Дерашизацията на България върви бавно, но в правилна посока с джипката 4 по 4

НА КАРТАТА: Две трети от населението на света живее в държави, които подкрепят Украйна ( противно на руzките спекулации с обратен знак). И България е в големия отбор.

 

 

 

 

 

Дори и в България, където рашистката пета колона се е окопала толкова дълбоко в “дълбоката държава”, че успя да свали кабинета на Кирил Петков като очевиден акт на наказание и отмъщение за неподчинението на София, дерашизацията продължава.

Тя е бавна на сравнима основа с лавината на дерашизацията в другите бивши съветски колонии на континента, но все пак е неумолима. И да се надяваме- необратима.

България никак не прилича на питон. Руската мечка пък е далеч от метафората за зайчето, поглъщано бавно от питона. Процесът обаче е глобален. Както във всичко друго София няма как да се спотайва вечно в чакалнята на историята. След като не можем сами да се освободим от вековната си зависимост от “освободителите” на помощ ни дойде неволята по международна линия. Това е вторият фронт в наша подкрепа, за който призовавам не веднъж. https://ivo.bg/2022/09/15/без-втори-фронт-няма-са-освободим-от-ра/

Няма да се връщам на темата за прогонените руски шпиони, скъсването с “Газпром” и довършването на бавената с години газова връзка с Гърция – все актове, които ще влезнат в учебниците по история в главата “Националноосвободителна борба  от колониалната зависимост на постсъветска България”. Нито ще чукам на отворената врата към близкото минало, когато българската военна помощ, макар и срещу пари, е спасила Украйна в първата фаза на отчаяната й отбрана срещу “братската” инвазия на северните варвари ( термин, употребяван активно от Карл Маркс в статиите му- пишете ме марксист, нямам проблем в този смисъл).

Процесът продължава с (не много) малки стъпки. Броите ли ги? Да откроя 4 от от тях в рамките на чистата политика, замърсена с камуфлажа на нечистотиите в мотивацията.

1. Др. Гешев се състезава не с друг, а с началника си от Банкя, закичен с руския орден “Ломоносов” за заслуги към руското влияние у нас, за да се докаже като по-ревностен от него новопокръстен католик (атлантик). Търси за тази цел театрално по телевизията под стадото от волове теле, което суче у нас от матушката.  Избирателно, разбира се, за да не прекали и да не засегне под вимето името на истинския дояч на български милиарди, изтекли по неговия “Банкянски поток”. 

2. Коалицията на рашистите изглежда обградена на политическия фронт ( макар да си е на бойния пост навсякъде другаде). Чак Георги Първанов извадиха от нЕфтелина Помните ли аферата “Нефт срещу храни” в Ирак с участието на ръководената от него БСП? Обяснявах я като водещ на “В десетката” в началото на века и си навлякох отмъстителния му гняв. Тъкмо се беше оттеглил да се наслаждава на заслужения отдих от неговата борба (Sein Kampf) да превърне България в енергиен придатък на империята и го мобилизираха частично като част от новия проект на старите мутри.

3. За битката са събудени за нов живот ( корем на руски) и поданиците на владетеля от Враня, разкрит от безпощадните рашисти като ятак на московските попски провокации срещу България напоследък. Москва не му позволи да държи в тайна рашисткия попски инструктаж и неговия слугинаж. Нужен й е за плакатни цели.

4.Оформя се все по-отчетливо руската тройка Нинова-Радев-копейкин. Всеки елемент от нея дискредитира останалите, но Кремъл е неумолим. Употребява ги като руски затворници на украинския фронт. Хвърля ги в боя като пушечно месо.

 

А ето и по-малките крачици в същата посока.

1. България напуска международни банки, токсични с новичока на руското участие.

https://faktor.bg/bg/articles/balgariya-napuska-dve-mezhdunarodni-banki-s-rusko-uchastie

2. София се кани да обнови парка си за метрото с мотриси. Условието е този път да не са руски.

3. На козлодуйския бряг за пръв път ще дебаркира американско ядрено гориво ( символиката, глупако!) в замяна на руското.

4. Не, “Левски” няма да играе контролни срещу с руски отбори в Дубай. Ръководството на клуба хленчи за оправдание, че това се е наложило заради натиска на феновете ( отличен пример за всички ни какво трябва да се направи в държавата отдолу).

Четири по четири. Така върви напред нашата джипка след като от нейния управленски волан скочи шофьора на Живков, Сакскобургготски, Путлер и …да не продължавам, че ще трябва да засегна и уважаваната (все още, въпреки ролята й за обогатяване на рашизма и поощряването му да възкреси в ращшистки вариант нацизма) Ангела Меркел. 

6 мнения за “Дерашизацията на България върви бавно, но в правилна посока с джипката 4 по 4”

  1. една трета от земното население не знае,че има държава Украйна,ако освен руските таралясници в метрото заменим и руското”станция”с българското ”спирка”ще бъде още по-добре.Относно Есватини,в събота вечер са застреляли в дома му пред семейството лидера на опозицията,няма да трови живота на унилия кон при посещението му.

  2. Ангела, дете на щази агенти. Не случайно каза, че минските съглашения били подписани, за да се излъже путин. И че никой не е смятал да ги изпълнява. Но не спомена, че единствения, който не изпълни тези съглашения е русия.
    Класическо активно мероприятие на руските служби, които май все още имат някакви лостчета за влияние във ФРГ.

  3. С това метро циркът е пълен. Казвали са ми, че зор са видяли с новия лъч, защото едната автоматика била руска, другата – Сименс, и много трудно и продължително са ги накарали да се разбират помежду си. Това са анти-инженерни решения, да се купуват машини, правени по различни стандарти. Автоматиката на Сименс сигурно и досега се чуди, що за допотопна машинария има срещу себе си. Рашисти, милорд.

  4. Руснаците вече са жалки, вижте го тоя руснак – професор, внук на началник от НКВД какво предлага, голям смях: https://t.me/uniannet/87599

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.