Не Байдън, а бай Христо Грозев е най-мразен в Кремъл

Не е Байдън, а бай Христо Грозев е най-мразеният кремълски враг извън империята на злото след Зеленски. 

И бай Илиян Василев, преди това. Беше единственият българин със забрана да посещава РФ, където е бил български посланик.

Забелязвате ли? Не пояснявам кой е Зеленски. Пестя място в текста. Няма грамотен човек на планетата днес, който да не го знае. 

Байдън не става за истинско мразене в Москва. Все пак в подвластната близо три века на ислямизираната монголската Златна орда днешна Московия по традиция  управлява Уважението към Силата по азиатски модел.  И без да харесват Байдън, там се съобразяват с него. Не толкова, колкото Александър Невски с монголския си господар, комуто служил да събира данъци от московската рая с огън и меч, но с достатъчно респект към по-силния.

Кремълското кречетало Песков, който отдавна е станал за посмешище в страната си в тандем на това увеселително поприще с обърната към външния свят девушка (ма)маша Захарова, днес заяви, че САЩ имат това, от което се интересуват – обединена Русия, която контролира всички ядрени оръжия. 

Намига на Байдън за обратен завой в условията на надигаща се катастрофа на магистралата на специалната военна излагация. Но няма кой да се хване на тази маневра по нанадолнището на руската агресия, която е тръгнала към пропастта от първия миг на 24 февруари.

Виж, срещу нашия сънародник Христо Грозев, дръзнал да направи за смях с колегите си от разследващия сайт Белингкат велик(оруск)ите подобия на своя кагебистки господар Путлер, в раzия ръмжат с пяна на мечешката мутра. 

И ний сме дали нещо на света. Този път констатацията не е заредена с ирония. Да те мрази Кремъл е повече от Оскар. 

Лошото е само, че поради “специфичните условия” у нас този факт трудно стига до хората, за които “О,скара” е от по-голяма в(л)ажност в комбинация с “о,бира”. 

ПУТЛЕР: “Поръчах още от същото в българското меню – овчарско кученце натюр от Банкя на мазен пожарникарски огън, например, а ми пробутват “О,скара” – ризеншнауцер Христо Грозев по виенски

5 мнения за “Не Байдън, а бай Христо Грозев е най-мразен в Кремъл”

 1. Във връзка с уместното предложение на господин Тинков си мислех, че още по-точно понятие би било рУшиZти, наслагвайки върху всичко вложено до тук и единственото, което всеки един отделно взет руснак, както и русия като цяло могат – РУШЕНЕТО!

 2. ВЪН Русия от Съвета за сигурност на ООН!

  “обединена Русия, която контролира всички ядрени оръжия”

  Ядрените оръжия на Русия не са руски,
  а украински!
  Руският Бандустан ги взе от Украйна с измама!

  На света има още 8 държави
  с ядрени оръжия СОБСТВЕНО производство!

  По важното!

  Русия няма място в Съвета за сигурност на ООН!
  Не само в Украйна!
  Рашисткият Кремъл носи несигурност за целия свят!

  Русия няма място в Съвета за сигурност на ООН!
  Не Русия, а целият СССР беше страна-Победителка!
  Следователно и Украинската ССР.

  Русия няма място в Съвета за сигурност на ООН!
  Русия е икономическо джудже!
  Дори Южна Карея, по-малкат по площ и от България,
  има по-голям БВП от кочината Путлеристан!
  И то далеч преди икономическите санкции на Запада,
  заради войната на психопата Путлер в Украйна.

  Русия няма място в Съвета за сигурност на ООН!
  Украйна със западното въоръжение,
  направи от Русия и военно джудже!

  Русия на Путлер няма място в Съвета за сигурност на ООН!
  Украйна е достойната за мястото в Съвета за сигурност на ООН!

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 3. имам леки подозрения, че не всички читатели на блога на г-н ИНДЖЕВ са в час за приносите на ХРИСТО ГРОЗЕВ, с които последният освети престъпната, бандитска същност на цар путлер и неговия змиярник.
  няма втори такъв куражлия под слънцето! мнозина са говорили, говорят и ще говорят за путлер думи, описващи целия спектър на РАШИСТКИЯ ГНОЙНИК, но ХРИСТО ГРОЗЕВ разкри и превърна във факти една от най – гадните тайни на РАШИСТКАТА ВЛАСТ :
  — със своите методи ХРИСТО ГРОЗЕВ разкри , че путлер от много години има на служба група от УБИЙЦИ, която кръстосва РАШИСТКАТА държава и убива противниците или дори просто кихналите накриво. убива ги със стари или нови кагебистки отрови, с инсценирани автокатастрофи или внезапни “самоубийства”. ХРИСТО ГРОЗЕВ разкри тази група, публикувайки имената, званията и титлите, местоработата на убийците и за ужас на рашистите – фотографиите на тези хора. полковници, професори, доктори, химици – такива се оказаха реалните ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ УБИЙЦИ НА ПУТЛЕР. / изрична уговорка: не говорим за убийците, които “работят” срещу противниците на РАШИЗМА извън русия. за тях се знае още от убийството на троцки в мексико. за тях знаем всички./
  доказателствата на ХРИСТО ГРОЗЕВ бяха неопровержими. неговата организация БЕЛИНГКЕТ беше се заела да разследва отравянето на НАВАЛНИ с “новичок” вътре, в самата русия..
  защото групата убийци не знаеше, че са разкрити, осветени, не знаеше, че телефонните им номера са на масата пред ХРИСТО ГРОЗЕВ, той, ХРИСТО и НАВАЛНИ успяха да подлъжат един от убийците да говори с подробности как е било извършено отравянето на НАВАЛНИ – пряк разказ по телефона, че са намазали с отровата долните гащи на НАВАЛНИ и то на това място, където отровата да проникне в неговите тестиси, като надене този чифт след вземането на душ в хотела. този телефонен разговор с убиеца от групата на путлер, е сниман и видеото е в ютюб. прецаканият убиец , през 42 -минутния разговор беше убеден, че говори със заместник началника на ПАТРУШЕВ, а всъщност говореше лично с НАВАЛНИ, от германия, след лечението . до него стоеше ХРИСТО ГРОЗЕВ и беше се хванал за главата с двете си ръце- не можеше да се нарадва на успеха на постановката с телефона! към него момент москва правеше челни стойки за да убеди света, че няма нищо общо с отравянето на НАВАЛНИ. докато нашият юнак ХРИСТО ГРОЗЕВ не се сдоби с личния разказ на един от убийците.
  ясно ви е каква е реакцията на горното в путлеристкия змиярник!
  някой да се сеща за българин, направил досега нещо толкова смело?!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.