Гешев не става за чеп за (брюкселско) зеле

Главният ни прокурор Иван Гешев е продукт на рашисткото статукво от апогея на всевластието на неговия шеф, руския орденоносец от Банкя. Преди да продължа репликата си, искам отново да попитам: 

Кога Орденоносеца ще върне наградата си за вярна служба на Империята злото, че да повярваме на евробалканическия му катарзис? 

Гешев е в Брюксел и следва промяната в говоренето на шефа си у нас, който се бори да оцелее като водещ(а) фигура(нт) на евроатлантизима в България.

“ Не става за чеп за зеле”, е антисентенция от речника на типичната соцдеменция на Вежди Рашидов, голем евробалканик, един от най-близките евробакали от антуража на орденоносеца от Банкя. Глътна си злословието относно нас, “вандалите”, спрямо преместването на МОЧА в музея на любимито му социалистическо изкуство, откакто шефът му се присламчи към “вандалската” ни кауза.

 

 

 

 

В духа на класиката на простите, олицетворявани от “най-културния” им представител през годините на тяхното властване, да кажа и аз:

Гешев не става за чеп за брюкселско зеле. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

14 мнения за “Гешев не става за чеп за (брюкселско) зеле”

 1. Май партията на главните корупционери и русофили са имали конгрес…

 2. Гешев и през февруари 2020г. и пак в Брюксел обяви, че русия пази Цветан Василев с помощта на сърбите , докато александърйорданов го бранеше от въпросите на Чобанов за делото КТБ и пеевски: “Заради такива като вас ли правихме демокрацията?”
  – същата година през ноември от Европарламента изискаха досието на Ал Йорданов, защото Шпигел писа:
  ”ЕП обсъжда протестите срещу мафията и корупцията в България, а лидерът на най-голямата й група открито подкрепи човек, заснет с кюлчета злато и пачки евро от подкупи в нощното си шкафче. България е най-странният хибрид от Европейско членство и комунистическо наследство. В момента там управлява диктатор, който е бил шофьор на последния комунистически диктатор.На поста му го крепят основно агенти на ДС, като евродепутатът Александър Йорданов, с псевдоним ‘Троцки’…”
  – Ал.Йорданов стана председател на НС след свалянето на правителството на СДС с подкрепата на ДпС: ” хубав ден за бълг. демокрация”- спокоен, че досието му е прочистено
  – тогава започна превземането на държавата, а през цялото време шумно се декларираше, че продължават програмата на СДС … https://trud.bg/александър-йорданов-шестакът/
  – и Гешев взе на въоръжение демокрацията : Има опасност за сградата на демокрацията … Наш дълг е да ценим свободата и демокрацията.
  … демокрацията като еленови рога – начин на употреба

 3. Честно казано, аз също се чудя защо царят на конюнктурната еквилибристика още не е върнал ордена, или поне да е казал, че още на 24.02 вечерта го е хвърлил в дерето на Банкянската ряка…
  Сигурно не се е сетил….
  Една глава, за кое по-напреф

 4. Навсякъде се “боят” от чИпирането, дори и с ваксинирането, от примитивните лумпенизирани детински рубкояди!!!!!!
  Но не се боят от чЕпьирането им!
  Напротив те са за чЕпьирането си!
  Путлерастките ру лияди предпочитат чЕпь от Злат(на)а ОРДА, вместо чИпът на “соросоидните” “джендъри” , НАЛИ!!!!!
  Одите на чЕпь на хуйло ви, рублошевики!
  А в мутрошевишката шайка ГЕРБь , там всички са чЕпьирани, начело с вожда Винету! Не “случайно” са прибрали и главния мултакошевикь аль Рашидь ибнь чЕпь бинь Мултакь в мутрошевишката си банда ГЕРБь!!!!
  Защото няма как полуороводниците да станат на проводници , както неграмотно искаше техният правешки тато-ди-тути-каскети! Така и от милЮЮЮционерските му клоуни геЙшевь и бокоТИКВАТА не може да стане чИп, а най-много чЕпь за сумеоновско зеле(нчукь)!!!! И нищо друго, защото брюкселското зеле е “чИпирано” , а симеоновското е чЕпьирано!
  Одите на байХУЙь , одите на хуйло си!

 5. Отдавна е време да се проведе един обществен дебат по темата повдигната от Иво Беров
  https://www.dw.com/bg/zaso-vse-hodim-na-izbori-a-nama-promeni-v-blgaria/a-65075325
  Мисля, че той е от ключово значение за развитието на обществото ни.
  Интересно ми е какво мислят повечето хора по този въпрос?

 6. Кумове сме на една нотариуска. Тя беше много възмутена от нейн млад колега, за когото каза: “Научил е и използва хитростите на занаята, преди да е научил самия занаят”.
  Това е масово явление в България – прилагат към хората хиляди хитрости, но не вършат работа, избягват професионализма, не се държат за занаята. Не е само Гешев, той просто дразни ужасно много и се опитва да пречи повече и от Румен Радев дори.

 7. Николай,
  Да се цитира какво е казал Борисов за Путин през 2017, е все едно да се цитират думите на А. Атанасов за Радев (през 2021 г.) или да се припомня кой се е радвал на юмрук му и го е подкрепил за изборите.
  Както много уместно отбеляза Мел в предишен форум, тогава нямаше пълномащабна агресия (сменям термина, защото война си имаше от 2014).
  Спред мен сега е важно не кой какво е правил, а кой е за даване на оръжие. Ако Радевото поведение носеше само срам за България, щях да сметна това за приемлива цена за държането на Борисов извън властта. Но то носи смърт за украинците. Знам, че Украйна ще победи и без наша помощ, но ако заради нас загине дори един войник в повече, пак не си струва.
  Вече ми е все едно какво се случи в последния парламент. Важното е какво ще се случи в следващия, и ако след победата на ПП+ДБ не им достигат няколко гласа до 121, все ми е едно, от кого ще ги получат. Чърчил беше казал нещо за Сатаната.
  Извинявам се, че съм се фиксирал върху украинските жертви и нашия принос за тяхното намаляване. Може да не съм прав…

 8. Към dkaraivanov:

  Нямам проблем с това някой да цитира какво е казал друг политик, но не Атанасов е виновен за дългогодишното обслужване от ГЕРБ и неговия вожд на московската пета колона от страната ни, където рашизмът пусна дълбоки корени благодарение на това. Иначе и аз съм за това да се признава правото на всеки да претърпи развитие, само че Орденоносеца е от категорията на онези, които се “развиват” според изгодата и конюнктурата заради оцеляването си в политиката.

 9. dkaraivanov,

  загрижеността за жертвите в Украйна в полза на мутрата = на миротворческите напъни на радев и копейките – радевия гълъбарник възстанови всички корупционни схеми на гербб – радевото управление е управление на автопилот на “борисовата държава”, както точно ген. Атанас Атанасов първи нарече модела “КОЙ”, инсталиран да обслужва руските интереси тук – забележката на Атанасов за радев е в този контекст – цитат:” през последната година нямам нито една забележка към Румен Радев !!по отношение на неговите действия и оценка за изпълнителната власт” , а за преизбирането на радев точно ДСБ бойкотираха 2-рия тур – много се постараха това да разцепи Обединението ДБ и сега това се претопля и срещу ПП ДБ

 10. @ Николай
  23.03.2023 в 08:21

  Добре ни припомняте гениалните изблици на Буда РАПОНЯ. Помня и как една корпулентна министерица на енЭргетиката скри една пътна карта. И как екипът на Будя РАПОНЯ даде мило и драго да загубим арбитража за незаконно поръчаните белЭнские самаваръй. И как този мил, скъп таваришч, що ги поръча (красимир първанов му е именцето!) стана после представител на държавата в ЛУКОЙЛ. И даже и той го дава вече эвро-атлантик. И как едни 3,000,000,000.оо от нашите данъци бяха закопани в разгара на пандемията за банкянско-руZкия паток – пак за хатъра на раZия, и за некой и друг % комисионни. И нож в гърба на Украйна!

  И, драги колега “dkaraivanov”, никакъв “цар” не е въпросното нещо, а палячо. Не случайно бандитският му ник е “РАПОНЯ”…

 11. За протокола: ген. Атанасов беше първият български политик, който даде конкретен отговор на въпроса кой е “#КОЙ?”: сарайско-библиотекарската шайка (както Задкулисието е наричано сред служителите на службите за сигурност в България, а те са най-добре осведомени по въпроса). Помня, че когато чу това, Цветанка Ризова в продължение поне на 10 секунди не можа да промълви нищо – дотолкова беше шашната, че някой дръзва да разкрие в националния ефир може би най-старателно пазената тайна в посткомунистическа България.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.