Приемането на евро(пейско)то е Рубликон

Все си мислех, че Варна е на Черно море. Откакто разбрах от копойкин, че там синът му раздава балтии, вече не съм сигурен. Дали да не си ударя една балтия и да се събудя от заблудата си?

 

 

 

 

 

 

Побойникът побийкин обича да раздава и (празни) чекове с обещания да спаси вързания към валутния (дясно на) борд лев. Не ми е удобно да кажа нещо в съзвучие с балтиите относно чек…

Агитира ни да прогоним евро(пейско)то

 

 

 

 

НА СНИМКАТА “изкопана” в мрежата, се вижда как агитацията върви в “симбиоз” с руZката символика –българското знаме отпред, а зад ъгъла дебне руZкото

 

 

 

 

За две копейки иска да ни направи.

 

 

 

 

 

 

Преминаването към еврото е Рубликон, обявяване на война на (Третия) Рим.

Чакаме Радев да се произнесе по въпроса за “войнолюбците” и този път, за да се се изясни окончателно кой у нас е за (руския) мир.

 

 

 

 

 

 

 

20 мнения за “Приемането на евро(пейско)то е Рубликон”

 1. Току що установих, че вече ми се гади като чета за тези. Слагайте някакъв знак от типа на “18+”, моля.

 2. На последните местни избори 2019г.
  БСП издигна за кандидат кмет на Варна,
  Костадин Корейкин от Възраждане.
  Но спечели гражданинът на Русия Иван Портних.

  Сега Борисов се е договорил с Путлер,
  да не кандидатира отново за кмет изпортилия се Портних
  в очите на варналии.
  Портних хариза на Гергов варненския дял в Пловдивския панаир.

  Кандидат за кмет на ГЕРБ във Варна,
  щял да бъде верният рашист рублояд Копейкин.
  И като анонс за след изборна коалиция.

  След бунта на пловдивчани,
  очертава се и варналии да теглят балтията
  и изритат текме
  на уморения кон МутраМатаХарин.

  Запасете се с Поп Корн.
  Сеирът тепърва започва…

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

  Слава Україні! Героям слава!

 3. Боже,боже,колко мъка в този ”руски свят”-зам..директора на Института за история и политика Владимир Шаповалов се е изказал,че не изключва възможността земетресението в Турция да е направено от САЩ.Алооо,докторите от шеста палата къде са Ви пациентите?

 4. Нищо чудно мафията да изпрати копейкин да трови Варна. На национално ниво той започна да се превръща в сериозна заплаха за светлото бъдеще на кУрнела.

 5. Иzчистването от РyZка сволоч е първостепенно значение за съществуването на България – дори в момента са ни обявили официално за враг, а който не чете само Партиздат – знае че имаме с тях разправии от векове… по д разправии имам предвид… просто гледам да съм културен…

 6. Прав сте, Стопанино, безобразната про-руZка кампания на cинюкожуту варньенску бройлерче кипи с пълна пара из всичката ни Задунайска мамковина.

  Кибичат на пълен работен ден пред метрото, моловете и други ключови точки и нахалстват с брошурките си. Няма как да ме убедят, че това е “безплатно” или от партийната каса. А търтеите – “правопазители”, де ги рантутим с данъците си, оглушали, ослепели и онемели. Ма че има НПК, раздел “Особен-Престъпления против Републиката” и съответни членове от чл.95 нагоре – не им пука. Май си трябват “балтии” за тая руZка паплач. Че и гьостерици, бренекета и сапьорни лопатки. Както го е казал още великият Андрей Ляпчев.

  Респект!

 7. До Николай:
  Благодаря за публикацията в Дневник. Наистина днес си поиграх да търся официална информация за тази “конференция”. Нищо не открих. Добре, че са БОЕЦ да вдигнат джабала. Браво на Дневник за уникалния разказ на събитията. Тия хора са срам. Ако копейката стане кмет мутрогандонова ще чете слово във всяко училище там.

 8. Ученици са били задължени да участват в конференция “Търсеният мир в съвременния свят”, чиято програма започва с приветствено слово на руския посланик у нас Елеонора Мутрофанова, посланик на държавата-окупатор, която в момента е във война със съседна суверенна държава:

  https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/02/07/4447279_i_vie_li_me_dokopahte_uchenici_sa_bili_zaduljeni_da/

  Не се учудвам, че хибридното рашистко мероприятие е организирано точно в русския анклав Варна, нагъчкан с хиляди нагли “постоянно пребиваващи” орки, бивш (а може би и бъдещ!) град Сталин, столицата на “възрожденеца” Копейкин и зетя на русски олигарх Марешки, на русската групировка под прикритие ТИМ, където кметът, Иван Портных, е руснак , доскоро с русско гражданство, , а организатор на “събитието” е рубладжийската крава с вакъл поглед Ниночка Дюлгеровна, “експерт” по всичко, свързно с русската хибридна пропаганда: кеф ти “история”, кеф ти енергетика, кеф ти русская культура или болхаро-русская дружба. Естествено, и русский посоль товарищ Мутрофанова щяла да присъства, за да приветства събитието на руSSкий язык, защото високомерно не си е дала зор да научи туземния език или просто защото е тъпа и проста като повечето русски дипломати, политици, олигарси и представители на т.н. русский (питекантропский) “елит”.
  Липсва само льотчикът – миротворец, който също е за мира, РУССКИЯ МИР!

 9. https://www.svobodnaevropa.bg/a/32260017.html
  Дали след два дни ще бъде отразена с поне ред тази потресаваща история в т.нар. мейнстрийм медии?!?
  А тази нина дюлгерова не я и бях чувала, докато не прочетох за нея тук в блога покрай книгата “Измамата Сан Стефано”.

 10. Добро утро, sms 💙💛!
  Освен льотчикът-“миротворец” липсва още един человек, присъствал на тържественото откриване на СОК Камчия преди време…

 11. Многократно изразявам съмнение в безкритичното приемане на Копейката за “варненец”, ерго представителна извадка за града! Натрапващата се липса на информация за родители, семейство, месторождение, произход, от иначе, твърде любопитните, подробни и обстоятелствени медии, потвърждава, че се изгражда изкуствен образ. “Балтия”, никога не е означавало “шамар” в местния жаргон, а “подсечка” при игра на футбол или съзнателно спъване на противника!

 12. @ Българин💛💙

  А а а, може би имаш предвид любимата комсамолька на Т.Живков, Станка Шоповна, едва ли е Тиквата, който специално отиде за откриването на СОК-а “Камчия” с мафиота Лужков. Защото, както всички знаем, Тиквата ВЕЧЕ е фанатизиран “атлантик” и от прасославен миротворец, който искаше на Черно море да вижда само платноходки, путински гъзопроводи и плажни чадъри с русснаци под тях, днес еволюира в “ястреб”, готов да даде всичкото българско оръжие на Украйна срещу окупатора, на когото пък преди време трогателно подари българско кученце. Горкото българско кученце! Не му върви на стопани!

 13. При въвеждане на еврото 80% губят при всички положения в различна степен. Това са основно по-бедните. Около 10% не ги засяга защото са много богати или нямат почти нищо. Останалите 10% които със сигурност печелят са тези, които са свързани с властта, банките, фирмите за износ и т. н….!

 14. За копейките насилието е върховна ценност. Затова защитиха с изключително настървение в 48-то НС практикуването на домашното насилие, подпомогнати и от други парламентарни идиоти. Баш копейката се възхити на насилието в българските училища, във връзка с референдума за еврото. Окуражава ги основно безнаказаността, която им осигуряват прокуратурата и МВР. Полицаите в РСМ отговориха реципрочно на копейките, разглезени в България да им се позволява да малтретират всеки срещнат. Копейките бяха изненадани от факта, че македонските полицаи не са се оставили да бъдат набити безнаказано.

 15. Тодоров,

  още 1997 г. официалният валутен курс на лева е фиксиран към германската марка и в Закона е записано, че 1000 лв. = 1 германска марка и когато Германия приема еврото, курсът автоматично е 1955,83 лв = 1 евро – от деноминацията на лева 1999 г. курсът се фиксира на 1,95583 лв = 1 евро – този курс е потвърден при включването на българския лев в механизма на валутните курсове( ERM II, 2020)
  – валутният борд е най-силния аргумент за въвеждане на еврото – просто трябва да се припомнят 2-та фалита на държавата довъвеждането и финансовата стабилност по време на валутния борд в България точно защото сме вързани за еврото

 16. Тодоров,
  Защо смяташ, че изобщо някой ще загуби от въвеждането на еврото. И досега всички цени са в евро, но по тъпите фенове на израждане им е трудно да сравнят цените в евространите и цените у нас в левове. Щото ако го направят ще се окаже, че у нас е по-скъпо почти всичко. Но понеже са тъпи изрожденци не могат да направят това. Съответно могат да бъдат лъгани, че ще стане по-зле за 80 процента. При еврото обаче това ще е очевадно и лъжите и ограбването от руслямските проксита ще е по-трудно. Затова изрожденците сте против еврото, наред с желанието ви да ни откъснете от Европа и НАТО.

 17. Смел коментар, г-н Иван Петков!

  Дано сега не Ви заръфат потурестите “патриоти”!

  Поздрави!

 18. РУБЛИКОН Шедьовър!
  Шапо, Майсторе! 👍👍👍

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.