Малък следствен експеримент на един идиот и провинциалист чрез кюлчета, пачки и пистолет за съблазняване на Мата Хари

Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. Чакам с нетърпение испанците да се произнесат, ако не са се произнесли вече”, на партийна сбирка рече руският орденоносец от Банкя.

Какво по-голямо “доказателство” за невинност може да има за едно разследване в България от честната дума на политика, който сутринта е против хартиената коалиция, а следобеда се включва в нея. Осъждан е и за клевета, която е сестрата близнак на лъжата.

Тези декларации трябва да ги прави в съда, за да видим дали ще посмее да каже същото под клетва пред заплахата да носи наказателна отговорност за лъжа. Само че не се стига до съд именно по тази причина. Бившият охранител го охранява настоящият му Номер едно охранител в правонедаването у нас.

По същата причина най-охраняваният в битността му на премиер отбягва дебатите с политически опоненти. Кълне се в своята невинност пред послушната си партийна аудитория, където никой няма да го попита за кюлчетата и пачките, а също защо спи с пистолет на нощното шкафче. Няма кой на партийно събрание да му потърси сметка как така са му удовлетворявали “човешките нужди” в държавната резиденция.

Това не са “жълти въпроси”, а теми, които засягат националната сигурност. Детайли, като организацията на посещенията, при които са му удовлетворявали “човешките нужди”, биха разкрили важни аспекти от опазването на държавната тайна, ако едни леки “нощни пеперуди” са имали лек достъп до леко почерпения със субстанцията в бутилката до леглото му, например. За нея (бутилката), за посещенията и за пистолета той не отрича…

 

 

 

 

Така че и ние чакаме с нетърпение не само испанците, но и преторианците му тук да се задействат. Току-виж решили да заложат на друг император, както във Византия не веднъж се е случвало.

В хода на разследването си направих малък следствен експеримент с кюлчета, пачки и пистолет- все бутафорни, но пък ефектни на вид.

 

 

 

 

 

 

Да видим дали някоя Мата Хари няма да ми кацне с цел удовлетворяване на журналистическите желания да блесна с разкритие. Ама едва ли. Нощните пеперуди не кълват на пенсионери с репутацията на идиоти ( каквато имам според твърдението Му) и “провинциалисти”, според негови тайни обожателки.

 

 

6 мнения за “Малък следствен експеримент на един идиот и провинциалист чрез кюлчета, пачки и пистолет за съблазняване на Мата Хари”

 1. КОРУПЦИЯТА

  Като ми кажат евроге..вете и “ФАЩ”… “ЗАПАДА”.. донесе КОРПУЦИЯТА… факт и там има корупция… НО… като кажа на тия които ми опонират: Другари “връзките” в комунистическия български рай какво беше? Следва … аз съм соросоид 😉

 2. Двойката геройкото и гешев ще бори да остане стабилна защото, ако някой от тях падне и двамата заминават на доживотна почивка при бай ставри!

 3. Ivan, “…факт и там има корупция… НО…”

  “там” има работещи институции и закона работи за всички – политици си подават оставката само при съмнение за злоупотреба, а в превзетата държава “пропагандата много по-често си служи с истината извън контекст, а не с лъжата…(Медиите и съдът са структурите, които ни правят общество/bnr.bg/hristobotev/post/101653310/milena-akimova)”

 4. Иво, последната ти снимка с бутафорните кюлчета и пистолет е добър номер! Сега прокуратурата би трябвало да се самосезира и да те разследва?! Ако ли пък не, някой може да я сезира и да разследва. И ако те разследва теб, защо не разследва ЕДИН ДРУГ?!? Зер обектите по снимката са същите! Поне поантата е същата.
  Ааа, сетих се! Няма да те разследва, защото не спиш. ;))

 5. От снимката на Иво липсва и уискито (тъкмо го проверих – Chivas Royal Salute 21 – струва над 300 лева)…
  Може и заради това да не го разследват 😁

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.