“Долу Румен Радев” прозвуча в ЗАЛА БЪЛГАРИЯ, но без отзвук в медиите в България

Обременен съм семейно. Съпругата ми работи като певица в Зала България. Изпитвах притеснение да се обаждам с отзиви. Но…

Чаках някой друг да напише, но времето си минава и явно няма да дочакам.

Говоря за самотния глас, който се провикна “долу Радев” в Зала България на честването на 125 годишнина на БТА миналата седмица по време на речта на онази, която би ни станала президент, ако Радев по някаква причина престане да президентства.

 

 

 

 

 

Провокиран съм да се върна към “инцидента” в Зала България от спора дали е правилно или не да се освирква един властник, когато обявяват поднасянето на цветя от негово име. Същият спор е като онзи в случая с Народния театър, когато Фандъква си прави нелепа автореклама с “цветя от Фандъкова” на гърба на едно световно име в изкуството, като Джон Малкович.

“Цветя от..” е сред неизтребимите пошли традиции, които никаква промяна на статуквото в България не може да промени. Нещо като “горчиво, горчиво” по сватбите у нас, където е възприета руската глупотевина да се врещи “горько”, за да се целунат насила младоженците пред всички. Ами ако не искат? 

Ами ако творците, вечни по своята стойност ( за разлика от властниците), не желаят властта да ги целува за свой кеф? Кой друг да реагира, ако не публиката, която не е на заплата, все пак? Че дори и си е платила билета, пак за разлика от властта.

“Горчиво”.  Но в онази “велика страна” няма “ако”. Има клизма: ша целуваш и ша козируваш, когато ти наредят. И ша мълчиш, когато говориш с началството, щом си зависим.

Не искат почитателите на изкуството сред властниците да бъдат като всички останали зрители и да изразят почитанието си само с аплодисменти. Много им е анонимно. Губят се в тълпата. Искат и те да бъдат почетени на първо място с тяхната последна дума. Щото дават цветя, които не плащат от джоба си.

Иначе беше прекрасен концертът в чест на 125 години БТА, на който бях почетен и дори прочетен сред видните гости от актуалния директор на агенцията Кирил Вълчев ( Парламент управленско здраве да му дава, щото го бива). 

Диригентът Емил Табаков впечатли не само с енергичния си почит на няколко от най-забележителните творби на българското класическо музикално творчество, но и се “отчете” с две свои произведения. Толкова впечатляващи, според индивидуалния ми вкус, че направих възможното да му го кажа лично след спектакъла.

Според мен, така се прави. 

Но не са прави онези, които раболепно гълтат и защитават пропагандата на властниците, опитвайки се да се откупят пред ценителите и производителите на изкуството с цветя, платени от вашите данъци.

 

 

 

 

25 мнения за ““Долу Румен Радев” прозвуча в ЗАЛА БЪЛГАРИЯ, но без отзвук в медиите в България”

 1. днес видях и чух по БТВ задно салто от зеления чорап по отношение войната в Украйна ,но пак с едно ”но….и дипломацията…”За да каже ”агресия,безсмислени разрушения и смърт”му бяха необходими една година и дали посещението на Президент Байдън не катализира изказването…

 2. Шапо за есето, Стопанино! Мейнстрийм-мисирките траят и продължават да траят по случката. Много рубла (в €) явно е дадено.

  Прочее, рЭZидентът рундю днес пак плещи някакви безумия за някакво участие на черногорски военни в РъБъ батальонната бойна група, дето от 2021 още не е сформирана. Само приказки. А верният му паж и военен министер д. стаянав при Цв. Ризова отново ИЗЛЪГА, че въпреки парламентарното решение за предоставяне на оръжие нямало, видиш ли, възможности. Ами на сайта на МО всеки може да прочете, че имаме 80+ строеви танка Т-72, поне 200 резервни, и над 400 резервни Т-55. Дето си ръждясват по базите из врачанско и монтанско. Е, старички са, но за флангова охрана и окопаване стават. И оръдият им не дават фира след 5-я изстрел, като при Т-90 напр. Що така бе, стаянав?!?

 3. BIRD.BG е разработил търсачка в данните за руски граждани с имоти и с фирми в България. Естествено, че данните не могат да бъдат пълни, защото много руснаци са използвали подставени лица, български граждани, като официални “собственици” на имотите им.
  Чрез търсачката може да се направи разбивка по населени места на броя на руснаците, собственици на имоти у нас, за да добият българите по-конкретна представа за размерите на бедствието:

  Каварна – 663
  Балчик – 1 528
  Варна – 13 434
  Бяла – 3 625
  Обзор – 999
  Несебър – 49 736
  Поморие – 8 308
  Бургас – 72 637
  Созопол – 6 307
  Приморско- 1 585
  Царево – 2 412
  Банско – 2 903
  Разлог – 367
  Пампорово – 183

  ОБЩО ги изкарах 531 320 имота на руснаци у нас, като във всеки нотариален акт са вписани минимум (!) по три лица-собственици. Това прави около 1 593 960 постоянно пребивавщи орки, много от които вече са получили и българско гражданство!

  Русският депутат Толстой съвсем не е преувеличил в твърдението си, че “те” вече са изкупили Черноморието ни! И не само!
  Интересно какви превантивни мерки е взел “главнокомандващият” ни пРезидент, за да защити териториалната цялост на България ?!

 4. Долу Румен Радев! Долу Фандъшкия клан на гербаджийската мафия!

  Цветя за Джон Малкович.

  Как да разбере, горкият Джон Малкович,
  защо освиркват цветята,
  поднесени му от Кмета Фандъкова.

  Как да разбере, след като не знае за комунистическият ритуал.
  Че това не са цветя от Кмета Фандъкова, купени и платена лично от нея с нейни пари!
  Цветята на властимащите, не се плащат от джоба им.

  Такива бяха и на поклонението на паметника Левски!
  Такива са дори при погребения…

  Необятна е душата славянска и комунистическа!
  Как може да се побере в акъла на някакъв западнал западняк малък Малкович .

  П.П.

  ОБЕДИНЕНИ!

  Срещу магнитските крадци и лъжци!
  Шайкаджиите Борисов, Пеевски и Гешев!

  Общество без морал е жив труп!!!!
  Народе????

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ.

 5. Не мога да не го пусна. Шалтер за ПЕДЕРАЦИЯТА!

 6. “… последното десетилетие на XIX век. Тази зала, наречена “България” още не е построена(ivo.bg/2017/10/05/запознайте-се-с-христо-ганев-създател/), но сред първите институции, които предстои да разгърнат своята история в три различни века, е симфоничен оркестър – Гвардейския симфоничен оркестър, създаден точно преди 130 години през януари 1893 г., после наречен Царски военен симфоничен оркестър и наследен от Софийската филхармония. Каква гордост за един народ едва възстановил своята държава да започне вложение в национален симфоничен оркестър …всъщност думите за Софийската филхармония са думи за БТА. Защото 125 години БТА не разказва за себе си, а за другите и запазва паметта за тях. Именно тази натрупана през 125 години памет за вчера през новините днес е най-голямата ни сила… (К.Вълчев,ген.д-р БТА)
  (ВИЦетойотова, както и за агентгоце(2014), с доволство би обявила веднага и за радев:
  “хората му обърнаха гръб”, щото “очевидно не сме си свършили работата”
  и Zа протокола ще се изфотка с баш генерала ВР мутрофановна)
  – за ДОЛУ РАДЕВ – на 24 февр.- фонтана пред Президентството 💙💛
  https://www.facebook.com/events/s/украина-европа-свобода-победа/3405702043039562/
  – а Байдън вече повлече крак (liga.net/politics/articles/djo-bayden-v-kieve-perekryty-ulitsy-i-vozdushnaya-trevoga-fotoreportaj) и МВФ е в Киев – стратспецоперация Хуйлонахуй

 7. Генерала-Легенда Александър Лебед, ликвидиран неслучайно от ввХУЙЛО, пророчески почти преди четвърт век, визира войните от ЗСУ днес които унищожават на мах орките.
  Слава Украине!
  На героите слава!

 8. До Видьо Видев
  Само не разбирам, защо е нужно да обиждате със “западнал западняк малък Малкович”????
  Ужким сте от правилната страна, а се държите просташки? Не приличайте на рашиста максим генчев!

 9. ppадэв: “Някои искат да влезем в еврозоната през задния вход, както те влязоха в политиката” (прочетено в сайта на NOVA TV). Забележете кой го казва – един спуснат от лэaнид рэшэтникaв с парашут в политическото пространство бастун. Тоя започна да става същият нагъл лъжец като банкянския цървул. Когато и да изритаме тия oтрепки от публичното пространство, все ще е късно.

 10. Слава Украiнi!💛💙
  21.02.2023 в 12:04

  Само не разбирам, не е ли по просташко,
  “С чужда пита, майчин помен прави”

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…
  Слава Україні! Героям слава!

  СЪЕДИНЕНИЕТО между съмишленици
  ПРАВИ СИЛАТА!

  Welcome!

  Без членски внос!
  Без членска карта!
  вие автоматично ставате член на клуба!

  Ако споделяте идеите на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ!
  ЗА просперираща България в ЕС!

  ЗА демократични избори!
  БЕЗ “избираеми места”!
  Без привилегироване на водачите на листи с гласовете на неотбелязалите преференции!
  Гласуването без неотбелязване на преференция, да се брои за невалидно!

  Без праг на преференции, изборите АВТОМАТИЧНО стават МАЖОРИТАРНИ!

  Народе????

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ.

 11. ХОРА! СЪБУДЕТЕ СЕ!Изборът ви вече е фалшифициран!

  След като вчера представителите на “хартиената коалиция” в ЦИК – ГЕРБ, ДПС, ИТН и БСП наложиха свой начин за съставяне на протоколите от СИК след изборите,
  говорителят на комисията Цветозар Томов подаде оставка от поста.
  Той се мотивира в социалната мрежа с това, че решението е „абсурдно“, „опасно“ и „цинично“.
  Според него, „почти всички грешки или измами няма да могат да бъдат забелязани“,
  а самото решение е „манна небесна за изборните мошеници“.

  Ето и пълния текст на Томов от фейсбук:

  От началото на мандата си в ЦИК (май 2021 г.) реших да не изразявам личното си мнение във Фейсбук,
  тъй като бях говорител на комисията и всичко, което кажа публично, би могло да се тълкува като становище на ЦИК.
  Вчера се отказах от тази роля заради едно решение на ЦИК, което не виждам как мога да защитя публично.
  Да напомня:
  ЦИК реши секционните протоколи, които отчитат официалните резултати от гласуването, да съдържат само обобщени данни за двата вида гласуване –
  машинно и хартиено,
  без да отчитат поотделно машинния и хартиения вот.

  Нека обясня тук защо реагирам толкова остро срещу това решение:
  защото според мен то е абсурдно, опасно и цинично.

  Защо абсурдно?
  Единственият сериозен аргумент, който издигнаха колегите, гласували за това решение, беше,
  че така се облекчава секционния протокол и респективно – работата на СИК-овете.
  Само че мъничките разписки от машинното гласуване (които по закон вече трябва да наричаме бюлетини, но и албатроси да ги наречем по закон,
  те ще си останат мънички разписки) няма как да се броят смесено с огромните хартиени бюлетини. Ще се броят поотделно.
  Следователно с това решение ЦИК просто забранява на СИК-овете да впишат резултат, който са получили и чието вписване не изисква никакъв допълнителен труд.
  А това е абсурдно, защото няма как да се съчетае с претенцията (и задължението) ЦИК да осигурява прозрачност на изборния процес.

  Защо опасно?
  Защото се ликвидира възможността за сравнение с данните от машинния протокол.
  Това означава, че почти всички случаи на грешки или измами няма да могат да бъдат дори забелязани чрез сравнение на данните,
  тъй като няма да има съпоставими масиви данни.
  Не можете да сравнявате отчетения от машините резултат с ръчното преброяване и на хартиеното, и на машинното гласуване, взети заедно.
  В този смисъл това решение е манна небесна за изборните мошеници –
  то е като да отключиш вратата на жилището си, за да не създаваш проблеми на евентуални крадци да разбиват ключалки.

  А защо цинично?
  Ами защото го наложиха същите хора, които преди няколко месеца настояваха именно за сравняване на машинните протоколи с контролните разписки от машинното гласуване –
  нещо, което ЦИК направи във всички секции на предишните избори.
  Подобно преобръщане според мен е цинично.

  В заключение – ЦИК за пръв път приема решение, което фактически засекретява данните от машинното гласуване.
  Надявам се да е и за последен.

  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…
  Слава Україні! Героям слава!

  СЪЕДИНЕНИЕТО между съмишленици
  ПРАВИ СИЛАТА!

  Welcome!

  Без членски внос!
  Без членска карта!
  вие автоматично ставате член на клуба!

  Ако споделяте идеите на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ!
  ЗА просперираща България в ЕС!

  ЗА демократични избори!
  БЕЗ “избираеми места”!
  Без привилегироване на водачите на листи с гласовете на неотбелязалите преференции!
  Гласуването без неотбелязване на преференция, да се брои за невалидно!

  Без праг на преференции, изборите АВТОМАТИЧНО стават МАЖОРИТАРНИ!

  Народе????

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ.

 12. Слава Украiнi!💛💙
  21.02.2023 в 12:04

  Цвете или венец

  Защо е въведен комунистическият ритуал “Поднасяне на венец”
  Защото венецът комунистическите велможи не го купуват със собствени пари!
  И колкото по-голям е венецът, толкова на по-висок пост е комунистът и се разпорежда с повече народна пара!

  Цветето е много по искрено от венеца!
  Да сте чули някой да подарява на любимата си венец?

  Каляската при последния път на английската кралица бе затрупана с цветя, а не с венци!
  Същото беше и с принцеса Даяна.

  А лобното място на Политковская и Немцов
  не остават без цветя….

  СЪЕДИНЕНИЕТО между съмишленици
  ПРАВИ СИЛАТА!

  Welcome!

  Без членски внос!
  Без членска карта!
  вие автоматично ставате член на клуба!

  Ако споделяте идеите на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ!
  ЗА просперираща България в ЕС!

  ЗА демократични избори!
  БЕЗ “избираеми места”!
  Без привилегироване на водачите на листи с гласовете на неотбелязалите преференции!
  Гласуването без неотбелязване на преференция, да се брои за невалидно!

  Без праг на преференции, изборите АВТОМАТИЧНО стават МАЖОРИТАРНИ!

  Народе????

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ.

 13. Дори всички присъстващи в Зала България да ревнат Долу Радев, мисирките ще се направят на глухи и луди, подражавайки на Леонсио Меси.
  Добре е, че кметът на София не се е применувал на Йорданка Малкович, заразен от примера на неговия партиен лидер. “Цветя от Фандъкова” е нормално да предизвика освирквания и весело настроение в залата.

 14. Видьо Видев, Моля ви разкажете за клуб Илия Минев.Какво е неговото отношение и дейност спрямо изборите.Така без всякакви навивки хвсеки ще реши дали да стане член на клуба.
  За изборите има много проблеми – купен вот,корпоративен вот,машинации в СИК-овете,фалшификации в РИК-ове и ЦИК.За това трябва да сех мисли и говори.
  Съгласете се,че изборите са за партии и не са мажоритарни.Така че партиите имат право сами да си подреждатат листите.Би било глупаво кандидатите за депутати да се подреждат по азбучен ред. Освен това законът дава право на преференции.
  Всичко друго е празнодумие. Разбира се в блога на г-н Инджевможе да се говорят различни неща,но когато се повтаря едно и също,което както виждате може да бъде спорно,става досадно.

 15. Georgi Nikolov,

  за четящите тук :
  ген.лебед е командир на десантни войски за завземането на плацдарм, превземането/ унищожаване на стратегически обекти и диверсионни операции. във войната срещу Афганистан , командир на такива бойни акции, вкл. в Сумгаит, Баку и Тбилиси – Сумгаитският погром е най-масовото етническо клане в последните години на ссср-то провокирано от Комитета за държавна сигурност, за да докажат на граничните соц колонии , че всяка от тях има нужда от московските “умиротворители” – лебед е от учредителите на Руската комунистическа партия специално за целите на инсценирания от КГБ августовски пуч, за да не се разпадне скъпоценното ссср – лебед командва ПОТУШАВАНЕТО на конфликта в Приднестровието като заповядва да бъдат пометени молдовските войски с артилерийски килим, унищожава прелезите през Днестър и заплашва Кишинев, заради и до днес непризнатата Приднестровска молдавска република, но в Русия лебед егерой, “наш Пиночет” – така става депутат, после кандидат-президент , за да подсигури избора на Елцин и точно по поръчение на Елцин слага край на 1-вата чеченска война за независимост, която москва обявява за „мерки по поддръжката на конституционния ред“, но това изяжда главите и на двамата – него го “пенсионират” като го пращат генерал-губернатор на Красноярски край, а путин замества Елцин – Губернаторът Лебед започва да установява “сериозни” нарушения в бизнеса,намесва се в приватизацията, спира бартерните разплащания между предприятията,за да пълни бюджета – за бизнеса е „хлапе, което тъпче в чужд пясъчник“ – лебед уволнява местни депутати, назначава свои хора – данъците падат до минимум и рейтингът му е твърде висок. за кремъл – хуйло си запушва ушите за всеки разумен глас за край на касапницата в Украина, но неговата лебедова песен ще е просто поредното Хасавюртовско съглашение докато не се разпадне империята до реалните московски граници на кремълската метрополия

 16. Асен
  21.02.2023 в 16:26

  Нищо не сте разбрали от написаното за КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ!
  1.За Вас може да е досадно, но ежедневно стотици по света и е нас посещават сайта му доброволно!
  2. Никой не оспорва правото на партиите да си предлагат кандидатите за изборите.
  3. Не се избират партии, а личности , макар и членове на партии!
  4.кандидатите за депутати да се подреждат по азбучен ред, обратен или произволен ред,
  но без “избираеми места”. Иначе има гласуване, но няма избори! А избирамите места и привилегироването на водачите с гласовете на неотбелязалите преференции е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО, ерго незаконно!
  5.” законът дава право на преференции” но той е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН, ерго незаконен. Но няма как аз или всеки друг гражданин да протестира пред КС,, каквато възможност има във всички демократични държави!
  5. Както е в другите държави от ЕС, гласуване без отбелязана преференция, да се брои за недействително. Така изборите автоматично се превръщат в мажоритарни!
  6. Прагът на преференции за непартийните кандидати направо е абсурден. Затова вече 34 г. на имитация на демокрация, няма избран НИТО ЕДИН независим кандидат!

  За всеки необременен е полезно да посещава сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ. Там ще научи доста интересни неща. Например днес, припомнихме7
  ” А може би наистина не съм летял ( в космоса)”, загатва самият Гагарин
  21.02.2021 от Иво Инджев
  Гагарин: Истината”

  Но за тебе, предубеденият е безсмислено посещението на сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ..

  : “Зорлем гюзелик олмаз-олсада якъшмаз”

  П.П.
  КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…
  Слава Україні! Героям слава!

  СЪЕДИНЕНИЕТО между съмишленици
  ПРАВИ СИЛАТА!

  Welcome!

  Без членски внос!
  Без членска карта!
  вие автоматично ставате член на клуба!

  Ако споделяте идеите на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ!
  ЗА просперираща България в ЕС!

  ЗА демократични избори!
  БЕЗ “избираеми места”!
  Без привилегироване на водачите на листи с гласовете на неотбелязалите преференции!
  Гласуването без неотбелязване на преференция, да се брои за невалидно!

  Без праг на преференции, изборите АВТОМАТИЧНО стават МАЖОРИТАРНИ!

  Народе????

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ.

 17. Към Видев:
  Какви “независими” кандидати в ПАРТИЙНИ листи?????
  Повтарям ,пак, каква НЕзаеисимость има в ПАРТИЙНИ листи???
  От какво са “независими” партийните кандидати от дадена партия?
  Или ако всички партии имат само “независими” кандидати, то защо има въобще РАЗЛИЧНИ партии, Видев?
  Няма въобще да има нужда от партии , нали! Направо всички ще са неЗАВИСИМИ, Видев!

  А иначе огромната ГНУСНА большевишка СМРАДь, селяндурският джендърски БЛЯДь – кУрвела ниновНаЯ показа окончателно , че е тотален изрод и паразит, като видя че предсрочните “избори” ще бъдат унищожени от примитивният й дИбильизъм , тя/той заповяда на клоуните на БКПь в ЦИК да смесят протоколите, за да не се разбере , че няма да има увеличение на гласуващите с хартиените бюлетини! И всички ще си гласуват само с машини! И за да скрие бумажното си ПРЕСТЪПЛЕНИЕ джендърския мужикь кУрвела ниновНаЯ иска да унищожи машинното гласуване, като смеси двата ВИДА хартиени бюлетини, а уж искаше да “увеличи” правото на избирателите да гласуват според желанията им! А сега дори иска да смеси двете хартиени бюлетини! Ето това е вечният “партиен” большевишки ПАРАЗИТ кУрвела ниновНаЯ, която заради личното си оцеляване унищожи изборната демокрация е задунайския Бандитустань! И похарчи десетки милиони за фиктивното видео наблюдение на изборите , а и то няма да се осъществи , заради неграмотността на подлогите от Информационно обслужване!
  Затова ДБ и ПП трябва да изискат предварително класиране на “изборите” и обявяването им за противоконституционни!
  И даже чекистките доживотни чалгарски проститутки се включиха в изборния преврат на мафията! А учиндолската мумия и гнусните му чалгарски шлюхи загробиха над 500 милиона за досегашните предсрочни избори!
  Затова трябва най-накрая да завършим ЛУСТРАЦИЯТА на БКПь, и на чалгарските ченгесарски мутри, на сегашните избори!
  Пълна ИЗБОРНА лустрация за кУрвела ниновНаЯ и чалгарските лумпени! Заедно с мишюционерските мутромилиардери от ГЕРБ и на етномултаците от ДПСь, идите при хуйло си !

 18. RICOшетниковь
  21.02.2023 в 22:01

  Къде съм написал
  ” “независими” кандидати в ПАРТИЙНИ листи?????”

  Ти четеш ли изобщо написаното, или само тролиш?

  Прочети пак:
  “2. Никой не оспорва правото на партиите да си предлагат кандидатите за изборите.
  3. Не се избират партии, а личности , макар и членове на партии!
  4.кандидатите за депутати да се подреждат по азбучен ред, обратен или произволен ред,
  но без “избираеми места”. Иначе има гласуване, но няма избори! А избираемите места и привилегироването на водачите с гласовете на неотбелязалите преференции е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО, ерго незаконно!
  5.” законът дава право на преференции” но той е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН, ерго незаконен. Но няма как аз или всеки друг гражданин да протестира пред КС,, каквато възможност има във всички демократични държави!
  5. Както е в другите държави от ЕС, гласуване без отбелязана преференция, да се брои за недействително. Така изборите автоматично се превръщат в мажоритарни!
  6. Прагът на преференции за непартийните кандидати направо е абсурден. Затова вече 34 г. на имитация на демокрация, няма избран НИТО ЕДИН независим кандидат!”

  Нещо неясно?????

  Само ненормален може да приеме, примерно, че 2 000 преференции са повече от 20 000 преференции!

  А в ЦИК не са ненормални, нали?
  Просто са сложени там, за да правят ненормални българите!
  Вече 34 години имитация на демокрация!
  Вече 34 години в България има гласуване, но няма демократични избори!
  Или и ти считаш за нормално, примерно, че 2 000 преференции са повече от 20 000 преференции!
  Е, аз все още не съм луд!
  И твърдя, че 2 000 преференции НЕ са повече от 20 000 преференции!

 19. RICOшетниковь
  21.02.2023 в 22:01

  Справка ЦИК!

  БСП Цветелина Маринова Пенкова с 2670 преференции и обявена от ЦИК за евродепута.

  Противоконституционно, ерго незаконно, ЦИК не обявява за евродепутани
  независимите безпартийни депутати, получили повече преференции!

  Десислава Петрова Иванчева – независим кандидат 30 310 преференции
  Минчо Христов Куминев – независим кандидат 22 992 преференции
  Ваня Руменова Григорова – независим кандидат 9 320 преференции
  Николай Нанков Ненчев – независим кандидат 4 222 преференции
  Христо Симеонов Симеонов – независим кандидат 3 548 преференции
  Венислава Пламенова Атанасова – независим кандидат 2 925 преференции

  Конституция на РБ
  Чл. 6 :
  (2) … Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на…убеждения, политическа принадлежност,…

  Нещо неясно?

 20. Към
  Видев:
  Виж пак какво си писал!
  И след като пише , че са “неЗАВИСИМИ” , това ме променя каква е точната истина!
  И го пиша , само за теб, че демократичността и свободата в една държава, зависят от ДЕМОКРАТИЧНОСТТА И свободата(либертиралността) на всяка от партиите в тази държава(или колония!) !
  неЗАВИСИМОСТ в цивилизацията НЯМА!
  неЗАВИСИМОСТ има само в пустинята и джунглата, или на оня свят!
  В неЗАВИМОСТ вярват само инфантилните, децата,мачовците, мутрите, рецидивистите, и обобщено лумпените! Те верват също и в бащиците си, и в други магически хиперьхерои и “чудеса”!

 21. RICOшетниковь
  22.02.2023 в 11:16

  Ти си най обикновен трол!

  ЦИК в РБ е ЦИрК!

  34 години ИМИТАЦИЯ на демокрация!
  34 години ЦИРК!

  Ще обявят ли ЦИК за избрани за депутати,
  тия кандидати с повече преференции?

  Или ЦИрК пак ще обявят за депутати
  подставените на “избираеми места”!

  Гласуването в България не са избори,
  а противоконституционен ЦИрК!

  Конституция на РБ
  Чл. 6 :
  (2) … Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на…убеждения, политическа принадлежност,…

  Нещо неясно?

  ЦИК в РБ е ЦИрК!

  Общество без морал е жив труп!!!!
  Народе????

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ.

 22. Към Видев:
  Казвам ти само , че ако в една държава има демократични партии , там има демокрация !
  Няма толкова голямо значение “зависимостта” им!
  Но, когато в една държава има дори една партия, или само една партия , която не е демократична , то няма значение , колко си “неЗАВИСИМ”! Понял?

 23. @Видьо Видев

  Уважаеми господине, вие задръствате всеки форум с подобни по съдържание и еднотипни по форма призиви. Дали би ви било възможно да пускате призива си само веднъж седмично, давайки и линка към сайта на клуб Илия Минев? Така като коментатор ще бъдете по-забелязван от сега, когато изкушавате аудиторията да прескача коментарите ви. Пиша ви го най-добронамерено.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.