Мученето на мочистите за удавника МОЧА

 

Не веднъж съм изобличавал лъжите на копейкин, но днес той ми дава повод да се върна към една от тях. Лъжеше, че нямал нищо общо с онези имитатори на путлеристките “нощни вълци”, които ми изпрати да ме тормозят в Добрич през март 2019 г., за да не допуснат да си представя книгата “Измамата “Сан Стефано”. 

Водач на моторизираната глутница, изпроводена по заръка на страхливеца Копейкин ( не посмял лично да застане срещу мен), беше блозио двуметровият му наемник Денчо Златанов ( на снимката в гръб), от когото се очакваше да ме “респектира” само с присъствието си.

Наказан беше от мен. Полицията не го изведе заедно с няколко други “нощни вълци”. Останал в малцинство сред гражданите, дошли за представянето, трябваше да изслуша мълчаливо ( най-накрая)  моята презентация, продължила повече от час.

Същият е путлеристски любимец у нас, хвален лично от “хирурга”, алфа вълка Залдостанов, началник на путлеристките “нощни вълци” ( попаднали междувременно в Европа под забрана да си правят шествията ), който блести (също като страхливец) вече от година насам с отсъствието си от фронта ( дори и от пропагадния) срещу Украйна.

Златанов ( каква успоредица – Залдостанов там и Златанов тук!), който ме удостои със суперлатива в едно интервю, че съм бил “най-големия изкривител на историята в България”, днес цъфна зад гърба на шефа си Копейкин с плакатче пред Столичната община. А уж беше поизчезнал от публичността ( според слухове, достигнали до мен, бил низвергнат поради някаква негова далавера в глутницата).

 

 

 

 

 

 

Твърде е виден по размери, за да не бъде видян, колкото и да се снишава иначе. Ето го и от времето на дефилето на рашистите пред МОЧА в добрите ( не толкова) стари времена с Нинова, която също се изяви днес като част коалицията МОЧА.

Бранителите на МОЧА най-после изпаднаха в отбранителна позиция!

Путлер беше казал при едно от откровенията си на бандитски език, който му е присъщ от времето на неговата младост в Ленинград, че щял да дави бандитите (чеченците) в кенефа. Оправдаваше се на 24 септември 1999 г. в качеството си на премиер на РФ в казахската столица Астана, току-що назначен от Елцин, че е започнал втората война срещу Чечня, нареждайки безогледни бомбардировки на столицата Грозни. 

На бандитския жаргон, използван от Путлер, това звучеше така:

“Мы и в сортире их замочим” ( и в кефа ще ги давим).

Мочит? Ок, дошло е време мученето на мучистите по повод удавника МОЧА у нас да звучи все по-жално и жалко.

14 мнения за “Мученето на мочистите за удавника МОЧА”

 1. Злаватов е част от отбора на кожената прашка.
  Бори се с еврогеювити в името на руските содомити.

 2. Чак се чувствам неудобно. Едни искат да вървят към бъдещето с лицето напред, едни други искат да вървят към същото това бъдеще със задника напред, защото отдават на миналото нерационално голямо значение. На всичкото отгоре, тези със задниците си измислят несъществуващо минало – небивалици. В теорията за произхода на хората е изброена една последователност – от маймуната, през неандерталеца, кроманьонския човек, та до хомо сапиенс. В един карикатурен колаж беше изобразено, че всичките тези вървят заедно в днешно време. Като имате предвид, че едни хора носят гените на неандерталците, става ясно, с какви типове ще живеем до края на дните си.

 3. “дэнча” освен моторите яздеше и една дама от НДСВ, набедена за доктор-вирусолог, с която заедно свиха едни €270,000 и като не можаха да ги поделят, се изпокараха и лебоффта/яздата свърши. Sic Тransit Gloria Mundi, дето е думата. Лично аз съм скептичен за МОЧА, мяза ми на предизборно тупкане на топката и прехвърлянето й в държавното поле (обл.управа).

  По-интересно е, че британската постоянна делегация в НАТО обяви ОФИЦИАЛНО, че UK дарява нов изтребител “Торнадо” за всеки сАвеЦкий МиГ или СУ, дарен на Украйна. Плюс обучение на пилоти и наземен персонал. Чудя се дали рундю казачока и речописецът МУ саша марынавич да чули та3 новина?

 4. Няма да бъде демонтиран. МОЧА ще бъде взривен, като мавзолея народен. На там отиват нещата в бъ-гъ. Украйна отключи процеси в Европа, и особено в Източна Европа. Те ще изметат петите ( и шестите ) колони в Унгария, Сърбия, С.Македония, Молдова,Грузия и България. Нашият глупендер, руският резидент, ще го разбере по много трудния начин : ще се разхвърчат гълъбарници, каскети и тикви. М.даа…

 5. https://offnews.bg/sviat/freedom-house-balgaria-e-na-predposledno-miasto-po-svoboda-v-es-sled-796799.html
  Ямайка – 80 точки от 100; Суринам, Сейшелите, Южна Африка, България – 79 ;
  Намибия, Науру – 77; Унгария, Малави – 66;
  … Есватини, Конго – 17; … русия -16; Чад, Венецуела – 15 …

  България е в групата на полуконсолидираните демокрации предхибриден режим)
  с индекс 4,5(от 4,54 в предходния доклад)
  – спад в категориите “съдебна система” и “независимост” заради:
  опасна реторика с полит.цели(пр.националистическото говорене за блокирането на Македония); политизиране на главния прокурор, неправомерно поведение на полицията и прокуратурата, дискриминация към ромите в пандемията
  https://freedomhouse.org/country/bulgaria/nations-transit/2021

 6. Бих озаглавил снимката на копейкин с микрофона “В очакване на митрофанова да натисне Play бутона”.

 7. “Протестър”- рублояд под ОБЩЕСТВЕН КОНТРОЛ

 8. Франция, Унгария и България блокират санкциите на ЕС срещу руската ядрена енергетика, по-специално срещу Росатом.
  Помните ли закуската на Митеран с така наречените дисиденти?
  Защо така се случва, че когато може да се отървем от рашизма Франция играе с него?
  Резидента е ясен! Надявам се след изборите росатом да бъде изритан от България!

 9. “Национално движение Хан Кубрат” в защита на МОЧА
  https://twitter.com/svetlozara_/status/1633814907358527493

  “Хан Кубрат” са яките татуирани мутри скандирщи “гешев е радост”2019 г.пред Съдебната палата с Недялко Недялков, заедно с рокерския клуб “Велика България”(заедно са и срещу Истанбулската конвенция)
  – “Джи Пи груп”обяви, че подкрепя “Национално движение Хан Кубрат” в първите месеци след основаването му – лидерът на ” Кубрат” е бригадир в ремонтите на “графигнатиев”, но е член и на туземния клон на “нощните вълци” на путин(санкционирани от САЩ)
  – ”Хан Кубрат” са част от “консервативно-патриотичен кръг”с лидер борисовия Стъки. Сред учредителите на кръга са Недялко Недялков и Юлий Москов, Боян Чуков , режисьорът Виктор Димчев (от ИК на гербб-кандидата за президент проф.Герджиков, който изцепи:” цялата страна е обзета от тържества сякаш е новият 9 септември. Един ден децата ни ще кажат лошите са свалени и е дошло новото време в България”)
  – “Хан Кубрат” бяха с кметовете на ДПС на протеста на Възраждане срещу правителството “Петков” – според отразеното “финансиране” при регистрацията на “Хан Кубрат” през 2017 г. 20% от издръжката на сдружението се покрива от “специални фондове за финансиране на неправителствена организация”, вкл. субсидии от държавния бюджет – “Джи Пи груп” 2017 г. обявява:”Национално движение Хан Кубрат” получи награда за възраждане на българския дух” – “Джи Пи груп” е свързвана с Валентин Златев – Лукойл, Борисов и ”злоупотреба с европейски средства и пране на пари”, с магистрала “Хемус”- “Водстрой 98” и “Джи Пи груп” свързани с Пеевски)

 10. Защо българската армия е толкова зле?
  Защо ще продължаваме да сме с най-слабата армия?
  И имат ли резидента, боко, доган и пр. общо с това?
  За едни платноходки в черно море и едно аналогоговнетно ПВО наследено от БНА си мисля.
  Гледаме Украйна и си мислим за нас:

 11. !! нацитата на’Хан Кубрат’ са поредния полит.проект Zaгряващ на тъча за:”…стопанска дейност, изразяваща се в участие във формирането на държавната политика и подпомагане реализацията на тази политика… ” – бухалки/патерици на повикване
  + ММ-ейците на Стъки – https://gospodari.com/ стъки-нахлу-на-интервю-на-антон-кутев-в/
  + Делта Гард на борисов и каскета му (http://www.budnaera.com/2008-03/2008-12-29_15.html)
  + мутренската армия на ТИМ(https://bivol.bg/anti-tim2.html)
  + паравоенните ‘шипка’ и ‘левски’
  https://www.actualno.com/politics/izvestni-ot-godini-paravoenni-s-krajni-poslanija-trenirani -i-ot-rusnaci-pak-provedoha-uchenie-news_1742545.html
  https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/12/19/dans-proveriava-bno-shipka-28-000-dushi -v-paravoenni-organizacii.554352
  и без да броим ловните дружинки във феодалните райони . . .

  – димката с ”хей , другарю с чука” Za Zаплахите под МОЧА – става дума за запазване на проруското намагнитено статукво – и има с какво да ги реализират – братушките няма да бият Украйна
  … а българите НЕ ПОМНЯТ
  https://twitter.com/nickisix/status/1634113654344888321?cxt=HHwWgsC9nb7txK0tAAAA

 12. Яд ме е, че никой “журналист” не пита Митрофанова кога ще поднесат официални извинения за окупацията на България, а вместо това наведени въпросчета за МОЧА.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.