“Братушките”пак ни освобождават-този път от себе си

Някой можеше ли да предвиди преди година, че видният член на рашистката БСП Деница Златева, шеф на “Булгаргаз” , ще рапортува днес за успешно справяне на страната ни без руския газ?

А преди половин година изглеждаше ли вероятно откровеният лобист на “Газпром” и днешен министър на енергетиката Росен Христов да се хвали практически за същото-че сме се подсигурили с газ от Турция, т.е. нямаме нужда (вече) от “Газпром”?

Кой би предположил, че руските знамена ще изчезнат в един момент от митингите на фашизоидите на Копейкин като явно неудобен компромат срещу парадирането им с “българофилия”?

А че техният фюрер Копейкин ще изпадне в обяснителен режим  и ще се оправдава, че само два пъти се е срещал с Митрофанова?

Дали “агенция” ПИК щеше последва резкия завой на обожавания от нея години наред руски орденоносец от Банкя и ще започне да напада неговите врагове с внушения, че са скрити ( или дори явни) путинофили?

Ами любимият на “агенцията” Гешев би ли се напъвал ( напоследък) да се представя като противник на руското влияние? 

Някой би ли се басирал преди година, че самата корпорация ГЕРБ, която прокопа руския турски поток ( ало, Гешев, докажи се в новата си роля!), плати го с български милиарди и спонсорира агресивните намерения на Путлер, ще се бие в гърдите вече месеци наред, че именно тя е флагман на борбата за повече солидарност с Украйна.

Би ли пророкувал някой политически шаман, че същата корпорация ще се състезава с “Демократична България” в дублирането и изпреварването дори на законопроекти с “русофобска” насоченост – като този за предоставянето на оръжие на Украйна ( а вече е внесла и дублиращо ДБ предложение и за демонтирането на съветските монументи в България)? 

Кой би повярвал, че откровената русофилка Фандъкова ще откликне тихомълком на призивите (ми) да престане да осветява с прожектори съветската (й) светиня МОЧА?

А че ще забрани, макар и с лицемерно закъснение след свършения факт, рашистко шествие в столицата?

Или че ще наруши дългогодишната си традиция да кани съвместно с рашистки организации гости на тържествата по повод годишнината от освобождението на София?

И че ще преглътне от балкона й да виси омразното като самия сатана украинско знаме? 

Отговорът е на всички тези въпроси е еднозначен, ясен и кратък: не!

Да, все така сме далеч по отдалечаване от руското влияние в сравнение с практически всички останали бивши съветски колонии ( при това не само от европейските, но и от азиатските също). Борят се рашистите у нас като руски мечки по време на хайка с употреба на високоточни пушки срещу тях да си запазят поне част от плячката. Постигат успех поне във вноса на руски петрол по море. По този показател България вече изпреварва Турция и отстъпва първото място само на Китай и Индия.

НА ИЛЮСТРАЦИЯТА ( Дойче веле) : За сравнение-ето така изглежда освобождението на Германия от руските енергийни източници.

 

 

 

 

 

 

И все пак вървим в правилната посока ( за пишещия все така във все същия дух както от много години срещу рашисткото влияние автор на този текст прогресът под формата на достъп до медиите не важи, но това е дреболия на общия фон, описан по-горе) . По-точно Путлер ни освобождава все повече от себе си и от обсебващата мания на бившите русофили, днешни рашисти, да маршируват в своята пета колона в крак с всяко подвикване на командите от Кремъл.

В ход е четвъртото ни освобождение от “братушките” – този път те ни освобождават от себе си. Дано освободителят Путлер да повилнее още малко на бащино му огнище в България, че да постигне(м) пълно освобождение!

 

 

15 мнения за ““Братушките”пак ни освобождават-този път от себе си”

 1. След като И по федералните канали на Педерацията, привет Павле, сериозно се одумват, че работите в Мордор по всички линии отиват на мах към изуй гащи, ерго, много мина, мъничко остана.
  Слава на Украина
  На героите слава.
  Генератори за българите в Украина
  https://frognews.bg/novini/manol-peikov-prodaljava-kampaniiata-nabirane-sredstva-generatori-ukraina.html
  Светъл пример
  https://segabg.com/category-video/dovlachih-generatora-za-ukrayna-leka-poleka-bastuna

 2. Автор неизвестен за мен, циркулира в “нет-а”:

  Другарко* Митрофанова, Изслушах внимателно възпитаното Ви, но пренебрежително и с имперски тон послание към българите и реших да Ви обърна внимание на няколко момента, които вашата пренебрежителност към моя народ може би Ви пречи да осмислите. Вие, идващите от Русия, често (почти винаги) посещавате Родината ни с надменните очаквания, че трябва да сме Ви благодарни навеки заради 1878 г. И се дразните, когато не се прекланяме пред Вас Ние, българите, сме благодарни за това и от благодарност, възпитание и християнско смирение НЕ ВИ НАТЯКВАМЕ, ЧЕ: – Ви дадохме писменост, култура, наука и вяра (не че давате вид, че много се вълнувате от духовното, но пък експлоатирате понятието); – Помагахте да се преследват и репресират нашите духовници, които се бориха за БЪЛГАРСКА църква, защото не искахМЕ да бъдем духовно, културно и етнически претопени. СТИСКАХМЕ ЗЪБИ, КОГАТО – Пречихте на младата ни държава да се развие по цивилизован и европейски модел според нуждите и усещанията на обществото; – Насъскахте сърбите да ни нападнат, за да не може да бъдем съединени и обединени; – Дарявахте българска земя и кръв (Македония и Поморавието); – Погазихте договора си с нас и насъскахте румънците да ни нападнат в гръб, докато се борехме да защитим нашия идеал – обединена България. И не само ги насъскахте, ами им помогнахте да преминат Дунав, за да нахлуят в Родината ни; – Нападнхте ни подло в гръб, когато се борехме за овобождение на своите в Македония (по време на Първата световна война). А след Първата световна война, която приключи нещастно за нас, включително заради вас: – късахме от скромния си залък, за да спасим гладуващите в Поволжието; – приехме хиляди избягали от репресиите руски аристократи и войници, дадохме им подслон и ги хранихме, въпреки че и ние гладувахме. Не сме ви искали извинение, че ваши (съветски) подлоги: – Се опитаха да унищожат държавността ни с т. нар. “Септемврийско въстание”; – Избиха и инвалидизираха цвета на българското войнство, когато взривиха ХРАМА ГОСПОДЕН (черквата “Св. Крал”/”Св. Неделя”); – На пети септември 1944 г., нападнахте Родината ни без основание и след това: – ограбихте богатствата, изстрадани и отгладувани от нардоа ни; – избихте и репресирахте достойните хора на България (някои, които бяха с руска кръв – избягали от репресиите в концлагера, в който бяхте превърнали държавата си); – разпоредихте да забравим братята си в Македония и накарахте вашите слуги да потрошат костите и да пролеят кръвта на хиляди достойни българи, които не бяха съгласни; – разпоредихте да забравим Бога и Православието.

 3. Подсигурили са терминали а не количества газ. Голяма дандания вдигнаха все едно вече пристигна газът.

 4. А дали турския газ не е руски? Щом русофилите са позитивни, значи БГ бюджета е негативен.

 5. И днес по украинските телевизии гледах директни репортажи от зверствата на “братушките” в Украйна. Потресаваща за нормалния човек трагедия, а някакви руSSки майки и вдовици призоваваха Путин да обяви пълна мобилизация… Диагнозата е дефектен ген! Няма лечение! Единственото спасение за България от това опасно съседство е държавническото решение ( подкрепено едновременно от парламентарната, изпълнителната, съдебната власт и медиите) всички руснаци, особено “спящите” шпионски клетки с двойното гражданство, да бъдат спешно и без изключения репатрирани в матушката им! Казват, че около новогодишните празници във Варна, с руSSкия кмет, а вероятно и другаде по морето, постоянно пребивавщите руSSнаци, вместо да се срамуват от провалената си питекантропска държава, шумно демонстрирали присъствието си по централните улици, магазините и заведенията на града, предизвикателно говорели на висок глас и само на руSSки език, демонстрирали отличното си финансово състояние и презрението си към мизерията на местните “аборигени”.

 6. Поздрави, ЖОРЖ!
  В Русия партизани спряха движението на граждански влакове и военни ешелони през изминалата нощ – те са блокирани на Транссибирската железопътна линия край Красноярск, предаде Укринформ с позоваване на украинското военно разузнаване.
  Съобщава се, че по разузнавателни данни, съпротивителното движение в Русия се активизира.
  Почна се! Най-после!
  А за нашичките – чемодан, вокзал, … В противен случай ще яхат и внуците ни, дори и след като Мордор бъде разрушен

 7. “Турският” газ е всъщност руски. Не се радвайте. С какво право някакво си чорапесто службоправителство подписва 13!-годишен договор, без предварително нито дума разяснение! От днес за днес пред народа, но иначе големият чорап за това ходи до турцията миналата година. Надявам се ЕК да реагира.

 8. Към Слава Украiнi! :

  Не се радвам(е), а отбелязвам(е), че Радев се опитва чрез своите министри да “зарадва” Запада и подкрепящите го българи с внушение, че сме си намалили зависимостта от руския газ. Разчита да чуе в натовски превод за това рапортуване “молодец” и да отвърне с “рад старатся”.

 9. Ако общинските съветници от гроб решат МОЧА ще падне веднага нали са “евроатлантици”?!
  Няма какво да тупат топката с нови и нови законопроекти!
  Днес по една от телевизиите болшевикът еленко божков се хвалеше, че резервирали капацитет за втечнен газ в турция. Вероятно са измислили някаква врътка за руZZкия газ.

 10. Украйна се надява да получи от България бронетанкова техника и ракетни комплекси
  Нуждае се най-много от старите съветски изтребители MиГ-29 и зенитни комплекси C-300.
  В същото време поддръжката на старата съветска техника става на практика невъзможна след войната на Русия срещу Украйна и съвсем скоро България ще трябва да приземи МиГ-овете, но служебният кабинет отказа да ги предостави.
  Очаквано служебният кабинет вкарва отново военната помощ за Украйна в НС
  Никола Лалов
   
  https://www.mediapool.bg/ukraina-se-nadyava-da-poluchi-ot-bulgaria-bronetankova-tehnika-i-raketni-kompleksi-news343513.html

 11. Попаднах на това интервю с руснак в България, който много добре обяснява отношението на руснаците към българите.

 12. не е вярно,че нямаме капацитет за производство на снаряди.През 1988 г в Бидгошч-Полша беше тричленна група от Арсенал и един от Силистра.Договаряха инструменталната екипировка за шестшпинделните стругови автомати,които закупихме от Полша/лиценз нз Питтлер/за производство на снаряди за Ирак,а силистенеца беше за екипировка на малки стругови автомати.Опитваше се да баламосва полските специалисти,че изделието,което ще се произвежда е вентили за мотоциклети или подобни,а те като погледнаха чертежа веднага рекоха-това е взривател,какви ги дъвчеш?Не очаквайте от Митко по различна позиция по украинския въпрос от позицията на Решетниковия РЕЗИДЕНТ.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.