Краварите като враг на другарите

Българските рашисти, специфични с абсурда да са “патриоти” на колене пред чужда държава,  все пак си приличат с техните подобия по света.  Мразят Америка. Това е комплимент за американската демокрация. 

Нашите рашисти изглеждат като антипод на русофобите по линия на фобията-не страхуват от Америка, а само я мразят ирационално. 

Вече и аз не се обиждам на “русофоб”. Това е термин, който в московията  обявиха вече за основа на външнополитическа доктрина, което вече щяла да се фиксира върху борбата с русофобията. Да имаш фобия от ядрения гангстер не е срамно.

Америка им е центъра на всичко на американоцентристите. Фиксирани са върху въображаемата вина на американците, на краварите, както ги наричат селяндурите с потурите ( каквито са огромната част от българите по произход). За тях всичко лошо и необяснимо се обяснява с намесата на лошите- на “краварите”, както по форумите ги наричат другарите.

Лесно е да си обясняваш света с някакво универсално зло, но е трудно да обясниш на фанатик ( или на глупак, което е същото) колко е фанатично и тъпо е да търси лесните обяснения за сложните (за техния мозък) явления. Не се и опитвам. Но апелирам към логиката на читателя.

Ако беше вярно, че България е жертва на “краварите”, защо нещо сме го закъсали с (цените на) кравето мляко, произвеждано у нас.

Ок, шегувам се. Няма пряка връзка. Но пък е символично да се твърди, че за всичко негативно са ни виновни “краварите”, известни всъщност със своя позитивизъм. Ние казваме “дай да убием два часа”, а те: “ времето е пари”. За разлика от нас не обичат да се оплакват, отговарят на формалния въпрос “как си” (почти) винаги с твърдение, че са добре, отлично, превъзходно. Дори и да не е така.

Краварите от “Козяк” конкретно биват сочени от нашите червенокожи и черностниците сред тях като кукловоди на прозападните ни политици, които, както излиза, пасат трева и мучат под американското ласо. 

Доколкото и моя милост попада в тази категория на заподозрените – защото да си против Путлер у нас се възприема като да си част от американското стадо, се питам дали се питат моите обвинители, как така не съм съгласен с решенията на “Козяк”. 

Ако има нещо вярно във внушението, че там решават да реанимират и да качат обратно на бях фалкон банкянския бик, категорично ще бъда против той да ни язди отново. Както и досега.

Аз казах хау! А какво мислят на “Козяк” и на какво се надява нашенският Винету не ме интересува. 

24 мнения за “Краварите като враг на другарите”

 1. русофоб – това е норма и задължително за всеки нормален човек!
  Хартиената коалиция прави всичко възможно за да възпрепятства хората, които искат да гласуват с машина. Целта е ясна – да се увеличи броя на невалидните бюлетини, които не отговарят на правата линия на Партията!

 2. Позволявам си да перифразирам думи на проф. Брадистилов: “Докато има говеда, ще има и касапи”.
  Та и аз мисля така – докато има говеда, гласуващи за Боко, Корнелия и Копейкин, ще са ни необходими “кравари”-те!

 3. НАЦИ(ональ)сти-овчари се “присмели” на емигрантите-кравари?!?
  Макар да има и автентични ахтохтонни индианци и афроамериканци, и даже нововъзникнали “мелези” от латиноамериканци! Изобщо КОИ , точно, мразят нашите краZZнокожи туземни диваци, дИбильи и лумпени??? КОЙ, КОИ???
  Защото , все пак, краварите се занимават със селско стопанство докато червенокожите са ловци и събирачи , като нашите пишмань-зърнари! Които само “ловят” и “сбират” евросубсидиите и фондове! Също като техния краZZнокожь вождь Винету, който “ловува” фондовете за магистрали, пътища, изолации , ТИКВОпроизводство, язовири , и всички други “излишъци” от държавния и европейския бюджет!
  Заедно със посестримите си от етномулташките бандити от ДПСь и присъдружните им “леви” большевишки терористи от БКПь и агенть Гоцье, одите на хуйло си!
  И сега нашите паразитни зърнари , вдигнаха инфлацията, чрез блокиране на евтин внос, защото те искат двойно по-високи цени, и не продават за да създадат дефицит! В същото време вземат всички субсидии от по над 2 милиарда годишно , и така не остават субсидии за другите селскостопански производители!
  И освен това повишават цените на пшеницата не само за скъпия хляб и брашно, но повишават двойно пшеницата и за животновъдството, млякото , яйцата, пилетата ! Ето това е “селското стопанство” от дивашкият вождь Винету, бай ДоГанЮ и БКПь! Всички субсидии отиват при техните скъпи зърнари, които вместо да произведат вюевтино жито, те надяват инфлацията, чрез огромни цени на пшеницата за хляб, брашно, месото, млякото, яйцата сиренето и пилетата! И после фатмашкият дИбиль лумПен гадень и неговите проститутки от гълъбарника му и “икономическата” му шлмха, искат да намалят “надценките” в хранителните вериги?!???
  Те позволиха на зърнарите да вдигнат цените на хляба, сиренето, яйцата, месото, и сега репетират хранителните вериги! Разбрахте ли!
  И освен това , дори придворните им шутове в млекопроизводството бълнуват за някакви “надценки” в магазините от, които уж стигали до 90-100%!!!
  Тея селяндурски назначени шутове в преработвателните мандри , дори не могат да пресметне, че над 40% от “надценката” в магазините се дължи точно на ДДС за паразитната “държава”! 40% от “надценката” е за лумПен гадень и гълъбарника му, и особено за примитивният му “икономически” оръжеен шут! Отделно има още много данъци и такси за гълъбарника, които още повече вдигат “надценката” от държавния рекет, преди храните да достигна до щанда в магазините!
  Ето такова е положението с краZZнокожите зърнари и техните дивашки краZZнокожи вождове от бумажната мафия- ГЕРБь, ДПСь, БКПь, агенть Гоцье, гадният паразить – Копейкинь и техните мутрренски олигарси, които крадат ВСИЧКИ субсидии и фондове, и след това вдигат двойно инфлацията, за да крадат повторно от свръхскъпия хляб, брашно, сирене, яйца, месо, мляко !
  Одите на хуйло си!
  Затова трябва да се гласува МАСОВО и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
  СЕГА!

 4. В този смисъл не съм русофоб, защото не се страхувам от москалите, но пък съм русоМРАЗ от дъното на душата си!

 5. Според социолозите 49% от гласувалите за ПП-ДБ одобряват “коалиция” между първите две формации. Много силно се надявам от ГЕРБ да не си помислят, че сме забравили, що за стока са… Присто достатъчно избиратели са погледнали в очите на украинските деца….дано и избраниците ни да го направят… С извинение към тези, които мислят, че социолозите са купени (де гиди кюлчета де).

 6. Има хора, които пускат бастуни, има хора, които налапват бастуните. Колкото повече говорите на някой, който налапва бастуни, толкова повече той се ожесточава и възпалява. А тези, които пускат бастуни, въобще не им пука. Бастуните са много видове, на мене най-смешният ми е, че колкото нещо е по-тайно, толкова повече то е известно у нас на мразещите краварите. Добре известни са им дори и най-секретните планове на ЦРУ и Сикрет сървис. Има един Боян Чуков (потрес) – слуша го тъщата на телефона си и по едно време като изкрещя “Точно така!” и аз подскочих. После крещя още. Всеки познава такива хора, 2 човешки приказки не могат да бъдат разменени с тях.

 7. Г-н Инджев,
  Много ми хареса последното Ви изречение в студиото на Нова, но не разбрах, според Вас трябва ли да се направи компромис с ГЕРБ, за да се помогне на Украйна, или само да ѝ стискаме палци докато се точки Радевото управление?
  Не бих си позволил да Ви задавам директен въпрос, но ми се стори, че Ви представиха много малко време в студиото (иначе сигурно и до това щеше да се стигне).
  За мен беше удоволствие да Ви видя там…

 8. Русофилията е страшно комплексирана от краварите и ФАЩ както презрително ги наричат докато те самите се прекланят на един класически тоталитарен режим с фюрер начело.

  В една скорошна статия вие дискутирахте как руските генерали си водели записки покрай войните срещу Саддам и искали и те да са като краварите, ама не палучается. Техните безплодни напъни са като жабата вдигнала крак да я подковават. Обхванати са от някакъв бяс да погребат ФАЩ и долара. Мнозина са обзети от реваншизъм заради разпада на СССР, но ще е върховна ирония ако станат свидетели и на погребението на неговия наследник, Рашистката Федерация.

 9. Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!

  Добро утро, България!

  Когато ви пиша това, вече по физиономиите на водещите по бнт (признавам, само нея следях тази нощ след 20.00 ч), които преди 5 часа бяха като препикано мушкато, вече са се възцарили усмивките на голямото облекчение!
  Облекчение от това, че единствената истински Европейска Коалиция можеше да ПОБЕДИ проекта на БКП, ДС и СИК!
  Водещата вече направо е изпаднала в ЕКСТАЗ!
  Сега вече “ВСИЧКО Е НАРЕД”! Нещата си идват постепенно на мястото – това, което Кукловодите наредиха…
  Това, което бих искал да кажа – БЛАГОДАРЯ на хората, гласували с номер 12 за ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ и ЗА демокрацията и свободата! Благодаря на СТОПАНИНА на този Блог на Свободата, благодаря на коментаторите в него, от техните мнения научих много важни и смислени неща. Гласовете на тези хора имат особена тежест. Те дойдоха в ЧУДОВИЩНА МЕДИЙНА ПРЕСА, КООРДИНИРАНА, ПЛАТЕНА И ОРГАНИЗИРАНА от най-гнусните потайни кръгове на уродливото СТАТУКВО у нас.
  И ВЪПРЕКИ тази чудовищна преса! Затова те са толкова ценни!
  Ето, вече само СЕ ХИЛЯТ в студиото на бнт…Чувам ХИЛЕНЕТО им, не ги гледам…защото ми се ПОВРЪЩА от тях…
  Та да си дойдем на думата. Какво ще ви ДУДНАТ от сега нататък? Ето какво – кратко и синтезирано – ще ви го кажа:

  “Трябва да има стабилно правителство!”
  “Народът се умори от избори!”
  “Хората се отвратиха вече от това гласуване!”
  “Вие ако не искате да участвате (за ПП-ДБ става въпрос), ИМА НАЧИН! (разбирай, останалите ЧАКАТ!)” ХАРТИЕНАТА КОАЛИЦИЯ ИМА ДОСТА НАД 120 гласа…И ХОП – имаме напълно “стабилно” управление!
  На сутринта…прогнозирам…както дотътриха на предните избори Ст. Явен до над 4%, така и сега ще дотътрузят 7/8-ми формацията до над 4%. 4.04% мисля аз…да е с 4 стотни над летвата….
  Утрото (след нашенските избори) винаги е доста по-ужасно и зловещо от вечерта!

  Но въпреки всичко – Да живее Европейска България!

  И Слава на Украйна 💛💙 – защитница на Свободна Европа!

  Винаги ще има утре

 10. Прочетете внимателно това:
  “Спи спокойно, муджахид Имарата Донбасс Валид ат-Татари.”
  https://t.me/rybar/45382
  ========
  Сега става ясно кой стои за ИДИЛ и какво точно се случва в Донбас!!!

 11. Много яка песен, на Копейкин ще му хареса:

 12. Първи мисли в състояние на следизборен махмурлук.
  В България масово липсва политическа култура и това лъсна особено ясно на тези избори. Народът си иска корумпетата, тънкия асфалт и точка. Ако бяхме нормален народ,
  основната лява партия щеше да е ПП, а основната дясна ДБ.
  ГЕРБ, БСП и иZраждане щяха да са около 4%-овата бариера.
  ДПС нямаше да съществува поради антиконституционността си.
  ИТН щеше да е минало свършено и забравено.
  Няколко десетки хиляди бивши политици щяха да са в панделата начело с банкянския бидон, когото румяна коларова редовно щеше да посещава с кошница пресни плодове в ръка.
  Как ще ги стигнем… румънците?…

 13. Както и да го въртим, явно в България проруските сили печелят и нищо не може да се направи. Резултатите от изборите го показват. Пълен колапс за евроатлантическите идеи. Имаше малки победи тук и там, но като цяло нищо особено. И има подем на патриотичните идеи сред обществото, на които според мен трябва да се обърне особено внимание, а не да се игнорират.

  Моча също си стои и даже ще го реставрират. Не само това. Изглежда санкциите срещу Русия имат само символична роля. Крахът, за който се създаваше усещането, че ще сполети Русия, така и не се състоя. Търговията между ЕС и Русия си продължава с пълни сили. Даже се очаква руската икономика да е в подем още от следващата година. Въпреки съпротивата в Украйна, руснаците явно могат да си позволят да я смазват още години наред.

  По мое мнение, в България политическото безвремие ще продължи поне още 2 години. Абсолютно съм сигурен, че политическата обстановка до тогава не само няма да се e подобрила, но може и да се влошила още повече. Така че изрожденците ще родължат да си увеличават влиянието. Но реално, някаква значима и позитивна промяна, можем да очакваме едва след 2 години най-рано.

 14. Всички видяха, че хартиената смрадь кУрвела ниновНаЯ осигури на ТЪПькачите си “служебна” ” пАбеда” на “изборите” им!
  Видя се , че няма никакво “увеличение ” на гласуващите , особено за проститутките от БКПь и кУрвела ниновНаЯ! Сега тая селска болшееишка пръчка , трябва да върне десетките милиони за “видеонаблюдението” , което беше тотално фалшифицирано и манипулирано! Отделно крушовската курвела трябва да върне десетките милиони за фалшифицирсбето на машинния вот и огромното корупционно купуване на СИК-вете , чрез необоснованото увеличение на заплащането им!
  Отделно трябва да върне десетки милиони заради фалшифицирани машинен вот!
  А отделно от това большевишките терористи от БКПь, кУрвела ниновНаЯ, баджанака свиненскиЙ, симАвичь, вигенинь, гуцичь и другите паразитни изроди от БКПь, трябва да отговарят за пълното компроментиране на секционните протоколи, фалшификациите в РИК-овете, ЦИК и абсолютната корупция в Информационно слугуване!
  Така че “изборите” бяха унищожени , заради болшевишките изроди от БКПь, техните ятаци от служебният гълъбарник на фатмашкият де(Рь)мокраДь – реZZиЛдентът лумПен гадень, оди на хуйло ти!
  Тоталната корупция на кУрвела ниновНаЯ, и лумПен гадень, и на служебният им шут от МВР – ДРЕМЕрджиевь, доведоха до пълното купуване на изборите от техните порционни таварищи – бокоТИКВАТА, герберастката му шайка, етномултаците от ДПСь, паразитните рублояди от иZZраждане и техният паразитен главатар кУпейкинь ! Дори чалгарските малоумни маймуни влязоха в парламента, заради селската примитивна пръчка кУрвела ниновНаЯ, оди на хуйло ти!
  Затова ППДБ въобще не трябва да води дори разговори с НЕзаконните и НЕлегитимните крупционери на мутренската мафия – бокоТИКВАТА от ГЕРБь! НИКОГА!
  Дори такива стари инфантилни примитивни лумпени , като “танковият” де(рь)мократ михайловь са тръгнали да пропагандират за вожда му бокоТИКВАТА! Но и Асен Агов трябваше да му отговори , че ДСБ никога няма да преговаря с хартиената асфалтова мутра , която е санкционирана по Магнитски, заради откраднатите кюлчета от барцелонската Мата Хари!
  Няма как Бойко Рашков да преговаря с чуваленият бандит от Хемус и с хазартните сакове с пачки за Боко Севи от Черепа и Горанов!
  Така че , ако трябва избори до дупка! Докато ТЪПоумната сива маса от НЕгласуващи не разбере , че няма как да се сърди на партиите, след като дори не е изпълнила задължението , отговорността и правото си да гласува за СОБСТВЕНОТО си бъдеще! Когато инфантилните неграмотни селяци се научат да гласуват, тогава могат да имат “претенции” към другите!
  Защото паразитите от ГЕРБь, ДПСь, БКПь, иZZраждане , леваците на агенть Гоцье и ИТНь си гласуват организирано , за да крадат милиарди от властта ! За тях няма значение с колко гласа ще заграбят властта! За тях няма значение как ще продължат да крадат, дали с купени 1000 гласа , или с купени 500 000 гласа!
  Това е техният таван , бокоТИКВАТА си има купени 500 000 гласа , и няма да получи повече ! Същото важи и за купените етномултаци на ДПСь и бай ДоГанЮ! И иZZраждане няма да получи повече гласове!
  Таванът на мутренските и рублоядските паразити е достигнат, и те няма повече да растат! Особено след местните избори, герберастките мутри ще загубят огромна част от купените си “избиратели” ! Затова ППДБ въобще не трябва да преговаря с герберастките мутри , които са санкционирани по Магнитски!
  И трябва да действат още повече герберастки мутри да бъдат санкционирани по Магнитски, и още корупционни параZZити от служебният гълъбарник и служебната канцелария на реZZиЛдентът лумПен гадень да бъдат намагнитизирани, одите на хуйло ви!

 15. Инстинктивно усещам колко опасен е песимизмът на Р1 точно в този момент: проруските сили печелели, пълен колапс на евроатлантизма, санкциите не работели, очаквало се подем на русската икономика, украинската съпротива поостепенно ще бъдела смазана и т.н
  Берлускони може да си вземе още една българска врачка “след 2 години най-рано”. 🙂
  Да, такава “реалност” им се привижда на платените русороби и полезните идиоти, само че бъркат желаното с действителността. Най-важното е, че след изборите има голяма вероятност да се направи РЕДОВНО правителство, което да блокира опасните действия на националния предател Радев и марионетното му “слугуващо”(на Путлер) правителство, а изборните победи и загуби са ВРЕМЕННИ и КРАТКОТРАЙНИ, стига България да не напусне евроатлантическата магистрала и да свие по някоя евроазиатска отбивка към рашисткия концлагер, както е поел ангажимент безродникът копейкин срещу тлъсто заплащане, разбира се! След няколко месеца пак сме на избори, може и по-рано ! А Копейкин и рашистката му партийка трябва да бъдат ИЗОЛИРАНИ чрез санитарен кордон, както стана в Германия с прорусския тумор “Алтернатива за Германия”. Изрязаха го!

 16. Военкора Сладков обяснява на руските ура-патритои за какво става дума. “Изхарчихме 1480 снаряда и 6 баражиращи боеприпаса, за да превземем една ферма за животнис със щурм и после я отстъпихме”.Такива ми ти работи върши втората армия в света: https://t.me/censor_net/27205

 17. симпатизант/ка на ДСБ
  03.04.2023 в 08:40
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!

 18. Р1

  Да видим какво показват реалните числа:
  Ето графика на разходите като процент от БВП (по руслямски ВВП)

  https://www.rbc.ru/economics/23/03/2021/60588a5c9a79476b862106ab

  от нея се вижда че *за периода 2011-2020 г разходите са представлявали от 33 до 39,5% от БВП* на фейкдерацията. За този период приходите дори надвишават разходите. Т.е. реално и приходите и разходите се движат в границите от 33 до 39,5% от БВП.
  Демек от 33 до 39,5% от БВП се преразпределя чрез държавния бюджет. За сравнение в България държавния бюджет е 69 млрд лева (приходи), а БВП е 150 млрд лева или 46% се преразпределят през бюджета. А Руслямска държава е много по-централизирана, но нека приемем тези 39,5%

  Бюджетът на Руслямска държава за 2023 г.
  “Доходы бюджета России на 2023 год в *26,13 трлн рублей* (17,4 % ВВП), расходы — 29,056 трлн (19,4 % ВВП)”
  duma.gov.ru/news/55836/
  Разбира се надали изведнъж бюджетните приходи/разходи падат от 39,5 % от БВП на 17,4 / 19,4% от БВП и то при положение, че държавата харчи много повече пари, а приходите от петролни продукти и газ очевадно спадат след като в началото на март 2023 г. дефицита в бюджета на Империята на злото е 3,3 трилиона рубли и превишава заложения за цялата 2023 г.
  rbc.ru/economics/23/03/2023/641c52c89a79477c8ab0fa50

  *Нефтогазовите доходи на Руслямската ФейКдерация за януари 2023 г са спаднали с 40% в сравнение с предвоенния период*
  currenttime.tv/a/padenie-neftegazovikh-dokhodov-rf/32294208.html
  като дневните добиви на петрол са спаднали с 500 хиляди барела.
  И това след като тавана на руслямския петрол е от средата на декември 2022 г. За 2 месеца и половина спада е към 40%.
  *Долара е 77 рубли*.

  Изводи: Заложените приходи за 2023 г в бюджета на РФ са 26,13 трлн рубли, но това при долар за 70 рубли и приходи от петрол по-високи от тези за 2022 г.
  Само че долара е 77 рубли, а приходите от нефтогазови продукти е спаднал с 40%, т.е вместо заложените 8 трилиона рубли приходи от нефтопродукти най-вероятно ще постъпят под 5 трилиона.
  За януари-февруари приходите в бюджета са спаднали с 25% спрямо същия период на 2022 г., като приходите от петролните продукти са спаднали с 46%
  minfin.gov.ru/ru/press-center?id_4=38396-predvaritelnaya_otsenka_ispolneniya_federalnogo_byudzheta_za_yanvar-fevral_2023_goda

  *26,13 трилиона рубли приходи* (пренебрегваме спада от 25% спрямо 25,1 трилиона за 2022 г., което би довело до тенденция за реални приходи от 20.08 трилиона рубли)
  *39,5 % от БВП се преразпределя от държавния бюджет* (пренебрегваме допълнителните налози върху населението и фирмите, което би увеличило преразпределението да е *към 43%*)
  Оптимистично-реално:
  26,13 трлн. Х 100 /39,5 =66,15 трлн рубли оптимистично е реалното БВП на РФ
  обърнато в долари това са 66,15 трлн / 77 = *859,1 млрд долара*

  Реално-реално
  20,08 трлн. Х 100 /43 = 46,7 трлн рубли е реалното реално БВП на РФ
  обърнато в долари това са 46,7 трлн / 77 = *606,4 млрд долара*

  Т.е. *реалното БВП на Руслямска държава*, известна като Империя на злото, *е между 606,4-859,1 млрд долара*

 19. Към
  Мел
  03.04.2023 в 13:54:
  Путлер винаги може да девалвира рублите в копейки! И така ще плаща за груз 200 не 7 милиона рубли, а 7 милиона копейки!
  А и китайските ментета са еФтини и Путлер може да ги купи и с по-малко макулатура.
  А и контрабандната далавера може малко да му помогне.

 20. Ами хайде тогава да си сменим калпавия електорат /народ – не обичам тази дума/. и да го заменим с такъв, който изначално и безусловно ни харесва…
  Няма да се уморя да повтарям – ако не успяваш да стигнеш до набелязания път, значи си сгрешил пътя!
  Р1, не ставай смешен!

 21. @Павел Тинков
  03.04.2023 в 17:19

  На мен Р1 никак не ми е смешен!
  А на Вас никой не Ви пречи да се смеете, но положението е наистина плачевно!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.