Доказани майкоубийци са на пиедестал в днешна Русия (за сведение на Копейкин и неговите подобия)

Сред любимите обиди на Копейкин спрямо сънародници е набеждаването им за “майкопродавци”. Не съм само аз сред обругаваните по този начин от него, макар да съм вероятно сред онези, които най-отдавна и най-често са изразявали възмущение от тази негова гавра и злословие по адрес на хора, чието достойнство тъпче системно и поименно от години. 

 

 

 

 

 

Ето само един от многобройните му статуси във Фейсбук, в който употребява тази обида – в случая персонално срещу Николай Денков през декември 2021 г.

Костадин Костадинов

12 декември 2021 г.

“Вчера видях, че соросоидът Денков пак е номиниран за министър на образованието. Лошото е, че ще го изберат отново. Сега разбирате ли защо винаги в министерството на образованието биват назначавани за министри отявлени соросоиди и майкопродавци?”

 

В любимата на Копейкин Русия има майкоубийци – буквално,  а не по клеветническо “подозрение”, които днес са издигнати на пиедестал защото са изпратени да убиват украинци въпреки криминалното си минало.

Майкоубийството не е руски патент, но в Русия днес е модно такива да бъдат възхвалявани. Стига да са убивали “патриотично” украинци.

В списваната на руски мрежа се разчу за един такъв. 

Казва(л) се Сергей Молодцов. Този “молодец” убил майка си с голи ръце през 2017 година в пияно състояние. Лъгал в съда, че тя била паднала. Но бил разобличен. Тикнали го затвора.

Освободен предсрочно ( и то след още една присъда за тежък побой), Молодцов заминал да убива в Украйна. Станал наемник. Убиец по договор на частно за много пари във “Вагнер”.

В крайна сметка 46 годишният майкоубиец се завърнал в родния си град Серов като “товар 200”, което на военен жаргон там означава в ковчег. Местната управа му организирала тържествено погребение като на герой. По стар съветски обичай в училището му сложили портрет с траурна лента и почетен караул (на снимката). Властници произнесли реч с похвали каква “всестранно развита личност” бил.

Само един представител на местната администрация не издържал гаврата и се осмелил да репликира възхвалата с една дума -” душегуб”!

Копейкин, сигурен съм, би изкривил и тази мерзка история на възнаграденото от руската държава майкоубийство с някакъв “патриотичен” преразказ срещу сънародниците си. Той ги умее тези пируети. Собственият си популярен прякор пробва да обърне с хастара нагоре. Обяви го за комплимент. Излъга лековерните, които също не са чели оригинала на повестта на Гогол за капитан Копейкин, че ставало дума за патриот, макар истината да е, че писателят ( с украински корени, впрочем) е нарисувал образа на жалък руски просяк, който от озлобление срещу държавата става разбойник по друмищата на Русия.

 

 

  

 

13 мнения за “Доказани майкоубийци са на пиедестал в днешна Русия (за сведение на Копейкин и неговите подобия)”

 1. Гледайте в момента по телевизията една от най-долните, най-стръвни и най-самонадеяни хибридни медийни п.а.ч.и. как води предаването!

 2. Много ми е интересно как ще извърти палачинката варненския ман.гау, като му замирише на пърлено. Няма как да се пише “атлантик” щото…

  И един офтопик – с позволение – Господ прибра за рециклаж др. элка константиновна; тя обогати РъБъ кОлтурата с “австрийския език” и порно-изданията на снаха си сырница карамиховна, които се спонсорираха през фондация от Министерството.

 3. До “АЭРОФЛОТ”💙💛

  Копейкин си има алтернативна програма, както и останалите копейкаджии, когато няма нужда по същество от тях, и вече го показа – правеше се на антиваксър известно време. Ако не е актуално, може с плоскоземство и кемтрейлсове да опита.

 4. Копейкин на няколко пъти повтори тезата за смъртта на настоящото Народно събрание. Следователно всички партии в това Народно събрание, една от които е Възраждане, и всички политици в него, един от които е Копейкин, са политически трупове, защото са по-малка и по-голяма части от него.
  Такива изказвания са логични за политици от партии извън Парламента като ВМРО, ИТН и НДСВ.
  Ако Възраждане премине 4%-вата бариера на следващите парламнрламаментарни избори, след това самоубийствено признание на неговия лидер, ще се окаже, че немалка част от българските избиратели са тъпи и упорити идиоти.

 5. Видьо Видев отново е блокиран
  за 30 дни във Фейсбук!

  От някой си Biser Pukalski.

  За коментара

  Какво прави изродът Путлер в Украйна?

  Изродените от 105 години комунизъм руснаци
  мародерстват в Украйна!

  МУТРИ ВЪН!

  Ако не беше НАТО,
  Путлер щеше да превърне България
  в Крим на Балканите

  Затова Путлер води само хибридна война
  срещу България!

  Под зорката закрила на българските учреждения!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

  П.П.

  Biser Pukalski е само един
  от хилядите войници на Путлер на тихия фронт!
  Много путинисти копейкаджии саботират България
  дори в НС, президенството, министерствата и общините!

  После П.П.

  При добро желание,
  всеки може да копипейства гореизложеното
  във Фейсбук.

 6. Можем повторить – войните, жертвите, ден на победы = ”Окупирахме ви, защото ви обичаме”, както обявява Московската декларация(1943), освобождението е една от целите – после има повторно “освобождение” (https://www.svobodnaevropa.bg/a/30154850.html) – георгиевските лентички, безсмертний полк … маркират принадлежност към “велика сила” – 35 000 криминали – изнасилвачи, убийци ….достойни за почетни надгробни венци са на фронтовата линия в Украина – не червеното знаме над Райхстага, а изнасилването е акта на превъзходството и притежанието  – матерные и похабные надписи, оставени не само по стените на Райхстага …
  – световната жаба започна да се притопля още 1992г. с московскатата спец операция: Марш «Победы Мира» ветераны войны из России, Франции, США, та и от Германия
  “…Русия никога не е печелила блицкриг, но с цената на неимоверни жертви е успявала да надживее враговете си или да дочака края на касапницата, за да седне на масата за преговори…(Подлостта като вечно руско оръжие,В.Данов,faktor/v-agoniyata-si-putinskiyat-rezhim- )”
  https://twitter.com/gytta_ogg/status/1613796822031503360?cxt=HHwWgMC8zZnqreUsAAAA

 7. ако не беше огромната военна помощ по ленд-лиза,ангажирането на Япония във война със САЩ,Русия щеше да е окупирана до Урал,недоживя да е по силна икономически от победените от нея и не дочака края на Афганистанската касапница.Между другото,постоянно се тиражира официалното твърдение,че жертвите в Афганистан били 15000 ,не е вчрно,около 56000 са.10 години война,120-130000 /ограничен военен контингент/ротация на 12 месеца,през мелачката са минали 1.200.000 души.само 4 % да са убитите,това са 48000 .А починалите от раните си след някой месец инвалиди и пр.Вижда се и броят на убитите в Украйна само за 10 месеца…Лъжата е основата на руската пропаганда.

 8. Ето, и тази сутрин (за кой ли път ?) по “Нова” ни изтъпаниха измамника Копейкин пак да ни набива в главите, като психясал циклофреник, все съвпадащите с руSSкия интерес “патрЭотични” тези за предоговаряне на пълноправното ни членство в ЕС и заместването му с някакво “асоциирано” не знам си какво, както и за задължителното ни излизане от НАТО, за да станела България пак “свободна и независима” (плячка на Империята на злото) И никакво евро! Никаква помощ за Украйна!
  Водещият Виктор Николаев му задаваше въпроси, интересуваше се от мнението му, сякаш срещу него стои нормален човек, български политик, а не безсрамен лъжец- родоотстъпник, който в една демократична държава отдавна би трябвало да е в затвора за измама на избирателите си и чиято антиконституцонна партия отдавна би трябвало да бъде извън закона, да й се отнеме официалната регистрация като поддържаща тероризма организация, която отказва прилагането на санкции срещу една държава- окупатор!
  Едва ли водещият е толкова глупав, че да не осъзнава зловещата трагикомичност на ситуацията, защото то вече е ясно за всички, че тая копейка е за затвора, а не да я показват по телевизите и да популяризират “мнението” й, но, въпреки това, Виктор Николаев продължава да участва в този жалък, антибългарски медиен театър, наречен “другата гледна точка”. Защо ли !?

 9. Меч за Сталин

  Както диктаторът Путлер,
  така и диктаторът Сталин е бил много голям страхливец.

  Путлер се крие като плъх в бункера си в Кремъл!
  Зад пропагандния образ на Сталин,
  наднича същият страхливец!
  Сталин не е пътувал с влак или кола,
  при най-малкото съмнение за собствената му безопасност!
  Сталин никога не е пътувал със самолет!

  Затова е имало само две срещи между тримата големи.
  В Ялта. На Кримския полуостров в СССР.
  И в Техеран, за където Сталин е пътувал в брониран влак,
  а Иран тогава е бил под съветско-британска окупация.

  Тайната среща на тримата големи в Техеран
  е била под кодовото име “Еврика”.

  На специална церемония, на 29 ноември 1943 г., по време на конференцията в Техеран,
  Чърчил поднася на Сталин меч, изготвен по заповед на британския крал Джордж VI-ти.

  Мечът е със златна дръжка и сребърен предпазител.
  На острието му е изписано –
  „На гражданите със стоманени сърца на Сталинград.
  Подарък от Крал Джордж VI-ти, в знак на признателност от британския народ”.

  Пропагандна лъжа е, че Чърчил е мразел руския народ!На Чърчил принадлежи афоризъмът “Няма лоши народи! Има лоши хора!”

  Истината е,че Чърчил е мразел комунистите.

  Пропагандна лъжа е, за някакви договорени на цигарена кутия
  %-ти за сфери на влияние!
  И че Чърчил и Рузвелт
  са харизали Източна Европа на Сталин.

  Истината е, че Сталин е излъгал Рузвелт и Чърчил,
  че в Източна Европа ще се провеждат демократични избори!
  А от изборите зависи всичко останало след това!
  Очоваден пример е разликата между ГДР и ГФР!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава

 10. Копейката първо трябва да си извади главата пт задника на Путлер, къдеро много навътре си е наврял, пък тогава, може да става дума за някаква мисъл в тази руzzка курва.

 11. Лицето В.Н. е един медиен плужек, който изпълнява точ в точ единствено и само онова, което му нашепват в слушалките! Не си правете илюзии, приятели! На такава длъжност в централна медия няма как да не е ПОСЛУШЕН на #КОЙ!

  Такава медийна вакханалия се е развихрила тия дни, не съм виждал такова чудо от периода, когато мафията свали Правителството на ОДС с премиер г-н Иван Йорданов Костов!

  Нещо ни готвят!

 12. Погребението на “герой” от ЧВК “Вагнер” – руснак осъден за педофилия. Перверзията тук е че на почетен караул на гроба на “героя – педофил” са поставени деца от т.нар. “юноармейци”, нещо като “путинюгенд”. Изроди руски! https://t.me/voynareal/48111

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.