Лъжа е, че България е изпратила военна помощ на Украйна

 

 

 

 

 

Годината завършва с фалшива новина.

Българските медии са подведени от намерението на безвремието на управлението.

България е изпратила военна помощ за Украйна.

Моля?

Истината е, че нищо подобно не се е случило до момента. 

Подписвам се под това твърдение. 

Никаква военна помощ не е изпратена от София на Киев.

Лъжата у нас все така управлява.

Манипулира дори медии, които не са на власт.

13 мнения за “Лъжа е, че България е изпратила военна помощ на Украйна”

 1. Сефте комендантски, както казвахме за дежурния фатмак…

  ВиждАли сме ги такива, уви!

 2. Няма какво да се очаква от фатмашките шлюхи, след като цял живот са били на большевишка служба и зависимост! Те са само неодушевени ЧИНовнически роботи , които паразитират по заповед на вождовете си! Те са болшевишки креатури, за които не съществува друга реалност, освен сляпото робско подчинение, като марионетки на кукловодите си!
  При тях не може да съществува някаква армия, а само болшевишката БНА! И това е огромното престъпление, лично , на большевишката шлюха кУрвела ниновНаЯ, която предложи робския фатмак даже за реZZиЛдент на НРБь , на ДРОНЬдуковь2 и за втори мандат! И за цялата изпълнителна власть, която е анексирана от примитивните фатмаци и ченгесари! Това си е фатмашки преврат, благодарение на гнусната примитивна шлюха кУрвела и на милЮЮЮционерската пожарникарска мутра бокоТИКВАТА, която извърши милЮЮЮционерско-мутренски преврат още с монтирането му във властта от Кобурга, Мутригруп, ченгесарите , агенть Гоцье, агенть Сава и другите мутри преди 20 години!
  Идите на хуйло си!
  Долу бандитската фатмашка-милЮЮЮционерска мутризация, идите на хуйло си!

 3. Изобщо не се изненадвам.
  Гледам обзора на събитията за 2022 г. по бнт…След сравнително обективното (сравнително!) начало, останах като втрещен от бруталното противопоставяне на бедстващите от наводненията наши съграждани с украинските страдалци бежанци!
  “…те имали осигурени фургони, а не хотели на първа линия по морето…”

 4. Българин,
  И аз го гледах и аз се изумих от поредната изцепка в национален ефир. Много неуместно сравнение, направо глупаво.
  А за военната помощ за Украйна сигурно чакат да минат празниците .
  Да си изядат фатмаците суджуците и надениците и пастармата.
  Нали и митруфанова я поканиха след празниците.

 5. За премиер имаме един политически офицер. Политическите офицери в армията бяха най-правоверните комунисти и най-мразените от личния състав.
  Няма какво друг и да очакваме.

 6. И резултатите от всички ракетни удари на Русия върху Украйна. https://t.me/voynareal/46867 От 24.02 до 30.12 Русия е нанесла по Украйна 164 удара, изстреляни са 609 крилати ракети/свалени – 453, изстреляни 95 ирански дрона/свалени – 85, ефективност на ПВО на Украйна 76,4 на сто! https://t.me/voynareal/46867

 7. … и мутрофановна обяви външнополитически успехи по света и в задунайка :успешно развивались контакты с заинтересованными(от циничната новогодишна пропаганда на руското посолство – https://www.facebook.com/rusembul/posts/540687698099148)
  РеZидентарадев завършва годината с отрицателен рейтинг(boulevard.bg/market links)

 8. Даа…а за изпратените като военна помощ за Украйна от РСМ танкове по нашите медии нещо да сте чули,преди повече от 3 месеца е “новината”!!!????

 9. @N. Penchev

  Абсолютно сте прав!
  Извън всякакво съмнение поне за мен е, че зад безкрайно неуместната, чак цинична изцепка стои със сигурност водещата. Знаете, как интонацията, словоизказа и понякога една думичка само променят цялото звучене и внушават “правилната” гледна точка у зрителите. Знаете, нали?
  😉

  И догодина ще трябва да ги търпим, за съжаление!
  Как бе, как не се появи поне един журналист в пряк ефир да изкрещи “СПРЕТЕ БРУТАЛНАТА КРЕМЪЛСКА АГРЕСИЯ СРЕЩУ УКРАЙНА, СПРЕТЕ УБИЙСТВАТА НА УКРАИНСКИ ДЕЦА!!!”
  Мечтая си…

 10. не е работата само в закона,по скоро е в бързото му прилагане.Виждате,че дела се решават за 7-8 години,влачат се докато отпаднат по давност или смърт,нещо като нашата лустрация и осветляване на агентурата на Държавна сигурност…

 11. Потвърждавам!

  Приятел, дето е много навътре с нещата, ми пише от Киев същото.

  Нищо чудно, след като рЭзидентина (топ про-руZкия nu дара Z на рЭспубликата) и рЭзидентурата му тупкат топката от 3 ноемврий того.

  А за това време в Украйна блатните павиани избиха по официални данни още над 650 цивилни.

  От тях поне 22 са деца.

  ЧНГ, г-н рЭзидент радЭв!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.