Принудителната “колективизация” на Запада – парадоксална заслуга на новите евразийски болшевики

 

 

 

 

 

Да, дума на годината – гарантирано и на следващата – е Украйна. 

Има и словосъчетание на годината. То също е заслуга на Кремъл и неговите слуги, които го разпространяват като китайски вирус, изпуснат от лаборатория, но с тази разлика, че ефектът от изтърваването е изцяло положителен.

Колективният Запад!

Измислиха го в Москва с цел да се оправдават за индивидуалната катастрофа на колективния рашизъм, който се опитва да се представи за жертва след като в края на миналата 2021-ва отправи ултиматум към Запада да се откаже от Изтока и да се върне институционално назад във времето и пространството към границите преди разширяването на НАТО в Европа от 1997 година. 

“Колективизацията” на Запада се наложи на практика по принуда. В този смисъл е като онази насилствена съветска колективизация, довела до масовия глад в Украйна. Този път “колективизацията” се наложи от чувство за самосъхранение на цивилизацията пред варварския натиск на новите болшевики.

Безмозъчното повтаряне и у нас на изкованото през изминалата 2022 година понятие “колективен Запада” е сред феномените, които могат да бъдат определени като положителен ефект от ужаса на натрапена от раzия война в центъра на Европа. Така и най-фанатичните рашисти признават, че вместо да го разбият пустия Запад рашистите го обединиха. 

Веднъж и Кремъл да направи някакво добро на света, сплотявайки демократичния свят, който толкова много иска да разпокъса, да противопостави вътрешно и да унищожи. Вместо да умори Запада чрез енергиен глад, Путлер създаде условия за нов голодомор в собственото си царство.

 

10 мнения за “Принудителната “колективизация” на Запада – парадоксална заслуга на новите евразийски болшевики”

 1. Каквото сам путлер си направи, никой не може да му направи!!

  Лаком г@з – кръв сер@!

 2. Руските войски напускат позициите си на левия бряг на Днепър, явно настъплението на ВСУ на запорожкото направление е доста сериозно, наблюдава се и движение към Бердянск, явно едните бягат а другите ще запушват пробива. НА сватовското направление също има атака на ВСУ, а в тила на руските сили има удари върху командни пунктове, складове и казарми, новогодишното настъпление на ВСУ е в ход. Слава Украине!!!

  https://liveuamap.com/en/2022/30-december-big-russian-buildup-filmed-
  https://liveuamap.com/en/2022/30-december-explosions-were-audible-in-shakhtarsk-torez-and
  https://liveuamap.com/en/2022/30-december-kraken-stormed-novoselivske-in-luhansk-region

 3. Много добър слоган на тъпите руски нацианл-болшевики!
  Да ние сме колективен ЗАПАД, а те са робски ИЗТОК!
  Всеки успех за Русия е смърт за България!

 4. На днешния 31-ви декември, 1991-ва година,
  официално се обявява разпадането на СССР.

  На днешния 31-ви декември, 1999-та година,
  Борис Елцин, първият демократично избран президент на Русия,
  под натиска на КГБ,
  подава оставка и предава поста на Владимир Путин.

  Според Нострадамус,
  на 31-ви декември, 2023-та година,
  Путлер официално ще обявяви разпадането на РСФСР.
  Московията ще се превърне в бедна аграрна страна-
  резерват на комунисти и на сархоши!

 5. Кремльовци, мечки посрани воглаве с ввХУЙЛО И башка “най-великият дипломат на всички времена и народи”, туй по наш Бибитко де и тук без него, Унилия кон сергей лавров дадоха всичко от себе си Западната цивилизация и присъединилия се Изток, вкл. в немалка част Близък и Далечен да е по-единен от когато и било.
  Слава Украина
  На героите слава.
  Генератори за българите в Украина
  https://frognews.bg/novini/manol-peikov-prodaljava-kampaniiata-nabirane-sredstva-generatori-ukraina.html
  Светъл пример
  https://segabg.com/category-video/dovlachih-generatora-za-ukrayna-leka-poleka-bastuna

 6. “Ние ще продължим да подкрепяме Украйна. ЕС и НАТО не допуснаха разцепление [в редици си], както се случи по време на минали кризи. Ние сме единни, както никога досега“, увери канцлерът на ФРГ.

 7. Здраве и късмет през новата 2023 г.на всички съблогери и едномишленици,победа на Украина и разпад на империята на злото…

 8. Ще напомня пак думите на Старозагорския митрополит Методий Кусев, писани в далечната 1914 год., че в крайна сметка от Русия ще остане само “Московското княжество”. Три от предвиждания му вече са се сбъднали през годините. Това пожелавам на блатните павиани за Нова година!

 9. Мелодия на годината:

  https://www.youtube.com/watch?v=2V7Lt-7wzgU

  ГЕРОЯМ 💛💙 СЛАВА!

  Да живее Европейска България!

  А през настъпващата Нова 2023 г. най-вече здраве – за Стопанина на Блога, Семейството му и за всички читатели и коментатори тук!

 10. Много здраве и сили за новата 2023г. на всички !
  И да се поздравим с победата на Украйна над вековния поробител!
  Понеже всеки успех за България е смърт за русия , пожелавам и много успехи на Европейска България , които да направят по-мъчителна смъртта на империята!
  Слава Украине!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.