копейкин е признат за голям

 

 

 

 

 

копейкин е признат за голям.

 

 

 

 

 

Антинаградата “Големия брат” е учредена през 1998 г. от международната неправителствена организация за защита на личните данни „Privacy International“.

Това е много добър отговор от престижно жури на свинщината, организирана от копейкин.

 

 

 

 

 

9 мнения за “копейкин е признат за голям”

 1. Мда-а, синьокожоту “сверхчэловек” сигур веднага се е похвалило на мутрофановна с престижното признание…

  А за колажа “НАГАЖДАНЕ ЗА ВЛАСТ” шапо, Стопанино!

 2. – зеленото чорапче на мутрофановна стана мъж!? на годината,
  що и запазената марка копейкин да не е маленький БОТинок на големия брат
  https://twitter.com/elenaultras/status/1619248154465148929?cxt=HHwWgoDRocHn3PgsAAAA
  Manol Glishev
  Чета, че в “Панорама” някакъв тип от “Възраждане” бил казал, че Македония и България щели да се обединят в една държава, както, цитирам го по преразказ, “двете Германии”. Чета и че единствената му критика към Путин била, че не бил провел “блицкриг” в Украйна. И ви казвам, че това не ме скандализира. Вижте, приятели и съседи, скандални са не приказките на някакъв си мръсник по БНТ. Скандално е, че партията му съществува и че шефът му Копейкин е жив, здрав и на свобода. А далеч по-скандално е националото ни унижение чрез един мижав генератор и пет буркана камби за Украйна – унижение, доставено ни не само от “Възраждане”, а от мнозинството в нашето Народно събрание.
  Защо е така? Защо го позволявате? Защо не чувате единствения останал разумен и неопитан съвет при обстоятелствата, в които мръсната путинистка сган безнаказано ви скача по главите? Аз имам готова рецепта за вашето и моето щастие, за свободата на Отечеството и за изкореняване на неонацизма от пределите ни. Тази рецепта е #Лустрация. До нея се стига не чрез избори, не с петиции и възмущение. Достига се вече само и единствено със свещеното средство на самозащитата, с упражненото ius resistendi, право на съпротива. С тояга, паве и “Шуми Марица” на площада. Когато узреете, ще съм там с всички ви и тогава горко им на в гъз ражданите. Червената ивица на знамето ни има нужда от освежаване….(Manol Glishev,facebook)

 3. Наградата трябва да се казва “САНКТА СЕМПЛИЦИТАС” за всички които са на страната на палачите, като онази бабичка хвърляла съчки в кладата на Ян Хус. Май в България претендентите за ВЪРХОВНОТО НЕВЕЖЕСТВО са доста.

 4. До Дани Ганчев:
  Простете, но не съм съгласен с предложението Ви. Притчата за Ян Хус е перифраза на библейското “Прости им, Господи, те не знаят какво вършат!” И в двата случая става дума за съжаление и опрощаваща милост, за обич към сгрешилия от невнятност и духовна бедност.
  Нали правите разлика между “простота” и “простотия”? Случаят “копейкин” няма нищо общо с гореизложеното. Уродът не е прост, а простак – задоволително грамотен, безскрупулен, перфиден, продажен и агресивен “симбиоз” /по СС/ между бай Ганю и Андрешко, с привкус на евразийска партенка…

 5. скандално е и това,че подобни майцепродавци имат трибуна по телевизии и радиа.Как си представяте по АРД например нацистка пропаганда?От страна на Бойко Василев трябваше да има незабавна и категорична реакция и изгонване от студиото.

 6. Симеон Спасов/Красноселски/

  Не само от Бойко Василев трябваше да има реакция! Поне двама от тримата други гости в студиото трябваше веднага да станат и да НАПУСНАТ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ!

  Това беше ПОЗОР, лепнат върху цялата ни Държава, еманация на стотиците(или вече хиляди?) ежедневни БЕЗОБРАЗИЯ, които ни заливат от медиите!
  Като почнете от бнт с карти на Украйна, в които Крим е изразен не като нейна територия, минете през откровената прокремълZZка пропаганда по десетките хибридни сайтове, които съвсем спокойно и безнаказано продължават да сеят отровата си и завършите с перфидното интерпретиране на понятието за “друга гледна точка” в студията, където “за баланс” на бесепар канят някой гербаджия, или от иZZраждане, или както и да ги смените участниците, все ще е същото!

 7. Рублояда Копейкин е бял кахър!

  ПИТАНЕ до КС, НС и канцеларията на Президента.

  Гешев е човек, както всеки простосмъртен, нали?

  Ако Гешев се разболее и полудее?
  Ко прайм ся с умашедший Иванушка Глупака?

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 8. Шапо за автора!
  Павка, набито око имаш. Не може да ти се отрече. Шапо!

 9. Уви, голямата беля вече е сторена – стотиците хиляди като този урод вече са с ясна и непробиваема идентичност, а именно, че те са истинските “защитници на българщината от попълзновенията на гадния американски империализъм и европейско разложение”, а останалите са или заблудени (и трябва да се вкарат в “правия път”, най-добре с бой), или “чуждопоклонници” (и трябва просто да бъдат прогонени или ликвидирани). И се увеличават постоянно, като намират все по-широка подкрепа сред административния апарат (за МВР и БА да не говорим) и в училищното образование. А това вече си е пълзащ преврат, от който не можем да се опазим…

  Чистокръвният българин с виолетовите венци от Максуда днес се е похвалил колко е горд, че синът му заедно с такива като него са набили в учебно време в училище техни съученици, които са се противопоставили на незаконното събиране на подписи за т. нар. референдум против еврото, и че той се гордее с него:

  https://offnews.bg/politika/kostadinov-se-hvali-s-boj-na-sina-mu-s-uchenitci-za-referenduma-za-evr-794388.html

  Няма нужда да се обзалагам, че нито ще бъде направена проверка за този побой от ръководството на училището, нито ще се разследва от прокурВатурата противоправното деяние (копейкиният наследник е пълнолетен и подлежи на преследване от закона), да не говорим за това, че нито един чиновник от Инспектората по образование в превзетата от руzzия Варна “ще си причини” установяването на нарушаването на училищното пространство за партийни и политически цели (което е забранено в закона).

  Когато институциите не работят, гражданите са безсилни да отстояват правилата. А това винаги завършва много зле. Което всъщност е и основната цел на путлеристите с напомпването на уродливия фашист и неговите палаши.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.