Ще реагира ли Албания на обидата, която без повод й отправи днес главният прокурор Иван Гешев

Главният прокурор Иван Гешев явно е възприел тактиката да пресити със собственото си присъствие публичността с надежда тя да се задави и да забрави. Право го системно чрез интервюта под индиго. Каквото и да го попитат интервюиращите той си има готов отговор: действам в рамките на закона.

Законите, както е известно, се приемат от законодателите и техните мнозинства, каквито ГЕРБ и прочее решаващи фактори в парламента не позволяват да се формират за някаква промяна, която би застрашила самодоволството на недосегаемия Гешев.

От днешната телевизионна изява на Гешев пред БНТ медиите извадиха пред скоби съобщението му, че има защитен свидетел по делото срещу ( санкционирана в САЩ) компания Neхо. Свидетелят се боял за живота си. 

Разбирам колегите, които се опитват да привлекат вниманието на своята публика с нещо, което Гешев да е казал и то да не е банално. Но избирам друг акцент, който може да се превърне в истинската новина, ако едни наши съюзници решат да реагират и да поискат обяснение за изразеното от Гешев презрение.

Увлечен в собствения си разказ за лошите богаташи, които преследва, Гешев заложи на добре известната неприязън у нас към забогателите. По презумпция, мнозинството българи ги смятат за мошеници и Гешев прекрасно знае това. Толкова си хареса темата, че в този момент разцъфна усмивка на стиснатите му устни, задавайки риторичен въпрос за това къде се крият погнатите ( от него) български богаташи.

Цитирам в резюме по памет, но по същина: всичките отиват на много хубави места, никой не ходи в Албания, изтърси той.

Интересно, как ли са възприели това грубиянство нашите натовски съюзници в Тирана, в Прищина, в Северна Македония, че и в централата на НАТО в Брюксел, на които  София разчита като на противовес на вековния сръбско-руски съседски интерес?

Никой не подозира Гешев в тактичност и дипломатичност. Но това не му дава право  да ни вкара в кавга с добре настроената спрямо България балканска съседка, на която разчитаме за “някои работи”.

5 мнения за “Ще реагира ли Албания на обидата, която без повод й отправи днес главният прокурор Иван Гешев”

 1. Който гледа примитивният милЮЮЮционерски дИбильизъм и инфантилизъм на геЙшев ще падне по-ниско дори от неговото безмозъчно “равнище”!!!!!
  Те затова са му отделили цял час телевизионно време, за да си прави безплатно самореклама и самопропаганда, по телевизията на бокоТИКВАТА и незаконният ШУТьналисть на мафията – куРВшлуковь! Затова трябва са се закрие БНТ( боковата народная телевизия) , и да се преоснове по нова организация и цел! И без това струва над 100 милиона , годишно, за да гледаме постоянно тъпотиите на геЙшев , бокоТИКВАТА и геЙшев!
  Та нали всички тъпкачи на гейшев са най-богатите олигарси , като милЮЮЮционерския му колега бокоТИКВАТА, депесарските олигарси , като дИбильян прасееФскиЙ и данчУ МЕНТАТА, и другите ченгесарски и мутренски олигарси, които си го “избраха” , иди на байХУЙ , иди на хуйло си!
  И в целият свят и в САЩ виждат върховната проституция на геЙшев и искат да му наложат персонални санкции, като личен враг на ЕС, НАТО и САЩ!
  геЙшев не прилага закона Магнитски за личните му сводници, и посланик Мустафа му го каза вчера, а сенаторите в САЩ искат да го включат директно в санкциите по Магнитски, заедно с дИбильян прасееФскиЙ и неговите шутове !
  Така че примитивния дИбиль геЙшев може да самозапалва само себе си и подчинените му шутове от неговата ОПГ( организирана престъпна геЙшеФтура)!!!!
  И в целия свят виждат , че геЙшев не върши никаква работа , защото няма нито един осъден премиер , министър , кмет или друг чиновнически директор , което показва тоталната неграмотност, некадърност и зависимост на гейшев и предшествениците му, които си ги “избраха” милиционерските мутри , като бокоТИКВАТА!
  А Албания трябва да му сложи черен печат, като персона нон-грата!
  Но от това няма нужда, защото никой няма никога и никъде да покани геЙшев, заради професионалната му милЮЮЮционерска несъвместимост с другите прокурори в другите държави, най-много да отиде на визита на Чайка, ако вдигнат санкциите до Москва и Кремъл! Иди на байХУЙ!

 2. Гешев “има готов отговор: действам в рамките на закона.”
  И както винаги, лъже комунистическият цървул главен прокурор!

  Цървулът Гешев много добре знае за концентрачионните лагери, Белене,Слънчев бряг край Ловеч, Куциян и още десетки, след 9.9.1944г.
  Цървулът Гешев много добре знае че в България след 9.9.1944г.
  е имало дори детски трудови концентрационни лагери!

  След 9.9.1944г.
  Под ботуша на червеноармейската сган.
  БКП превръщат България в социалистически концлагер от съветски тип!

  Издевателстването върху българите от комунистите са повсеместни!

  По градове и села!
  БЕЗ СЪД и ПРИСЪДА!
  Комунистите избиват над 40 000 родолюбиви българи!
  Гръбнакът на българската нация!

  Комунистите изселват хиляди хасковлии!
  Децата им/на снимката/ са изпратени
  в Детски трудови концентрационни лагери!
  Малко Хасково е на трето място, след София и Пловдив
  по интернирани семейства от комунистическия режим…

  Гешев!
  Комунистическият режим със закон
  е обявен за престъпен!
  Гешев!
  Изпълнявай си служебните задължения!
  Нали действаш “в рамките на закона.”?

  Все още живите тартори на престъпните комунисти
  ги вкарай в затвора!

  Списъкът е готов.
  Каквато степен привилегии са ползвали АБПФК-
  толкова години да “ползват” ефективен затвор!

  А децата и внуците им, ползвали превилегиите,
  с толкова години да им се увеличат
  стажът и годините за пенсиониране!

  Гешев,
  глух ли си?
  сляп ли си?
  дебил ли си?
  Или…си и ти комунистически цървул!

  След 9.9.1944г…
  Хиляди децата са пращани в каторжнически Детски трудови “лагери”!
  Хасково е на трето място по интернирани семейства от комунистическия режим.
  Статистически.

  Зад сухите цифри на статистиката,
  стоят конкретни човешки трагедии…

  А изродът Гешев се прави на разсеян!

  Не лъжи цървул Иване, че действаш в рамките на закона.
  Нима не знаеш цървул-прокуроре,
  че по закон
  комунизмът е приравнен на фашизма???

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 3. Гэшев е идиот. Албания е пълна с прекрасни курорти, няма презастрояване и стъкло-бетонни киликандзери като на “Слънчака”. Ма и мутри от шайката на алибегов си няма, ни “сеструшки” като нашите хотелиери тоже.
  Той кога ще почне да разследва руZкия тумор “Възраждане” по чл. 98 на НПК?
  А рэZидента – по същия член?
  А?

 4. Преди повече от 40 години албанските социалисти не искаха да имат нищо общо със СССР. Затова бяха анатемосвани в българските медии, пълни със съветски подлоги.
  Преди една седмица по БНР пуснаха информация, че България е стигнала Албания по брой автомобили Мерцедес, около 300 хиляди, след влизането си в ЕС.
  Когато Албания стане пълноправен член на ЕС, същата държава ще прогресира много бързо, защото никога не е правила ихтибарлък на Русия.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.