Гербдажиите трябва да потърсят сметка на вожда си за услугите, които направи на рашизма и лично на Радев

Както много пъти съм декларирал, не позволявам да ме вкарват в обяснителен режим какво (не) съм писал. По изключение ще отговоря на поредните опити за нападение. 

Активираха се лъжци, които внушават във връзка с двете ми поредни и последни (засега) статии относно рашизма на президента Радев, че едва ли не това е някакво ново явление в моето творчество. 

Мога да дам много примери за обратното, но ще (пре)публикувам само един от текстовете си от самата зора на появата на Радев като новоизбран ( от московската пета колона) и новоизлюпен кандидат за президент – още преди да бъде избран за държавен глава с решаващата помощ на днешния евроатлантически бабаит от Банкя, който му изпрати на тепиха обречената да бъде схрускана Цецка Цачева ( че се и хвалеше цинично след това руският орденоносец, как му е подарил победата от едната своя демократичност!) ?

Ето само една от статиите ми, в която пръв, смея да претендирам, ударих камбаната за това какво се задава чрез Радев, съдейки по антуража му. Къде бяха тогава днешните гербаджийски “биткаджии”, като вожда им, който отново и отново се опитва да експлоатира протестите ( на които нито въднъж не съм участвал), подкрепяни от Радев срещу него, за да уязви онези, които не може да очарова с мутренския си чар и да ги прикотка в скута си, както направи , уви, с мнозина бивши “сини”?

Статията датира от януари 2017 г., но цитира предишно мое предупреждение от предизборния период- за сведение на гербаджийски тролове, които би трябвало да потърсят сметка за подкрепата на тяхната мутра за Радев така, както аз не спестих критиката на Петър Стоянов за същото.

 

“Румен Радев не бил прокремълски настроен, но зад гърба му има само путинисти

08.01.2017 от Иво Инджев

Радвам се видя, че още подробности се появяват по темата за обкръжението на Румен Радев, за което днес в едно интервю президентът Петър Стоянов гарантира, че не бил прокремълски настроен.

Антуражът на Румен Радев издава зависимостите му

НОЕМВРИ 15, 2016 ⋅

 

Освен от другарките от БСП  Корнелия Нинова и Илияна Йотова, новоизбраният президент Румен Радев е  съпровождан демонстративно и от др. Спас Колев, крайно ляв деец на неокомунизма от четвърт век насам поне.

Точно Спас Колев е зад гъбра на бившия генерал на крачка пред също толкова “независимия” журналист Иво Христов ( от еврорусофилския отбор на путинистите у нас), зад когото пък е бизнесменът Васил Василев, яростен  русофил и американофоб ( собственик на имот за милиони долари в САЩ, Калифорния) .

Снимката на тази компания говори повече от мълчанието на Румен Радев за неговата “безпристрастност”.

pastedGraphic.png