със свободата на словото и било обратното: имало твърде много “слободия”.

Да е жив и здрав Христо Грозев, който живее и работи на Запад. Него домакините му ще го пазят. А нас тук дучета ни яли.

 

 

 

 

 

 

10 мнения за “Журналистът Христо Грозев го пазят от московците западните му домакини-нас тук дучета ни яли”

 1. – време за изхвърляне на мутрофановна . . .

  ” … Отначало тази работа ме плашеше – беше студено, мрачно и из селото имаше толкова много зли кучета, но у дома, както и навред из Шопско, се смяташе, че ако не си коледар (и куче не те ухапе отзад поне два пъти), никакъв мъж няма да излезе от тебе. От друга страна, приятелите ми от училище и техните батковци никога нямаше да ми простят подобно дезертьорство. И някъде към четири и половина аз закрачвах на опашката на нашата група, нарамил някаква неимоверно голяма торба и дряновия кривак на нашия съсед дядо Рангел. После аз слушах пискливия си глас да реве пред нечия врата: „Бог се роди, Коледа!” или „Станенине господине, добри сме ти гости дошли, добри гости коледари” и т.н. Вратата се отваряше и на прага заставаше домакинята, почти винаги с голямо сито в ръка, препълнено с колачи, ябълки, орехи, бонбони. В онези времена хората бяха много щедри… (Из спомените на Георги Марков за една минало невъзвратимо,
  Hera.bg)”

 2. И Гешефтурата и ДпС и ОПГ ГЕПИ яхнаха казуса Христо Грозев, за да се изкарат, каквито не са! Явно имат мого голям зор да се изкарат обратното на същността си!

 3. Мартин Димитров пак за същото-“качество и ефективност, ефективност и качество“.
  К“Европейският съюз е доставил 1000 генератора на Украйна. Благодарение на кампанията на Manol Peykov и на включилите се в нея, за Украйна заминаха 137 генератора.
  Ясно е, че между Манол и ЕС няма състезание, но както и да го въртим, кампанията на един-единствен човек с един-единствен “Фейсбук” и постигнала 13,7% от това, което целият Съюз, с цялата му административна машина, с цялото планиране и с целите кинти, е постигнал.
  Лично аз никога, никъде и през целия си живот не съм виждал по-ефективна акция. И поне за мен изводите са два:
  1. Накрая винаги най-важен се оказва един човек;
  2. ЕС трябва да се замисли как реагира при кризи. Защото, ако поне аз бях на мястото на Янез Ленарчич (еврокомисарят по управлението на кризи) нямаше да се хваля с 1000 генератора в “Туитър”, а щях да умра от срам като си взимам коледната заплата от много хиляди евро. Времената не позволяват лигльовци.“

 4. Georgi Nikolov:”2.ЕС трябва да се замисли как реагира при кризи…Времената не позволяват лигльовци”

  https://www.rnd.de/politik/verteidigungspolitikerin-strack-zimmermann-kritisiert-ukraine-politik-wir-haben-keine-strategie-M7OSM52H6BG2XM2U56MGFJULYM.html
  “… Отказът на канцлера да позволи на Украйна да има танкове в битката й за оцеляване е не само неразбираем, но и тревожно късоглед. Ситуацията, особено за украинското цивилно население, е катастрофална.Много съжалявам за извиненията защо не можем да доставим танкове. Особено като чуя, че доставката на танкове ще бъде специална провокация за Русия… Яд ме е, когато погледна назад през последните няколко месеца и видя какви абсурдни дискусии водихме. Колко време измина, в което можехме да помогнем. Свободният западен свят чака с нетърпение Германия да действа.Но ние нямаме стратегия. Това е проблема. Постоянното откликване на украинските призиви за помощ не е дългосрочна стратегия… “

 5. Путлеристките плъшоци в РъБъ очаквано ползват Христо Грозев като евро-баданарка – РАПОНЯ от Банкя, гэшев, цялото правителство на рундю коремното. Дали матряла пак ще им се върже? “Из маЦквъй” цял вицепремиер – новак, пред ТАСС се кълне, че могли да възобновят доставките на газ по Ямал-Европа. Ти да видиш, май блатните павиани квичат от глад. А FREEDOM.TV съобщи, че при атаката на базата на ТУ-22М в Енгелс са унищожени 5 самолета, 17 орка са убити, 26 ранени, извън строя е контролната кула. Все хубави коледни събития. Който продължава да залага на руZко червено, ще се разори. Ха дано по-скоро!

 6. Въпрос на ценности!
  САЩ убива терористи!
  Русия убива журналисти!

  В Русия изродите путлеристи, са се изродили
  от 105 години комунизъм!

 7. Герберастките шутове на бокоТИКВАТА не могат да обяснят ,защо по време на техните мандати , които получиха чрез изцяло купени избори , през последните 14 години, НРБь се срина близо 100 места надолу по свободата на словото?????
  И защо по тяхно време не влезнахме е в Шенген???
  Защо има мониторинг за неизпълнените предприсъединителни договори с ЕС , през всичките години на фиктивното членство в ЕС, след 2006г.???
  Защо най-много санкции в света по акта Магнитски се наложиха по време на царстването на тяхната мутра бокоТИКВАТА ???
  Защо по време на техния вождь Винету възобновиха отново , само, българската секция на Свободна Европа, заедно с унгарската???
  И още много други въпроси , на които герберастките мисирки не могат да отговорят!
  Така че, не само Шенген, трябва да спрат всички еврофондове на задунайския и закарпатския(орбанския) бандитустани! Заедно с правото на глас, и правото на вето в Брюксел !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.