Рашистката пропагандна у нас рови на бунището на западните “авторитети”, за да си пробута гнилоча

Рашисткият в. “Труд” много си пада по западни “авторитети” в подкрепа на рашизма. Стар номер е и най-старият оцелял с комунистическото си название всекидневник у нас не се свени да го пробутва всекидневно.

В най-новата подобна препечатка от автор с американско име се употребява класическият фокус на полезните идиоти. Авторът не отрича престъпленията на Русия в Украйна- от него да мине. Но чак пък украинците да искат си върнат териториите, окупирани от руснаците- е, това е прекалено, според него. Позовава се на …мексиканците. Какво би станало ако мексиканците,ако американците и т.н.

С него няма да споря. Няма смисъл. Но на българската аудитория винаги трябва да се припомня, щом ще правим аналогии, че е въпрос на клечка кибрит при стечение на обстоятелствата, плюс малко от бензина на новоосманската пропаганда, за да се подпали желанието на стотици хиляди наши сънародници да се върнат в евразийската империя на правата на нейното 500 години владичество. Толкава за “мексиканците” у нас.

От подобен сценарий на първо място ни пазят не нашите танкове ( на които по времето на съветската окупация в българските казарми изписваха “към Одрин” и т.н.), а спазването на международните норми и споразумения.

Тъкмо тях прегазиха руските танкове – за кой ли път откакто танковете станаха маниакална емблема на съветско-руската военна доктрина- уви, не само на символично ниво. В апогея на съветската милитаризация бяха произведени 100 000 ( сто хиляди) бройки такива нападателни машини. Не знаем колко е вярно казаното наскоро в един военен завод от Путлер, че Русия притежава три пъти повече оръжия в областта на ПВО от САЩ и приблизително толкова, колкото целия свят. Но за онези танкове знаем, че не беше преувеличено: съветските бяха действително повече от всичките бронирани подобия в целия свят взети заедно.

Видя се, че тъкмо тази най-характерна за мисленето на Москва руска идея за покоряване на съседни територии претърпя в Украйна най-големия си провал срещу по-модерните западни технологии и украинската воля за съпротива за неутрализиране на “бронирания юмрук” на империята. Но прегазването на международните норми и споразумения от страна на раzия e факт, който дори “полезните идиоти” на Запад смятат за безполезно да се опитват да оборват.

“Куриозното”  ( ако не и типичното за нивото на подобни “авторитети”) в случая с днешната препечатка в “Труд” ( където бъркат Австралия с Австрия, както съм писал преди), е че авторът е на съответното ниво на българския официоз на Кремъл.

 

 

 

 

 

Бърка Букурещ с Будапеща, пишейки за “ Букурещкия меморандум” от 1994 г., който всъщност е Будапещенски. Знаменит е с това, че Западът гарантира границите на Украйна срещу това тя да си предаде ядрените оръжия на Русия. Тази фатална грешка на колективната заблуда, че руската мечка може да бъде превъзпитана, е най-голямото доказателство със задна дата, че на Москва не може да се вярва  само силата може да я принуди да започне да се държи прилично.

НА СНИМКАТА: Подписването на меморандума в Будапеща през 1994 г. от президентите Елцин, Клинтън, Кучма и премиера Мейджър

 

 

 

 

Това че един американец може да сбърка Будапеща с Букурещ не е най-фаталното. Показателното е, че и българският вестник не прави тази разлика, но това не му пречи да пробутва на клетата си аудитория идиотски версии за “истината” и да я нарича още в заглавие “ Опасностите от украинският реваншизъм”.

Едно не може да се отрече на злодеите: успяват с малко думи да кажат много за своето злодейство. Да видиш “опасност” от правото на украинците да се защитават и “реваншизъм” в осъществяването на това право е наистина висш пилотаж в рашисткия слугинаж ( в който с уводна статийка се включва и самият собственик на вестника Блъсков, с твърдение, че Западът вече се гаврел с украинския народ, наричайки го същевременно и шизофренично… горд народ- със същата хибридна цел да демонстрира “обективност”).

Апропо, статията на американския “авторитет” е препечатка от сайта на Явор Дачков ( Превод за “Гласове”: Екатерина Грънчарова), друг нашистки “авторитет”.

Без повече коментар за коминтерна на тези другари по рашизъм.

6 мнения за “Рашистката пропагандна у нас рови на бунището на западните “авторитети”, за да си пробута гнилоча”

 1. Не само във в-к Труд!
  Във всички медии, коалиция ГРОБ са настръхнали срещу новото ОДС!
  Лъжливите и крадливите от коалиция ГРОБ
  направо са озверели!

  Три мандата ГЕРБ, начело с Борисов,
  ни закопаваше на дъното на ЕС!
  С руска енергийна примка на шията!

  Между другото.

  Руснаците продължават да откриват нови и нови начини да избягат от военната служба на психопата Путлер.
  Двама руски граждани стигнаха до Аляска с лодка и подадоха молби за убежище в САЩ.

  Двама американски сенатори потвърдиха, че руските граждани са подали молба за убежище в САЩ.

  Руснаците са пристигнали на остров Сейнт Лорънс, който се намира в Берингово море, на около 65 км от бреговете на Русия.

  Според административен служител, цитиран от местен американски новинарски сайт, двамата са казали,
  че са отплавали от руския град Егвекинот в Североизточна Русия.

  Инцидентът показва, че “руският народ не иска да се сражава в агресивната война на Путин срещу Украйна”,
  коментира сенаторът от Аляска Дан Съливан.

  Стотици хиляди руснаци вече избягаха от Русия, откакто беше обявена частичната мобилизация.
  Повечето обаче избират по-близки дестинации като Финландия и Казахстан.

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 2. … москва не иска съседни територии, а сателитни правителства като туземното – геноцида и разрухата в Украина е показно за назидание – но цената за неспазването на международния ред, дори полезните идиоти на Запад разбраха, че трябва да се плати
  – а тук се трудят, да не им (б)лъснат обърнатите към путин задници, та да не могат да седнат пак на 1-вия ред и в новия световен ред
  – лайнометите са заредени да не се знае кой кой е – 2 април е неслучайно избрана дата – подписката за хартиената бюлетина е вмесена и от недялконедялков, блъсков, гешефтари и заработили гешефтарки като мариякарагьозова, която днес също ни светна за “тоталитарните режими” – Правосъдие под прицел от 1:24:55

 3. всички ние- жертвите на завлядяването ни от двуглавата кокошка през 1878г., много години се гърчехме от безсилието ЕФЕКТИВНО да наречем АДЕКВАТНО московското зло, че е ЗЛО ! но, всяко нещо си има край – родиха си путлерчо, той, като типично руско изделие, естествено, че се оля, буквално скочи в септичната яма, започвайки световна война. една кокошка срещу цялото ТКЗС!
  нека си признаем: СВЕТНА НИ ! вече безпроблемно наричаме ЗЛОТО в очите и дори злорадстваме какво ги чака нашите русофилистици…ох, какво ги чака!!! ако не бяха толкова тъпи и неадекватни, още сега щяха да поемат към северна корея.
  всички знаем поговорката, че каквото сам си направиш, никой не може да ти направи! ние нямаше как да спънем двуглавата кокошка. затова днес най-искрено ръкопляскаме на всяка една победна битка на украинците + не спираме да помагаме с оръжие за ВСУ и така ще бъде до самия край на оркохигиенизирането!
  може би щото съм шашкън, та не проумявам колко празноглави трябва да са рашистите, които, след като видяха на практика как танковите им пълчища горят из УКРАЙНА като кибритени клечки, въобще не вдяват, че ядрените им ракети ще са още по – шльокаво гав.но. / тук един друг шашкън ми суфлира, че на рашистите им все тая, че ще умрат, но тяхната радост е в това, че ще са говн.ото върху вентилатора, насочен към целия , останал свят. може, може. но говн.ото ще свърши, светът ще се почисти и парфюмира . а за рашизма децата ще учат в читанките по история. /
  исках да напиша нещо оптимистично, но нали гърми война в УКРАЙНА, само на шашкъния ми мирише!
  знаете ли, така мирише смъртта на хората!

 4. Капутите не могат да станат нищо по-различно от БЛЯДьски шлюхи!
  Сополският паразит никога не може да се препитава , като “журналисть” , а винаги като ШУТьналист на сводниците си от властта, от Мутригруп, от ченгесарско-чекистките си тъпкачи от Кремъл и ДС!
  И тоя “американски” дИбиль е същият платен шут , като Сопола.
  Кремъл трябва да връща територии на всички гранични държави , които е откраднал през последните 500 години, след като се разпада метрополията му –
  монголско-мюсюлманската Златна орда!
  Кремъл трябва да върне Сибир, чак до Северния ледовит океан на Волжка България и Китай! Трябва да върне Монголия и Приморието, чак до Камчатка на Китай! Трябва да върне Сахалин и Курилите на Япония!
  Труда върне Абхазия и Осетия на Грузия!
  Кремъл трябва да върне Транснистия на Молдова ! Трябва да върне Донбас, Крим и други гранични територии на Украйна!
  Кремъл трябва да изпълни договорите след Втората световна война и да върне Кьонигсберг на Германия!
  Кремъл трябва да върне Карелия и северните гранични морски територии на Финландия!
  И още много други територии , които Кремъл е заграбил , и които безмозъчният проституиращ Сопол никога не е и чувал, защото е слушал само за имперската пропаганда на кремълските си сводници! Иди на хуйло си, иди на байХУЙ, иди на РУБЛОвладелците си!
  Кремъл няма мирни договори с повечето гранични държави , а Сопола говори за Украйна! А и ако бяхме нормална държава , досега такива паразитни кремълски и бандитски пропагандисти , платени с кремълски и мутренски орестъпни милиони , като Сопола, нямаше да съществуват!

 5. E, по силата на еволюцията и военните доктрини стават по-съвършени. Днес на “брониран танков юмрук” разчитат примитивните държавици, често под диктаторски ботуш – КНДР, КНР, Индия, и “канечна”, раZия, като самая передавая. В съвременният свят танкът е вече едно скъпо и недостатъчно ефикасно оръжие, обречено повече на флангова защита, поддържащи функции и патрулно-разузнавателни операции. Ма койй да му го обясни на нискостебленото кгб-фюрерче в бункера…

 6. Откакто е оповестена датата на изборите и започна предизборната кампания, фалцетът на копейкин се вдигна с една октава. Днес май дори на бай кольо му се наду главата, докато го слушаше 😮

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.