Актьорът Александър Алексиев отсрами България с рядка изява на солидарност с Украйна у нас

 

 

 

 

 

 

Актьорът Александър Алексиев, син на големия артист Стоян Алексиев, доказа на сцената на живота, че не всичко е театър (по Шекспир). “На живо” пое риска да заеме позиция по опасната в условията на все така агресивното рашистко статукво в България да се определи на страната на Украйна. И срещу своя антипод Румен Радев.

Носителят на наградата “Икар” Александър Алексиев излезе на сцената и с цената на споменатия риск се обърна към днешния вожд на рашизма у нас Румен Радев със забележката, че България е (все пак) парламентарна република. И каза:

„Не виждам в залата г-н президента на Република България, на когото бих искал да кажа, че ние сме парламентарна република. Слава на Украйна и да живее България“.

Дотук изявата му е  достатъчно храбра и правдива, за да бъде отбелязана като събитие. Но не е чак толкова невероятна като публична изява в контекста на факта, че срещу Радев все пак има опозиция от политици и (дори) журналисти, които не спестяват това напомняне на държа(в)ния ни в проруската прегръдка президент.

Алек, както явно го наричат близките и приятелите му ( уви, не съм сред тях) прекрачи граница както много малко публични личности се осмелиха да направят в България. Провикна се с бойния възглас на свободолюбивите хора в самата Украйна и по света “Слава на Украйна”!

Ако гледате видеото, обърнете внимание на някои детайли-например колко радостно подскочи по-голямата му дъщеричка, когато чу татко си да произнася “Слава на Украйна.И колко покрусен беше на балкона царистът Огнян Герджиков, други негови подобия на същия ред с окаменели физиономии, както и Боршош на първия ред. За сметка на това министърът на културата Найден Тодоров, който в качеството си на директор на Филхармонията отмени концерт на руски диригент заради путлеризма му, аплодираше усмихнато думите на Алек Алексиев.

 

 

 

 

Както се вижда, който блести със собствена светлина не може да бъде засенчен от обстоятелството, че е министър, посочен от рашизоидния ни президент Радев.

 

 

 

 

Знам какво е. Направих го в “Лице в лице”, единственото предаване по БиТиВи където ме каниха чат-пат през годините на моето маргинализиране в телевизиите с голяма аудитория в България. Нямам вътрешна информация, но имам обосновано предположение, че след като изпратих от студиото на “Лице в лице” руския кораб там, където го изпрати украинският граничар, някъде на ръководно ниво е взето решение повече да не бъда канен (направиха изключение за кратка представяне на книгата ми заради ходатайството на издателството). Или може би е заради отказа ми да спра с критиките си срещу Руския орденоносец от Банкя. 

Но е факт: БТВ се изравни с БНТ като забранена за мен територия. За сравнение, дали причината не е моята “амортизация” , трябва да спомена в името на справедливостта, че за същия период от началото на руската инвазия в Украйна от Нова тв ми предоставиха рекордно често като за външен коментатор трибуната си, а това е все пак водещата по аудитория телевизия у нас. Поел съм ангажимент и за участие в студиото им в нощта на изборите от 2 април.  

Споменавам факта само като илюстрация по темата колко “страшно” е в България да демонстрираш подкрепа за Украйна. Преди тя да бъде нападната същото ми се случваше по принцип с опитите ми да обясня какво зло е руският режим.  Но темата тук не съм аз, а Алек Алексиев, който заслужава адмирации за това, което много публични личности, включително филмови звезди, направиха и правят по света: използват всякакви възможности да демонстрират подкрепа за Украйна ( което, уви, е голяма рядкост в България).

  “Александър Алексиев е завършил актьорско майсторство в Adelphi University в Ню Йорк, САЩ.

Участва в редица чуждестранни театрални постановки и филмови продукции, сред които Jack Ryan и сниманият в Бояна “Преден пост” (“The Outpost”), чиято премиера предстои. 

Сред пълнометражните български филми с негово участие са “Възвишение”, “Воевода”, “Пеещите обувки”, “Чест”, но популярността му в последните години се дължи до голяма степен и на малкия екран и ролята на д-р Василев от сериала “Откраднат живот”.

С актрисата Яна Титова имат две деца – Ая и Хана”. https://bulpedia.com/p-500-aleksandar-aleksiev.html

И все пак Картаген е поставен на карта, ако не и разрушен у нас. Примерът на Алек Алексиев е вдъхновяващ. 

Каква прилика с името и позицията на покойния Алекс Алексиев !

31 мнения за “Актьорът Александър Алексиев отсрами България с рядка изява на солидарност с Украйна у нас”

 1. Шапо!
  Слава Украине!
  На героите слава!
  Btw, раZZия на мах у киреча. Шалтер за Педерацията! Какъв Байдън, какво НАТО, просто на просто, самодостатъчни. Много мина, мъничко остана.

 2. pREZIDENTA e nagal prost i veroiatno mn.zavisim no istinata shte izlize po kasno SLAVA NA VELIKA UKRAIINA–i vce pak Aleks mu nabi kancheto pred hiliadi hora

 3. Зловеща шпионска акция срещу България: Ще ни погълне ли Русия или ще й приседнем?

  “Саботажни и дезинформационни акции готвят руските тайни служби в навечерието на изборите в България на 2 април. Агентурната дейност в страната ни е засилена. Активирани са всички агенти за внушаване на недоверие у населението спрямо НАТО и Евросъюза. Това съобщиха източници на Фрог нюз в Москва.
  Особено внимание се обръща на медиите. През тях да се прокарва руската пропаганда, да се „доказва“, че Русия има пълно надмощие над обединения Запад и САЩ. Целта е при сформирането на новия парламент след изборите да се постави въпросът за спиране на военната помощ за Украйна. Друг приоритет е да се инициира референдум за неутралитет на България, който да доведе до напускане структурите на НАТО и ЕС.

  За изпълнение на тези цели са впрегнати най-важните структури на ГРУ: 1-о управление, действащо в Европа; 5-о оперативно управление; 7-о: службата за информация и анализ; 8-о: диверсионната служба и особенно 12-о управление – насочено изцяло за водене на информационна война.
  В операцията в навечерието на изборите участват и подразделения на Службата за външно разузнаване на Русия (СВР). В частност: всички оперативни отдели; Отдел за анализ и информация; Отдел за икономическо разузнаване…”

  https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/zloveshta-shpionska-aktsiia-sreshtu-balgariia-shte-pogalne-rusiia-ili-shte-prisednem.html

 4. Поздравления за позицията и за смелостта на младия актьор Алекс Алексиев. Познато лице, но от днес ще запомня и името му!

 5. * https://twitter.com/DeptofDefense/status/1640708097596440576
  – Ллойд Остин: Никой не можеше да си представи, че Украйна ще нанесе толкова големи загуби на Русия.. виждаме танковете Т-54(1947) и Т-55(модификация1958)

  * eurostat/28.3/: русия доставя 4% от петрола за ЕС

  * cnn/28.3/Biden concerned about Russia’s plans to station nuclear weapons in Belarus/
  – Джо Байдън:Все още не са го направили, освен ако нещо не се е случило, докато бях на хеликоптера
  – Майк Пенс: Не си струва да се отговаря на ядрените заплахи на Путин – Путин е притиснат в ъгъла…

  *https://frognews.bg/novini/pak-zatvariat-uchilishta-sofiia-zaradi-bombeni-zaplahi.html
  – мутрофановная: Напълно осъждаме гнусните престъпни действия, насочени към сплашване на обществото чрез заплаха за подрастващото поколение. Категорично отхвърляме всякакви необосновани обвинения на страната ни в извършване на подобни информационни атаки.
  – гълъба на (П)радев:Служебното правителство положи огромни усилия, за да бъдат предстоящите избори свободни, честни и добре организирани.

  … Алекс Алексиев – едно !!припомняне за руските марионетките на бълг.полит.сцена

 6. * https://twitter.com/USEmbassySofia/status/1640963372987428870?cxt=HHwWjMC9hcvf78UtAAAA
  – Today we celebrate 19 years since Bulgaria joined @NATO! On March 29, 2004 documents for the accession to NATO for seven new member countries, including Bulgaria, were submitted. On April 2, 2004 an official ceremony was held at NATO Headquarters in Brussels to mark this. Watch this archive video from the ceremony below.

  * https://frognews.bg/novini/radev-napadna-kostov-iavno-zabravil-balgarskata-konstitutsiia.html
  – румно Zеленото чорапче:Ние не сме забравили, че по време на негово властване България беше разпродадена на безценица. Българската позиция е ясна и еднозначна – няма да изпращаме оръжия и боеприпаси. Политическите партии отдавна излязоха от нормите на българската конституция … конституцията казва, че президентът трябва да назначи служебно правителство. Не е толкова страшно… сега ще бъде още по-лесно“
  . . . ЯСНО ЛИ Е

 7. – март месец е роден бащата на дисидента Алекс Алексиев, който след 1944 е обявен за „враг на народа“ и е пребит до смърт, която и до днес не е разследвана , защото инсталираните от москва колониални управници вината я поемат само с мезета
  – Алек Алексиев е полит. анализатор в САЩ(в сферата на международната сигурност), специален пратеник в Прибалтийските държави преди падането на Берлинската стена, научен сътрудник в институтите „Хувър“ и„Хъдсън“.Военни и дипломатически среди в САЩ ползват анализите му по националната сигурност и като експерт по радикален ислям
  2014 г. се кандидатира за независим български депутат за ЕП, но регистрацията му беше обявена за недействителна … 2 години по-късно регистрираха чорапа на решетников
  * „Щурецът“ Райко Алексиев за проблемите и характера на българския народ и “държавниците” ни на руски повод:
  ” Попитали коня каква е разликата между конете и хората – Разликата е, че нас ни яздят и ни стягат юздите обикновено опитни ездачи… Та така е…поумня народът и не можем го язди като оседлан кон. А поумнее ли народът и хване ли се за правото си, и срещу власт, и срещу Господ биля се обявява с гласа си…”
  https://twitter.com/sardarev/status/1638501788105203712?cxt=HHwWgIDTvb6skL0tAAAA

 8. Към

  29.03.2023 в 11:20:
  Бомбените заплахи са фейкпропаГАДьность на психопатския изродь Пригожинь и троЛянската му фабрика за фалшиви “новини”. Същите заплахи имаше и в училищата в БЮРМ, преди месеци.
  Но не са само бомбените заплахи, днеска “евроатлантическите” зърнари от герберастката и диганската шайки, заедно с болшевишкитв кулаци от БКПь правят предизборни “протести” !
  Сега вече стана пределно ясно на всички , защо цената на хляба и брашното не паднаха , а даже се вдигнаха, въпреки махането на ДДС за тях!
  Всички бандитски зърнари чакаха още по-високи цени за пшеницата, и нарочно създават дефицит на зърно в България, което вдига цените на хляба! И сега цените на пшеницата на борсите падна и гнусните “партийни” земеделци не могат да продадат застоялата си пшеница в чужбина и искат да се забрани вноса на евтино зърно, включително от Украйна! Но дори и да го забранят, те няма да могат да го продадат на огромните цени които искат, защото те имат толкова много спекулативно зърно , че ще се самоизядат помежду си , за да го продадат на нищожният вътрешен пазар в България , и взаимно ще си правят дъмпинг, за да вземат все пак някакви пари от застоялото зърно, иначе ще останат капо! И пак ще останат милиони тонове , които ще им останат , за “собствени” нужди!
  Те искат забрана на вноа на конкурентно зърно, за да останат високи цените на пшеницата , брашното и хляба , и висока инфлация ! Защото това е изгодно за техните мутробаджанаци от ГЕРБь, ДПСь и БКПь! За да е висока инфлацията за предстоящите избори , и да я използват за създаване на социално напрежение и вълнения преи изборите !
  Но те си вкарват автогол , защото това само ще покаже на всички в България, и по света, КОЙ всъщност е виновен за високите цени на хляба, и на високата инфлация!
  Защото зърнарите ИМ крадат всичките европейски и български субсидии , и въпреки това не могат да произведат конкурентна пшеница!!!!! И заради техният корупционен бандитизъм и обръчи не остават никакви субсидии за млекопроизводителите, месопроизводителите, зеленчуците и плодовете, които се отглеждат с десетократно повече труд и усилия от пшеницата, и за тях не остават пари от зърнарите ИМ! Защото повечето зърнарски субсидии отиват в “партийните” каси на бокоТИКВАТА, бай доГанЮ и кУрвела ниновНаЯ, заедно с “леваците” на агенть Гоцье, сега и фатмашките проксита на реZZиЛдентът лумПен гадень!
  Затова трябва да се помни, че зърнарите и бандитските им сводници от ГЕРБь , ДПСь и БКПь са виновни за скъпия хляб, и високата инфлация , когато гласуваме на изборите след 3 дни!
  Одите на хуйло си бумажни зърнари , заедно с бумажните бандити , които ви раздават порционните ви “субсидии” от ГЕРБь, ДПСь и БКПь!
  И е най-добре ЕС да спре всички субсидии, защото те отиват в придворните зърнари , и от тях се пренасочват в партийните каси на бумажната мафия и путлеристкия им реZZиЛденть лумПен гадень, и служебния му гълъбарникь, одите на хуйло си!

 9. Слава на Украйна ! Лидера и Боец на и ЗА – Свободния свят ! На Героите Слава !
  Браво на Александър Алексиев на Яна и децата . Също като Явор Божанков със речта си в Парламента през декември м.г. По същия въпрос !
  Поклон пред паметта на Алекс Алексиев и нека пребъде България -Свободна от рашистката измет .

 10. Браво на актьора, по-точно на Човека Александър Алексиев! За Цар РРадев не ми се коментира. Интересно ми е дали Морфов е способен на такава постъпка?
  подпис: Русия е проказата на планетата Земя!

 11. Когато комунизма си тръгна ние искахме по площадите избори, избори, избори!
  И те решиха ,дадоха ни избори. И времето ни дадоха-и то да бъде наше. За тях остана другото,но ние не мислихме за него тогава. И се заредиха избори- за ВНС,за Жан Виденов и когато комунизма наистина си тръгваше докараха царя с ореола на баща му и на пострадал като нас от комунизма. След него измъкнаха от подземието друг месия-от Банки.Да хваща мутрите!!!! и да не ги изпуска. И така до днес.
  След 3 дни са следващите ни подарени избори. Уж “Купуваането и продаването на гласове фе престъпление”. МВР залавя стотици търговци на гласове и…нищо. Не се съобщава кой олигарх или партия дават пари за тази търговия,макар,ч, се знае дори цената на един глас – 100-150 лв.Така било демократично да не им се уронва престижа. В това време Карарадаъ на завален български иска по екраните диалог.,докато неговите емисари по селата на друг език говорят за възродителния процес хна фгяурите.
  Копейкин пък е борец за свобода.След като заплашва с Белене и смърт на американските господари.
  А споменатият месия от Банки-орденоносец-? Шуловището му изригва по нагласените събратия обвинения срещу Асен и Киро заокрадени милярди.Пияндури с пияндури-били те. оже би Мата Хари му е Нашепнала тия неща,задоволявайки човешките!!!му потребности.
  Дано,дано,дано Дано тяхнатамашина за изборите този път им изневери.

 12. Към

  29.03.2023 в 11:53:

  Явно гнусното зИльоно дермо никога не е прочел дори заглавието на Конституцията!
  Там пише , че правителството изпълнява законите и решенията на ПАРЛАМЕНТА, а не на декоративния фатмак от ДРОНЬдуковь2, който има само церемониални и представителни функции, и нищо друго! Дори и ръководството на армията е ма изпълнителната власт , той само подпечата решенията на парламента и правителството!
  И не е важно каква поредна тъпотия ще каже фатмашката фъшкия, важно е да се търси углавана отговорност от секретарката му стАяновичь, който носи пряка углавна отговорност за неизпълнението на законите и решенията на парламента и Конституцията!
  И тоя фатмашки муссорь дори не разбира , какво извърши Костов с приватизацията, нито примитивните ченгесарски и фатмашки боклуци от калинковата му чиновническа канцелария , които нямат никакви правомощия да назначават министри и да крадат милиарди! Всичко това се вижда с бързото приемане на България в НАТО и ЕС! Това доказва всичко! А лумпенизираният фатмашки НЕграмотникь не може да стигне дори до нокътя на кутрето на Костов! Нито той , нито большевишките ТЪПькачи от партията-майка БКПь, НИКОГА нямаше да могат да извършат цялостната приватизация за изключително късо време, както направи Костов!
  Единствените престъпници са ТЪПькачите му от БКПь и ДСь в неговата чиновническа канцелария, които фалираха България през 1996г. , и като не са наказани и до днес, благодарение на бандити , като него!
  Ето това е ,фатмашкото зИльоно дермо няма никакви правомощия за Украйна, има решение на парламента.
  И няма какво друго оръжие да се достави на България от НАТО, освен от складовете на държавите-членки, новото още не е произведено, и няма как да му го дадат! Но фатмашкия ТЪПьир не може да осъзнае дори това елементарно нещо!
  Когато краде стотици милиарди от бюджета, и уволнява редовно назначените администратори от редовни правителства, и вместо тях назначава незаконно зависими от него некомпетентни калинки от гълъбарника му; тогава си измисля че имал правомощията за това! А когато трябва да изпълни ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на гълъбарника му за изпълнението на решението на парламента за помощта за Украйна, тогава НЕЗАКОННО узурпира тези ЗАДЪЛЖЕНИЯ! ИМПИЙЧМЪНТ!
  И никой не е виновен за положението с авиацията, той е виновния, само ТОЙ ,и неговите мутробаджанашки сътрапезници от ръководството на ВВС, които не искаха да се вземат Ф-16 , още преди 20 години. А вместо това дори използваха 60-годишните летящите щайги МиГ-21 , до преди няколко години, и дори не летяха на “суперсамолета” МиГ-29 ! Само заради бандитските фатмаци на лумПен гадень , те избраха да използват МиГ-21 , само и само да не вземат Ф-16! И сега щяхме да имаме над 50 самолета Ф-16 , също като Румъния, а ко не беше бандитския фатмакь!
  И не само Словакия няма да има самолети, и той няма да има самолети след 1 месец, защото не може да ги поддържа без части от Кремъл за тях! И ще ги приземи , като бутафорни паметници на ТЪПотията му! Но Словакия ще има хеликоптери, а той ще има само декоративен скрапь, за вторични суровини!
  Нито бутафорните вундерваффе-та С-300!
  И да , дори старата натовска техника е по-добре от савецкия му скрапь, защото е съвместимо с НАТО-вските стандарти, а не със савецките!

  Долу примитивното лумпенско зИльоно фатмашко дермо на Путлер, оди на хуйло ти!
  НЕзабавна ОСТАВКА!
  ВЪН неграмотния фатмакь и лумпенската му фатмашка банда!

 13. Почти като майтап:разконсервират танковете Т 54 и Т55 защото ще мобилизират хора,които са служили на тях-преди 30-40 години,познават техниката…

 14. Козин Човков
  29.03.2023 в 16:18

  Бършош не се ли пишеше демократ?
  —-
  Пишеше се! После стана консерЪватор…

 15. Доста интересно би било лицето на лицето, узурпирало властта у нас от позицията на президенския стол.

 16. Италия ще продължи да подкрепя Украйна в борбата ѝ срещу руската инвазия, независимо от краткосрочното влияние, което този избор може да окаже върху рейтинга на одобрение на италианското правителство, каза италианската премиерка Джорджа Мелони, цитирана от Ройтерс.
  “Ще продължим да го правим, защото това е правилният подход от гледна точка на националните ценности и интереси”, каза премиерката в реч пред Сената на италианския парламент преди срещата на Европейския съвет, насрочена за четвъртък и петък.
  “Все още няма условия за справедлив мир в Украйна, но ще продължим да се стремим към такъв”, допълни Мелони.
  Премиерката също така подчерта, че плановете на правителството ѝ за увеличаване на разходите за отбрана ще се осъществят, предаде АНСА. С това тя се ангажира още с идването си на власт.
  Мелони изтъкна, че нейното правителство е убедено, че увеличаването на разходите за отбрана са от жизненоважно значение за защитата на националните интереси. “Свободата си има цена. Ако не си способен да се защитаваш, то други го правят вместо теб, но те го правят, като определят цена за това”, каза Мелони.

 17. Чест прави на Алекс това изказване,тъкмо да поизмие срама от лицето на заспалата интелигенция.Браво и на Вас,г-н Инджев за сайта,позициите и смелоста!Тук,на Запад имаме късмет че няма толкова русофили.Досега съм срещнал всъщност само един.И затова всичко работи по-добре ,няма агенти на Москва в българските мащаби.Бъдете здрави и се пазете!Бог да пази България,българите изпуснахме май ситуацията.

 18. The Rock,

  * https://hvg.hu/vilag/20230329_Novak_Katalin_Ankara_Erdogan
  “Имаме нужда от мирен план, който НЕ включва победа на русия. Нашата обща цел е русия да изтегли войските си от украинските територии”

  * Ройтерс: Германия изпраща допълнително 12 млрд. военна помощ за Украйна:
  “Важно е Украйна да бъде подкрепяна толкова дълго, колкото е необходимо”

  * https://www.defense.gov/News/News-Stories/Article/Article/3344920/milley-says-war-with-china-russia-not-inevitable/
  “Няма нищо по-скъпо от воденето на война. И подготовката за война също е много скъпа, но воденето на война е най-скъпото… И Китай, и русия имат средствата да застрашат националната сигурност на САЩ. Но войната с нито една от двете не е неизбежна. Високото ниво на готовност и модернизация на армията на Съединените щати ще възпре агресията – бюджетът за фискалната 2024 г. изисква 842 милиарда долара…
  Помощта за сигурността на Украйна трябва да продължи, тъй като е в интерес на националната сигурност.
  Армията на Съединените щати е готова. Степента на оперативна готовност е по-висока сега, отколкото е била от много години. 10% от нашите сили могат да бъдат разгърнати за по-малко от 96 часа…”

  * dnevnik: Държавите за колективното купуване на муниции станаха 24, България не е сред тях – Какво е подписал радев в Брюксел на 23 март под “Заключения на ЕС” за доброволното подпомагане на украинската армия :
  “… ще продължи да предоставя солидна политическа, икономическа, военна, финансова и хуманитарна подкрепа на Украйна и нейния народ толкова дълго, колкото е необходимо.
  … увеличават усилията си за подпомагане на посрещането на неотложните военни и отбранителни потребности на Украйна.
  … спешно да се доставят боеприпаси за комплекси “земя-земя” и боеприпаси за артилерийски системи за Украйна, а при поискване – и ракети, включително чрез съвместно възлагане на обществени поръчки и мобилизиране на подходящо финансиране, в т.ч. чрез Европейския механизъм за подкрепа на мира, с цел да се осигурят 1 милион броя боеприпаси за артилерийски системи в рамките на 12 месеца…”
  В споразумението участват членки на НАТО, не и на ЕС; отворено е и за други държави

 19. Браво на г-н Алексиев! Не са малко хората в България, които споделят мнението му, малко са публичните личности, които го изразяват на всеослушание. Особено ме радват адресираните към радэв думи, защото този мръсник преди три години си позволи неканен и нежелан да узурпира лидерството пред прогресивното българско гражданство.

  Импийчмънт за рашиZтката въшка радэв!

  Победа за Украина!

 20. Браво на Алекс!Радев не трябва да се появява пред Хора,без да му бъде извикано :Радев,ти си Сра(н)м!Иди си !

 21. Радев отговорил на Костов – страхотно…
  Не по същество, естествено… Напълно в стила на “А вие защо биете негрете?”
  Но ми се струва, че можеше да измисли нещо по-актуално. Например да го обвини, че си гори ланшната шума на двора…

 22. @Georgi
  Като гледам резултатите на Копейкин в чужбина, май сте случили на локация…

 23. dkaraivanov,

  кое от повторените опорки за управлението на ОДС е “страхотно” – “не по същество” и “естествено” е да се оборват, да не продължаваме да сме в обръчите на ДпС /ОПГерб – “НАТО”-вския генерал подписва документи на ЕС , но говори като руския наместник в Киево-Печорската лавра Паша Мерцедеса – в стил: “Мы здесь навсегда”. Власть принадлежит нам. Господь не простит ни вам, ни вашей семье” …
  – омаскаряването на Костов направи възможни 3-те мандата на байХуй

 24. Ченгелче,
  И аз сложих “страхотно” в кавички (кой ги видял, видял).
  “Естествено” означава, че никой не е изненадан и надали някой е очаквал, Радев да отговори по същество на обвинението, че гази решението на НС.

 25. За протокола, не се вижда Найден Тодоров (който иначе ми е доста симпатичен още от времето, когато ръководеше Русенската филхармония) да ръкопляска. Само се усмихва, леко плахо.

 26. Към Ивайло Иванов:

  Вярно е, че не се виждат ръцете му, но езикът на тялото ( движението) показва, че ръкопляска, според мен. Той е доста нисък, а може и по друга причина да държи ръцете си ниско, но все пак ръкопляска. Изгледах видеото многократно преди да се ангажирам с това твърдение.

 27. Не е толкова важно дали министърът на културата ръкопляска или не, по-важното е да вземе химикалката и да разпише заповедта за уволнение на директора на Народния театър “Иван Вазов”, за когото личностите не са важни! А софиянци би трябвало да обявят бойкот на този театър, в който и артистите (с много малки изключения), се оказаха на страната на дявола!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.