Военнопрестъпникът се връща на местопрестъплението

След като международният наказателен съд в Хага издаде заповед за арест на Путлер като военнопрестъпник той вече не може да посещава 123 държави в света, който признават юрисдикцията на тази международна институция. 

В безсилието си да кажат нещо смислено, високопоставени представители на имперската му свита отново заложиха на ядрените заплахи. Посланикът във Вашингтон Анатолий Антонов реагира с изявление, че никой не може да арестува президента на ядрена държава. Говорителката на външното министерство в Москва Мария Zахарова пък изчисли, че 8 минути след такъв арест ще последва руска ядрена атака. Така даде повод за иронични забележки, че е осъдила Путлер да се превърне в ядрена пепел, в случай че го арестуват ( къде другаде, ако не в Москва, където ще последва неминуем ядрен отговор на руска атомна агресия). 

НА КАРИКАТУРАТА: Путлер, който през септмеври 2012 г. беше заснет геройски да лети заедно с ято бели жерави, кътка гъски (гуси), а те му отговарят с (Гаага, т.е. Хага на руски).

 

 

 

 

 

В опит да демонстрира непукизъм военнопрестъпникът реши да покаже самодостатъчност в рамките на своите владения, посещавайки окупираните от войските му украински градове Севастопол и Мариупол. Стесняват му все повече около врата примката на международната изолация, но той не се стеснява да покаже, че има къде да пътува, все пак. 

Закоравелият престъпник се връща на местопрестъплението! Демонстрира своята недостижимост. 

Връщайки се назад по следите на извършените от него престъпления Путлер още веднъж показа, че за него няма връщане назад от безумната му война, за която самият той вече се жалва, че води всъщност срещу т.н. колективен Запад. Може само дълбае дъното под себе си и да представя това като придвижване напред. 

Оруел си намери майстора в създаването на дървени железа и суха вода. 

За Путлер нападението е отбрана, войната на унищожение срещу 44 милионен народ, чието съществуване отказва да признае, е “освобождение” на същия този народ, а възстановителните дейности в разрушения до основи от неговите варвари Мариупол е благодеяние.  

Дали се надява да излезе сух от тази тиня, в която сам вкара държавата си? Едва ли. Колкото и да го смятат за луд с налудните му ходове по разпалване на война в центъра на Европа, каквато континента не познава от Втората световна насам, престъпните му инстинкти не му позволяват да се предаде. Подсказват му да напада отново и отново -където, с каквото и колкото може. 

Понеже не може да постигне успехи в нападенията на бойното поле, на което праща на смърт десетки хиляди поданици без дори да може да завладее незначителното по своята стратегическа стойност градче Бахмут, Путлер залага отново на онова, което режимът му най-добре умее-на пропагандата.

Както не веднъж съм отбелязвал, на този фронт той наистина успя да постигне големи победи преди военната си агресия срещу Украйна. Заблуди света, че такава няма да има най-вече поради факта, че наистина е налудничаво да нахлуеш в най-голямата европейска държава, поддържана от най-развитите индустриално, технологично и военно световни демокрации.

Ако изобщо може да се говори за полза от цялото това зло, което стовари в сърцето на Европа, тя се вижда от изтрезняването на демокрациите, които се надяваха на демократизиране на Империя на злото. Бяха готови на големи компромиси с принципите си в името на тази цел. 

Направиха ги по отношение на руzките зверства в малката Чечня и 8 години по-късно при тяхното продължение в малко-по-голямата Грузия. Но рецидивизмът на самодоволния престъпник, проявен спрямо огромната по европейски мащаби Украйна, накара Запада да осъзнае, че Путлер разбира само от силата на много по-голямо по величина противодействие.То е в ход и Путлер няма друг ход, освен да се задържи колкото се може по-дълго на върха на шовинистичната подкрепа в раzия, предизвикана от дългото й подготвяне чрез пропаганда.

 

Западът днес е по-обединен от когато и да било. Спойката е озъбената ядрена руzка опасност. Престижно международно изследваме в 10 европейски държави показа ясно този напредък ( за съжаление, България дори не я питат за мнение в това допитване)

Такива са данните от голямо проучване за Европейския съвет за външна политика (ЕСВП) във Великобритания и девет страни от ЕС, представляващи много голяма част от населението на съюза.

 

14 мнения за “Военнопрестъпникът се връща на местопрестъплението”

 1. С издаването на тази заповед-брилянтно реализирана по време операция-предствителите на правосъдието в свободният,демократичен и цивилизован свят нанесоха страхотен удар и на товаришч Си,който ще посети московският си васал.Няма да остана изненадан,ако посещението се отложи…

 2. https://edition.cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-03-18-23/h_15f42d034c0fd8d2128a0ddab1986d69
  Сенаторът Джон Ернст, Майк Пенс и губернаторът на Ню Хемпшир Крис Сунуну опровергаха ДеСантис за войната в Украйна : това е руска инвазия
  Сунуну казва: “..някои от колегите са загубили своя морален компас, като републиканци трябва да подкрепяме свободата, а не да я изоставяме”
  За Пенс и Сунуну подкрепата за Украйна изпраща ясно послание и към Китай.
  – както и заповедта на МНС в Хага за арест на хуйло за депортиране на украински деца
  … за кого са детските площадки в Мариупол

 3. “Ако изобщо може да се говори за полза от цялото това зло, което стовари в сърцето на Европа, тя се вижда от изтрезняването на демокрациите, които се надяваха на демократизиране на Империя на злото !” – това е квинтесенцията на случващото се в ЕВРОПА и СВЕТА!
  много, много години аз се пържех в безсилното удивление, често преминаващо в бяс, заради тъпото, лениво късогледство, егоистично равнодушие и неотличима от простотията наивност на демократичния свят – по отношение на бившата и настояща ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!
  но, накрая, този планетарен цирей , се спука и токсичните му пръски агресивно подквасиха мирното статукво!
  някога ядреното оръжие бе създадено за спасение от диктатора и лудналото му население, които похарчиха десетки милиони хора и причиниха страдания на още толкова.
  не беше случайна трагедия! беше ВЪЗМОЖНО да се случи и се случи! за съжаление, дори това море от пролята човешка кръв и разрушена европа, НЕ НИ ПРОМЕНИ МОЗЪЦИТЕ! оказахме се винаги готови ОТНОВО ДА БЪДЕМ ИДИОТИ – и предадохме ядреното оръжие на тъпака сталин! с любов и умиление! дори безплатно! “по комунистически”! да, точно защото сме ИДИОТИ, след този “велик жест” го ударихме на щастлива дрямка. дори не усетихме кога ВЪШЛЯСАХМЕ! не, не въшлясахме, а си откърмихме ХИТЛЕР 2.0 т.е. ПУТЛЕР. – МАЙМУНАТА С ЯДРЕНА ГРАНАТА В РЪКА! / да ме извинят братчедите-маймуни…/
  …и стана това, което се получи! пак сме на прага на трагедията, уви, ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. заради ядреното оръжие. заради ВЪЗМОЖНОСТТА отново да отидат по дяволите , вече стотици милиони, човешки животи. отново си имаме ЕДИН ИДИОТ и щастливо очакващия своята смърт , зомбиран и ухилен “негов” народ!
  така я виждам аз картинката! отдавна я виждам, но сред полето от тикви, едната диня бостан не прави! / дори целият ни форум тук, заедно с ИВО, пак сме малко “за бостан”….ако това ще ви утеши – написаното е само мое ,лично мнение./

 4. дрон,

  украинците не само се бият за земята и свободата си, но и вече обсъждат и планират постимперското пространство

 5. Путин става все по-прокажен, дори неговият подражател в пожизненото властване Си може да се погнуси и да се хване леко Ковидче на път за Москва.
  Но подобна психологическа ескалация трябва да бъде комбинирана и с увеличаване на военната помощ за Украйна. Военното поражение ще свали Путин, а не заповед за арест.

 6. дрон
  19.03.2023 в 14:06

  “защото сме ИДИОТИ…”
  Ти може и да си, но аз не съм!

  Борисов е най-голямото зло за България!

  Първа Божа заповед!
  “Не лъжи!”

  Никоя общност не може да просъществува в Лъжа!
  Дори най-малката!
  Семейството!

  А какво да говорим за сложен механизъм,
  като държавата!
  Борисов въведе лъжата в партийната и държавната политика!
  Не само преди изборите!
  В България, на 111-то място по свобода на медиите!
  След повечето африкански държаве!!!

  Борисов лъже на поразия,
  а ГЕРБ му папагалстват, като зомбирани!

  Германската федерална банка потвърди,
  че пачките в чекмеджето на Борисов,
  са емитирани от нея през 2007г. и 2009г.
  Но Гешев си прави оглушки,
  и ни занимава с някой си измислен Къро!

  Е, как да се обединят ГЕРБ, ПП и ДБ?
  След като Борисов нарушава още първата Божа заповед!
  “Не лъжи!”

  Борисов е най-голямото зло за България!

  …Предай нататък…КЛУБ ИЛИЯ МИНЕВ…
  Слава Україні! Героям слава!

 7. Към “дрон”:
  РЕСПЕКТ!
  Бройте ме за твърд съмишленик!
  Т.н. негов народ /мразя тази дума!/ е безнадеждно и необратимо увреден! Стига лисенковщина – не може да се пренебрегва генетиката! Демократизацията на павианите е пагубна идея-фикс!
  КАРТАГЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗРУШЕН!
  ВРЕМЕ Е ЗАПАДЪТ ДА СЕ ВСЛУША В БЖЕЖИНСКИ!

 8. … на 18 март беше анексиран Крим
  тогава Борис Немцов крещи точно какво ще последва
  – Какво ще получи този Путин накрая

 9. Има сериозни съмнения, че поне в Симферопол бе един от по-несполучливите двойници на обезумялото джудже. На ТВ материала се вижда доста различен човек, и определено по-снажен, впреки ниските патъци. Педерацията на блатните павиани съвсем спря да се грижи за достоверността барем на “батюшката” си. Па и Людмила Путина преди време (докато още не й бяха забранили да дава интервюта) избля, че пуйлото още 2012 е отстреляно и заменено с кукли-двойници за всякакви случаи.

  Иначе – Полша официално, чрез посланика си в Париж заяви, че ще се намеси във войната, ако Украйна започне да губи. Срещу т.нар. “сувалски коридор” и Данциг-Източната Прусия. Мъка и за блатните диваци, и за бълхарските им подлоги. Най-паче за рундю коремното и гълабарника му…

 10. Гледам видеото на Путлер в предполагаемият Мариупол. Аз лично се съмнявам, но да речем, че съм параноик по отношение на руският идиот окурок. Прилича ли Ви това видео на друго, но от Република България? Повече няма какво да се каже. Героите които се струпаха там, са вероятно пак от неговия антураж, където къде миньори, къде сладкари, къде стюардеси, просто си играят малките роли на нищожния си кретенски животец.

 11. * https://www.reuters.com/world/africa/south-africa-aware-legal-obligations-regarding-putin-visit-2023-03-19/
  – в случай на посещение на Путин на срещата на върха на БРИКС на 15 август. Южна Африка има “правни задължения” поради МНС
  * 03-19, 9 китайци са убити в златна мина в Южна Африка. Заподозрени са терористи от групата Вагнер. Няколко дни по-рано въоръжени мъже са отвлекли 3 китайски граждани в западната част на ЦАР – според “Коалицията на патриотите за промяна”: “…за да сплашат китайците”, които са там много преди руснаците(https://apnews.com/article/chinese-killed-central-african-republic-rebels-mine-d8b3a467dc3c8faf0627fb16cc3104ed)
  * https://www.reuters.com/world/putin-quoting-confucius-heaps-praise-xi-2023-03-20/
  – когато разчиташ на моркова и тоягата, а моркова ти е путин-хуйло …

 12. @Видьо Видев
  19.03.2023 в 18:09

  Не знам за какъв се имаш, но този форум е за хора с по-широко скроено мислене.За да разбереш написаното от “дрон” трябва да можеш да погледнеш малко по-далеч от носа си. А иначе, можеш да се сърдиш и на Ботев ако ти стиска!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.