Глутница нашистки рашисти варди своята раzия от българина Христо Грозев

 

 

 

 

Първоначално се притесних за живота на нашия сънародник Христо Грозев, след руската угроза ( русизмът този път си е на място) срещу него. Да те погнат копоите на Путлер си е живото застрашаващо. Само че те така се престараха, така го осветиха, че сега ще им бъде трудно да го ”свитнат” и да се правят на невинни.

https://www.actualno.com/asia/koj-e-hristo-grozev-bylgarskijat-jurnalist-izdirvan-ot-rusija-news_1871218.html

Истерията на българските рашисти срещу личността на Грозев ме успокои. Най-голямото ми притеснение беше, че Грозев ще бъде подложен на обичайното дружно премълчаване по съвета на вожда на простите у нас, който си измисли поговорката “ убий глупака с мълчание” ( макар в оригинала да става дума именно за “убий простака”).

Страшен вой с лични нападки се надигна в рашисткия лагер у нас. Но не срещу Путлер и режима му, които заплашват един сънародник, а срещу заплашения Грозев. Те така правят. Знам го личен опит. Когато нямат аргументи да оборят теб, тезата ти, изнесените факти, започват да те клепат лично. Обиждат на нищожество ( с което иначе обичат да се занимават, нищо че си “нищожество”).

Дългогодишните ми твърдения, че основната разделителна линия по манталитет в България минава през отношението към вековните ни поробители, претендиращи да са ни освободители, получи още веднъж своето персонално потвърждение.

Ето няколко персони, който се обозначиха и отличиха в този срамен вой в синхрон с руската глутница преследвачи.

Недялко Недялков, дялан камък за погребване на всяка кауза, която не съответства на неговия расистки, сексистки, мачистки вкус на денонощно дежурен реакционер, размахващ срещу всеки несъгласен с него ПИКела си като един Меркадер срещу черепа на Троцки.

Александр Симав, подобие на Недялков във всяко отношение, но с партиен билет.

Калина Андролова, любим автор на сайтовете, които сеят любов към раzия и омраза срещу несъгласните с нея.

Николай Бареков, пишман журналистът, който ревна, че Грозев не бил никакъв журналист.

Копейкин, който разбира от журналистика колкото политически хамелон от  устойчиви принципи, се включи в хора с екзотичната забележка, че обича всички български агенти от всички епоха, но Грозев ( според специално осведомения от “когото трябва” Копейкин) не бил български такъв. Подразбира се, че е нормално да бъде заплашван от Русия, а тя да бъде защитавана от Копейкин – щото Грозев е угроза за нея по критериите на копейкаджиите.

Явор Дачков му припява със същата увереност за принадлежността на Грозев към чуждите ( като за рашистите, иначе са съюзнически за натовска България) британски служби. Явно на Явор, Копейкин и компания им нашепват шпионски напеви едни и същи борци с британците и прочее западни врагове.

Петьо Блъсков пък не си дава труда за друго, “само” дава трибуна в своя “Труд” на горните за долните им инсинуации .

Има и още, но тази великолепкава седморка е достатъчно представителна, за да си състави мнение човек като мен, който ( за разлика от тях) не знае нищо за Христо Грозев извън публичния му образ, нито го познава лично. За да те мразят и плюят под индиго точно тези, трябва да си май наистина голяма работа – не е нужно да питаме Москва защо. Вече знаем, че Христо Грозев заслужава уважение като мишена на неуважаемите. Получи категоричен сертификат за качество.

 

П.С. Пропуснах Петър Волгин, който никога не пропуска да си натрапи позицията си проруска…Но в “седморката” по-горе този път дефилира с предимство бившата му К. Андролова ( девочки first). Може да му е бивша, но е настояща представителка на хора на рашистите, в който пеят все така заедно. Заслужил си е вниманието и любителят на ровенето в мръсно бельо Карбовски, който също не се гнуси да защитава рашистките убийци от украинските им жертви.

 

26 мнения за “Глутница нашистки рашисти варди своята раzия от българина Христо Грозев”

 1. Летище Енгелс – Русия.
  Днес руската ПВО свали собствен Су – 27:
  Съобщение от социалните мрежи
  https://t.me/voynareal/46758
  Ето го и момента на поразяване на собствения Су – 27 край летище Енгелс, коментара на снимащата рускиня е потресаващ “…..короче что то на нас ЕБАНУЛИ” Много още ще ви “ЕБАНУТ” https://t.me/voynareal/46723?single

 2. Няма място за притеснение, г-н Грозев ги знае по име, фамилия и служебен номер целият отдел на руските служби дето се занимават с “мокри поръчки”. А всеки, който се е захванал с този занаят трябва да е готов да се излее върху него “народната любов” на споменатите лица (и не само “лица”).

  П.П. Пропуснахте още няколко журналисти – Карбовски и още двама дето се подвизават предимно в You Tube.

 3. И убииците,заплашващи Христо Грозев,и слугите им – нашстки рашисти -ще си отидат най-позорно като отровна плесен.
  Да живее Христо Грозев!
  Да живее Украйна!

 4. Явор е изпреварил моят коментар, че Христо Грозев(ГРОЗА!!!) знае дори номерата на офффшорките на пропаГАДните шлюхи на Кремъл, като бардакOFF, сашка симАвичь, МОЧялковичь , ()ОЛЕН ()ИДЕРовь, дачковичь, Копейкинь и Вся останалая БЛЯДошевишкая путлеристкая сволочь! Идите при хуйло да му правите дуеть!
  Така че рублоядите имат и пряка заплаха от Грозев за рублопотока им , а не само заповеди Кремль!

  Долу МОЧИ-ците на РУБЛОвладелецът хуйло , идите на хуйло си!

 5. Калина Андролова скоро няма ли да я поканят във фактор да пословоблудства? Зер, цяла седмица и нагоре мина, откак се подвизаваше там…

 6. Нов закон за защита на държавата България, в ЕС и в НАТО!

  Със закон за защита на държавата,
  всички комунисти интербригадисти бяха лишени от българско гражданство.
  И от Испания заминаха директно в Матушката си Русия.
  Като Георги Димитров, Станке Димитров, Съби Димитров и вся астальная сволач!

  С Нов закон за защита на държавата България,
  всички комунисти путинисти да бъдат лишени от българско гражданство!

  И да заминават директно в Матушката си Русия.
  Като Недялко Недялков,Александр Симав,Калина Андролова,Николай Бареков,Рублояд Копейкин,Явор Дачков,
  Петьо Блъсков,Петър Волгин,Кеворк Кеворкян, Светлана Шаренкова-Гестапова…
  и вся астальная сволач рублояди!

  Руски змии в българските държавни и частни медии!
  Медии, собственост на Кремъл, и под контрола на Борисов и Пеевски!
  Медии в ЕС, но на 111-то място!
  След повечето африкански държави!

  МОЧА е ПОЗОР!

  Слава Україні! Героям слава!

 7. A посланичката мутрофановна след срещата в МВнР се изцепи, че отговаря за руZката политика в РъБъ,, а не за “действията на идиоти в местната руZка администрация”. Тя да не вземе да се пише тоже “атлантик” или да писка убежище в Задунайката?

 8. Митрофанова започва все повече да ми харесва.
  След констатацията, че някой идиот може да е забранил изучаването на български в училищата на окупираните територии, няма да се изненадам, ако скоро каже, че някой идиот е наредил да се нападне Украйна…

 9. В защита на обявения за издирване от Руската федерация журналист Христо Грозев
  https://www.petitions.net/386073
  – важно е да се знае позицията ни! преди мутрофановна да отиде във външно

 10. Има едно основно разделение м/у рашиските пропагандатори тук в БГ. Има два типа, едните са калайдисани мозъци, като П. Волгин , П. Блъсков и вся осталная сволач, а другите са купени от масква като Явор Дачков, Карбовски и вся осталная сволач. Не мога да определя кой тип е по-гнусен.

 11. dkaraivanov,

  мутрофановна отдавна трябваше да е изгонена … и не заплашвали Христо Грозев – издирват го да му благодарят , че разкрива “всякакви глупаци” на руска служба
  – петицията в защита на Христо Грозев наистина е важна след наглата визита на мутрофановна в гълъбаРРника

 12. Руският шпионаж в България и дупедавците: Епопея на наглостта и предателствата

  “… В България живеят около 40 000 руснаци. Не е ясен точния брой на руските граждани, които притежават имоти у нас, но и те са хиляди. Стотици са руските предприемачи, които имат бизнес в България.
  Никой няма представа колко от тези хора са свързани с агентурната мрежа на руските СВР, ГРУ и ФСБ. Колко са агентите на влияние във властта и политиката? В армията и тайните ни служби?”

  https://frognews.bg/novini/ruskiiat-shpionaj-balgariia-dupedavtsite-epopeia-naglostta-predatelstvata.html

 13. @Николай, последвах линка да се запозная с “творчеството” на Волгин. Разгледах и няколко статийки от сайта на “Труд” и бях потресен, това не е журналистика, това е брутална и нагла проруска и антиевропейска пропаганда от най-долен тип.
  Няма нищо общо с нормалната журналистика, всяка дума там е пропита със злоба, гнусни внушения на подли хора и откровени антихристи. Дори Скабеева, Соловьов, Гиркин изглеждат логични и някак си нормални на фона на нашите плазмодии!
  Ужас!

 14. sms 💙💛,

  в България путинофилството е поредния етикет на русофилската щафета от времето на антисъединистите, но руската агентура тук е нагло агресивна още от времето на гръцкия проект на екатерина 2-ра – рускоговарящите тук на хуйло са готови да заместят ДпС- то
  https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Rusnaci-s-imoti-v-Bulgariya-registriraha-asociaciya-Alyosha-172946?amp=true

 15. Не ми се иска да съм черноглед, но:

  Факти:
  – у нас е пълно с руско, и “сухо”, и “мокро”
  – когато се почиства сериозно, покрай сухото го отнася и мокрото

  Мечти:
  – мейнстрийм-медиите да се освободят от руското и да пояснят
  по-горе описаната ситуация
  – последното (за медиите) ще се получи, когато минимум около 40%
  се противопоставят в избори на руското влияние.
  – трябва да има закон за почистване на държавата, който
  да е еднакъв за руското сухо и мокро у нас и да се прилага
  без разлика сухо ли е или мокро

  Факти:
  – мечтите може и да се сбъднат в обозримо бъдеще под влиянието
  на външно (но не-руско) влияние.
  – собствени сили за това евентуално ще се появят след поколения

 16. “мутрофанова отдавна трябваше да е изгонена…”
  Да бе, да, и един мармот ѝ опакова манатките в станиол…
  По БНР интервюиран журналист се възмущаваше, че е поканена на тържествата за рождения ден на Ботев, а водещата с променен глас промълви “ама тов е решение на организаторите”….
  Путинистите може и да са 30%, но са вредни за 300…. 300 ли казах? А защо не 200?

 17. Още една мечта.

  Факт:
  Митрофанова казала, че нищо не заплашва Христо Грозев, т.е.просто да не идва в Русия. Ах, какво благородство.

  Мечта:
  Ами всичко руско и българско, но само русоближещо, немедленно в русия.

 18. Съжалявам, но още една мечта.

  Факт:
  Митрофанова не знаела в какво е обвинен Грозев, България да питала руските власти

  Факт:
  Ами нали отговаря за руската политика в България. И да не знае за официално изявление на руската страна по отношение на международно-известен българин. Т.е да гоним Михаля = България да питала руските власти.

  Мечта:
  Митрофанова – персона нон грата. Ще я заменят с друг посланник, но все пак с едно наум в главата.

 19. The Rock и още 17 дрона днес след полунощ. 100 % успеваемост, въпреки че са ги пуснали по делтата на Днепър. Големи тъпаци правят едно и също няколко поредни пъти. Много им липсва акъл за импровизация. Те си мислят че понеже делтата на няколко места е по на 3 км широка ще е трудно да ги свалят. Иначе вчера 78% процента успеваемост на ПВО-то/ реално рашистките ракети са били повече от 69, но има много провалили се пускове и ракети недостигнали целите/ И това при положение, че се чака Патриот-а, САМПт-ито, + 4 Насамс-а и 3 Айрис Т-та,а аз смятам че тези двата Патриот-а, които немците дадоха на Полша, след 3 Февруари/Зеленски ще бъде в Европарламента/ ще отидат както си му е реда на западните граници. След което смятам че ще се стигне до средата на следващата година до максимума/по думите на експерти/ от 90-95 % успеваемост, а при положение че на свинете вече няма да са им останали ракети /вероятно и тези дръти кошници Ту-95,Ту-22 и Ту-160 най-вероятно ще са с изтекъл ресурс и ще почнат да пеят лебедовата си песен и ще видим паднали такива или аварирали/ и залповете ще бъдат все по-редки и все по-малко може да видим и 100 %. Да не говорим, че до тогава ще има налични рояк/а не по няколко само/ от дронове от Укроборонпром и както пеят Manowar:
  Sons of demons I command you to fly
  Ride up from hell into the….. Engels airbase

 20. @ よ
  Да обобщим: Бургаският окръжен съд, който безотговорно (и корупционно!) e регистрирал шпионската асоциация, носеща кичозното име “Альоша” и очевидно създадена с цел да подпомогне (ускори) руската окупация на Българското черноморие, та този “български” съд е извършил национално предателство, държавна измяна, за което рано или късно ще има възмездие!
  Въпросът е дали съдиите от Бургаския окръжен съд осъзнават НЕИЗБЕЖНОСТТА на това възмездие ????

 21. Крайно време е не само Мутрофанова да бъде изгонена, но и дипломатическите отношения с руzzия прекратени завинаги:

  ““……Таким образом, совершенно очевидно, что “Болгарскую ошибку” товарища Сталина пришло время исправить. Я предлагаю, как и в случае с Казахстаном, Украиной и Закавказьем, принять решение заинтересованных сторон под условным названием “Конференция по Болгарии” между Россией, Турцией и Сербией:

  а) Часть Болгарии отходит к Сербии.

  б) Черноморское побережье и коридоры до Сербии и Греции отходят к России.

  в) Остальную часть получает Турция.”

  https://www.putin-today.ru/archives/170038?fbclid=IwAR01ZajohK8b2VHBrlIW9GFrNLs07sfexSLgGH3OVabl5W45h8ONlt-R7s8

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.