Радев като Бисмарк? Не, куче марка на руzки бис

Първо, вие знаете, че отношенията в момента между държавите членки на ЕС и Русия не са такива, че да предполагат посещение на президента на Руската федерация. Така, че въпросът ви към момента е безсмислен”, каза Румен Радев в Брюксел.

Изказа се по повод евентуалното арестуване на Путлер в България в съответствие с решението на Международния наказателния съд в Хага, чиято юрисдикция България признава. 

Не и Радев.

Той лично не я признава тази юрисдикция. 

Изживява се не толкова като имитатор на онзи френски император, колкото на един местен слънчоглед , който много е крал през всичките 12 години на своята безнаказаност на върха на държавата.

Узурпаторът на “правото” да има различно мнение от ЕС и НАТО Радев е на удобно за Путлер мнение.

Какъв да е арестът на Путин в България, питат Радев. 

Безсмислен е ( въпросът), според него, както стана ясно от отговора му на журналистическо питане.

Да ви напомня това бягство на Радев от политиката на ЕС и НАТО на отговора му чий е Крим?

Смешно е, когато нашият имитатор на Орбан се прави на Бисмарк, който обичал да се позовава на “свършените факти”, т.н. “реал политик”. 

Бисмарк сам създавал свършените факти от позицията на въздигащата се по негово време, обединена под желязната му воля Германия ( за сметка на съседи, сред които Франция). Бил е обединител от германска националистическа гледна точка.

Радев не е обединител и не е сам. Има си московска пета колона зад гърба и  командори нейния марш.

Разделя България и все по-откровено се позиционира  в рашистката ниша. 

Противопоставя  България на Запада по най-важната тема, наложена от руzката агресия. 

С нарастващи темпове се очертава като вожд на лагера, в който лагеруват лалугерите от путлеристките легиони от племето на московската пета колона у нас. 

Няма как Радев да бъде сравняван в падението си с историческа величина от мащаба на Бисмарк, но той не го знае. 

Не е Бисмарк , а “куче марка” на руски бис. 

11 мнения за “Радев като Бисмарк? Не, куче марка на руzки бис”

 1. Безмислени са отговорите на рундю казачока, дето саша марынавич му ги диктува в микрофона на ушенцето. Има едно явление, наречено самозабрава от преяждане с власт. При рЭзидентинът ни то настъпи доста бързо. Днес вече се пробвал да цензурира Нова ТВ, че му задавала неудобни въпроси. Аз викам – направо с един рЭзидентский декрет да отваря концлагерите. Тъй де, по светлия пример на матушката му. Стига антлантически приказки, време е за раZиятски дела…

 2. vic_kaminsky💙💛,

  радев цензурира и не само Нова , но за сметка на това гълъбарника му се е разпищолил в образованието – на 22 март в София е заключителният етап от общонационалната игнатиевска интелектуална игра-викторина спретната за ученици от няколко града – мутрофановна обявява, че “опитват да наложат един голям мит, че императорът е искал чрез тази война да завладее проливите ” и “истината ” на руския пропаганден център за българо-руските връзки. е включена в теми като “руското общество в отбрана на българите след Априлското въстание “(докато аксаков съставя списъци на продажни българи за колониалната администрация на назначения за поспешно назначения губернатор на задунайка) или “забележителни и обичани руски генерали”(без да броим цивилните жертви през тази война и през всички предишни войни, опожарените бълг градове , разорените села, изгорените български черкви, ограбените манастири, изселените стотици хиляди българи от земите на дедите им… ) …
  – оръжие за Украина не сме спрели да пращаме, но руското мюре радев кряка достатъчно шумно , за да мине и тая руска гавра с българите …
  https://boulevardbulgaria.bg/articles/rusofilski-organizatsii-spretnaha-viktorina-za-uchenitsi-s-pomoshtta-na-mitrofanova-i-mon

 3. Тоя е вече подлога на собствените си ченгесарски , милююююционерски и фатмашки секретарки от калинковият му канцеларски щабь! Те не са преминали през никакви избори , но той вече ги обслужва с цялата си илюзорна “власть” , при това НЕзаконно и ПРОТИВОконституционно, като главатар на племеннара им комуна , като им е дал от своите резидентски правомощия , на корупционна и мутробаджанашка концесия!
  Същото важи и за “служебното правительство” , но те подлежат на последващ наказателен контрол за своите престъпления, а канцеларските фатмашки щабарски бюрокраДи на зИльоната ТИКВА, които всъщност са ги назначили, се крият зад тях, поне засега!
  Няма как целият канцеларски щабь на лумПен гадень, който не е избиран от суверена, да е натъпкан само от доноснически, ченгесарски и агентурни калинки от ДСь , ЗКПЧь, БНА РУМНО , ПГУ от сарайско-библиотекарската шайка и Сирищникь, и да очакваме ТЪПирьската зИльона ТИКВА да е “обединитель” на нацията, особено и при присъствието на вицепутлеристката йотовНая! Одите на хуйло ви в Кремль путлеристки параZZитни фатмаци!

 4. Колко селфита може да си направи хуйло и пъпета му радэв с въоръжени мъже на някоя бензиностанция докато си пие кафето?

 5. Този Радев изгря на сцената като “Решетников” а ще си залезе като измамник от “Магурата” . Достоен авер на бате си Борисов !

 6. Либералец,

  радев се фотка с мутрофановна , затова тук руския кулТТурен център държи и ножа и бахура на агитпропагандата и Zомбажа е в училища, университети, медии с национално покритие …
  – тази седмица не БНТ, а датска тв излъчва документален филм за убийството на Георги Марков, подготвено в лабораториите на КГБ – режисьорът на филма, още когато Скотланд Ярд получава инфо от България 1993 иска да прави филм с италианския режисьор Инверници и след отравянето на Скрипал пак го търси – оказва се, че се е снимал в документален филм за убийството на Марков и след това скоропостижно починал
  https://www.theguardian.com/world/2023/mar/17/poison-umbrella-documentary-sheds-new-light-infamous-spy-killing-cold-war?CMP=Share_iOSApp_Other
  https://www.youtube.com/watch?v=qiYw-IiPmHo&t=7s
  – открийте разликите м/у татовата, филиал на москва НРБ и РБ-то на байхуй и радевнахуйло и все асталние говноядци

 7. Растящата рашиZтка наглост на фатмака издава увереността му, че е недосегаем под дебелата сянка на каскетурния чадър. Надявам се да зачестят серенадите под прозорците му на “дPондуков” 2 и да станат все по-масови, защото фатмак радэв е най-овластеният кретен в държавата.

  Вижте вчерашното интервю на Христо Иванов в “Събуди се!” по НОВА ТВ. Заслужава си цялото, но в контекста на горната статия особено в частта му за “българския национален суверенитет”, както го разбират списвателите на опорните точки на радэв:
  https://play.nova.bg/video/sybudi-se/season10/sybudi-se-2023-03-25/614806 (1:21:30 – 1:38:00h).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.