Русия и Есватини – все по-близки по международен мащаб роднини

Вторият в бъдещия списък на Международния съд срещу рашистките военнопрестъпници Сергей Лавров се оплака, че страната му няма съюзници. Пак излъга.

Днес той посети съюзниците на Москва от Есватини.

Не се кахърете ако не знаете, що е то. Нормално е – ако не сте много профански профилирани относно най-миниатюрните подробности от промените в световната политика, география и порнография ( защото Лавров се изяви в областта на дипломатическата порнография с ново изявление чрез сравнение между холокоста и украинската съпротива).

Есватини е бившата държав(иц)а Свазиленд с 1 милион население. Намира се в Южна Африка, която е сред малкото развити в някои отношения държави (от бившите й колониални владетели), подкрепящи Москва дори след нейната агресия срещу Украйна. Друга тема е защо е така…

Населението и неговият брой, разбира се, не са непременно мерило за тежестта на една държава в световните дела. Норвегия, с нейните 4 милиона граждани, е номинално сред най-богатите на планета. Има натрупан най-големия финансов резерв под формата на пенсионен фонд в света чрез отчисления от печалбите си на продавач на енергийни суровини. 

Сингапур, незабележимата на картата крайморска скала в Югоизточна Азия, има БВП, близък до този на гигантската руска империя ( да не говорим за разликата той да е формиран от високотехнологично производство и от износа му, докато в руския случай става дума за държава, която се изхранва мързеливо от природните си изкопаеми).

И все пак…

“Великата” Русия праща своя “велик” дипломат в най-отчайващо далечните и бедните кътчета на планетата. Навсякъде другаде пращат неговата раzия на…при крайцера “Москва”.

Напомня на шеговития девиз на проститутките в Ню Йорк, но с обратен знак : 

 

 

 

 

 

 

Добрите момичета отиват в рая, но ние ходим навсякъде”.

Адът е резервиран за Путлер и неговата “унила кобила”, както опозиционерите наричат Лавров в мрежата. 

 

8 мнения за “Русия и Есватини – все по-близки по международен мащаб роднини”

 1. Есватини или доскоро известна като Свазиленд е държавата с най-ниска продължителност на живота, на 195 място – 39,6 години, средна продължителност. Русия къде, къде по напред, на 137 място. Разбира се, след победния край на войната, ще е някъде в средата между африканските държави.

 2. Само за протокола. Кралят на Есватини Незнамкойси има официален харем от 15 булки.
  Сега, в долния клип на прекрасен “американски” янки с думи прости разяснява колко излиза помощта за Украина-14 долара на калпак на месец. След него тьотка Фали …пословичната руска печка.
  Два свята–единият е излишен.

 3. По повод на “бъдещия списък на Международния съд срещу рашистките военнопрестъпници”.
  Да припомним и за миналия списък на Международния съд срещу нацистките военнопрестъпници в Нюрнберг.

  На 29 август 1945 година са обвинени 24 политици, военачалници и идеолози на националсоциализма.
  11 от тях са осъдени на смърт чрез обесване.
  След изпълнение на присъдата, телата им са изгорени.
  В същата пещ, в концлагера Дахау,
  в която са изгаряни евреите и циганите, понякога живи!

  За на не служи за капище на последователите на нацизма
  прахът на нацистките военнопрестъпници
  е разпръснат в река Изар.

  Но напразно!
  Нацистките военнопрестъпници имат много почитатели и последователи!
  И най-много са тези в Путлеристан.
  И това е логично.
  Нали Хитлер и Сталин са били първи приятели!

  Рашистките военнопрестъпници в Украйна,
  също няма да избегнат Международния трибунал!
  И списъкът далеч няма да се изчерпи
  с Путлер и с “умореният кон” Лавров!

  Има само един спорен въпрос.
  Къде да бъде изхвърлен прахът на рашистките военнопрестъпници
  след кремацията им?
  В Днепър или в Днестър?
  В Нева или в Москва река?

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 4. Поредната малоумна изцепка на грустния катър НЕЗАБАВНО е предизвикала неописуема ярост всред поданиците на държавата, самообявила се за “Божий народ”. Гледам онлайн изданието на “Аарец”, което изпреварва хартиения вариант с 6-8 часа, и не вярвам на очите си. И без да злорадствам – хак им е на другарите 4ю фути, щото по подлост спрямо Украйна, където живеят повече евреи от 4ю фютистан, САЩ, Канада и Фарнция заедно, правителството им надмина РъБъ Милиционеристана и гони Германия.

  И една добра новина – мюлюционеринът шолц НАЙ-ПОСЛЕ кандисал за танковете и дал ОК на съюзните държави също да дават. Първата рота “Леопард 2A6” заминавали до края на тая седмица. Това според “Der Spiegel”/FREEDOM TV.

 5. ДО АЭРОФЛОТ:
  И още по-радостно, и още по-значимо – реши се и изпращането на ЕЙБРАМСИ!
  Вероятно до два-три месеца /като просъхне тинята/ и украинските танкисти ще бъдат обучени, и тези чудовища ще потеглят срещу орките…
  Тази новина е едновременно сигнал, зер войната ще приключи, когато Ейбрамсите стъпят на Червения площад /според прогнозата на украински журналист, водачите им ще са украински “сини каски”/

 6. Помощницата със сигурност не би искала да е там, особено тя като ги видя как я заглеждат и какво ли ще поискат след срещата. Нормално е очакванията ѝ за работа да са по-високи, а не да се излага на една маса с африкански султан. Но има ли голям избор? Между другото този се е срещал и няколко пъти с обама и с английският фен на ромски сватби от България и беше в костюм, винаги с различна жена, върти ги. Тук е направил интересен избор в жълто и синьо. Небезизвестната Мима Шугарова също беше на масата на две места вдясно от дъртия, не са показали нейната физиономия.
  Такива като Макрон, Шолц са ясни, освен всичко и повратливи. Ако руснаците бяха превзели Киев в срок от 2-3м. нямам съмнение че тези двамата щяха да ги оправдаят и подкрепят. Тогава какви гаранти за споразумения и договори ще бъдат? Преди време имаше коментари, че изпитват желание да угодят и да спечелят Путин по някакъв начин. Мислех че ако стане може да е за юбилея му, но годишнината от нахлуването също е вариант и тогава отново Западът ще спасява Североизтокът. Надявам се да грешат. Доста от сегашните политици са слаби и нямат авторитет, затова и Европа е пълно с руски, китайски, турски и какви ли още шпиони, араби пазаруват в европарламента, радикалисти, близкоизточни и африкански мигранти вършеят. И кой печели най-много от това? Със сигурност не сме европейците.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.