Интервю с Морфов изчисти съмненията около “мненията”

За много объркани души скандалът с деп(р)еската провокация в Народния театър има(ше) неясни параметри. 

Изяснява се картината от все по-ясната позиция на все по-категерично позиционирания главен герой Александър Морфов.

Край на недомлъвките.

Това се вижда се от интервюто на Диляна Димитрова с режисьора Морфов.  

Александър Морфов: Народният театър е дъщерна фабрика на Доган и Борисов

12 мнения за “Интервю с Морфов изчисти съмненията около “мненията””

 1. Всичко “държавно” е тяхно! На тях и на “партиите” им, т.е. всичко “държавно” е “ПАРТИЙНО” , но туземните патриотарски рубкиядски русоФИЛИ и большевишки не могат , и даже не искат да разберат, и заради примитивната пропаГАДность на партията-майка БКПь, клонинг на терористичната си кремълска метрополия КПСС, и безграничната(ТОТАЛитарно-АБСОЛЮТната) власть на “партийните” си вождове и върховни бащици начело със Сталинь!
  И затова цялата “аднинистрация” в НРБь и Кремъл, е всъщност построена на принципа на партийните организации , и по-точно на “партийните” структури на терористичната большевишка КПZZь , и СССРь и в колониите му! Но особено това важи за задунайската колония НРБь!
  Затова нямаме дори бюрокрация, а ЧИНовници, назначени и действащи , като партийна йерархична структура, и още по-точно като абсолютна йерархична “партийна” большевишка структура на БКПь , получаваща заповеди от кремълската “партийна” централа КПССь!
  А всички клонинги на большевишка партия-майка БКПь, от БZZПь, до ченгесарско-милюююционерските ДПZZ и ГЕРБь действат по същия начин, дори путлериотите са такива, и възприемат “държавата” , като част от “партийните ” си структури и организации, през последните 33 години, през последните 80 години, и още от большевишка ИМПЕРнационалсоциалистическа КОНТРАреволюция преди 105 години! Идите на хуйло си!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си! Долу “партийните” ЧИНовници от “държавната” им администрация, идите на Сталинь, идите на Ленинь, идите на хуйло си!
  Долу КримскиЙ воениЙ мость, иди на хуйло си!

 2. Д-р Владимир Сотиров – психиатър,facebook
  И това е само на повърхността! Нивото на поквара, което се признава! Давате ли си сметка какво е реалното ниво на поквара в първичната правоохранителна инстанция – МВР?! Същото е нивото на поквара и на следващите нива – следствие, прокуратура, съд.
  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/01/05/4435010_mvr_ustanovi_i_shte_nakaje_40_policai_koito_sa/
  … в пещерата на 40-те разбойника кой крадва, кой драсва, някой надрасква цялата история по стените й – да се спомни

 3. П.П. Само доуточнявам за инфантилните путлериотски фашаги и чалгари, а също и “левите” болшевишки “комунисти” , и казионните им синдикати и бизмесмеми , че всичко “държавно” се управлява от ПАРТИИ!
  Така че , те от една страна искат повече “държава” , а в същото време са против всички партии и искат забраната на партиите , които всъщност управляват тази разплута “държавна” собственость и власт!
  Това е ТОТАЛитарНАТА инфантилна рублоядска 7мперска инфантилност! Едновременно да искаш забрана на партиите , и в същото време да искаш увеличение на “държавата” , която всъщност се управлява “партиийно” , тъкмо от тези “партии” , които искат да забранят!!!!!!!!!
  Идите на хуйло си , блядове!

 4. Целта е България да се превърне в копие на ето тази държава, където полицията и охранителните органи не зачитат никакви права и свободи. Вижте как е в Руслямска държава:

 5. 10-ти януари.Бъди мъдър всеки ден!

  От изборите
  зависи всичко останало след това!

  Ако от изборите не зависеше нищо,
  щяха да ги забранят
  първо в Северна Корея!

  Време разделно е! Гласувайте за ПП и ДБ!

  След три мандата на Борисов и шайката му,
  България е на дъното на ЕС!
  Вече далече от Румъния, която беше зад нас, при приемането ни в ЕС!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 6. Господин Инджев, в Украйна, в гр. Бахмут – на първа линия знаят какво оръжие има в България и знят че няма да го получат защото знят кой е на власт “там”.
  Вижте поредния позор на България:
  https://t.me/voynareal/47799

 7. Мел,

  когато България тъкмо щеше да влезе в НАТО, тогавашното вице на агентгоце ни ожали:”Всичко е решено кой го пита българския народ” и копейките реват за референдуми
  – костякопейкин(dnes, 2023/01/05): “В България е пълно с американски агенти”
  https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwj1QA9RUf8vP-KF5TOMlW_ZnuzPMheplo3pmwsCwuwr2viiG3Bjs8Nrg0wMjez5KNL0tNwbuBxP5u6_zl5QtDOjtyRIc8fY7HuA1sMnXSLsTV19XUiSLZJ4rP-8ucu0cGPXztSiVBkd23xrinDWMabO0KwpPvt4jwjdI8oeu0K0WFjYyit8WjDqlW/s1280/2.jpg

 8. КУЛТУРЕН АФИШ

  Служителят Морфов за директора си Василев: “Аз с нищожества не общувам.”

  Припомняме, че в събота вечер се появиха нови надписи освен на вратата на пиарката Велислава Кръстева,
  по съвместителство пиарка и на ДПС,
  и на вратата на кабинета на директора Василев: съответно “Приемна на ДПС” и “Официален офис на ДПС”.

  “…За мен е важно как изпълнява задълженията си към театъра като главен режисьор,
  както и личните му творчески ангажименти, които има свързано с репертоара на театъра.”

  Явно директорът Василев не може да уволни от гащите си таралежът Морфов.

  “Морфов трябва да е наясно, че с него няма да водя никаква полемика… нито той може да е съдържателен политически събеседник.”

  Опа ляяяя…За директорът Василев “съдържателен политически събеседник”
  единствено маже да бъде Ахмед Доган.

  Александър Морфов се гласял да гастролира с графитите си и в други представителни сгради подопечни на ДПС, като
  Президентството, Министерски съвет, Народното събрания.

  Брависимо за Александър Морфов.

  КУЛТУРЕН АФИШ

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 9. Не съм фен на морфов, има и той доста греховце, но пък явно така ще ги изкупува. А др. прафессар минэков велислав вэличкович ще е оръдие на наказанието. Прочее, той като служебен министер на халтурата в Задунайката бърза, преди да го натирят, да учреди награда за поезия на името на никола вапцаров – пластика и 10,000 лв. държавни пари. Паметливи припомнят, че богаташкият синчага никола йонкович, официално заявяващ че при война ще се бие срещу България и в полза на СССР, е осъден на смърт за шпионаж и тероризъм и разтрелян. Аргументът на минеков – вапцаров е “награден от Световния съвет на мира”. Порових се и верно – награден е, в компанията на видни световни миролюбци – бащата на водородната бомба Курчатов, таваришчите брежнев, чаушеску, едвард герек, цеденбал, арафат, насър и др. А шеф на тоя съвет на мира бе един индо-пакистански паразит на име ромеш чандра, прочут с уникалната си способност да спи на заседанията с отворени очи, и даже да ръкопляска спейки…

 10. “АЭРОФЛОТ”💙💛,

  Международната награда за мир е награда, връчвана 1950 -1957г. от просъветски Световен съвет на мира на интелектуалци, допринесли за „укрепване на мира между народите“ – https://bg.wikipedia.org/wiki/Международна_награда_за_мир

  Даниела Горчева – за Вапцаров
  Ако беше останал жив, поетът-комунист щеше да е един от най-жестоките палачи на народа си след съветската окупация.
  Никола Вапцаров, пропаганден просъветски поет, не само е писал лозунги в подкрепа на режима на Сталин, не само е агитирал за влизането на България в Тристранния пакт по времето, когато Хитлер и Сталин са съюзници, а държавният глава Цар Борис III и българското правителство бранят отчаяно неутралитета на България, но е служил срещу много пари на най-човеконеновистния режим.
  И ако не беше справедливо и напълно законно осъден от легитимен български съд, Вапцаров, който винаги послушно изпълнява всички заръки на Кремъл и моментално се отказва от българското си самосъзнание, за да работи за създаването на македонска нация, който без да трепне грам човещина в душата му, е развивал терористична дейност срещу собствената си страна, щеше да е един от най-жестоките палачи на народа си след съветската окупация.
  Така че е абсурд да се говори за антифашистка дейност. Дейността на Вапцаров и на фанатизираните военизирани български комунисти не е антифашистка, а антибългарска.
  Тя е в служба на тоталитарен СССР.
  И когато пиша, че Съветският съюз е държава на канибали, това е самата страшна истина. В Съветския съюз хората неколкократно са докарани до канибализъм. Първо с глада през 20- те години и после с нарочно предизвиквания от Сталин Голодомор.
  Да служиш на подпалвача на Втората световна война, поделил с приятелчето си Хитлер Полша, окупирал балтийските държави и нападнал Финландия, да служиш на чудовището, избило до началото на Втората световна война над 10 милиона, не е антифашизъм, а престъпление!
  Проветрете си мозъците от комунистически лъжи и престанете да рецитирате наизустени опорки, а се научете да разсъждавате логично на базата на фактологията, не на пропагандата.
  Знаете ли, че:
  – Никола Вапцаров се обявява за македонец и за “насаждане на македонско национално съзнание” в изпълнение на заповедите на Коминтерна за “македонска нация”?;
  – Когато Вапцаров пише: “Терорът долу, съюз със СССР!”, агитирайки за сключване на пакт със СССР, Съветският съюз и нацистка Германия са съюзници?;
  – Една от опорните точки на тази акция на българските комунисти е, че след сключването на този пакт Съветският съюз ще подкрепи влизането на България в Тристранния пакт и сам ще влезе в него?;
  – Вапцаров е заместник на ръководителя на терористичната дейност в полза на Съветския съюз Цвятко Радойнов, пристигнал с подводница от Съветския съюз, начело на диверсантска група?;
  – Така наречената “въоръжена антифашистка борба” на българските комунисти започва на 24 юни 1941, два дни след нападението на нацистка Германия срещу СССР, преди това компартията отхвърля предложението на БЗНС “Пладне” за въоръжена борба, тъй като подкрепя съюза между Сталин и Хитлер?;
  – Въоръжената борба на комунистите започва през лятото на 1941 с палежа на снопи на селяни в Сливенско, Карнобатско и Новозагорско?;
  – През есента на 1941 от бойните комунистически групи е хвърлена във въздуха линията Русе-Варна, запалени са бензинови резервоари на българската и германската войска, убити са български и германски войници, които са пазили военни складове, тежко ранени са български ж.п. работници?;
  – През август 1941 от Съветския съюз са изпратени 4 диверсантски групи с подводници, а през септември – 5 групи парашутисти? По това време СССР е в мирни отношения с България, която макар съюзник на Германия, устоява на натиска на Берлин и не прекъсва дипломатическите си отношения с Москва. Знаете ли как се нарича изпращането на въоръжени терористи в страна, на която не си обявил война? Нарича се престъпление срещу мира и е едно от най-тежките военни престъпления;
  – Задачата на минно-подривната комисия към ЦК на БКП, оглавявана от Цвятко Радойнов, е да създава диверсионни групи, партизански отряди и антидържавни клетки във войската?;
  – Като заместник на Радойнов Вапцаров отговаря за връзките с диверсионните групи в провинцията, организира приемането на прехвърляните от СССР диверсанти и оръжие, укрива и пренася оръжие и взрив?;
  – За нелегалната му дейност в началото му е заплащано по 100-200 лв. седмично, а след това по 2000 лв. месечно?;
  – Укривал, обменял и предавал на бойните групи валута, изпратена от СССР за терористична дейност; през цялата си дейност предал по нареждане на Цвятко Радойнов 180 000 лв. за закупуване на оръжие и приготвяне на скривалища?
  – Вапцаров е осъден не просто за терористична дейност, а като организатор на терористична дейност?
  Мнозина от днешните му защитници можеше да не бъдат родени никога, ако родителите им бяха станали жертва на съветския терорист Вапцаров. Вапцаров не е бил идеалист, защото е получавал пари за антибългарската си дейност. Не антифашистка, а антибългарска. И е бил фанатик, готов да взривява живи хора за хатъра на Сталин.
  PS Що се отнася до поезията му.
  Първо, талантът не може да е оправдание за извършването на престъпления, и то за такива големи престъпления като тероризъм и държавна измяна. То и Хитлер е бил не лош художник. Сега да плачем и за него ли?
  Второ, лично аз смятам, че Вапцаров е прехвален. Той има две хубави стихотворения и още едно, талантливо написано, но твърде патетично и пропагандно. Останалите са пропагандна, просташко-плакатно поръчкова поезия, лозунгаджийство. Като искате поезия, четете Вутимски, Смирненски, а не диалектно изкрещяните вапцарови лозунги.

  https://klubiliyaminev.com/2021/03/04/поетът-терорист-никола-вапцаров/
  на майка му е връчена наградата му за руския мир, от който още не можем да се измъкнем

 11. Към
  よ :

  Трябва да се повтаря постоянно, че само жертвите на Голодомора през 20-те, който трябва да включва и гладния ленински холокост още по времето на “гражданската” война, тези жертви са равни на сталинския Голодомор 10 години по-късно !
  Така че жертвите само на тези двата Голодомора, сталинският и ленинският, е 15-20 милиона! Т.е. 2-3 пъти повече от Холокостът на евреите от Хитлер!
  И сталинският Голодомор не е само на територията на Украйна, без западна Украйна, но включва и над 2 милиона казахи в Казахстан, и отделно и в другите большевишки републики, и в Азия!
  Така че Голодоморът трябва да се отбелязва не само в Украйна, Европа трябва да признае Голодоморът и Казахстан и другите републики!
  Отделен е въпроса и за “преселението” от Сталин на цели народи , като чеченците, в Сибир.
  Също така и след Втората световна война Сталинь повтаря отново Голодоморът в Молдова , Бесарабия и отчасти от Украйна и Беларус, които преди Втората световна война не са част от СССР!
  И това Сталин го прави въпреки милионите убити от предвоеният му Голодомор, въпреки това че и Хитлер провежда почти същия Голодомор в Украйна, Беларус и Полша по време на Втората световна война , но Сталин провежда повторен Голодомор , пак след войната, в Молдова и части на Украйна и на други територии, защото иска да открадне земята от “помешчиците” и “кулаците” от тези територии, които не са окупирани от него преди войната, а са част от Румъния , Полша и другите гранични държави .
  Така че болшевишките провеждат постоянно Голодомор още от 1917г. до 1947г. , за да откраднат реколтата и земята на селяните в ” колхозите им!
  Само припомням, че большевишките и главатарят им Ленин , вземат властта в Руската империя и от Керенски , не с пропагандните им лозунги – “Пролетарии всех стран, соединяйтесь!” , нито с – ” Вся власть советов !”, не!
  Основните лозунги , с които открадват власта в Русия са – “Мир и хлебь!”, и най-важния е – “Земля!” , с която искат да подкупят селяните, които да ги подкрепят в гражданската война с белогвардейците, и за да ги подкрепят и в узурпирането на властта , още преди ноемврийската им КОНТРАреволюция!
  И вместо това болшевишките убиват най-много селяни и нито им дават земята, нито мирът, нито хлябът! Ето такива вселенски арогантни лъжци и нагли циници са большевишките , спрямо селяните в СССР, дори Гьобелс и Хитлер не могат даже се доближат и на йота , спрямо тях ,в лъжата!
  Същото се отнася и за другите большевишки колонии, като особено нагло е ограбването на селяните и “кулаците” в България, при “колективизацията” , и “национализацията”!
  Да споменем и особено наглата лъжа на “селския” вождь Мао , че ще даде земята на китайските селяни , когато взема властта през 1949г. А всъщност убива още повече селяни , дори от Ленин и Сталинь, взети заедно!
  И най-гнусния болшевишки селски геноцид е с “комуните” на маоистките краZZние кхмери в Кампучия ! Идите на хуйло си , БЛЯДошевики!

 12. П.П.
  よ, само допълвам, че большевишкия Голодомор продължава от 1917г. , до 1947г. , това са 30 години!
  А територията е от Полша , през Украйна, Поволожието, Казахстан, чак до китайските и японските граници!
  Заедно хитлеристкия Холокост!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.