Свещената к..ва на рашизма, МОЧА пред микрофона на БНР

Преди 9 години се изказах иронично в защита на най-яростния провокатор сред пропагандистите на русофилщината в България на държавна заплата, който открито зовеше от държавния микрофон на БНР за копиране на гръцкия опит в областта на крайно лявото. Признавам, че вече се изчерпа иронията ми по адрес на Петър с руския псевдоним, чрез който на практика се е отказал от истинското си българско фамилно име.

Минах днес покрай протеста срещу продължаващите провокации в полза на руската агресия на Петър Волгин пред сградата на булеварда, който води до руското посолство в София. Прецених, че е по-добре да не давам с присъствието си “хляб”( и зрелище) на рашистите от задължителния-както винаги в такива случаи- контрапротест. Предпочетох да не им позволявам да интерпретират физическото ми присъствие на протеста като “доказателство”, че съм “душител” на неговата пропагандистка слободия. 

НА СНИМКИТЕ: Свещената к..ва на рашизма в центъра на вниманието днес под полицейска закрила

 

 

 

 

Русофилщината, която беше достатъчно агресивна и деструктивна спирачка за европейското ни развитие и преди, вече е прераснала във войнстващ рашизъм. В целия демократичен свят, че дори и в България, биват санкционирани видни рашисти, подкрепящи Путлер и рашистката му война.

Дори президентът Радев, който не може да бъде заподозрян в хладни чувства към Москва, току-що назначи за министър на културата директора на Софийската филхармония Найден Тодоров, който имаше доблестта да откаже обявен вече гастрол на диригент, доказал подкрепата си за Путлер.

По кое перо от закона Волгин трябва да бъде все така гален с перце докато размахва безнаказано секирата на античовешката пропаганда на путлеризма в радиоефира на държава, която все пак дръзна да санкционира солидарно със страните от ЕС излъчването на московската телевизионна пропаганда ? 

Ако правилото е такова, че путлеристката пропаганда тук е обявена за антиевропейска, антибългарска и вредна за националната ни сигурност, по каква логика Волгин трябва да бъде все така хранен на държавната ясла като свещена рашистка к..ва?

Горното многоточие може да бъде запълнено от всеки.

Аз просто му спестявам сравнението с едно от най-полезните домашни животни, което не заслужава такава обида. 

НА СНИМКИТЕ: Държавният служител Волгин рекламира покойния СССР на публични места , а на работното си място се явява с пропагандата символика на гръцката крайно лява “Сириза”- че и се хвали с това предизвикателно в стил “ да видим какво ще ми направите”.

Нищо не му правят, с което го поощряват. Поради което открито пропагандира путлеризма от държавния микрофон, борейки се за статута на герой на рашизма в България. Неговият близнак на това поприще Николай Малинов го арестуваха и обвиниха официално за руски агент и без да е на държавната копаня, докато Волгин, явният агент на влияние в държавното радио, все така се ползва със статута на МОЧА.

17 мнения за “Свещената к..ва на рашизма, МОЧА пред микрофона на БНР”

 1. Време е на рашистката радиоточка Волгин да бъде затворена устата и той да си понесе наказанието. БНР е също отговорно за неговите изяви. Отделно паметниците на съветските мародери нацвъкани по страната са си чиста проба пропаганда на фашистка идеология, освен че са символи на припикана територия, и трябва да бъдат премахнати до един.

  Наказателен кодекс:

  Чл. 108. (Изм. – ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. – ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. – ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. – ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.

 2. Има теории за наименованието на река Волга, и едва ли са “руски”.
  Така че , таварищь вольгинь просто е един доживотно комплексиран рублоядски лупен, който няма какво друго го да предложи , и няма никаква идея и цел освен да обслужва кремълските и правешките си РУБЛОвладелци.
  Какво “друго” може да предложи , и на себе си , и на другите? И това само радикализира раболепието и слугуването му , в конкуренцията му с “другите” рублояди, до крайна и екстремистка терористична пропаГАДность и рабьска мужишка лумпенизация, иди на хуйло си!

  Долу МОЧИ-те, идите на хуйло си!
  Долу бумажните ТЪПарищи на вольгинь от болшевишката им колониална, терористична банда БКПь – кУрвела ниновНаЯ, свиненскиЙ, симАвичь, идите на хуйло си!
  Долу КримскиЙ воениЙ мость, иди на хуйло си!

 3. Всичко е точно/туитър/ : Румен и Буци са непримирими противници. Когато единият дърпа към Русия, другият бута към Москва. А копейкин реве – махайте се и двамата и освободете пътя!
  – днес що ли липсват белите автобуси на ДпС да защитят баZисните ценноZти на другата гледна точка … помнят Росенец и химна, който пяха всички там заедно

 4. След като си запълних многоточието, това ме наведе към съответната тематика и се сетих за милувките и игричките които тази категория представителки предлага…
  Нали се казва че някои шегички на гол г@з са си живо е.ане, а това неговото на наср@н руzzки г@з какво е се отказвам да изписвам с думи или с каквито и да било символи.
  За съжаление от “най-независимата” БГ медия може да се чуе само колко сме “велики” ний българите и повърнята която този индивид излива… и която предизвиква ако нямаш стомах и нерви от inox и решиш да го слушаш.

 5. Да припомним, че в Гърция забраниха Златна зора.

 6. Господин Инджев, сега ще почнат приказни из чудесния медиен свят!
  Че колега Томчев е само един “прост фотограф” (мен често ме наричат прост фотограф), щото друго не могат да измислят слабоумните. Това, че Томчев е присъствал като “прост фотограф” по места където куршуми свирят, е без значение за слабоумните.
  P.S. Извинявам се, че на два пъти ползвах думата “слабоумните”!

 7. Дано не досадя някому, но по повод Волгин, отново ще си пожзволя да припомня малка част от поите “Приоритети”:
  4. Незабавно инкриминиране по законов ред на всички политически партии, школи и учебни заведения, „творчески” и други съюзи, СМИ и всички неизброени тук НПО, възхваляващи, изповядващи и пропагандиращи с думи и действия расистки, етнически, терористични и тоталитарни, идеологии и практика.
  5. Незабавно инкриминиране по законов ред на всякакви общностни групи, професионални сдружения, НПО и паравоенни формирования, основани на и афиширащи в интерес и полза, на която и да било чужда държава доктрини и действия, в противоречие и ущърб на официално утвърдените цивилизационен избор, евроатлантическа ориентация и цялостни интереси на Република България.

 8. БЕЗДЕЛНИЦИТЕ на лудия мимикриращ комунист
  Мутра Мата Харин

  Двойно сепуко!

  Днес 4.2.2023,
  “Свещената к..ва на рашизма”, мимикриращият комунист
  Мутра Мата Харин
  си направи харакири в Пловдив.

  В отчаян опит
  да излъже предизборно пловдивчани,
  че шайката ГЕРБ не са безделници, лъжци и крадци!

  “Кметът на Пловдив Здравко Димитров трябва да си подаде
  “моментално оставката”!
  Защото е безделник!
  Не си помръдва пръста за нуждите на пловдивчани!”

  Това каза лидерът ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на партията в града.

  Димитров, който е издигнат от ГЕРБ, отказа да напусне залата и кметското кресло.

  “Избран съм от пловдивчани,
  не назначаван, за да ми се иска оставка”,
  написа малко-по-късно Димитров в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

  Като не се подчини на бащицата Борисов,
  и Димитров ритуално си направи харакири!

  Очаквайте на пилона пловдивски
  ППП/проста пловдивска п@тка/!
  Алащисалата Дани Каназирева…

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 9. Един от интересните моменти в днешното предаване на Волгин беше, когато слушател попита защо В. Енчев лъже, че съветските реактори не могат да работят с американско гориво, след като в Украйна това и правят? На което Волгин много ларж каза “Това е Вашето мнение, но и В. Енчев си има правото на своя гледна точка”. Направо си призна, че според него лъжата има право на присъствие в една демократична медия под формата на гледна точка. Е баш затова няма място в БНР.
  Колкото до многоточието и аз го запълни както Росен Йорданов (нищо общо с крава)

 10. Как свещена к..ва на рашизма да напусне службата си, след като там се уволняват от балкона на някой висок етаж.

 11. Току що гледах в централната емисия на бтв как отразиха протеста срещу тов. Вольгин. Спазиха правото на “равнопоставеност” и “другата гледна точка”…
  На организатора на протеста г-н Томчев му дадоха 10 секунди. А на Пешо – пет пъти повече!

  Е, кажете сега, няма ли “свобода на словото” у нас?
  Затова сме на сто и кусур място по Свобода!

 12. Да припомним на проруският уж българин,дето си сменил фамилията от георгиев на волгин, член 419a.от Българската Конституция…да чете и костя копейкин,бялата златка,зелените чорапи гадев/р.янев..и така:

  Чл. 419а. (Нов – ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) (1) Който по какъвто и да е начин оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи от хора, обединени по раса, цвят на кожата, религия, произход, национална или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години.
  (2) Който подбужда другиго към престъпление по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до една година.

 13. https://twitter.com/prof_preobr/status/1621843700811812866?t=u-suDqYBar0yIo0MW3rwUA&s=19

  Войната е приятел!!!
  Войната е любов!!!
  Войната е бъдещето заложено в мира!!!

  Веднага повърнята Вольгинь да включи темата “Какво е войната и Хотят ли руzzкие войны?” в следващите си излияния в ефир!

  Височайшата повърня е излята от руzzката губернаторка във вид на видеометодичка.
  Веднага да я погълне и я изповърне в националния ефир и я разлее на зеленочорапната си постоянна аудитория, като я подкани и тя да се изповърне в ефир както редовно го прави.

 14. вольгин + копейкин = сиамски близнаци

 15. Това нещо петър вагин съвсем се разгащи. По този повод ще кажа следното:
  Това, което ми е противно и ме отвращава в традицията на американците е линча, но във връзка с тази к..ва, започвам да ги разбирам.

 16. К..вата постоянно бълнува за жълти павета. Мечтата му е да бъде цапардосан с жълто паве, паметник на културата.
  Съгласен съм с изразеното мнение, че к..вата е най-отвратителния продукт на социалистическия реализъм.
  Румъния задмина по обективни икономически показатели Унгария, благодарение на политиката на руската подлога Орбан.
  Ако се изчистят руските подлоги в българските политика и “журналстика”, България ще задмине унгарците, плячкосвани безмилостно от руснаците.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.