Не искат раzия на честванията в Аушвиц, но искат от нас да я честваме пак на 3 март

Русия не е поканена да традиционната годишна среща в Полша за отбелязване на освобождението на нацисткия концлагер Аушвиц независимо от факта, че самият акт на освобождението е дело на Червената армия. 

Миналото и съответните заслуги, както се вижда, не могат да служат за легитимиране на днешното руско варварство.

Безброй пъти съм отбелязвал, че няма извинение на което и да било злодейство поради минали или паралелни заслуги на същия злодей. Случаят с този бойкот е възможно най-ярката илюстрация на този принцип.

Отнася се с пълна сила към продължаващото престъпление срещу националната ни гордост да имаме 3 март за национален празник. Освен, че е никой друга държава в света не чества като свой национален празник събитие, създадено от чужда държава, възвеличаването на 3 марк като най-важното събитие в нашата история поругава историческата истина за последвалата съветска окупация, стъпкала свободата и независимостта на обезличената пред целия свят за десетилетия България. 

В условията на днешната руска агресия и ясната ( все пак) българска позиция на страната на свободата в породения от Москва конфликт чрез окупирането на (още) съседски територии е абсурдно да се правим, че не помним за собствената си окупация.

Ето защо отново призовавам: освобождението ни от мита за “освободителите” ни е главна задача на несъстоялото се у нас отхвърляне на колониалната зависимост от евразийската държава и нейната претенция да съществуваме вечно в режим на производна на московските интереси. 

16 мнения за “Не искат раzия на честванията в Аушвиц, но искат от нас да я честваме пак на 3 март”

 1. 6 септември е Датата на датите.
  Вижте как се прави “помен” на убитите “чмобики” у “двойните” освободители. Китка и парче торта за Бог да прости на падналите за ввХУЙЛО. ПНХ!

 2. “освобождението ни от мита за “освободителите””
  ще стане, само когато в учебниците и в лексиката на политиците се говори ИСТИНАТА!

  За първото “освобождение”.
  След Сан Стефано 3-ти март 1878г.
  българските земи де юре и де факто са Задунайска губерния!
  Което налага на Великите сили да свикат Берлинския конгрес.
  Там на 13-ти юли 1878г.де юре и де факто е учредена днешна България.

  За второто “освобождение”.
  След 9.9.1944г. комунистите и червеноармейските варвари
  избиха БЕЗ СЪД и ПРИСЪДА
  над 40 000 българи по градове и села.
  Гръбнакът на българската нация!

  И въпреки, че повечето от тях са с неизвестни и до днес гробове!
  ТЕ са нашите ЧАСОВИ на ПОСТ!
  Те няма да ни изоставят в бедите,
  причинявани ни днес
  от мимикриращата комунистическа сган!
  Шайката на милиционерските цървули Борисов и Гешев.

  А МОЧА и Альоша още повече
  предизвикват справедливият ни гняв!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 3. ако бяхме свръхинтелигентна нация, можеше да си позволим перверзията да честваме 3 март като деня на ЗАВЛАДЯВАНЕТО НИ ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ.
  прилагам линка на една българска песен, която съм пращал тук, защото е песен, сякаш написана в днешните дни. а не е. написана е и пята преди дузина години, когато В НАШЕТО ОБЩЕСТВО тя не само беше ерес, но и удивителна гражданска смелост! / поради това “обществото”, дирижирано от русофилистичните ни медии, игнорира това събитие /https://www.youtube.com/watch?v=dA_otPH1RuY&t=201s

 4. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10159928949846429&set=a.10151681957236429&type=3
  – НЕ сме освобождавани, а ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНИ , а след 2-рата окупация – порусначвани
  и днес русофилската пропаганда е разновидност на Новичока – всичките говна, с които говноядите са ни пълнили главите, сега изплуват … и Бог да пази България от българи-юнаци , готови да да се бият за “робството” си – “…злокачествено наследство е всъщност символ-верую на всички партии и движения в днешна България, които изповядват евроскептицизъм, евразийски и славянофилски митологии, подхвърляни им от пропагандната машина на режима на Путин(проф. Янакиев)”
  – “Русофилството в България достигнало до идиотство” пише Митрополит Методи след спретнатия от русия погром на България1913г … не е изненада, че след руската бомбардировката на Варна 1915г руското име на патриаршеската ни катедрала е сменено с пълен консенсус в обществото от парламента и правителство и не е изненада, че днес украинците заменят руските и съветски имена в държавата си … а ние се лутаме по трасирания от русия кървав път до Ньой ,”Св.Неделя”до под МОЧА …
  – крайно време е София да стане столица на България, а не на руска губерния с улици, булеварди, площади, паметници, черкви с руски имена с Президентство, МС и Парламент на руски адрес: бул. княз ал Дондуков-Корсаков 1, 2, 3 … какво е софиянецА без “графа”, “аксаков”, московска”, камбаните на “александърневски”, “коня на цар-освободител”, кубетата на руската църква и колелото на руски паметник…
  – курица не птица, София гулю-гулю столица
  https://faktor.bg/bg/articles/mitat-za-ruskite-pametnitsi-v-balgariya-stroeni-po-narezhdane-i-s-pari-na-moskovtsite

 5. Това ме разби! Руслямски идиоти-“освободители” на Донбас се молят на Кадиров да накара чеченците да не ги изнасилват:

 6. В бр. 2 на Държавен вестник от 1884г. е публикуван Указ № 1144 на Александър I, Княз на България, за изплащане от България на Русия 32,5 тона злато за разноските по ОКУПАЦИЯТА на Княжеството от руските императорски войски, съгласно определението на Берлинския договор. Този документ доказва наличието на руски цар окупатор, а не на руски цар освободител. Престъпници, фалшификатори на историята, са издигнали в центъра на София паметник на руски цар, чиято войска е окупирала България след войната 1877-1878, с претенцията за освободител.
  Шарлатани сър.

 7. Това е единствената истина!
  РАБьZZия и туПлерь трябва да се откажат от колониалното наследство на СССРь и Сталин, които са истинските антисемитски убийци на 6 милиона евреи в концентрационните лагери и особено в лагерите на смъртта, европейските еврейски гета в Австрия, Германия, Полша, Чехия, Словакия, Украйна, Беларус , Балтийските държави, Франция и други западноевропейски държави!
  И също така в края на войната от Италия, Румъния, Гърция, Югославия и особено Унгария!
  Освен евреи в тези лагери загиват още 6 милиона лагерници от другите нисши раси!
  И всичко това стана възможно след империалистическия договор и пакт Сталинь-Хитлер , подписан от Моллов и Рибентроп!
  Без него нямаше да има Втората световна война, и загиналите над 70 милиона жертви, включително и жертвите в лагерите на смъртта, половината от които са евреи!

  Огромната вина на Сталинь се потвърждава и в края на войната, когато той не помага на Варшавското въстание, в което загиват още над 300 000 поляци! В същото време краZZная армия се намира на другия бряг на Висла и подкрепят Вермахта в потушаването на Варшавското въстание! В същото време американците помагат на Де Гол да освободи въстаналия Париж!
  Но Сталинь даже не позволява на английските и американските самолети да кацнат на савецки летища и да доставят помощ за поляците или даже да използват авиация и войски срещу Вермахтът във Варшава! Нито пък савецки самальоти свалят и бомбардират хитлеристките войски и самолети , бомбардиращи Варшава!
  Ето това е любимият “бащица” на коминтерновските терористични большевишки бандити от БКПь, който вместо да помогне на въстанала Варшава, той в същото време окупира и анексира “мобархофашистите” в България и Румъния!!!!!! За да даде властта на колониалните си лумпени и терористи от БКПь, идите на хуйло си!
  Сталинь ще влезне в унищожената от неговите хитлеристки сОюзници Варшава, чак след 5 месеца…… след 5 месеца!
  За тези 5 месеца загиват още милиони поляци , и още повече милиони евреи и други концлагерите в Аушвиц , и в стотиците други концлагери на Хитлер, които Сталин не закрива , а ги използва , повторно, като готови затвори на Смершь и НКВД, срещу “фашистките” врагове на народа , срещу “”кулаците”, и всички други “фашистки” и “капиталистически” врагове на Сталинь затворени в същите хитлеристки концлагери, като Аушвиц!
  Така че няма никакво място да се чества Холокоста в Аушвиц с рашистите и хуйлотлеристите от РАБьZZия и хунтараторь Путлерь !
  Те трябва да се откажат от антисемитския си болшевишки “бащица” Сталинь, който започна Холокоста и Втората световна война, и уби над 70 милиона души!
  Идите на хуйло си!
  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло ви!
  Долу бумажните болшевишки терористи кУрвела ниновНаЯ и свиненскиЙ от терористичната большевишка банда БКПь, идите на хуйло си!
  Долу КримскиЙ воениЙ мость, иди на хуйло ти!

 8. Опорката, че трябва да сме вечно длъжни и вечно благодарни на раZияпитеците, и да ги обичаме(!?) просто трябва да бъде изтрита от учебниците и СМИ в Милиционеристана. Шапо, Стопанино!

  И малко за дарението на ген. Залужни – човекът наследява $1,000,000 от гражданина на САЩ Грегъри Степанец. Това става януари т.г. Не се съобщава какъв точно роднина е Степанец на Залужни. Но той превежда ЦЯЛАТА сума във Фонда за отбрана на Украйна. Повече – в The New York Times. Задунайските ни мисиряци от СМИ оглушително мълчат по въпроса, с изключение на иво.бг и медиапул.бг.

  Направо маладцъй, мутрофановна да им дава по един орден! Немедленно!

 9. Междувременно М-во на финансите на САЩ официално обяви ЧВК “Вагнер” за транснационална престъпна организация (Reuters). Замразяват се и се отпочва процедура по конфискация на ВСИЧКИ активи на Wagner Grouр, на Terra Tech, базирана в раZия технологична фирма, за предоставяне на аеро-космически изображения, Китайски институт за космически науки и технологии Changsha Tianyi и неговото дъщерно дружество Spacety Luxembourg за предоставяне на радарни сателитни изображения над украински местоположения, на Joint Stock Company Research and Production, руZка космическа компания, подкрепяща военните дейности на раZия в Украйна, 6 физически лица и 12 организации, плюс нови санкции срещу “инфраструктурата, която поддържа операциите на бойното поле в Украйна, включително производителите на руски оръжия и тези, които управляват окупираните от раZия райони на Украйна”. Санкционираn е и Рустам Нургалиевич Минниханов, руZкият председател на АО ‘Туполев”, за работата му в подкрепа на аерокосмическия сектор на Москва, и “супругата” му Гулсина Ахатовна Миниханова.

  Чакам да чуя нещо подобно за копэйкин, малинов и рэZидента!

 10. Долу 3-ти март!
  Долу МОЧА!
  Долу всички русофилистични капища!

  Българските русофили
  са руски вълци
  в българското стадо!

  На 1.03.1886г. З. Стоянов пише:
  “Джанъм, ние искаме да имаме история, минало, свои герои, наше “ура”.
  Как не могат да разберат това московските славянофили?
  Ревне ни са, ей така, щото между безбройните чужди паметници по всичките краища на Отечеството ни
  да има запазено и едно кьошенце наше, българско.
  Искаме да видим ние, че между различните площади и улици на градове,
  украсени с имена “Московска”,”Александровска”, “Аксакова”, “Паренсова”, “Гуркова”, “Славянска”, “Николаевская”, “Невская” и пр.
  да блещука и нещо като:
  “6-ий септемврий”, “Сливница”, “Драгоман”, “Батенберг” и т.н.
  Лошо ли искаме?
  Лошо-добро, искаме си го у нас, дома, на бащиното си свято огнище.
  Чуждото ние не щеме;
  но желали бихме, щото и чуждите да си подръпват покровителската ръчица от нашето,
  защото тя може и да бъде опарена, не основана на много закони,
  а в такъв случай, християнската любов почва да капризничи…
  Но хората, които са унищожили Полша, Малорусия (Украйна) и Бесарабия, не искат да слушат.
  Турили един път те намерение да правят от България Задунайска губерния,
  нищо свято не ги спира…
  Това правителство (руското) иска да ни глътне.
  Не го искаме, защото то има:
  бесилки, Сибир, Сахалин, III отделение, тюрми, нагайки, камбани, шпиони и прочие.
  Ако то иска да има с нас братски и человечески съюз – добре дошло.
  Но то иска дружбата на вълка с агнето!”

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 11. – още веднъж за злокачествената руска намеса в историческия път на българите след 1-вата руска анексия на Крим – с договора в Кючук Кайнарджа 1774 православните християни в Османската империя стават своеобразен руски протекторат
  28 февруари 1870г – Епохална Българска Победа – автономна Екзархийска България е държава в държавата – на една крачка от политическата автономия – на русия задължително й трябва война, за да я “освободи” защитата на султанския закон и още много кървави войни и терор , за да я унищожи на 6 септември 1948г след 2-ри мит за “освобождение” от схизмата
  – без българската победа на Шипка нямаше да има Сан Стефански 3 март и
  13 юли – Берлински мир – автономно Българско княжество – васално на султана и руски протекторат
  – без манифеста на бълг. княз на 8 септември 1885г нямаше да има
  3 март 1886 – Букурещкия мир – и признаване на Съединенрието
  – без тайния договор на 31 май 1902, който превръща България във васал на русия , нямаше да има 22 септември 1908 и Погрома на България –
  – без 28 юли 1913 г- Букурещкия мир , който прекратява договора от1902 и Ц България е НЕзависимо и нямаше да има още един Български
  3 март 1918г – Букурещки мир – признаване на Независима от русия Българска държава
  … и й се налага да повтори трика с “освобождаването” – трудно, но й се получава до сега

 12. Още преди 30 години от тук трябваше да се започне!
  В началото е словото/духът! После иде ред на материалното/икономиката.
  Обратното е марксизъм/ленинизъм.

 13. “освобождението ни от мита за “освободителите” ни е главна задача на несъстоялото се у нас отхвърляне на колониалната зависимост от евразийската държава и нейната претенция да съществуваме вечно в режим на производна на московските интереси.”

  Ясно като формула!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.