Любовният тъпоъгълник Гергов-Борисов-Митрофанова

Каква е разликата между това да откажеш  оръжие на Украйна и да откажеш отговор на въпроса защо твоята партия, на която си втори по ранг след вожда, не смята за важно дали руският консул в Пловдив, червеният Георги Гергов, иска да получи с подкрепата на гербаджийската управа на града Пловдивския панаир?

Малка е. Почти никаква разлика няма. И в двата случая става дума за подкрепа на рашизма.

Колкото и да са ловки в дисциплината “евроатлантически овчарски скок” най-приближените до техния вожд негови публични говорители не могат да прикрият близостта на ГЕРБ с Гергов чрез бягство от отговора на въпроса защо това е така. Видя се вчера от интервюто на Даниел Митов пред БТВ. Първо неглижира питането с упрека, че този въпрос бил “претоплен наратив” , а след това бързо изрече за пореден път лъжата, че тъкмо ГЕРБ били инициаторите да се предостави оръжие на Украйна (поради което, според него, не може да има подозрения за близост на партията с руския консул в Пловдив).

Да, без гласовете на ГЕРБ решението за предоставяне на оръжие за Украйна нямаше да мине в Народното събрание. Но това съвсем не означава, че партията, чийто собственик услужи на Путлер с транзитния газопровод към Сърбия, подсигури го с алтернатива за печелене на европейски милиарди, обслужи желанието му да за(оби)коли опърничавата Украйна и го окуражи да я нападне, е автентичният пионер на проукраинската нагласа в този парламент.  

Казусът с Гергов наистина е дреболия на фона на престъплението с прокопаването на руския “Турски поток”. Така го наричат в евроатлантическия свят. Докато гузните ни гербаджии го (пре)именуват камуфлажно на “Балкански поток”. Но и панаирът с Пловдивския панаир, менажиран от менажерията на ГЕРБ в града, също издава гузната им съвест. Показва неудобството им от дружбата на техния вожд с руския консул Гергов, известен като близък и с дипломатушката им Митрофанова.

Този любовен тъпоъгълник обаче не може да бъде прикрит дори и от обиграни факири на публичната гъвкавост на манежа с номера на “човека каучук”. 

 

 

2 мнения за “Любовният тъпоъгълник Гергов-Борисов-Митрофанова”

 1. Да цинизмът на пребоядисаните герберасти , като митАвичь, няма граници и дъна, които не може да пробие! Деньгите не миришать- това житейската “максима” на платените раболепни шутове , които зависят само от гасударската им воля и прищевки! Иди на байХУЙ си , заедно с другите си платени герберастки падруги- бикАвичь, сачевНая, прошковичь , юрдановичь и другите платени наемни шутове на милЮЮЮционерската мутра, от сдсь-то МУ!
  Не само порнихь-гейт свързва свиневъдь герговичь с герберасткият вождь! бокоТИКВАТА и герговичь са си друзя и в други далавери , като например ЦУМ-гейт! И т.н., и т.н.!

 2. – гергов през всички години е бил близък с агентгоце, руменпетков и с пловдивските кадри околоруменрадев
  (https://boulevardbulgaria.bg/articles/kak-georgi-gergov-poluchi-kontrol-varhu-panaira-v-plovdiv-obyasneno)
  “Последните скандали около контрола на емблематичния за историята на Пловдив “град в града” са само детайл от безкраен пъзел на лични връзки, скрито влияние по линия на Москва и огромни финансови интереси…”
  – държавата ни е най-големия вносител на руска корупция
  https://bird.bg/gergov-vas/ специални върховни съдии за руския консул и гражданин
  Пловдивския Панаир става символ на руското постоянно присъствие тук след благоприятното решение на специални върховни съдии като за руски консул и гражданин и неизменната подкрепа от герББ в полза на РУСКИ ГРАЖДАНИН и почетен РУСКИ консул
  – това не е просто шизофрения при санкциите, които в цивилизования свят налагат на такива като този Свинар + тръбата , която борисов построи за нуждите на руската война срещу Украина …
  BIRD пишат: “… в момента внимателно анализираме имущественото състояние на разследват и ВСЕКИ ЕДИН съветник (вие си знаете кои сте), гласувал в полза на руския гражданин и консул … както декларираното, така и недекларираното им имане, пардон, имущество … Но и обществото ни не трябва да има повече илюзии по отношение на „евроатлантизма“ на ГЕРБ и конкретно на пловдивските пионки, които гласуват само и единствено според заповедите, спуснати им от Банкянското Слънце. Устно, разбира се. Заповеди, продукт на нерушимата дружба между Слънцето и Свинаря. Дружба, която е по-важна от всякакви „клетви“ в евроатлантизъм, късане-на-ризи и тупане-в-гърдите колко много ГЕРБ и Борисов били обичали евроатлантизма. Делата ви гледаме, ДРУГАРЮ Борисов, а не думите!!!
  П.С. Понеже тази история не би била завършена без да отбележим и „пълния съпорт“ на варненската и специализираната прокуратури за руските и герговските интереси (в случая те са едно и също!), в следващия епизод ще ви разкажем и как прокуратурата покри абсолютно всичките свинщини на другаря Иван Николаевич Портних по този казус (а и не само неговите).”
  – гергов путин го паZи, но борисов и радев плачат за съд и присъди . . .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.