Крадците на ценности си присвоиха Въраждането, сега ви продават Свободата

Кражбата на ценности в българската политика не е новост. БСП даде пример още в зората на измъчената ни демокрация като открадна от Ботев названието на неговия вестник и нарече “Дума” органа си.

В наши дни крадците се надпреварват да се кичат кичозно с Възраждането. С тази дума се украси най-напред преди близо 30 години клуб на новобогаташи. Присвоиха си я след това разни партийки от червено-националистическия спектър. Лепна си я на гузното президентско чело рашисткият проект с етикета Алтернатива за българско възраждане (АБВ), коxто успя да поуправлява и с “гражданите за европейско развитие”- как не, собственикът на ГЕРБ има за какво да се отблагодарява на своя ментор Първанов.

Не случайно ведомствената репортерка на “възрожденеца” Първанов от ведомствения му “24 часа” Диана Кънчева се мазнеше в стил “другарю директор, как ги постигате тези успехи”:

“ Господин президент, тази сутрин (б.ред. – петък) премиерът ( Борисов-белл ivo.bg) много ви похвали. Каза, че сте “много опитен” и “прекрасно се справяте с работата си”. Това радва ли ви, или ви притеснява”?

 

 

 

 

Най-накрая, окуражени от безнаказаното нахалство на побратимите си на “възрожденския фронт”, като победители във временната класация в състезанието по наглост в обсебването на ценности от рашисткия проект се откроиха от отбора на шампиона по политическо номадство у нас копейкин.

Услади им се и сега посягат на Свободата. Издигат като свой предизборен лозунг “Избери свободата”. Точно те, които заплашваха и заплашват ( също и мен лично) с разправа, с възстановяването на концлагера в Белене, обиждайки наред на “майкопродавци” и “подчовеци”!

Глутницата им се опита да ми запуши устата като ми попречи с физическо насилие да си представя книгата “Измамата “Сан Стефано” в Добрич през март 2019-та. Размножи се и през май 2022-ра се нахвърли върху митингуващите в защита на украинската свобода в София. Открадна ни знамената пред очите на полицията на 5 май. После благоволи да ни върне българското, но и до днес полицейската преписка по наша жалба не може да “открие” къде са завлекли 6 метровия ни украински флаг, с който се канехме да опаковаме символично части от МОЧА.

Моята персона толкова ги възбужда тези “свободолюбци”, че близо час се кълчеха, правеха неприлични и заплашителни жестове по мой адрес зад гърба на полицейския кордон, който направи възможно поредното погазване на нашата свобода на митингуването от страна на тези врагове на свободния свят.

Сега една мутра, която по своята нагласа е лика-прилика на тази рашистка сбирщина, се подписва с името си и се демонстрира с мутрата си под заплаха да изнасили децата ми, да ме осакати и да ме ЛИКВИДИРА.

Опитва се по този начин да брани любимата му раzия от моята съпротива срещу държавата на злото, която е синоним на  потискането на свободата у дома и в чужбина, където успява да си наложи влиянието с брутална военна сила, чрез пропаганда и персонално сплашване не несъгласните с това. 

А прокуратурата, при предишни мои опити да се защитя от тази агресия, писмено ми заяви, че заплашващите ме с убийство са упражнили правото си на “свобода на словото”. 

Това, разбира се, не важи за други кандидати да убиват.

Писал съм за това, но имам повод на припомня как държавата тук се отнася към “провоимащите” и “правонямащите”.

 Рашистите от рода на заявилия се като кандидат за мой убиец и изнасилвач на децата ми Мартин Гочев от Варна, не привличат вниманието на факторите, призвани да защитават гражданите от заплахите с изнасилване, осакатяване и убийство.

Ето такава “свобода” ви продават на своя насилнически тезгях крадците на ценности!

 

18 мнения за “Крадците на ценности си присвоиха Въраждането, сега ви продават Свободата”

 1. Нашата нация трябва да престане да празнува на 3ти март неуспешният опит за поробване, наричан от русоробската паплач “освобождение”! Отделно паметниците нацвъкани с посвещение на “царе-освободители” не са много по-различни от МОЧА. Чий го дири “освободителя” вирнат пред Народното събрание? На кого е посветен надписа “не нам”? От къде на къде най-голямата ни църква ще носи името на руски “светия”, който се оказал поредният светец-менте, всъщност сатрап, езичник и братоубиец? Всички които мислят че обратното е редно, не са българи! Трагикомичното е че подобни -фили са възприемани с презрение и в руската кочина, понеже за московските рашисти русофилството е проява на слабост.

 2. @ В и К:

  “Трагикомичното е че подобни -фили са възприемани с презрение и в руската кочина…”

  Така е! Както пише Суворов :”наричаме ги говноядци!”

  Такъв пример е и резидента фърчилков!

 3. Желязната завеса

  КАЛЕНДАРЪТ

  На днешния 5-ти март,
  1946-та година.

  Великият Уинстън Чърчил произнася реч в американския град Фултън.
  Чърчил обявява, че Европа е разделена от „желязна завеса“.

  На изток, Европа е заградена с телени мрежи!
  В окупирана от Кремъл Европа, насилствено е наложена съветската крепостническа система.

  Комунистите избиват елита на България!
  над 40 000 без съд и присъда!

  С най-нелепото обвинение, че са фашисти!
  Може ли държава, спасила евреите си
  да е фашистка???

  И в социалистическия концлагер НРБ.
  Чрез т.н.жителство и с т.н. трудови книжки
  селяните са закрепостени в ТКЗС,
  а гражданите са закрепостени във фабрики и ТПК-а!

  КАЛЕНДАРЪТ

  Нашият могъщ приятел и защитник ЕС,
  има над 14 пъти по-голям БВП,
  от олигархичната кочина на рашиста Путлер!

  П.П.

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  СТИГА противоконституционно привилегироване на водачите на листи,
  с гласовете на неотбелязалите преференции!

  Гласуване с неотбелязана преференция
  да се брои за невалидно!

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

 4. ПАМЕТ: Катинското клане

  КАЛЕНДАРЪТ

  На днешния 5-ти март,
  1940-та година.

  Членовете на Политбюро на КПСС потвърждават заповедта на Сталин.
  За екзекуция на 25 000 души от полската интелигенция!
  В това число 17 500 военнопленници.

  КАЛЕНДАРЪТ

  Човешкият живот за психопатите в Кремъл
  и днес не струва и копейка!

  Комунистите по света и у нас са психопати!
  Те не признават Божиите заповиди!
  Не лъжи!
  Не кради!
  Не убивай!

  Мимикриращият комунист Борисов лъже, краде и убива!
  За убийството му на Чакъра с гранатомет го осъдиха в Страстбург!
  Но кръвнината я платихме ние от джоба си, а не той с пачките и кюлчетата в чекмеджето!

  П.П.

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  СТИГА противоконституционно привилегироване на водачите на листи,
  с гласовете на неотбелязалите преференции!

  Гласуване с неотбелязана преференция
  да се брои за невалидно!

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

 5. Вести от Рашистан
  Маладци
  Так держать
  Шалтер за Педерацията

 6. Генезисът на бившите комунисти и техните мутанти е криминален. Много малка част от тях на времето са вярвали в някаква идеология.
  Моята майка (светла и памет) ми е разказвала, че в Стара Загора на 9. 9. 44г. бандита чочоулу е слезнал с 40-50човека, а идеалиста иван самуня с 7-8 души на следващия ден.
  Така , че това са били разбойници мародери и убийци. Да си спомним борбата им да станат активни борци, които наброяваха стотици хиляди към 1960г. и опита на л. жикова да въведе и нови привилегии с въвеждане на нови лапачи като борци срещу каитализма и империализма.
  Наследниците и мутантите на бкп: бсп, гроб, въраждане, дпс, чалгарите и други знайни и незнайни нямат никакви задръжки! От тях може да се очакват всякакви гадости. Това им е в кръвта!

 7. Слава Укпаiнi!💛💙,

  има Национално движение на говноядите , което РАЗШИРЯВА стратегическото място на русия в националната ни политика и не само – пуснали са метастази из цялата страна
  – вървим по плана Възраждане от времето на Възродителния процес(dw.com/bg/как-влияе-русия-на-българската-политика/a-17919535) – вървим към 3-тото “свобождение”
  петърволгин: “(!!)свободата на изразяване е едно от малкото позитиви, които (?)ни донесе Преходът. И не бива да се отказваме с лека ръка от нея (bnr/ 21.11.20/petar-volgin-)”
  – Възраждане като част от руския план да повтори спасяването на Европа
  https://www.mediapool.bg/balgarskite-rusofili-kakva-tsel-presledvat-news269978.html
  … няма Национално движение за защита националния ни интерес от руския
  – чакаме украинците на Шипка да измием поZора 🙏

 8. Поздравявам всички със точната 70-годишнина от смъртта на бащицата Сталинь, иди на хуйло си!
  Днеска е един от най-бележитите дати срещу болшевишкият тоталитарен тероризъм!
  Трябва да отбелязваме и пукясването на сталинският шут в комИМПЕРна- гошо Тарабата, и да помним че и фатмашкият лумпень узурпирал ДРОНдуковь2 е от Санкть ТАРАБАградь, идите на хуйло си!

 9. Въоръжих се с търпение, за да издържа предизборните интервюта на мутрата Каримански и на русската възпитаничка Мая по БТВ този следобед, за да чуя в концентриран вид представянето на русската гледна точка в предстоящата изборна кампания:
  На въпрос във връзка с войната бившият и.д. директр на мутренската “Инвестбанк”, с чиито подпис са откраднати 1 милион евро, сегашен съветник на служебния финансов министър и евентуален претендент за гуверньор на БНБ, за да саботира на воля влизането на България в Еврозоната, та лисугерът отговори витиевато, че “някои събития, като президентските избори в САЩ през ноември, можели да променят ситуацията (разбирай Тръмп да се върне 🙂 и затова “нашият евроатлантизъм трябвало да бъде умерен и мирен”. На Украйна не трябвало д се дават оръжия, докато първо не сме подсигурили себе си. Пак напомни, че в ИТН е бил “само експерт”, не споделял партийните виждания и нямало какво повече да прави там 🙂
  По същия модел отговори и русската възпитаничка Мая Манолова този път представителка на “Левицата!” (след като вече изгони мутрите вън) която категорично заклейми даването на помощ за Украйна и вдигна хибридната манипулация на по-високо ниво, че както сега “ни натискали да изпращаме оръжие, утре можели да ни натиснат да изпратим войници”, а тя не била съгласна български момчета да умират в Украйна. Опита се да внуши на зрителите, че (всъщност) и двете страни – и русската, и украинската, се готвели за войната и затова… били еднакво виновни. Сигурно това е най-новата преизборна опорка, щото вече мина цяла година и тъпичките избиратели, които помнят не повече от 3 минути, вече са позабравили и им се е позамъглило в съзнанието КОЙ точно започна войната?
  Ясно! Ориентирах се в предизборните хибридни опорки, които задължително ще се повтарят в представянията на всички мимикриращи “патрэотично” рубладжийски формации в предизборните студия.

 10. ПОЗОР!

  След три мандата на ГЕРБ и мимикриращият комунист Борисов!
  Закопавали Бълтария на дъното на ЕС!

  На фасадата на Партийния дом на НРБ,
  вече парламент на РБ,
  има герба на НРБ!

  Позор за България в ЕС и в НАТО!

  И продължават да стърчат
  МОЧА и Альоша!

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  СТИГА противоконституционно привилегироване на водачите на листи,
  с гласовете на неотбелязалите преференции!

  Гласуване с неотбелязана преференция
  да се брои за невалидно!

  КАРТАГЕН да бъде РАЗРУШЕН!

  Посещавайте сайта на КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…Предай нататък…

 11. П.П. Допълвам поздравленията си с 10-годишнината от пукясването на друг фатмашки популистки изрод – хуго чавесь!
  През целият ден еврогерберастката ТВ-Европа(нюзь) оплаква венецуелския диктаторь, падруга на балхарските му фатмашки колеги- “генералите” от бутафорната милиция – бокоТИКВАТА, и още по-скудоумният и безудушевен бутафорен колега от бутафорната БНА- реZZиЛдентът лумПен гадень, идите на хуйло си!

 12. RICOшетниковь
  05.03.2023 в 22:50

  Оправихте ми настроението с това “еврогерберастката ТВ-Эвропа(нюзь)”! :))
  ЭвронюZ, бих казал аз…Големи хвалби, големи метани за венеСуелския диктатор – изкараха го светия!

  Та не се учудвайте на нищо!

 13. Европейският парламент прие резолюция, в която обявява Русия за терористична държава. В новия парламент първата работа на депутатите е да приемат изменение в Наказателно-процесуалният кодекс и всеки развяващ знамето на терористичната държава да бъде глобяван с 5 минимални заплати. За второ провинение затвор от 3 до 12 месеца.и глоба 10 минимални заплати. Тази мярка да важи до отпадане на статута за терористична държава.

 14. “Трагикомичното е че подобни -фили са възприемани с презрение и в руската кочина, понеже за московските рашисти русофилството е проява на слабост.”
  Така си е – не може да очакваш от комплексиран народ, който се самоненавижда и се опитва да скрие това с алкохолизъм и насилие, да изпитва топли чувства към русофили – български и всякакви други. Те биват презирани задето харесват или се правят, че харесват тези дето сами се презират.

 15. към Мел:

  “В новия парламент първата работа на депутатите е да приемат изменение в Наказателно-процесуалният кодекс и всеки развяващ знамето на терористичната държава да бъде глобяван с 5 минимални заплати. За второ провинение затвор от 3 до 12 месеца.и глоба 10 минимални заплати.”

  Това е чудесно, но трябва да научим къде да изпращаме снимките на русороби с развяти руски байряци! Ако научите/знаете нещо по въпроса моля споделете!

 16. @sms

  Да, опорките са тези, които сте чул/а. И аз ги чух миналата събота, но не по бг тв, а от високоговорител на площад “Кугелбрунен” в центъра на германския град Аахен (колегата Видьо Видев трябва да го знае 😉 ), където съм в командировка. Някакво чиче с вид на клошар четеше опорките старателно от лист, а около него стояха няколко типчета увити в сини знамена с надпис “НАТО ВЪН”. Хората минаваха и заминаваха около тях. Опорки: и руZия, и Украина са виновни; това е война на Щатите срещу руZия; Германия била преди енергийно зависима от руZия, но сега била още по-зависима от Щатите и това било много обезпокоително, и т.н. Едва издържах и пет минути да слушам тези глупости.

  Има международна мрежа кремълски глашатаи, които разпространяват опорките, а тези нещастници в Аахен едва ли му струват скъпо на путлер, предвид окаяния им вид и оскъдните им ораторски умения. Червената мърла сара вагэнкнэхт (костя копэйкин в пола), която шества по германските телевизии с “другата глэдна тоZка”, ще да върви по друга тарифа.

  Преди няколко дена Хаджигенов и Бабикян се жалваха пред Диков, че от ППДБ им предлагали “само” 5-то място в избирателна листа. Ако зависеше от мен нямаше и толкова да им предложа, предвид помощта, която оказаха на “проектите” “манолова” и “ррадэв”. Ако искат избираеми места в листите на ПП или ДБ, да постъпят в някоя от партиите в тях и да поработят няколко години така всеотдайно за каузите й, както работeха за манолова и радэв.

 17. В и К

  На кого е посветен надписа „не нам“?

  Изразът „Не нам, не нам“ отдавна е станал градска легенда в София, в смисъл „не ми разправяй на мен тия глупости“.
  Изразът е част от оригиналният надпис от западната страна на „Руски паметник“ (построен в 1882г. с руски средства), като пълният текст е : „НЕ НАМ, НЕ НАМ, А ИМЕНИ ТВОЕМУ. 1877 – 1878.“ Тази част от паметника са виждали първо идващите към София (Градът на „Божията премъдрост“ – София, а не на мъчениците майка и трите и дъщери) пътници. За всички тогава е било ясен смисълът на паметника, защото всеки е знаел молитвата „Отче наш, който си на небето, да се свети Твоето име, да пребъде Твоята воля както на небето, така и на земята…“. Т.е. паметникът е посветен на Всевишният, с чиято воля е спечелена войната от 1877-1878. За посвещението на паметника говори и плочата с надписа, в която има само слова, но никаква друга украса около думите, което напълно отговаря на „ В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог.“ (Евангелие от Йоан). Надписът от изток придава различен смисъл на паметника, но това е друга тема.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.