Дипломатушката Митрофанова се обърна към скъпите на Кремъл приятели у нас-поскъпнаха или поевтиняха те напоследък?

Посланиците на държавите, в които по собствена воля без никакви рекламни трикове за привличане се приютяват и заживяват милион(и) българи, нямат нужда от новогодишно подмазване. 

Българите, както и стотици милиони ( без преувеличение) хора по света, са достатъчно мотивирани от очевидните предимства на високия западен стандарт на живот, за да се стремят с краката си към него. 

Не така стои въпросът с раzия. Тя отчаяно се опитва да очарова готовите да преглътнат фашизоидната й политика българи. За целта раzия си има в София дипломатушка. Чаровница, та дрънка. Дрънка на връх Нова година с послание към …

Към кого е то? Към българския народ? Неее, не сте познали. Обръща се към “драгите приятели” на раzия у нас.

 

 

 

 

Нали не мислите, че говори случайно именно на своите “дорогие друзя”? Останалите българи нямат значение за Москва. Те са врагове за нея. Това е залегнало в доктрината на Кремъл, който обяви България за вражеска държава. А враговете на империята, както е известно, подлежат на окупация, концентрация ( в лагери), съветизация, русификация и в крайна сметка на анихилация като нация.

“Скъпите приятели” на Кремъл, дори в системно тровената с новичока на рашизма наша страна, стават все по-малко. Колко по-скъпи са станали евентуално за руското началство напоследък ( или са поевтинели точно поради погнусяването на някои българи от руската агресия) не е ясно-нашите служби, призвани да противодействат на руската хибридна война срещу България, не ни съобщават дали изобщо знаят има ли промяна в тарифите за пазаруване на български продажници срещу копейки.

“Скъпите приятели” на Москва у нас пътуват по низходящата траектория на руското влияние, носено от двуглавия имперски хищник. Той се полакоми за прекалено голямата дори за ненаситната му човка украинска хапка. Приседна му.

Сега за целите на специалната операция по удържане на българските скъпи приятели на крилете на рашизма у нас е мобилизирана дипломатушката им- напълно, а не частично.

 

 

14 мнения за “Дипломатушката Митрофанова се обърна към скъпите на Кремъл приятели у нас-поскъпнаха или поевтиняха те напоследък?”

 1. Дорогие роZZийски друзя, в лицето на кмета на Калофер, поканили въпросната особа на тържествата в града по случай рождената дата на Ботев.

 2. ЧНГ, Стопанино и съфорумци!

  Ма немойте така! Драгите “друзья” на дипломатушката, и на снажната бункерна путинюшка ще стават все по-скъпи. Щото руZкият газ (ако да топли най-добре) става все по-евтин. Също руZкият нефт “Уралз”, руZкия кюмюр, уран, рубли и други руZки нещица. РуZките самъйе уникальнъйе карабли по света вече чартират с премия, по-висока от самото навло – щото никой и тях не ги ще. Та скъпите платени “друзья” на тов. элеанорачка и те така – инак ще се разбягат на талази. За безплатните “друзья” мълча – все пак е празник, а думичките, що ги описват, са едни не особено празнични. Може с победата на Украйна и тея последните да почнат да изтрезняват и оздравяват, знам ли. Ха дано, макар силно да се съмнявам…

  Респект!

 3. Никога не подценявайте човешката глупост(Ювал Ноа Харари/https://clubz.bg/131023)
  Ambassador Bridget A. Brink
  @USAmbKyiv
  Beyond belief. Russia coldly and cowardly attacked Ukraine in the early hours of the new year. But Putin still does not seem to understand that Ukrainians are made of iron. America is absolutely confident Ukraine will prevail in 2023. Slava Ukraini!
  https://twitter.com/DefenceU/status/1609552971758731265?cxt=HHwWgoDUjc35o9YsAAAA
  … мутрофановна, нейната матушка може да предиZвикват само омерзение

 4. Честита Нова година на всички свободни от конспиративни теории и рашистка пропаганда !!!!
  Нека Новата година донесе МИР на Украйна !
  Нека Света се върне към нормалния си начин на живот.
  Но не се заблуждавайте,че промяната в хода на войната или падането на режима Путин ще промени възгледите на поддръжниците му и ще ги изтрезви.
  Няма такова нещо
  Те са с тежка зависимост – като алкохолици (не искам да обиждам болните),
  Както се казва, една кисела краставичка никога не може да стане прясна.
  А и не е важно дали те ще се променят, а да спре тази лудост, да спре драмата,болката на този народ, който в момента понася пряко агресията на Путин.
  Нека тази година донесе МИР

 5. Адв. Станев: Другарко Митрофанова… реших да Ви обърна внимание на няколко момента, които вашата пренебрежителност към моя народ може би Ви пречи да осмислите… с надменните очаквания, че трябва да сме Ви благодарни навеки заради 1878 г. И се дразните, когато не се прекланяме пред Вас.
  Ние, българите… НЕ ВИ НАТЯКВАМЕ, ЧЕ:
  – Ви дадохме писменост, култура, наука и вяра (не че давате вид много се вълнувате от духовното, но пък експлоатирате понятието);
  – Помагахте да се преследват и репресират нашите духовници, които се бориха за БЪЛГАРСКА църква, защото не искахме да бъдем духовно, културно и етнически претопени.
  СТИСКАХМЕ ЗЪБИ, КОГАТО
  – Пречихте на младата ни държава да се развие по цивилизован и европейски модел според нуждите и усещанията на обществото;
  – Насъскахте сърбите да ни нападнат, за да не може да бъдем съединени и обединени;
  – Дарявахте българска земя и кръв (Македония и Поморавието);
  – Погазихте договора си с нас и насъскахте румънците да ни нападнат в гръб, докато се борехме да защитим нашия идеал – обединена България. И не само ги насъскахте, ами им помогнахте да преминат Дунав, за да нахлуят в Родината ни;
  – Нападнахте ни подло в гръб, когато се борехме за освобождение на своите в Македония (по време на Първата световна война).
  А след Първата световна война, която приключи нещастно за нас, включително заради вас:
  – късахме от скромния си залък, за да спасим гладуващите в Поволжието;
  – приехме хиляди избягали от репресиите руски аристократи и войници, дадохме им подслон и ги хранихме, въпреки че и ние гладувахме.
  Не сме ви искали извинение, че ваши (съветски) подлоги:
  – Се опитаха да унищожат държавността ни с т. нар. “Септемврийско въстание”;
  – Избиха и инвалидизираха цвета на българското войнство, когато взривиха ХРАМА ГОСПОДЕН (черквата “Св. Крал”/”Св. Неделя”);
  – На пети септември 1944 г., нападнахте Родината ни без основание и след това:
  = ограбихте богатствата, изстрадани и отгладувани от нарда ни;
  = избихте и репресирахте достойните хора на България (някои, които бяха с руска кръв – избягали от репресиите в концлагера, в който бяхте превърнали държавата си);
  = разпоредихте да забравим братята си в Македония и накарахте вашите слуги да потрошат костите и да пролеят кръвта на хиляди достойни българи, които не бяха съгласни;
  = разпоредихте да забравим Бога и Православието.
  Колко много сме направили за вас и колко сме изтърпяли от вас … Пак надъхвате вашите роби и плащате на вашите слуги да пречат на Родината ни …
  Десетилетия наред вярвах в братството между българи и руснаци; страдах, защото не исках да приема истината…
  Вашата Русия винаги ще воюва с достойнството на моята България. И ще го прави независимо колко усърдно някои хора ви лъскат обувките с език… ще се огранича да пожелая:
  На Вашата държава…
  – да обезщетите народите и държавите, които мачкахте.
  На МОЯТА БЪЛГАРИЯ:
  – Да се освободи от духовното робство, в което вашите подлоги възпитават поколения българи.
  От отвореното писмо на пловдивският адвокат Станислав Станев(frognews)

 6. Пожелавам тази година ПЪЛНА ПОБЕДА на Украйна, защото мир без победа на Урайна ще е временно явление!

 7. Това означава, че диплоМатрьошката се е обърнала към 3% от българското население, защото толкова българи по статистика подкрепят путлер! Това обезсмисля напълно руска дипломация в България!

 8. Казармата в Макеевка е ударена точно по време на обръщението на Путин, когато целия личен състав са били заедно, видеодоказателство: https://t.me/voynareal/47140?single

 9. Относно коментарът на г-н С. Станев
  Много бих идскал този коментар да се публикува на web-страницата на МВнР като част от приелите “блогословиите” на Митрофанова! Все пак и ние сме час от норода, не ли!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.