Татовски дегенерал(и)

Тук и сега, уви и преди, не забелязваме какво (ни) казват истинските авторитети. Нашенците зяпат и лапат лъжите на сделаните със сърп и чук “авторитети”. Те все така дефилират (за да не кажа дефлорират невинните, млади умове). Няма да уточнявам имена този път.

You name it.

На жаргона на престъпниците в раzия “авторитетите” са върховните убийци в съветските концлагери, които поддържат “реда” в бараките, “респектирайки” политическите врагове на болшевишкия режим.

Солженицин е описал въпросните “криминални авторитети” в “Архипелаг ГУЛАГ”. Свидетелства от първа ръка как те екзекутират противници на властта по политическа линия. В съня им. Със забиване на пирони в ухото. 

Хибридната постсъветска инерция ни носи ( на вълната на вековната инерция и) даровете на задунайците. 

Но ето какво съобщават “задокеанците”, противници на задунайците:

Време е Америка и нейните съюзници да увеличат помощта си за Украйна и да й предоставят това, което й е необходимо за победата и успеха…”

Подпис:

Уесли К. Кларк,

Джозеф Ралстън,

Джеймс Л. Джонс

Джеймс Ставридис

Филип Бридлав

Къртис М. Скапароти

Тод Уолтърс

Общото между подписалите се е, че всеки един от тях е бил главнокомандващ войските на НАТО в Европа ( (SACEUR).

Първият в горния списък на истинските натовски генерали ген. Уесли Кларк беше в България на 18 ноември 2002 г. Три години след единствената война на НАТО в историята на Алианса представи в Археологическия музей в София книгата си “Съвременната война”.

Уесли Кларк отговори утвърдително на въпроса ми дали българската солидарност през 1999 г. с НАТО по време на намесата на алианса срещу геноцида на режима на сръбския диктатор Милошевич срещу косоварите е бил решаващ фактор за припознавате ни като съюзник.  

Какво става днес с българската солидарност с Украйна  като про(т)екция на тази подкрепа? 

Въпросът ми е към “натовския генерал” Румен Радев. 

Бил е на курс в САЩ за три месеца. И това го е направило “натовски генерал”?

Докато не се изправи пред строя на историята и не заяви ясно по устав, че Крим е украински, ще бъде възприеман като функция на онзи Тато, който лижеше подметките на всеки съветски началник. 

Генерал е на Тато, подобно на Татовия охранител.

12 мнения за “Татовски дегенерал(и)”

 1. Не само, че е съветски фатмак но и крадлив фатмак.
  Днес на запад 250 грама масло Президент /нищо особено – обикновена конфекция а не лукс за каквото ни го предлагат тук/ струва 2.65 евро. В България се продава на 14 лева. А по-нефелните са по 8 лева.
  Прясно мляко между 80 цента и 1 евро. Яйца – на запад по 19 цента, в България по 55 стотинки.
  Пилешки бутчета – 2 евро, пилешки гърди – 6 евро.
  Фатмака си взима процента от големите вносители и производители за да се държат високи цени и да прибират огромни печалби.
  Част от тези печалби ще отидат за покупка на простите гласопродаватели, които после със 50-те лева ще отидат да си купят боклук стока на цената на екстра качество.

 2. Каква прилика само!
  Като баща и син.
  Да не се окажат трети братовчеди по партизанска линия?!
  На младите обаче не им се налага да изричат сложни думи като
  социализъмъ и кумунизъмъ.

 3. Сещам се за любимия си цитат на Тато – “Някои казват, че нашата власт се клати. И на коча мъдете се клатят, ама не падат”. С изключение на много малки проблясъци, властта винаги си е била у тях. Ако не бяхме в НАТО и Европейския съюз, Владѝмир Владѝмирович щеше да стовари 1 (един) танк в Бургас, който по магистралата щеше да стигне до София и буквално след няколко часа вече щяхме да се разплащаме в рубли. “Ген.” Радев щеше да го изтъкне като своя заслуга, че не е дал кръв да се прелее. За такава липса на национално достойнство говорим.

 4. Нашите генерали са видни представители на Менса..
  Единствената официална война на НАТО ( само веднъж член 5 е използван ) е след 11 сеп. 2001.

 5. – по времето на развития социализъм легенди се носеха за победите на тато сред партийни другарки и другари …
  и за хвалбата на другаря милкобалев, как лично го насърчава за Индира Ганди:
  “.. нея и руските другари я харесаха . Ако не друго, можем да изкрънкаме поне да си приберат циганите под формата на културен обмен..” – и тато няколко пъти я посещава, а тя му донесе малък Тадж Махал в Правец.. но не случи на телохранители

 6. Авторитетите са си авторитети!

  Когато цитираното изречение го каже Табах или Иларионов, все някой ще напомни, че са жалки тръмписти.
  Не се заяждам, а просто обръщам внимание, че понякога лошите хора казват верни неща, както и обратното….

 7. Ето какъв “натовець” гнусният фатмакь – реZZиЛдентът лумПен гадень:

  https://bgnes.bg/news/khero-mustafa-bez-orden-stara-planina-poluchava-madarski-konnik/

  Добавям че вчера лумПен гадень “награди” украинския посланик Москаленко, също с Мадарски конник, както и Херо Мустафа!!!!

  А ето какъв гнусен проституиращ паразитен джендърь на мафията е бай петЮ сопольскиЙ:

  https://trud.bg/%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BF%D1%80-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%BE-%D0%BC%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%84%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%B0/

  Проститутките на мафията са “доволни” от заминаването на Мустафа! Но не знаят КОЙ ще я замести, нали! Той може още със слизането си от самолета да докара още 10-20 бандити включени списъка Магнитски, които са сводници на шлюхата сопольскиЙ!

 8. Като пишете за авторитети и споменавате Солженицин, Крим и Украйна, добре е проверите какво пише той по темата. Накратко, пише, че украинците имат право да са независими и Русия трябва да ги остави на мира, но също и че Крим и “определени територии на левия бряг” (на Днепър, предполага се) са руски и трябва да са част от Русия(“Архипелаг Гулаг”, пета част, втора глава). Та с Крим положението не е чак толкова черно бяло, колкото им се иска да бъде на правоверните от едидния и другия лагер.

 9. Към Антикомунист:

  И какво от това? Никъде не съм казал, че Солженицин е ангел и всичко направено от него заслужава аплодисменти. Той прегърна и Путлер, но този факт не отменя написаното от него преди това.
  А с Крим положението е именно черно днес-окупиран е вероломно от Путлер и на това няма как да кажеш, че е бяло.

 10. Всъщност радев у бил два пъти на обучение в САЩ. Вторият за една година.

 11. към Петков В.:

  Това, че радев е бил 2 пъти в САЩ на обучение, прави ли го нещо различно от РУСОРОБ?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.