Манда(ло)то лопна, само Москва вярва на Радевите сълзи за нуждата от редовно правителство

Президентът Радев избра да има предсрочни избори. Това е смисълът на решението му да връчи утре третия мандат за съставяне правителство на БСП, за което съобщи неговият прессекретариат.

СНИМКА: Клуб Z

 

 

Манда(ло)то лопна. Свърши се с баснята, че президентът много иска да има редовно правителство.

Отказът му от алтернативата на БСП, която е ДБ, показва 10 неща.

 1. “Войната” на Радев с БСП (беш)е бутафория.
 2. Непоносимостта на Радев към евроантлантизма не се изразява само в “Крим е руски”.
 3. Крокодилските сълзи на Радев колко е важно за народа да има редовно правителство наистина са крокодилски- в смисъл че крокодилът не плаче и този израз е резултат на заблуда ( както и илюзията, че щраусът си заравя главата в пясъка, което също е зрителна измама в маранята на саваната).
 4. На тези сълзи вярва само Москва.
 5. Крокодилът в този виц е по-дълъг, отколкото зелен-с възможно най-дълъг период на лично управление на “зелените чорапи” ( които при офицерите от ВСС са всъщност сиви).
 6. Фалшът се е настанил трайно на самия връх на държавата.
 7. Кадровикът Решетников, посочил на Нинова ген. Радев като кандидат за президент, беше уволнен междувременно от Путлер, но явлението “решетников” е все още на власт тук и няма кой да го уволни.
 8.   Радевите вълнения срещу мутрите вън може отново да ги докарат вътре при благоприятно стечение на резултатите от предстоящите хартиени избори.
 9. Радев се прояви като реваншист спрямо конюнктурното, но убедително евроатлантическо гласуване и реши да разтури тази “тълпа” ( както му подсказва непрекъснато Копейкин).
 10. Радев се доказа на антинатовския фронт и не оставя съмнение, че ще воюва на него и в бъдеще, за да не се повтарят решения в полза на въоръжаването на Украйна и във вреда на раzия.

20 мнения за “Манда(ло)то лопна, само Москва вярва на Радевите сълзи за нуждата от редовно правителство”

 1. Всички фатмаци са генетично закърмени савецки януари на болшевишките си родители от Кремъл!
  Но гнусният реZZиЛденть лумПен гадевичь е вече клиничен случай , той е (фа)ШИЗОИДен психопат от селяндурско-парвенюшки тип! Просто лумПеньското му его е по-голямо дори от безкрайната му ограничена тъпотия! Иди на хуйло си!
  Не случайно чекистът решетников е избрал един завършен нарцистичен дИбиль , за да извърши чекисткия си преврат в НРБь, просто безкраен БЛЯДьшевишки фатмакь зависим само от кремълските си сводници!
  И колкото една маймуна се качи по-нависоко , толкова повече се вижда , колко повече почервенява краZZноармейския и гъзь, иди на решетников, иди на хуйло ви!

  Но по-голямата вина е на политкомисарската му дружинна кУрвела ниновНаЯ и на мутромилЮЮЮционера бокоТИКВАТА , които монтираха един напълно неграмотен и случаен дИбильски, селяндурски и психопатски фатмакь до най-високият пост в НРБь, по избор и заповед от Кремъл! А и на ченгесарите от ДАНС и ” службите” , които допусната чужд фатмак да бъде допуснат на ДРОНЬдуковь2, идите на хуйло си!

  А ние да се подготвим за масово и правилно гласуване, защото вината за крадливите , предателски и престъпни популисти в парламента и президентството е наша! Да ги излезем в Сибирь при РУБЛОвладелецът им Путлер!

 2. Сега е момента партиите, които искат да получат нещо в повече на изборите да заявят ясно, че в първия ден в новия парламен ще внесат искане за импийчмънт на резидента радев.
  И според подкрепата на този импийчмънт в парламента ще стане ясно, кой е срещу юмрука и кой подкрепя юмрука. Кой прави театро и кой му е шеф карабас путлерас.

 3. П.П. Извинявам се но пак се е получила техническа грешка предишния ми коментар, в първия ред, да се чете:

  Всички фатмаци са генетично закърмени савецки ЯНИЧАРИ, ЯНИЧАРИ, на болшевишките си родители от Кремъл!……………………
  ………….

 4. Много уважавам руските десиденти, но някои от тях наистина са сбркани. Да правиш протест, че не ти дават хуманитарен статут пре паметника на Съветската армия, си е, меко казано, твърде глупаво. Приемам, че злосторници са ги подвели…
  Това е, като да честваш Мара Бунева в Скопие с Копейкин и Джамбазки. По “социалистически маниер” ще кажа “не съм им чул словата, но… “… не ми и трябва, като им знам табиетите… Тези мутри са толкова токсични, че дори нищо да не са казали, присъствието им е провокация, която измества вниманието от въпроса, с какво толкова убийството на сръбски гаулайтер тормози идентитетот на братчедите?
  А за Радев…. приемам думите за свършването на баснята за литературен похват, а не че някой ѝ е вярвал. А и не знам дали в неговите очи не изглежда, че унижава Нинова…. не ми приличат на чак такива актьори, че да симилират война…

 5. Не съм очаквал друго от пРеZидент РР!!

  Засега всичко се движи по техният план, уви…

  Остава ни да чакаме “черния лебед”!

 6. За съжаление Руслямска държава се справя с войната по-добре от “колективния запад”. Явно 1,5 трилриона долара БВП на Руслямска държава са много повече от 50-те трилиона долара БВП на Украйна, НАТО, Япония, Южна Корея и Австралия. Руслямска държава отделя за войната около 600-700 милиарда долара или около 45-50% от БВП, докато “колективния запад” с 50-те си трилиона отделя общо под 0,3% или под 150 милиарда долара. При 4 пъти повече средства отделяни от Империята на злото за войната, тя е на път да надделее над Запада, въпреки чудесата сътворени от ВСУ.

 7. Да не би да сте очаквали друго? Радев се надява ПП да тръгнат надолу като Слави, и така да загроби евроатлантическата част от полит. сили.

 8. Новини от разградения двор Задунайская Болхария:

  Шокиращо тогава (24 септември 2013) назначение на руSSки шпионин за областен управител на Бургас:
  Областният на Бургас Павел Маринов се оказа съдружник с главния конструктор на руските “Звездни войни”

  https://bivol.bg/pavel-marinov-star-wars.html

  Шокиращо преназначение на същия руSSки шпионин сега:
  С каква цел точно бившият областен управител на Бургас Павел Маринов, разследван за поредица случаи за злоупотреба с власт и корупция, е инсталиран от кабинета на Румен Радев за директор на РИОСВ – Бургас ?
  Николай Марченко 29 октомври 2021

  https://bivol.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b3%d1%83%d0%b1%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b0%d1%81-%d0%be%d1%82-%d0%b5%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%be%d1%80%d0%b5%d1%88.html

  Импийчмънт за националния предател!

 9. А Държавната агенция за бежанците пак се наака. Уж старата председателка, Петя Първанова беше крива, ама и новата не е свет. Става въпрос за Мариана Коцева Тошева. Та агенцията за бежанците на България не дава политическо убежище на 3-ма руски граждани: Виктор Волков, Ксения Глазунова и Владимир Жгулев. Тримата избягали от раzzия, в наборна възраст, защото не искат да воюват срещу Украйна. А има чл. 15, който дава право на бежанци да получат политическо убежище, ако бягат от война, която е международната общност е признала за агресивна. Пред Съдебната палата протестират руснаци, противници на Путин, от сдружението “Свободна Русия”.

  https://sharedalbums.b-cdn.net/f0213a6a-354d-471a-8a4b-32f8c22fca58.jpg?class=display

 10. @ dkaraivanov
  Ами, уважавайте си ги!
  Като са такива големи “опозиционери” на Путин и войната защо тия т.н. дисиденти
  (ако наистина са дисиденти, а не русски шпиони) не отидат в Украйна и там да се бият срещу окупатора? България е сравнително малка страна, а вече сме приели на наша територия около половин милион нахални “постоянно пребиваващи” руснаци, повечето заредени окупационни бомби, с увреден от алкохола и путинската пропагандата ген, чието екстрадиране обратно в матушката ИМ тепърва предстои, защото са огромна опасност за националната ни сигурност.
  Не ни трябват още руснаци!
  Нашето неотложно хуманно задължение и грижа в момента трябва да бъдат жертвите, украинските бежанци (малки деца, майки и старци) тяхното спешно устройване и всяческо подпомагане, защото точно те са ни братя по съдба.

 11. Третият мандат никога не е водел до нещо хубаво. Поправете ме, ако греша, но досега единственият случай, когато беше направено правителство с трети мандат, беше правителството на Беров, което доведе до още по-унищожителното правителство на Жан Виденов. А Гечев е все още е тука и все още е фактор и все още дава акъли. Несъмнено трябва да го предложат за Финансов в третия мандат. Жан, макар и на 60-тина години, е все още жив, стига е бил доцент, може пак да е минпред, Овчаров на енергетиката, на петолъчката Костадинов Външното, за да заздравява отношенията с братушките. Могат да инсталират и Нейчо-Светкавицата за цвят, той от всичко разбира, не е просто “ега ти държавата, щом аз съм ѝ министър”. Разбира се, кабинетът няма да е кабинет без Петър Димитров, гений чистой красотьi. За Културата също е пълно с подходящи кандидати. Не виждам защо да не направят правителство, кадри има.

 12. Лекето Радев досега всеки път се правеше на принципен и даваше мандата на “третата политическа сила”, но този път доказа че е подлец и лъжец нямащ никакви принципи.

 13. Georgi Nikolov: Отиде си И с него цяла епоха …

  Вахтанг Кикабидзек(https://www.dw.com/ru/вахтанг-кикабидзе-я-ненавижу-герб-советского-союза/a-44301257): … сърпа и чука. Беше необходимо.Какъв мозък трябва да имаме, за да измислим такъв герб на страната? Всичко беше свързано с, извинете за израза, скапания живот на тази огромна страна… Дори не се замислихме защо, но знаехме, че сме длъжни да живеем в тази държава. Но веднъж, да кажем, един е таджик, друг е евреин, трети… Те трябва да се уважават. Израснахме така. Всичко друго беше много лошо…
  – това казва много – https://www.youtube.com/watch?v=VfZ7g-gsE8U
  2014 г. Вахтанг Кикабидзе е в Киев: Ако бях млад, аз също щях да бъда в АТО сега и да се съпротивлявам, защитавайки честта на страната. Няма втори вариант!

 14. Хартиената БСП е опасна за съществуването на България с предложената от тях дългова спирала по гръцки сценарий.
  Гърция беше спасена дълговата спирала, в която беше навлязла преди няколко години, от най-силната европейска икономика Германия със 100 милиарда евро.
  През миналата година Германия вложи 100 милиарда евро в укрепването на отбранителните способности на страната, след започването на войната в Украйна.
  Аналогична инвестиция в германската сигурност ще има и тази година, предвид близостта на Германия до руската колония Беларус.
  Следователно, ако България попадне в дългова спирала, и да иска Германия няма да може да я спаси.

 15. Солдаты группы “Центр” — Саблич —Оккупационный марш Высоцкого
  https://www.youtube.com/watch?v=BwkoW6R-dO0
  Священною водою мы факты покропим,
  Не нужно правды, правда —ложь, рашизм непобедим…

  Мой тезка нездоров,
  И он на все готов,
  Он обожрался нефти, и пошел искать врагов.
  Полез на Украину,
  На братскую страну,
  Он телепропагандой посеял здесь войну.

  Гибридною войною,
  За метром метр,
  Идет страной чужою
  Рашист из РТР
  Каналов на Руси дохрена — Первый/Второй.
  Первый ОРТ, а РТР — вечновторой.
  На Вечновтором
  Ночью и днем
  Полый дурдом
  Троянским конем
  Входит в ваш дом, входит в ваш дом, входит в ваш дом.

  Священною водою
  Мы факты покропим,
  Не нужно правды, правда —ложь, рашизм непобедим.
  Туфтой и пропагандой славен наш род, славен наш род.
  Дмитрий Киселев поднимит с колен наш говномет.
  Он ваш Пиндосстан,
  И Еврогеестан
  В пепел сотрет, в пепел сотрет, в пепел сотрет.

  А перед нами нищий сброд
  Служливо бьет челом,
  Продали Родину свою за пенсии объем.
  Их газом накачаем, и обеспечим духовный подъем,
  Мы скрепами святыми всем рубахи да лапти сошьем,
  Мы воду питьевую, гундяевосвятую
  На катамаранах и дирижаблях в Крым привезем.

  Мы Геббельса и Оруэлла
  Слушаем и чтим,
  Мы ФСБ и КГБ в Минправды превратим,
  Мы сахарною ватою вам ездим по ушам,
  Медали боевые наградой будут нам.
  Все впереди, а ныне,
  За метром метр,
  Идет по Украине
  Рашист из РТР,
  Сериалы про войну, и репортажи все про войну,
  Филя и Степашка тоже раскажут вам про войну,
  А как без войны, для нашей страны?
  Чечней и гебней, ура-еб***ней
  Славимся мы, славимся мы, славимся мы.

 16. Отново вървим към нови избори!
  Каквато е целта на Радев!

  Защо Радев иска постоянно да има предсрочни избори?
  За да продължи, чрез назначавани и подвластни единствено на него,
  служебни правителства,
  пРезидентът да управлява безконтролно !
  Във формално конституционната Парламентарна Република!

  Над 30 г. избори,
  по един и същи противоконституционен закон!
  Може ли резултатът да не е пак същият?
  Ненормални ли сме,
  че да очакваме друг резултат?

  По закон, всеки български гражданин
  може да фигурира само веднъж,
  само в един избирателен списък!

  Пo кoй зaкoн в избирaтeлнитe cпиcъци приcъcтвaт
  нaд милиoн нeзaкoнни избирaтeли “мъртви души”?
  И cлeд кaтo избирaтeлнитe cпиcъци ca нeзaкoнни,
  зaкoнни ли ca Президентът, НC и влacттa в България?

  Oчeвиднo ca нeлигитимни, нaли?

  Проблемът се решава по елементарен начин!
  Като се въведе активната регистрация.
  Както е във всички останали държави в ЕС,САЩ,Япония и Великобритания!

  Някои искат мажоритарни избори на 240 депутата.
  Но не в това е проблемът!
  И сега имаме мажоритарен избор на 265 кметове на общини в България
  и мажоритарен избор на кметове на 5257 населени места./ към 31 декември 2020 г./
  Но…изборът на Общинските съвети в 265-те общини в България,
  е по правилата за избора на депутатите!

  Изборът на 240 депутата се превръща автоматично в мажоритарен,
  както и на десетките хиляди общински съветници,
  се превръща автоматично в мажоритарен,
  ако се премахнат избираемите места/прагът на преференции/!

  Както е във всички останали държави в ЕС,САЩ, Япония и Великобритания!

  Само тогава изборът на 240 депутата и на от всички партии,
  и на десетките хиляди общински съветници
  ще зависи от дадените лично за тях преференции!
  А не от това, дали са подставени на противоконституционното “избираемо място”
  в партийните листи!

  Само тогава 240-те депутата от всички партии,
  ще бъдат народни представители!
  А не безсъвестни бутончета
  на партийните си лидери!

  Само тогава десетките хиляди общински съветници
  ще бъдат представители на населението!
  А не безсъвестни бутончета
  на партийните си лидери!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 17. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02Lma8v8yYqSQJzsUU8M3eFX1GSFz8RfBP4o2aFW37ZH7QVkpHuyKmaYPNfXAz3TXHl&id=100003932890091 Гледам и не мога да повярвам ! Някакво хлапе ми пробутва президентска република в “Референдум” и няма кой да му отговори подобаващо . Нахално и нафукато като президентското чудо Хари Печения . Или не е учил каквото и както трябва ,или е глупак, или просто си е продал съвестта като Бичето на Бай Ганьо от Банкя . Бичето все пак е измучало някакво извинение за лъжите които наговори , но … Избори , избори и пак избори , а българина няма вкус и на всичкото отгоре му набиват в главата, че всички са маскари и щом всички са маскари и не може да ги набием , поне да се напием или да си изберем един наш маскара , който да натупа чуждите . Вся власть президентом ! Расхождение мнений между президентом и правительством нельзя происходить !
  И между вицето и президента също .Трябва да се знае кой е главата и кой шията .

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.