Рашисти признаха за омразата срещу българите в Русия

Ако си направите труда да отворите връзката към този текст, ще научите нещо известно, но неизречено от България. 

Визит членов руководства Национального Движения „Русофилы“ в Москву

Според съобщението на сайта “Русофили” тук се състояла среща на български с руски русофили. На първо място българските и руските русофили обсъдили борбата с русофобията в България.

 

 

 

 

 

Но има и друго. Щели съвместно да се борят и с българофобията в Русия. Ето това е новина за мнозина тук, които не са обърнали досега внимание на този факт.

С русофобията в България всичко е ясно и все повече се изяснява. Дори и да не е имало такова нещо, страхът от руските заплахи с ядрен апокалипсис наистина пусна корени (и) у нас.

Но българофобия в Русия? Да сте чували българска партия, медия, институция да е регистрирала това явление, което е факт на публично ниво там от много години?

Много пъти съм писал и питал, защо няма реакция на България ( пак повтарям: на медии, партии, институции) на вълната от обиди в руските медии спрямо българите като народ. И ето, че получаваме признание тъкмо от рашистите, че има такова нещо като българофобия в Русия- макар да е смешно да се говори, че руснаците изпитват точно “фобия”, т.е. страх от “братушките” за които се изказват с омраза и презрение като за нисши същества. 

Срещу българомразието в дребна и безопасна Македония пада голямо зъбене на всякакво ниво у нас, но на руската имперска надменност и злоба срещу България и българите практически няма никаква реакция тук- ако изключим един-два случая на любезно институционално несъгласие на София след обидни изказвания на вицепремиера Рогозин или негови шовинистични подобия в  раzия.

И още нещо няма в Русия: няма българолюбие. Не е като в Америка, където поздравиха България за 3 март с осветяване на мостове в цвета на националния ни трибагреник. 

НА СНИМКАТА: Ниагарският водопад оцветен в бяло, зелено и червено в чест на 3 март. Да знаете нещо подобно да се е случило някога в раzия?

 

 

 

 

На ум не им идва на “братушките” подобен жест. Ние самите сме ги убедили, че не заслужаваме уважение с нашето раболепие и престараване, поради което те са убедени, че са спечелили завинаги “умовете и сърцатаа” на българите, от които очакват само покорство и безкрайни благодарности – включително за съветската окупация, обезличаването и отдалечаването на България от европейския й път, по който още не можем да наваксаме състезанието с европейските ни събратя и сестри заради изоставането в жизнения стандарт.

6 мнения за “Рашисти признаха за омразата срещу българите в Русия”

 1. Събрали се путинските рублоядски паразитни дИбильи от метрополията, заедно с балхарските им рублоядски паразитни колониални “колеги” и решили да “оправят” световните проблеми!!!!!!
  Нищо друго не могат, освен най-много да усвоят “субсидията” на РУБЛОвладелецът им Хуйло , както е било винаги досега!
  И да потвърдят “величието” на ватнишкият “арийски” империализъм над РАБьските му унтерменшени от задунайската му губерния, идите на хуйло си, БЛЯДьрийци!

 2. ДАНС да благодари и да ги включи в списъка с руски шпиони.

 3. 3 примера по темата:
  -1810г. на Кръстовден Свищов преживява най-тежкият момент от своята 2000 годишна история. В поредната руско –турска война командващия руските войски:„Сжечь город! Разрушит до основанию цитадель!“https://toshev.blogspot.com/2015/09/1810.html

  – 1915г. Манифест на руския цар: “Осъществяването на старите въжделения на българския народ за присъединяването на Македония беше гарантирано по друг начин, съгласуван с интересите на славянството, но тайните сметки, внушени от германските интереси и братоубийственото озлобление срещу Сърбия излязоха победители. България, наша едноверца, неотдавна освободена от турско иго с братска обич и кръвта на руския народ, открито отиде на страната на неприятелите на християнската вяра, на славянството и на Русия. Руският народ гледа на българската измяна с болка и с окървавено сърце, изважда меч срещу България и поверява съдбата на изменниците на справедливото наказание на Всевишния.”
  Антибългарският курс се приема изцяло от руската общественост. И журналисти, и професори, и офицери, и хора без обществено положение – всички открито изказват своята ненавист. И всички говорят с един тон, в който ясно личи желанието България да бъде “наказана”.
  Апел на Руското Дружество за побратимяване на славянските народи в Петербург:
  “Отговорността за политиката на правителството и на царя пада върху бълг. народ, който е по-виновен, отколкото неговия цар… Понеже бълг. народ показва своята неспособност сам да се управлява, управлението на страната ще бъде поверено на комисари от Антантата, освен това, границите на България ще бъдат променени в полза на Сърбия и Румъния. България трябва да плати военно обезщетение на Сърбия(това е руския план, който Венизелос представя на конференцията в Париж – https://www.facebook.com/the1true2story3of4Bulgaria/posts/671557416350601/)”.
  Московски славянски комитет: “Комитетът признава сръбските исторически и етнографски права над Македония, езикът на чието население, както обичаите и песните и славещи сръбските царе и паметници свидетелстват за сръбските права над Македония… Бълг. народ трябва да помни, че в своето 500-годишно турско робство ни един път не е вдигнал оръжие срещу угнетителите си турци, че е започнал Възраждането си с борба срещу майката-църква, която му запази вярата, езика и изборното свещенство, а днес се отплаща на Русия за спасението и възраждането си с невиждана от просветeния свят черна неблагодарност.Нека Бог го съди! България не съществува. Не съществува вече славянска България. Който и да излезе победител в тази война, бълг. царство няма да съществува. За Русия България вече не съществува.”
  Руската дипломация официално заплашва България с ,,унищожение’’ заради някаква бълг. предполагаема недоказана ‘’вина’’и ‘’измяна’’ към славянството и православието. Затова войната на България срещу Русия е война за спасението на България и българския народ(Войната на русия против България в Добруджа1916-1917,sitebulgarizaedno)”

  – 2019г 11 стр руски коментари за българите – поводът е бълг. реакция на 9-тосептосептемврийската изложба на рускиякултцентър: “75 год от освобождението на Изт. Европа от нацизма”
  https://www.yaplakal.com/forum7/topic2001013.html
  – руската имперска политика, руската пропаганда, самото съществуване на русия се крепят на невежество, страхове и омраза

 4. КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  СТИГА противоконституционно привилегироване на водачите на листи,
  с гласовете на неотбелязалите преференции!

  Гласуване с неотбелязана преференция
  да се брои за невалидно!

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

 5. ПРЕМЪЛЧАНИТЕ ИСТИНИ-Лъжите на циника психопат рашиста Путлер

  Цинични и неверни са аргументите на психопата диктатор Путлер да нападне Украйна!
  Защото съседна Украйна, искала да бъде член на ЕС и на НАТО!
  Почти всички съседи на РСФСР са членки на НАТО!

  Русия отдавна има за съседи държави, които отдавна са в ЕС и НАТО!
  Някои от тях до сега да са нападали Русия?
  След като са членки на ЕС и НАТО?

  На запад Русия има сухоземна граница
  с Норвегия (196 km), член на ЕС и НАТО и на територията си има военни обекти, контролирани съвместно от страните членки на НАТО.

  Финландия (1313 km), член на ЕС и заради войната на Путин в Украйна кандидатства и за НАТО
  Естония (290 km),Член на ЕС и НАТО.
  Латвия (292 km),Член на ЕС и НАТО.
  Украйна (1576 km),Член на ЕС и НАТО.

  На брега на Балтийско море е разположена и анклавната Калининградска област,
  която граничи по суша с
  Литва (227 km).Член на ЕС и НАТО.
  Полша (432 km).Член на ЕС и НАТО.

  Русия има морска граница и с Швеция, член на ЕС.
  Заради войната на Путин в Украйна, Швеция кандидатства и за НАТО.

  На брега на граничното Черно море са разположени
  Румъния, Член на ЕС и НАТО.
  България,Член на ЕС и НАТО.
  и Турция,Член на НАТО.

  На североизток Русия има дълга морска граница със Съединените американски щати, Член и НАТО.
  която преминава през Беринговия проток, отделящ руския полуостров Чукотка от американския щат Аляска.

  Русия има морска граница с Канада,Член на НАТО.

  Някои от тях да са нападали Русия?

  Защо психопата диктатор Путин не се страхува от съседа си
  ядрената държава КНДР с която има обща граница(18 km)
  и от психопата диктатор Ким Чен Ун?

  Путлер се гаври с Украйна именно защото не е член на ЕС и на НАТО!
  Рашиста Путлер не смее да пипне България и миниатюрните Литва, Латвия и Естония,
  именно защото са член на ЕС и на НАТО!

  Такива са ПРЕМЪЛЧАНИТЕ ИСТИНИ от върхушката на рашистка България!

  П.П.

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  СТИГА противоконституционно привилегироване на водачите на листи,
  с гласовете на неотбелязалите преференции!

  Гласуване с неотбелязана преференция
  да се брои за невалидно!

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.