Извъредното положение, въведено от ББ на днешния ден през 2020, създаде днешните рашистки “борци за свобода”

Имаме малък, но не и заб(р)авен(?) юбилей с големи по(с)ледици за подхлъзнатата България.

Коронованият за трети път като премиер на България, абониран за всякаuви изборни победи до онзи момент на вълната на популизма, обяви точно преди две години…ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ във връзка с разпространението на китайския корона вирус (наричан от него и по света за благозвучие в ушите на китайската диктатура с измисленото за целта от повлияната от Пекин СЗО съкращение КОВИД). 

На базата на какви данни беше обявено извънредното положение тук? 

Наложено беше с аргумента, заболелите са нараснали от 16 на 23 души за един ден. В крайна сметка България се оказа европейски шампион по смъртност, докато Швеция, отказала да въведе извънредно положение, удържа първенството с обратен знак. Нищо, че и там крайнобесните избесняха и капитализираха недоволството от отровния коктейл, забъркан от китайски вирус и мигрантската криза.

НА ДИАГРАМАТА: България на чело в Европа по смъртност от вируса, а Швеция е на дъното на класацията

 

 

 

 

 

Можете да си припомните факта от “Свободна Европа”, която руският орденоносец от Банкя използва като незаобиколим в неговите очи фактор, за да отреже дясната си ръка Цветанов ( прегрешил всъщност по антируска линия в партията) с аргумента, че американската медия е разпространила информацията за неговите апартаменти и това го задължава да си резне десницата.

 

Картината с карантината е в дъното на възхода на най-шустрите мутри сред рашистите у нас ( шустры на руски е тарикат). Възползваха се максимално от естествения стремеж на хората към свобода. Днес надграждат този капитал като основно свое предизборно послание “избери свободата”.

Абонираният за електорални провали преди това партиен номад копейкин днес нямаше да се пъчи като фюрер, обединител на тълпата антиваксъри, прегърнали също антиевропейското, антиамериканското настроение в един юмрук, чиито (златни) пръсти преди това бяха пръснати. Обедини ги тъкмо онова извънредно положение.

Това трябва да се (при)помни.

Помни се със сигурност с благодарност от самия фюрер на рублоядите, който люто кълне всички противници на съветското влияние у нас, но не си пъха лютата чушка в гербажийската ключалка, която му отключи през задния вход възхода към прескачането на парламентарния праг. Ключарят обърна посоката и отвори вратата към премахването на МОЧА, макар и само по документи засега, но не попада под огъня ( приятелския) на възползвалия се от клана на употребилите кар(а)нтината главен инквизитор в рашисткия ККК, рашистка версия на Ку-Клуксклан ( Копейкин-Костадин Костадинов.)

Не твърдя, че руският орденоносец от Банкя нарочно е постлал на ККК килимчето на електоралния възход, но няма съмнение че с решението си за онова “извънредно положение” положи основите на на консолидацията на рашизоидите у нас, претендиращи днес да са “борци са свобода”. 

 

18 мнения за “Извъредното положение, въведено от ББ на днешния ден през 2020, създаде днешните рашистки “борци за свобода””

 1. Между другото Ковид пак почва с К като Китай. А в родната кочина нищо ново. Аз много добре си спомням какъв милиционерски Панаир устроха гербаджиите. Имаше всичко от милюционерската школа. КПП та в областните градове, шпиони търчаха по паркове и градини да дебнат кой прави джогинг или разходка без маска, тотално облъчване по всички медии нонстоп и още хиляди глупусти.
  Вируса уж не се влияел от антибиотици а в Пловдив леля ми я лекуваха с 3 антибиотика на ден и в резултат почина. Нямам думи за тоталната простотия в държавата. Мизерия, Алчност, Грубиянщина, Тъпотия и Безчувственост. Кой умрял умрял. Виновни са пак Хамериканците, дето правели Ковида в Украйна и после го пуснали.
  А ние винаги сме шампиони но от зад напред.

 2. Не виновен паразитниять ПОПУЛИСТ копейкинь, виновни са инфантилните детински байганЮфски “тарикати” , които гласуват за него. Защото няма бвзплатен сирь, безплатен е само в капана за мишки.
  Ако санктьсталинградският хиперхерой беше във властта по време на коронавируса, то ДРАКОНовските карантини в “братски” болшевишки Китай щяха да ни се видят , като прагулка, нали!
  Копейкинь психопать, (фа)шизофреничен психопать и грабител. Той щеше да въведе не само карантинен затвор, но и задължителни теойни и четворни ваксинации, не случайно Белене е неговата “обетована земля” , нали!
  Така че копейкинь даже сам е забравил , кога е започнал да лъже, защото никога не говори истина. Негово единствено верую са деньгите! На ВСЯка цена, на ВСЯка ввласть, иди на хуйло си БЛЯДьский пар(тия)зидь!!!

 3. За да не допуснем НИКОГА повече изстъпления от рода на горното с всичките му съпътстващи ЩЕТИ който е възможен и искрено желае не само с клавиатурата да сломи гербиджилъка и разцветките МУ от рода на нашенския ККК да се включи в инициативата “Ти броиш”. Да спрем попълзновенията, сиреч “рисуването” на протоколите от Хартиената коалиция.
  https://tibroish.bg/

 4. Работата беше ясна още от самото начало.
  Твърде много се краде в НЗОК. Твърде много служители нищоправещи в него.
  Как можеше да решат проблема с предстоящото разрастване на разходите?
  Много просто – увеличаване на бюджета на НЗОК до толкова, че да се краде два пъти повече а да се свърши два пъти по-малко работа.
  Хората да стоят по домовете си за да не се разболяват а НЗОК да разпределя към правилните обръчи допълнителни средства.
  А за да не мислят хората по този въпрос и да не питат защо парите в НЗОК са много повече а работата е много по-малко, най-добре да им сложим КПП-та в градовете за да се псуват помежду си.

 5. ”Извънредното положение е като ножа. Може да бъде използвано за рязане на хляб, но и на глави. Фактът не е причина ножовете да бъдат забранени заради главорезите. В случая с въвеждането на извънредно положение в България ножът е с едно острие. Нарича се Бойко Борисов… (ivo.bg,2020.03.13)”
  – при 2 смъртни случая мутро-премиера затвори държавата да прикрива следите на над 4 милиарда от ежемесечния % от печалбата на Божков за 3 мандата
  ”В действителност от огромните приходи за пет години става ясно, че нацията е тежко болна… в страната, където властват игрите на щастието, все така ще си живеят най-много нещастни хора… ( https://www.toest.bg/bozhkov-borisov-i-bashtitsata/)”
  – болестта на ”търкащите билетчета” вече е в напреднал стадий “руский мир”

 6. наверно уважаемата аудитория тук е проверила в статистиката на световния ресурс на джон хопкинс, работещ през и за пандемията : предалите богу дух с диагнозата ковид-19 в българия са 38 000 човека. допълвам инфото на г-н ИНДЖЕВ за нашата лидерска позиция по смъртност с конкретното число. официално и документирано – не се съмнявайте. числото за целия свят е почти 7 милиона жертви.
  изпускането на вируса от уханската лаборатория / построена с пари и технологии на франция / въобще не е НЕвъзможно събитие! осъдителното е китайското поведение след инцидента. но и то е разбираемо : само ако се замислите колко желаещи ще се наредят на опашката за парична компенсация от “виновния китай”…всяка беля, щом е беля, значи е нежелано събитие. но след като се случи, т.е. постфактум, да се съчиняват конспиративни теории, не иска голямо умствено напъване. точно обратното. пандемията беше едно голямо жертвоприношение, което ДОПУСНА, НАПРАВИ ВЪЗМОЖНО изхарчването на едни огромни пари / разбира се, че от БОГАТИТЕ+ЦИВИЛИЗОВАНИ ДЪРЖАВИ / за преборване на проблема. всяка война развива цивилизацията точно чрез същия “механизъм”. а пандемията ковид-19 си беше вид малка, но световна война, да, без физически разрушения.
  относно страните с що-годе добра медицина / за хората! /, това че дадоха по-малко жертви беше в тези от тях, които имаха априори по- здраво население, не доминиращо възрастно население и най-вече количествено ПО-МАЛКО ТЛЪСТАЦИ. / моля за извинение за бруталния си изказ, но в САЩ тежкото изгърмяване беше главно по тази линия! /
  но, като се върна в руслото на материала на г-н ИНДЖЕВ, не може да се пропусне как пандемията демонстрира в колко голяма степен сме некачествен маТреал. / още ме сърбят ръцете да превърна мангъров в боксова круша! /. цяло чудо беше, че антиваксърите не си направиха своя, политическа партия! че и плоскоземците след тях…ДА СЕ ЧУДИШ ИЗПРОСТЯХМЕ ЛИ ИЛИ СМЕ СИ БИЛИ ПРОСТИ!
  впрочем, и русофилистиците у нас не ги пощади пандемията – тяхното масово увреждане, изболедувано в обичайната им нелегалност, се разкри с трясък чрез масовото им превръщане в РАШИСТИ !

 7. В Швеция нямало извънредно положение, а Бойко Борисов въвел тук такова, затова сега имам русофили, като Копейкин.
  Обаче, на света не са само Швеция и България.
  Повечето държави в Европа и в света въведоха извънредно положение. Там що няма Копейкин?
  По това време, преди три години, в Италия, а и не само там, вече пълнеха камиони с трупове на починали от КОВИД. А надежда за ваксина изобщо не се виждаше.
  Който и да беше на мястото на Борисов, щеше да въведе извънредно положение.

 8. Към 105122:

  Не в условно наклонение “нямало”, а наистина нямаше извънредно положение в Швеция. Факт. Както е факт, че в Швеция смъртността беше най-ниска, а тук ( щото скочили случаите от 16 на 23!) мутрата обяви извънредно положение и поставихме рекорд по смъртност. Факт.
  Иронията във ввъпроса що нямало копейкин в Швеция е доста неуместна. Отговорът е: щото в Швеция няма рашизоиди, докато тук управлението на мутрата ги обгрижваше и отглеждаше. Чак на предизборно турне в централата на “Русофили” за ръкостискане с Малинов отиде мутрата, за да го видят всички.
  С фактите не може да се спори,сори.

 9. Когато Ковидът отмине, пътища много.
  Има ситуации, в които каквото и да направиш, все ще съжаляваш. Тогава никой не знаеше що за вирус е това.
  Ако мутрата не беше въвел извънредно положение, сега тези 38000 трупа щяха да му се вменявят като лична вина. И то не защото е сбъркал, а защото е мутра.

 10. Днес, в сутрешния блок по БНТ, пак бяха поканили новия си домашен любимец Георгий Вулджиев- вулвата да коментира, заедно с икономиста Петър Ганев, икономическата ситуация в страната. Какво ли може да каже на зрителите този невръстен иллитерат, оглавяващ някакъв измислен “Екип”, за да звучи по-авторитетно, когото медийните кукловоди се опитват да утвърдят с чести медийни покани, като някакъв гениален икономически “експерт”, направо Моцарт в икономическите прогнози? Незабравимо беше неотдавнашното му участие в “дискусия” с банкера Левон Хампарцумян, когато Вулвата се опитваше да представи въвеждането на еврото като настоящий апокалипсис 🙂 Сега пък плашеше българите с някаква ОТЛОЖЕНА рецесия и, въпреки съществуването на европейска директива, безочливо твърдеше, че “не било задължително минималната работна заплата у нас да бъдела половината от средната”. Ами да, на какво прилича това “разюздано”, според олигарсите ни, потребление на българите, резултат от щедрите бюджетни мерки на предишното правителство, вместо всички, както досега, да са на пост и молитва!

 11. 105122,

  – борисов НЕ просто разчита на “аз съм прост – ще се разберем”, а се възползва/съдейства за “опростачването”, което започна още с дебеловратите застрахователи след 1989г и патрЕтарската чалга на “славидоганшоу” – закона за хазарта е първото, което направи царя-премиер на руската мултигруп – ние сме в руския сценарий от средата на миналия век
  – след Брекзит колективния запад се плесна по челото – русия беше пуснала местастази и оттатък океана(по износ на корупция русия винаги е била №1+ Ктай -“икономиката, глупако”) – при епидемията, затварянето просто им се налагаше , но никой не очакваше война … а Англия(и армията й)вече не беше в ЕС и дугин помогна ердоган да се задържи на власт(още една армия)
  – Путин НЕ просто се възползва, а си отгледа слабостта на колективния запад

 12. “ДА СЕ ЧУДИШ ИЗПРОСТЯХМЕ ЛИ ИЛИ СМЕ СИ БИЛИ ПРОСТИ!”

  Мисля, че и преди сме си били същите. Но тогава нямаше интернет, нямаше хора да пишат всякакви глупости и измишльотини в социални мрежи, до медиите имаха достъп по-интелигентни хора, просто сега нещата лъснаха – и пропуските в образованието, и във възпитанието. Отделно преди 8-9 години особено се засили руската пропаганда против Запада и САЩ, фалшивите новини, омразата. Всички тези глупости за отровните западни ваксини, еврогейски съюз, джендъри, ще ядем насекоми и пр., идват от Русия и си личи, че са копи-пейст, смешно ми е когато троловете пишат за США, както е на руски. Всичко това е от простотия. Както се казва, малък народ сме.

 13. Е, РАПОНЯ честно си въобразяваше, че ще може покрай руZко-китайския грип да го изиграе “банкянский путлер”, ма нещо не сколаса. Високоэнтелегентний щото, май.

  И ми се ще да не забравяме видните “профЭсионалисти”, които като същи хипократови плоскоземци лееха пълни небивалици за ваксините. За “доктАр” доц. мангырав и за “доктАр” кмн антония пЭрванавна е думата. Оказа се, че тройкаджията от пловдивската Английска, доц. афанасий, тайно се ваксинирал, но по всички ТВ канали обясняваше колко страшни са ваксините. А “нощната вълчица” тоня, макар че едва не пукна, и днес продължава да плеще, че вирус нямало. Ти да видиш! На съвестта на тея двамцата тежат доста починали екземпляри от матряла…

 14. Хората по света казаха пръдни, ние се насрахме – както винаги!
  Цялата работа можеше да мине и с ползването на маски и нищо повече. Но бай Ганьо не иска да носи маска че тогава не му се виждат мачистките мустаци. А без тях той не може!

 15. Нека да направим само едно “лаишко” сравнение!!!!!!
  Миналата година Путлер губеше по-малко ватници дневно в Украйна, отколкото България губеше , дневно, по време на вълните на коронавируса.
  Така че………..мутрата си е мутра, ама и стотиците хиляди у ити от коронавируса сса си факт, каза го и Иван Костов!

 16. иZражданэ/копэйкин е платен кремълски проект за дестабилизиране на страната, спъване на европейскито й бъдеще и насъскване на българи срещу българи. Днес заради руZката агресия в Украина, вчера заради китайския грип и извънредното положение. Принципът е креслива опозиционност и съпротива срещу рeдa (доколкото го има). Такива проекти кремъл инсталира в много страни, но не знам някъде освен у нас да има цели политически партийки, мимикриращи като патриотични.

  В Германия например само отделни индивиди с продажни душици или финансово закъсали стават проводници на кремълската пропаганда. Германски журналист, женен за руZкиня и активен в социалните медии, разказа в телевизионно предаване, че след като излязоха ваксините, от някаква “фирма” (която той установил впоследствие, че е руZка, въпреки че му писали на английски и имала адрес в Лондон) му предложили по мейла срещу заплащане да прави антиваксърска пропаганда по комуникационните си канали. В имейла имало и линкове към съответна дезинформация в стил “мангъров”. Което обяснява откъде нашите гащници са черпили дезинформация.

  Колкото до бацэ, мисля, че той сериозно се беше уплашил да не започнат българите да мрат като мухи от китайски грип и това да го лиши от “народната любов”. Затова на принципа “видяла жабата, че подковават коня” затвори държавата по примера на държави, в които всеки ден имаше хиляди новозаразени, за разлика от България. Гадното е, че въпреки щедрите му обещания, служителите на затворени заведения не видяха нито лев помощ през 2020-та. Знам го от приятел професионален готвач, който се принуди през 2021-ва да си смени професията, след като десет месеца жена му сама беше хранила семейството. Тези хора от върли гербаджии преди март 2020-та се превърнаха трайно в противници на бацэ. И така се губи “народна любов”…

 17. @vic_kaminsky💙💛

  👍👍👍
  Само се чудя, защо държавата не уволни мангъров? Даже бг микробиолог от Германия го съдеше, но бг съдът го оправда: нямало доказателства, че ваксината не вреди! Представяте ли си?!
  Аз съм много разочарован от бг матриала. Не очаквах така да изпростее, антиваксърски…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.