Още за премахването на МОЧА и не само в София

Относно МОЧА-та в Бургас по повод изказване на самоковския кандидат- депутат от БСП- Мих. Михайлов:

  Г-н Михайлов, с незаслужени обиди ли смятате да ни накарате да гласуваме за Вас в Самоков? Кажете, защо смятате, че главата ми е празна? Убедете всички но без обиди, напишете обяснението си и в самоковските сайтове, пък нека хората решат.

Паметникът на последната колониална държава в Европа- Русия ли смятате, че ни трябва? На тази армия, която само в германския град Кьонигсберг, сега Калининград, през 1945г. изби 110 хилядното цивилно население от деца, жени и старци, мъжете бяха на фронта, за да не пречат на заграбването му и заселването му с руснаци? И понеже и на руските войници им дошло в повече и отказали да трепят, Сталин докарал един полк монголски изчадия и им дал няколко цистерни със спирт, та зорлем довършили убийствата…

 А кой накара българските комунисти след 09.1944г. да избият цвета на българската нация- над 50 хил. учители, свещеници, търговци, генерали, офицери и държавни служители, защото са били патриоти?!Кой пороби Източна Европа? 

Ето, МОЧА ще отиде в музея на соц. изкуство, ако искате не излизайте от там и го милвайте денонощно! Такъв паметник има и в Бургас,”На загиналите червеноармейци за свободата на България!” Но знаете ли, че там те са загинали от пиене? Към сто и петдесет ” освободители” “превзели” на гарата в Бургас 3 цистерни с метилов спирт-частна собственост на бургазлия, който напразно им обяснявал, че е отровен. Застреляли го да не им пречи, изпили метила и 150-тина хвърлили топа…

 

 

 

 

 

И пред огромния паметник на руската лакомия, простотия и безнаказаност 50г. се кланяха всички партийни БКП организации, комсомолски, профсъюзни и т.н. казионна сбирщина… БСП може да оцелее само като модерна лява партия, когато се отърси от грозното минало на БКП и това ще стане скоро- като по естествен път си отидат тия, които “помнят робството” и са ползвали незаслужено привилегии. Когато се извини за убийствата и подобно на чехословашката компартия през 1968г., а вие-като нейния първи секретар – Ал. Дубчек, поведете с чест и достойнство борбата за окончателно национално освобождение от колониалното руско робство, за европейско и свободно бъдеще на Родината!

   Любчо Луков

11 мнения за “Още за премахването на МОЧА и не само в София”

 1. „Стратегическите цели на Руската федерация в Република Молдова(2021)“
  (получен от Süddeutsche Zeitung, Yahoo News, Центъра за досиета)
  – да принудят Молдова да се присъедини към ОДКС
  – неутрализирането на всякакви действия на Кишинев по елиминирането на руското военно присъствие във временно окупираното Приднестровието,
  – създаването на мрежа от проруски неправителствени организации
  – отварянето на руската Генерално консулство в Гагаузия.
  – противодействие на „руманизацията“ на Молдова
  – мерки за запазване на руския език в нейната образователна система.
  – за 2 години установяване на предимно проруски настроения сред елитите на Молдова
  – увеличаване на броя на политическите движения, приятелски настроени към Кремъл.
  – до 2030 г. разширяване на участието на Молдова в ЕАЕС,
  – създаване на силни групи с руско влияние
  – легализиране на „специалния статут на Приднестровието“
  – усвояване на руския език като „език на на международната комуникация“
  – осигуряването на присъствието на руските медии в страната.
  – зависимост на Кишинев от руския внос, предимно от доставките на газ.
  На 21 февруари 2023 г. в медиите се появи вътрешен документ на Кремъл, според който Русия планира да поеме пълен контрол над Беларус до 2030 г.
  На 2 март молдовският парламент прие декларация, осъждаща агресията на Русия, въпреки че опозицията се опита да провали вота.
  На 5 март заместник-генералният секретар на НАТО каза, че ако Молдова иска да се присъедини към Европа, е време да направи избор и да се страхува по-малко от реакцията на Русия.
  На 12 март властите на Молдова обявиха, че специалните служби на Руската федерация се опитват да дестабилизират ситуацията в Молдова, като организират групи за провокиране на безредици.
  … колко точки от стандартния руски план са изпълнени с 200 в задунайка

 2. Долу МОЧА-вците по света и у нас!

  Кажи НЕ на Хартиената коалиция. Включи се в инициативата: Ти броиш!
  https://tibroish.bg/

 3. Г-н Инджев,

  МОЧА отива в музея на соц.”изкуството” от 1993г – тогава около него се дигна скеле( снимката ТУК http://www.bgnow.eu/news.php?newsid=46831&fb_comment_id=753016364821654_753138658142758), от Кремиковци докараха кран по всички законови процедури за демонтаж, транспорт и “отговорно пазене” на фигурите и барелефите – не се напомня, че българите предплатиха!!, за да се махне това руско капище насред столицата ни – изпълнението на решението на СОС за демонтажа на МОЧА 1993г беше изцяло от дарения на юридически и физически лица , които вече бяха събрани за – резултатът беше като плащането на 2-те “освобождения” – задунайка с фасаден евроатлантизъм и руска корупция до откат
  – (П)оZоррът като оядена въшка вече е на челото на тази превZета държава

 4. Ето го новият паметник на пияните руснаци в Бургас спретнат от почетния консул на Русия в Бургас
  335843476_182955471192090_5875981020696952297_n

 5. Когато управляват комунисти все така се случва
  Финансовото министерство: България е пред свръхдефицит и сценарий за заем от МВФ

 6. ще се повторя / писал съм за случая тук по-рано / заради повода:
  – не само в бургас блюдолизците – русофилистици вдигнаха нелеп паметник на “загиналите” съветски войници – поредно място да ходят да се КЛАНЯТ – чиста проба ексхибиционизъм! само че титуляра на понятието се хвали с това в гащите си, докато ДРУГАРИТЕ се събират край тези “паметници” да си развяват, един пред друг, огромната любов към ОКУПАТОРА, който ни ЗАРОБИ още през 1878г!
  – в радомир, на църковна тогава земя / берекет версим,че не направо вътре в църквата…/ е погребан съветски войник, край паметника на който 40 години местните комуноиди водят радомирските деца да им връзват там пионерските вратовръзки, а батковци с шмайзери на гърди, церемониално бдят до паметника, докато бият барабанчетата, докато свири духова музика “вий жертва паднахте”, докато се редят речите за съветския герой – ОСВОБОДИТЕЛ и заклинанията децата да следват неговия пример!
  след 1990г. някой извади архивите на общината и “откри” / какъв колумб! /, че по време на тригодишната ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ОТ СЪВЕТСКАТА АРМИЯ, разквартированата в радомир съветска военна част, поради липса на бойни действия и дашното население, се отдала на любимото си занимание- пиянството. една вечер, съветски войници се гощавали и пили в български дом, поканени от щастливия домакин. напили се, скарали се с домакина, теглят му един куршум в сърцето, и изнасилват домакинята . радомир настръхва! след ден-два съветския НКВД – дешник в съветската, войнска част, разстрелва показно убиеца-изнасилвач, като разпорежда да го погребат където кучета не минават. попът / имало е жив, неразстрелян след 9.9.1944г. поп – бил таен комуноид / погребва съветския труп край църквата.
  как настъпва АМНЕЗИЯТА на населението в радомир е космичиска загадка, но съвсем скоро мястото става сакрално за радомирските, комунистически церемонии…чак до 1990г.

 7. Малко е попресолил манджата с цифрите Луков. Иначе Моча на бунището. Слава Украйна.

 8. @Georgi Nikolov – Благодаря за споделения линк към “Ти броиш”. Само да помоля ако имате някакви отношения с организация, да ги подръчквате да с по-експедитивни. За 20 часа от опита ми за регистрация като застъпник не съм получил дори мейл за потвърждение.

 9. @Димитър Вълчев
  15.03.2023 в 17:29

  Точният брой на умрелите от отравяне с метилов алкохол “освободители” в Бургас е 43 и паметникът им се намира на старите бургаски гробища, срещу УМБАЛ Бургас, където в непосредствена близост (на около 20-на метра) се намираше малък гробищен параклис, който наскоро претърпя основен ремонт и разширение и днес много прилича на руска черква!
  А огромният МОЧА, известен с целувката с пускане на език на “червен освободител” с български серсем, се намира на площад “Тройката”!

 10. Димитър,
  за съжаление и аз съм stand by. Нямам “връзки” и чакане му е майката

 11. димитър 💙💛, @Димитър Вълчев,

  – за изследването на руския историк А. Тимофеев, което е поместено в руското списание “Родина”, №1, 2011, с. 133-136., под заглавие „Стоит над горою Алеша. Облик красноармейца, освободителя Балкан.“
  https://www.gramofona.com/horata/tova-pametnik-na-alosha-li-e-ili-na-stalin

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.