За сведение на др. рашисти у нас: в раzия на Путин преследват комунисти дори за безмълвен протест срещу путлеризма

Руския комунистически депутат Михаил Абдалкин се подигра безмълвно на Путлер по време на Речта му на годината пред Федералното събрание на 21 февруари. Пусна си в мрежата видео как слуша и гледа с юфка ( спагети) на ушите.

 

На руски “вешать лапшу на уши” е идиом. Означава да лъжеш.

 

Фактът, че този абдал(кин), макар и депутат, е привикан на разпит в милицята да отговаря за безмълвната си демонстрация срещу цар Путлер, не е изненада. Но има и още нещо.

Комунистическа партия на Русия, която го играе опозиция на Путлер, също се възмути. Направо изгони абдал(кин) от своите редици.

Горното е за сведение на другарите и другарките у нас, които продължават да живуркат с мисълта за единството между комунизма и путлеризма.   

Почему врать — это вешать лапшу на уши

10 мнения за “За сведение на др. рашисти у нас: в раzия на Путин преследват комунисти дори за безмълвен протест срещу путлеризма”

 1. Нашите победоносни войски в действие.
  И звук и титри на инглиш. 8 минути концентрат.
  Слава Украине!
  На героите слава.

 2. Обръщам внимание на СМС , Българин и всички други да проверят следната информация:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0PELPWemtVssA9omkiDndo4SandYrehZnHUGn6SZvxo8QAGEBMsiam4XdF3N7PVhBl&id=100003178455564

  Мутрата е скрила колко гражданства е продал през последните 15 години, а и колко асфалт е откраднал дори от Северната тангента, иди на байХУЙ!

 3. Руските комунисти след руския кораб!
  Путин ще бъде ликвидиран от руснаците защото не е победил Украйна а не защото я е нападнал!

 4. – на Г-20 , външният министър на Германия Аналена Баербок:
  Спрете да нарушавате нашия международен ред. Спрете да бомбардирате украински градове и цивилни. Спрете войната.Не след месец или година, а днес. Всички са единодушни, че няма нито едно място в света, където руската война да е имала положителни последици. Това включва и Русия… Хубаво е, че сте тук в залата да слушате
  – към Лавров, който този път си налегна парцалите …
  08:33 – https://www.zeit.de/politik/ausland/ukraine-krieg-russland-newsblog-live?utm_referrer=https%3A%2F%2Fnews.liga.net%2F#event_id=em58xiCG7So864RGLhw2

 5. @RICOшетниковь
  02.03.2023 в 08:44

  Обръщам внимание на СМС , Българин и всички други да проверят следната информация:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0PELPWemtVssA9omkiDndo4SandYrehZnHUGn6SZvxo8QAGEBMsiam4XdF3N7PVhBl&id=100003178455564
  Мутрата е скрила колко гражданства е продал през последните 15 години, а и колко асфалт е откраднал дори от Северната тангента, иди на байХУЙ!

  Има факти, с които не мога да се примиря и едно от тях е щедрото раздаване на българско гражданство (сякаш то е бащиния на тиквата-орденоносец, на тлъстото вице, на каракачанското МВРО и т.н) както и даването на право на “постоянно пребиваване” на хиляди руски орки, които в някои черноморски селища вече превишават няколко пъти броя на местните българи, напр. 10- хилядният Несебър, в който “пребивават постоянно” около 50 000 руSSки маймуни- ОКУПАТОРИ !!! И това не е единичен случай!
  Един бегъл преглед на търговския регистър показва, че почти всички орки, собственици на имоти у нас, НЯМАТ законно основание да “пребивават постоянно” в България, защото според закона за чужденците и българското гражданство, освен имот, орките би трябвало да регистрират, да развиват и да отчитат данъчно някакъв бизнес, който да осигурява поне 8 работни места! Обаче, според търговския регистър, повечето собственици се занимавали с “продажба на собствена недвижимость” ????
  При наличие на държавническо мислене и отговорност за българската национална сигурност, властимащите много ЛЕСНО И БЪРЗО биха могли да редуцират значително броя на руSSката напаст, която методично ОКУПИРА и изсмуква родината ни. Щом не отговарят на условията за постоянно пребиваване, веднага да им се отнеме това право и чемодан, вокзал, масква! Да отиват на матушката си или където щат, но май вече никъде не са желани !
  “… трябваше да научим от американското финансово министерство, че архивите на Съвета по гражданство през 2020 са унищожени по заповед на шефа на този съвет – зам.министър на правосъдието !”
  КОЙ Е ТОЗИ ЗАМ. МИНИСТЪР И КАКВО ВЪЗМЕЗДИЕ СЛЕДВА ДА ПОЛУЧИ ЗА НАЦИОНАЛНОТО СИ ПРЕДАТЕЛСТВО?

 6. 2020 г при 2 смъртни случая Борисов затвори държавата след изтеклите записи, да прикрие следите на над 4 млд от ежемесечния % от печалбата на Божков заа 3 мандата
  – ivo.bg(2020.03.13):”Извънредното положение е като ножа. Може да бъде използвано за рязане на хляб, но и на глави. Фактът не е причина ножовете да бъдат забранени заради главорезите. В случая с въвеждането на извънредно положение в България ножът е с едно острие. Нарича се Бойко Борисов…”.
  – defakto.bg/2020/04/22/и-съветът-по-гражданство-към-мп-ще-засе/
  с пpoмяна в Πpaвилниĸa от май комисията заседава „от разстояние“ и е изцяло под контрола на председателя
  – доклад на Комисията за 2020г – https://www.president.bg/docs/1612171599.pdf
  … а байхуй с фърковата чета обикаляше да пуши дупки и да предплаща за свлачища

 7. Ето на, “учтивите” зелени човечета са на у нас и само чакат сигнал за нападение, а зеленият (сив) резидентски чорап е в постоянна готовност всячески да им съдейства. Професионални предатели. Заради тях трябва временно да се отмени невъзможността за смърно наказание, в комбинация с тотална лустрация. А от “НЕучтивите” руZZнаци” ни делят самоняколко стотин километра международни води. Така че, да не се изненадваме, ако ни изненадат.

 8. На Поморие му викат малката Москва,квартал Черно море Несебър си е направо руски,не им се седи в рая на земята РоZZийската им федерация се надничат в пуждички земи макар че тяхната чудовищна територия пустее,това от татарите са го научили ,нъли са наследник на златната орда Батий хан какво прави също като баща си Ченгиз хан горят мародерстват унищожават чужди територии у после се предвижват напред ,имат много зад гърба но все търсят нещо чуждо

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.