Първо потвърждение на моето предположение: Западът готви украински пилоти отдавна

Появи се първо потвърждение на многократно писаното от мен предположение: Западът подготвя украински пилоти много преди да предостави на Киев съответните си самолети.

Ключовото изречение в информацията на авторитетното френско издание е следното:

“According to Le Figaro, for a month and a half, Ukrainian pilots have been training (Ukr) to operate multipurpose Mirage 2000 fighter jets in France”.

Т.е. украински пилоти се обучават да летят на Mirage 2000 от месец и половина. Тази тайна която изтича сега- в навечерието на очакваната от всички украинска голяма контраофанзива. 

Мислите ли, че такава конкретика може да бъде измислица?

Според мен може да бъде измислица, но относно п(р)осочения срок. Много по-вероятно ми се струва обучението на украински пилоти да е с далеч по-стара дата. Дори да е приключило. Такива са правилата на войната срещу враг, който използва дезинформацията и лъжата като свое главно оръжие.

Ако Франция, подозирана в нерешителност и склонност да търси диалог с Путлер, постъпва по този начин, представете си какво правят междувременно в пълна тишина ненавижданите от московията англосаксонци от триадата САЩ, Великобритания, Канада ( която се открои с далновидността да подготвя усилено украински военни  за бъдеща война с ордите на Путлер ИЗПРЕВАРВАЩО спрямо останалите западните съюзници).

 

 

 

 

Каквото повикало, такова се обадило, гласи поговорката ни.

“Ела мечко, изяж ме”  не работи вече срещу прекалено мекушавия Запад, който също умее да хитрува.

Мечката тепърва ще има да пати.

 

 

3 мнения за “Първо потвърждение на моето предположение: Западът готви украински пилоти отдавна”

 1. А в това време Радев….
  Първо си мислех, че вече е стигнал върха (дъното), а сега вече се страхувам, че е само на пропутинското поприще в средата…

 2. Аз съм абсолютно убеден , че редниците в украинската армия са по-компетентни и подготвени от зИльоната фатмашка ТИКВА- лумПен гадень! А какво остава за подготовката и опита на пилотите от ВСУ! Гнусата зИльона смрадь няма никакви военни способности, той е е само канцеларски фатмак на службу партию и политкомисаров, начело с Путлерь!
  От всички пилоти в Европа , канцеларските “льотчици” от бутафорната БНА не стават дори за помощен персонал на ВСУ! Тяхното единствено “задължение” и “заслуга” към АтечестАтА НРБь е само да получават ОГРОМНА си ЧИНовническая заРплата, и да служат за масовка , и като раболепни шутове на начальниците и кАмандирите си, демек са само канцеларски калинки с ОГРОМЕН корупционен апетить и мутробаджинащина, нали!
  Ето това е бутафорната корупционна параZZитна шайка БНА! НЕреформирана и болшевишка фатмашка “гвардия” на партията-майка БКПь, колониалната колаборационистка банда и клонинг на метрополията КПССь/ КПZZь , одите на хуйло ви!
  След месец няма да има нито едно летящо савецко фърчило от единичните свръхскъпи тренировъчни таралясници МиГ-29 и Су-25, нито едно! И тогава няма да има дори имитация на бутафорна “авиация” , както е сега!
  А савецкия скрапь С-300, не става за нищо друго освен за катерушки, на които бутафорния канцеларски льотчикь – лумПен гадень да прави физзарядка, пред явочната си квартира на ДРОНЬдуковь2 и ДРОНЬдуковь1, оди на хуйло ти!
  Украинските пилоти ще летят на всички западни самолети, защото го могат, а фатмашките лумпени на лумПен гадень ще си останат само със савецкия скрапь, за да си правят декоративни фигурки от него! Могат да вземат и главният мултакь- аль Рашидь ибнь Чепь бинь Мултакь, да им покаже как се правят малки пластики от големите савецки железарии в ръждивите складове на БНА, одите на хуйло ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.