Нашенците пожелаха още веднъж от нищото

 

 

 

 

 

 

И аз не бързам да правя обобщения за изборните резултати, които не са окончателни, макар и тенденцията да е ясна. 

Вече съм казал най-важното, което имам да заявя. Това направих и снощи в няколкото минути ефирно време, които получих в студиото на Нова тв. Беше ми ясно, че при толкова много коментатори на терена трябва да бъда кратък и да се съсредоточа върху най-важното. Припомних заглавието на “Икономист” при поредната изборната победа на ББ “ Българите пожелаха още веднъж от същото” и си позволих да го актуализирам:

Българите пожелаха още веднъж от нищото.

Няма нужда да измислям каквото и да било ново. Маркирам онова, което успях да изстрелям от екрана:

1. Развръзката в нашата политика ще настъпи на местните избори, когато феодалното статукво на ГЕРБ ще започне да се разпада.

2. Бъдещето ни, за съжаление, не се решава от нас, а в Украйна. Плаща се с украинска кръв. “Слава Украине”, успях все пак да кажа.

 

 

 

 

 

 

Точка първа получи вече потвърждение в двата най-големи града на България, където ГЕРБ загуби от либералната коалиция. 

Загуби гръмко и в лично качество собственикът на партията в двубоя му с Христо Петров. Ако поне веднъж удържи на думата си и стане наистина депутат, както храбро обеща, ще се изявява в парламента като персонално бита карта от Ицо Хазарта. Стига да се осмели да се яви на ринга, което е доста хазартно решение спрямо досегашната му монологична недосегаемост и бягството му от преки сблъсъци с опоненти. Ще има да го гледаме на пода в битката му с рапъра ( raptor)а.

2. Точка втора е в развитие също.

Прогноза?

Не, следващите избори няма да са са повторение на досегашните. “Машината” Борисов ( както го величае днес една фашизоидна “агенция” у нас) ще бъде извадена от строя поради боя. 

Боят, който предстои с наближаващата развръзка на бойното поле в Украйна, ще рефлектира и върху рашисткото перчене у нас. 

А иначе Леон Фойхтвангер е предвидил отдавна резултата от изборите у нас на този етап. Отбелязал е, че човешката история е борба на умното ( и красивото? – бел. ИИ) малцинство срещу мнозинството глупаци.

65 мнения за “Нашенците пожелаха още веднъж от нищото”

 1. И какво трябваше да пожелаят нашенците? ПП+ДБ?
  И после?
  После – коалиция “Нито един патрон за Украйна!” с БСП и ИТН.
  Мерси…

 2. Много точно и ясно казано: Стискаме палци на Украйна….
  Дано не се схване като спазване на принципа, написан на стената на една от Швейковите кръчми “Прави си трайчо кибик да не получиш ритник”… Защото ние не кибичим, а само чакаме местните избори… А след тях вече запрятаме ръкави да помагаме…
  Само си казвам “дано”…

 3. Колеги,кажете какво да правим срещу набиращия сила руски фашизъм у нас/Израждане/По същия начин германците допуснаха на власт Шиклгрубер.Ясно е,че една част от гласовете му идват от разочарованите от Корнелия,част от бившата ”Атака”,ВМРО и т.н.,но от чужбина получава гляма подкрепа-необяснимо за мен…

 4. ex IVO Ivo na 72 sam i gubia nadezda kato gledam kolko narod glasuva za vaZZZrazdane. SLAVA NA VELIKA UKRAIINA samo tia e spasenieto

 5. към Hristo:

  И аз съм на 72, но не губя надежда – нормалното винаги побеждава! За съжаление на нормалното много организирано му пречат у нас русоробите! А за Слава на Велика Украйна се присъединявам към Вас! Бъдете здрав и не се отчайвайте!

 6. Очертава се сериозен проблем пред евентуално правителство. Още от първите секунди ГЕРБ-СДС (Евгени Михайлов) и Възраждане (Костя Копейкин) излязоха с тезите, че след като за ПП-ДБ лицето Боко бил престъпна мутра, която искали да вкарат в затвора и били арестували, как сега са щели да правят общо правителство със същата тази мутра. А че е мутра е ясно, след като закона Магнитски посочи точно дясната ръка на Боко и министър на финансите В.Горанов за престъпна мутра.
  Фактите са:
  1. от една страна имаме престъпна Мутра и мафиотска структура ГЕРБ
  2. от друга страна има война в Украйна, която Империята на злото се опитва да окупира и унищожи.

  Има ли възможност ПП-ДБ да си сътрудничи с Мутра и стоящата зад него мафиотска структура, за да се действа в полза на Украйна, а и на България – изобщо на целият свят?

  В света има прецедент.
  Мафията е контролирала брега на Сицилия през ВСВ. Американското правителство предлага сделка на мафиотския бос Лъки Лучано – разузнавателна информация и контакти с мафията срещу смекчаване на присъдата, която той приема.
  Сътрудничеството между мафиотският бос, мафията и властите е минало много добре – съюзническата инвазия в Сицилия през 1943 г. е успешна. Това сътрудничество между Военните и мафията е известно като операция “Underworld”. Помощта на Лъки Лучано е факт и прокурор Дюи заменя присъдата му с депортация в Сицилия (в нашия случай имаме имение в Испания)
  ПП-ДБ трябва да задействат българска операция “Underworld” и в интерес на целият свят направят общо правителство с ГЕРБ (без Боко) до края на войната, което да
  – предостави оръжия на Украйна, включително танкове и самолети
  – да промени в конституцията формата на служебно правителство – Примерно парламента избира министър председател и той в консенсус на Президента да предлага министри за периода до избора на нов парламент и правителство.
  – Ипичмънт на Президента позволил си да пренебрегне и подмени решение на Парламента
  – Приемане на еврото и влизане в еврозоната

 7. Уважаеми Красноселски,
  Не че е успокояващо, но според мен в България лумпенският вот винаги си е бил към 60%. Голям шанс имахме, че почти никога не се е консолидирал. Симеон почти успя да го направи, а Виденов го лашна надясно (и това си беше жив късмет, иначе ни НАТО ни ЕС).
  Корнелия+Копейкин+Слави – няма и 30%. Другата половина при ГЕРБ (ДПС не ги слагам в сметката).
  От дистанцията на историята може да изглежда, че образованият и неглупав немски народ е изпуснал момента да се противопостави на нацистите, но тогава надали е имало какво да се направи – народът (заблуден, подведен или каквото там оправдание са си измислили немците) си го е искал. Спасението от глупостта е просвещението (ама отнема много време… което не е причина да се пренебрегва). Като начало – рязане на пипалата на путинската пропаганда (Чуковци да си вдигат чуковете от БНР и сие) и помощ за Украйна, че сал тая надежда ни остана за депутинизация…

 8. Започвам да губя надежда. Резултатите от тези избори не ме разочароваха. Смазаха ме. Чувствам се обезверен.
  Огромна пропагандна машина, добре смазана, работи за руско-фашистките интереси. Крадливите политико-олигархични кръгове ще си векуват щастливо.

 9. Моето предположение е, че у нас силно влияе дисбалансът м/у население, % малки фирми, % средни и т.н. Големи маси от населението не осъзнават собствената си отговорност за собствения си живот, защото чакат наготово. Много отдавна прочетох някъде, че доста американци (кравари) се въртят нощем в леглото и се чудят какво да измислят, за да си спечелят парите и да си подобрят живота. И т.н., да не коментираме затварянето и краденето на фирми у нас.

 10. @ Симеон Спасов (Красноселски)
  Високият % за ИЗРАЖДАНЕ от чужбина е плод на гурбетчии-(полу)нелегални и на тръгнали с голяма кошница полуинтелигенти. Гласувайки за Копейкин си отмъщават за собствената несрета без ни най-малко да го осъзнават.
  Слава Украине!
  На героите слава!

 11. и на мен ми се наложи да обсъждам, да търся отговор защо в чужбина гласуват за възраждане. при това не за пръв път.
  има аналогия с ватниците извън Педерацията: те пунктуално гледат и слушат своите национални канали, ако ще да са в нова зелендия. повече са облъчени с пропагандата от сънародниците им в Педерацията. и са по боклучави в главите от самите ватници-натурали.
  същото е и с нашенците. към който и наш канал да посегнат, който наш ресурс да си пуснат- неизменно се лее това, което всички знаем, че се лее, сякаш не сме натовска и европейска страна , а квартал на москва.
  за почитателите на копейкин работи и перманентния фактор в чужбина: циганите от планетата меркурий. да те бъркат с тях за щяло и не щяло, не е приятно. няма никакви изгледи да се промени. затова залагаш на копейкин и въображаемата му бухалка. / това е проява на обичайната човешка глупост, защото колкото копейкин става по-материален, толкова повече заселници от меркурий ще се заселят покрай глупавата ти глава! /

  усещам някакво униние във форумците. няма основание.последните 1-2-3 години има определено място за оптимизъм. според мен се започна перверзно / чрез дистанционните мераци на черепа /, но в крайна сметка блатото на постсоца се размърда и днес имаме това, което имаме. преди него беше ПО-ЗЛЕ, господа! да не го забравяме!
  но главното, което имаме, е войната в европа, злодеят, размахващ ядрено, химическо и биологично оръжие, плюс безумната му готовност да ги употреби заради едното си извратено удоволствие.
  ясно ви е, че това няма да свърши скоро и няма да свърши в полза на злодеите! няма начин насред празничната зала в кремъл да се възторгваш и записваш като видео и звук : НИЕ ВСИЧКИ ЩЕ УБИЕМ, НИЕ ВСИЧКИ ЩЕ ПОБЕДИМ, ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАМЕ ЩЕ ОГРАБИМ И ЩЕ БЪДЕ КАКТО НИЕ ГО ОБИЧАМЕ! / това животно СНОЩИ го взривиха в кафенето на готвача пригожин в петербург/
  в нашия жабарник / изрично: в него не влиза г-н видьо видев! / има да се случват обичайните телодвижения, душевни вълнения, парични обединения, но всички ние това го можем – и ще го изстрадаме, и ще го изпразнуваме…- всеки, според стола, на който е седнал.
  бъдещето ще го реши ВОЙНАТА. стоманената УКРАЙНА вече година, днес и утре , ЗВЕРСКИ СЕ ПЕЧЕ И КОВЕ – винаги има КАМАТА, която в крайна сметка пронизва ЗЛОТО! не знам къде отива взривеното на кървави късове зло, но КАМАТА става ПАМЕТ за човешкия род като СПАСИТЕЛЯ!
  отново целият свят, бавно, но неспирно се свива в юмрук и ние сме трепетните свидетели. и не само! далеч, далеч преди по-гласовитите европейци, нашата военна индустрия работи на форсаж ЗА УКРАЙНА!
  припомням ви: сега сме 6 милиона и половина. една шепа народ и през всичките ни 15 века писана история все така е било. имаме си го в “гените” това МОЖЕНЕ ДА ОЦЕЛЯВАМЕ. не го игнорирайте!
  ПОБЕДА НАД ЗЛОТО!
  ПОБЕДА НАД РАШИЗМА!
  СЛАВА ЗА ГЕРОИЧНА УКРАЙНА!
  А НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ! КАКТО ВИНАГИ ДОСЕГА!

 12. Към
  Hristo
  03.04.2023 в 12:23:
  И според вас , колко дИбильи са гласували за паразитЪТь кУпейкинь в чужбина?
  Към 15 000 . А в чужбина има над 1 500 000 гласоподаватели !!!
  Така че кУпейкинь има само 1% от всички избиратели! Въпросът е защо другите “баровци” не гласуват?
  Всички лумпени в чужбина се организират, за да гласуват за иZZраждане и другите путлериоти, и етнобандитите в Турция се организират! А защо другите не отидат да гласуват, или поне 10% са над 150 000, десет пъти повече от копейковите!

 13. Към 14:00 преброените протоколи само за РъБъ дават 66,550 за Буда РАПОНя и 618,868 за ПП-ДБ. Това са само 48,682 гласа. Без чужбината. На “отчайващите” се напомням само оня виц за щайгата с ябълки. Песимистът всеки ден изяждал най-гнилата. Оптимистът – най-добрата. Накрая изхвърлили почти равен брой ябълки. Но оптимистът ял винаги относително най-хубавите.

  Да, пропагандната машина, добре смазана с кинти в руZко-путлерастки интереси, работи. Да, жора любЭнович и други родни пропагандони цвилят щастливо от екрана. Да, копЭйкин наглее. И рундю казачока очаквам “тоже”. За жалост, промените в мозъците стават най-бавно. Еле па ако мозъците са в задунайски чутури, а гънките им са 3-4. Но се надявам матрялът, като поогладнее още, да почне повече да чете, вместо да дращи дивотии в руZкия фЭйсбук. Вкл. нещо от същия Леон Фойхтвангер, дори в превод – почти всичко му е издадено. Напр. “Лъже-Нерон”, “Гоя” или “Лисици в лозето”. А не само статията от Бальшая сАвеЦкая энциклапедия, дето е описан като “дребнобуржоазен автор-евреин (1884-1958), немскоезичен писател и драматург, който така и не успява да се извиси до реалните движещи сили на социалните промени, на които е свидетел”.

  Убеден съм, че смилането на путлерастката военна машина (“втарая в мире”, ха-ха) на Източния фронт ще стимулира горните процеси не само по света, но и у нас. Дори в чутурите на рундю казачока и пр. копейки.

 14. Аз не виждам излизане от блатото, дори рашистите да бъдат изтикани от Украйна в техния си каганат. Поне докато не почнем масово да гласуваме. Не ми се иска да вярвам, че при 70% избирателна активност относителния дял на Възраждане и ГЕРБ ще се запази, чак пък толкова умници няма в страната.

 15. И аз съм от разочарованите от поредния провал на проевропейските ни нагласи. Никак не ми хареса предизборната кампания. В условията на война, европейски политики, кюлчета в чекмедже, ежемесечни гейт-ове, просташко поведение и лъжи на опоненти, десетина телевизии и социални канали партиите пожелаха и предложиха същото. Без грам емоция! и „нашенците избраха още веднъж от нищото.“

  И аз съм убеден, че „следващите избори няма да са са повторение на досегашните“. Но за да се случи това е крайно време ДБ, ПП и всички останали с нормални позиции да започнат да мислят резултатно, да си поставят реализируеми, измеряеми цели. Кога най-сетне ще си поставят за цел нещо от сорта: „12% над ГЕРБ“? Вероятно сме „умни и красиви“, но залагайки само на това, винаги ще се стига до „каквото се получи“.

 16. Уважаеми, господин ИНДЖЕВ!
  Простете ми волността, но по мое скромно мнение, на умното не му е работа да се бори с якото тъпо. Меренето на мускули не е верният му ход. Иначе интелектът на хилавия сапиенс нямаше да победи могъщата дива природа. Задачата на умното не е да тръшне якото тъпо на татамито, а дето казват наборите – “да го прекара на сачака”.
  Колкото до електората – той си е същият, от времето на Левски. Лидерите затова са лидери, защото повеждат и водят /сочат целта и пътя/.
  Още веднъж прося извинение!

 17. Тези избори са най-нелегитимните, защото имат най-малко гласували , досега. И затова герберастите “изпъкват” с вечно платените си “избиратели” от партийно назначени калинки в администрацията, бизнеса и зърнарите им, заедно с ДПС.
  Затова трябва да се мобилизират негласуващите “отвратени” , които не искат да изпълнят задълженията и правата си на гласоподаватели. И тогава цялата хартиена бутафория , заедно с платените им шутове от Възраждане , няма да имат повече от половината от сегашните им проценти от “изборите” им.
  Вече се видя с резултатите в София и други големи градове.
  Сега всичките платени “медии” ще врачуват за съставяне на правителство за смокинов лист на хартиената асфалтова корупция с кюлчетата . Но не трябва да се поддава на техните платени корумпирани пророкувания, както и на напълно корупционно зависимите “политолози” , “социолози” и всякакви други “-лози” , които захлебиха от корупционното блато на вожда им.
  Платения вот се вижда в различните времеви периоди, особено, когато ППДБ водеха до ранния следобед. Същото важи и за манипулирането на машините с неспецифични за тях хартиени ленти , и спиране на голям брой от тях. Същото е и с нескопосаното “видеонаблюдение” за което потрошиха десетки милиони , и в същото време почти бракуваха избирателните машини , които струват 100 милиона ,отидоха за нищо. И за целия хаос са виновни назначените, зависими “професионалисти” от Информационно слугуване, които никога даже не са и проверявани и одитирани, и могат да правят всякакви фалшификации в полза на началниците и партиите които са ги назначили, включително и от гълъбарника.
  Всичко това свали избирателната активност, а отделно ще се види колко са всъщност действителните гласове, и колко са фалшифицирани от СИК и са направени недействителни.
  Отделно са и фалшифицираните и сгрешени протоколи в СИК, РИК, ЦИК и главната фалшификационна централа- Информационно слугуване! Одите на байХУЙ, одите на хуйло си!
  Сега хартиената мафия трябва да върне 100 милиона за машините , още десетки милиони за “видеонаблюдението”, отделно чалгарските маймуни и бокоТИКВАТА, заедно с большевишките терориZZти от БКПь трябва да върнат 500 милиони за 6 извънредни избори, одите на хуйло ви!

 18. Разбира се, 667,550, тази клавиатура постоянно ме дъни…

 19. Нямам претенции на анализатор-не съм дотолкова умен, чел съм 1-2 книги, но според мен няма как ГЕРБ да се прегърне с Копейкин. Поради една много проста причина: парите, които идват от ЕС. Ако(не дай Боже) излезем от ЕС(както Копейкин тръби, че трябва да се направи) край и на паричките! А не мисля, че от ГЕРБ искат нещо подобно да се случи. Наистина интересно ще е, когато тази престъпна война в Украйна все пък свърши и Русия изпадне в още по-дълбока изолация. Който е забравил: навремето Сидеров пееше дитирамби за Щатите. Предполагам, че и с Копейкин ще стане същото. Съвсем хипотетично. Не ангажирам никой с изложената теория.

 20. На поредните избори пак се наложи да участвам в комисия. Много тупане в гърдите, но когато се наложи да се върши работа пак такива като мен трябва да са на линия.
  Бях в “елитното” 125 у-ще.
  Още от рано сутринта започна офанзивата на старите комунисти да гласуват с хартия . Много впечатляваща беше гледката да виждаш как родителите с деца гласуваха винаги с машина с едно изключение.
  Потресаващо! Миналото слещу бъдещето!
  Вероятно рубладжийските партии бяха получили заповед по гарнизона да гласуват повечето с хартия. Най-много гласове с хартията бяха пуснати за гроб около 70 и израждане и бкп около 15. Имаше около 10 и за ПП-ДБ.
  Резултатите в нашата секция изглеждаха приблизително така: По списък бяхме 900, гласували 440: 200 за ПП- ДБ и останалите за различните видове мутанти на бкп.
  Останалите членове на комисията си бяха зомбирани рубладжии. Особено впечатление ми направи начална учителка върла комунистка и бълваща животинска омраза към запада и САЩ. Като си помисля, че това същество е допуснато да формира мирогледа на малките ученици просто нямам думи?! И това се води едно от най-елитните училища?!
  Опитите членовете на комисията да хвалят раZZия парирах и въпроса: чели ли сте какво пишат самите руZZнаци по въпроса и какво са писали онези българи за орките, чиито портрети са окачени във всяка стая.
  Просто зомбирани хора отказващи да знаят.

 21. От изборите стана ясно, че герберите са доста по-твърдолинейни и не се плашат от плашилата на копейкин. А на промяната явно част от електората е по-страхлив.
  Боко добре изигра картите, но жокера не е в него и той много добре знае това.

 22. „Българите пожелаха още веднъж от нищото.“

  НЕ СА БЪЛГАРИТЕ тези, които пожелаха от нищото. Пожелаха го избирателите на герб, бсп, възраждане, дпс, итн и всички, които останаха под 4% бариера. Формулата за истинска промяна у нас, за независима и евроатлантическа България е, да има БЪЛГАРИ. Така че, ПРАВЕТЕ БЪЛГАРИ!

 23. Дано Украйна победи и прогони нашествениците от територията си. Само тогава имаме шанс за по-добър живот в България!

 24. за първи път си позволявам да Ви “поправя”: нашенците си пожелаха ПОВЕЧЕ от ПО-ЛОШОТО, единствено гласовете на анти-евроатлантическа партия нарастват с над 100 000 нови гласа от които около половината според статистиката идват от тези, които преди са гласували за ПП и ДБ, между другото новата коалиция губи над 4% от гласовете си когато се явиха разделени. Това трябва много да ни говори на къде отива България, да не се окаже след още 1-2 избора да бягаме и да търсим убежище в други Нормални държави, само предлагам да се замислим какво искаме и как го искаме.

 25. Би било интересно да се сравнят резултатите на ИТН и ДПС в секциите, където ИТН са ПОВИШИЛИ резултатите си на сегашните избори (предимно в края на изборния ден) в сравнение с резултатите на ИТН и ДПС в същите секции от предишните избори. Възможно е да се констатира нещо като “скачени (газпромовски) съдове” 🙂

 26. защо се тревожа?Защото на последователно проведените избори Копейкиновите рашисти получиха 5 и нещо %,после 10,сега 14,въпреки за цял свят видимата агресия и разбойничество на Русия към която ни тегли ”Израждане”Казвате -само 15000 са,нищо са,как ще са нищо 15000 троянски коня,работещи в чужбина,получаващи в пъти по -добро възнзграждение за труда си,ползуващи тяхната по-добра инфраструктура и пр. и гласуващи България да се върне в СССР.15000 са потенциални руски шпиони и диверсанти,под различни прикрития.Възхода на НСДПГ започва от ”бирения”пуч.

 27. Г-н Инджев съжалявам, че имахте толкова малко ефирно време за коментар в студиото.
  Аз въобще не съм изненадан от изборния резултат.
  След КОВИД пандемията, безумно многото жертви в България и отказа от ваксинация с челно място по смъртност, станах реалист.
  Тези същества са малоумни до степен на безстрашност и безразсъдност.
  Битката с тях, битката с простака антиваксър наричащ себе си антиглобалист, патриот, русофил, миротворец и т.н. изисква търпение и последователност.
  Победата над Русия и връщането и в нейната кочина ще ни даде глътка време. Слава на Украйна!

 28. @Georgi Nikolov

  Жорш, шапо бро!
  Изтипосал си плънката на Израждане 🎯
  Тук в Чикаго съм се сблъсквал с такива тъпи парчета-рубладжийчета… И им казвам: що се мъчите тука бре хора? Его самолета и … Масква.
  Циници.

 29. !? какво от това не беше очаквано
  след корупционната завера, която свали правителството и хартиената коалиция за гарантиране запазване на властта на местните избори
  – копейките са ПРОПАГАНДЕН ВОТ, за да гълтат гласове от бсп(да не станат пак патерица на ПП – мантрата ‘бсп се срива’ и събудените мумии от ‘новата’ левица радикализира избирателите им) – това е тавана им, но са “плашилото”
  герб са корупционен вот, но сега са и двойни освободители – от (П)радев и копейките
  – ДпС – минаха в сянка още в началото на кампанията, но преляха гласове на итн(‘възход’-а го изтеглиха още в началото на изборния ден) последния момент, за ДпС2-патерица на герб – хартията , обаче, даде мижави %-и на герб и е явно, че не могат повече …. 2-ро място на ПП-ДБ означава , че и по места хората са гласували за промяна и това показват случайно избрани протоколи …
  – на тези , които искат да работят за тази промяна им е нужна подкрепа
  … а хората избират на база информация от медии на статуквото

 30. @Павел Тинков

  Павка, шапо! 🎯
  Ама и аз да си го издумам…
  Нещо трябва да се промени в тая коалиция. Нещо вътре по партиите… Мартин Димитров, свестен човек, си подаде оставката преди години. Не знам дали трябваше, ама сега, нещо ген Наско не стои добре…
  Кампанията малко куцаше.

 31. ако трябва да сме честни нашенците си избраха същото: безхаберието и безразличието понеже над 60% не гласуваха изобщо въпреки че имаха възможност да гласуват и да изберат “не подкрепям никого” те избраха да не им дреме от НИЩО така че промяна няма ни най-малка в поведението на повечето хора

 32. Купената паразитна администрация е “партийно” зависима, защото е назначена по “партиен” принцип , през последните над 10 години от бокоТИКВАТА и падругите му от ДПСь. Затова тая бюрокраДция е изцяло партийна, и лично подчинена на “партийните” си вождове и генсеци от ГЕРБь и ДПСь, а и на някои ортаци от БКПь, одите на хуйло ви!
  Освен това бокоТИКВАТА подкупи още миналата година своите чиновнически калинки с над 30% увеличение на бюджетните им паразитни заРплати , след като свали правителство на Петков!!!
  И повечето пари от това казионно увеличение на заРплатите отиде в общинските им кадри , окупирали общинските администрации!
  Тогава Петков вдигна пенсиите с 1,5 милиарда за 2,5 милиона пенсионери, а след като го свалиха герберасткият паразитен виждь бокоТИКВАТА увеличи също заРплатите на лично подчинените му 500 000 чиновнически паразити също с 1,5 милиарда ! И така бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ дадоха на своите партийни калинки в администрацията по 5 пъти повече пари на калпак, отколкото Петков даде на пенсионерите! Ето това вдигна чудовищна инфлация, ЛИЧНА чиновническа инфлация от “партийните” калинки на бокоТИКВАТА и етнобандитите на ДПСь, одите на хуйло си!
  Ето на тоя изцяло корупционно зависим казионен чиновнически “вот” се дължи “наридната” подкрепа на герберастката шайка и етнобандитите от ДПСь!
  Отделно двете бандитски формирования си купиха ХИЛЯДИ “медии”, включително проститутките куРВшлуковь, хекимянь, и “социолози” , “политолози” и всички други проститутлози!
  Купиха и 100 00 гласа за кУпейкинь, и още 50 000 гласа за чалгарските маймуни от дИбильян прасееФскиЙ!
  Затова дИбильян прасееФскиЙ дори забрави да купи достатъчно гласове за него си , и заради купуването на гласове за учиндолската мумия сега изостава от казионният му паразит кУпейкинь!!!
  Докато в същото време бокоТИКВАТА купуване едновременно и за ГЕРБь и за кУпейкинь! И затова сега ГЕРБь и кУпейкинь са преди дИбильян прасееФскиЙ и подчинените му чалгарски проститутки!
  Отделно помогна и хартиеният хаос на простият селяндурски мужикь кУрвела ниновНаЯ, която бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ излъгаха че ще й дадат купени гласове, и тя им свърши хартиеният тероризъм! И вместо това бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ дадоха 150 000 гласа за кУпейкинь и чалгарските маймуни, и кУрвела ниновНаЯ остана с още по-малко гласове!
  Ето заради това ППДБ “загубиха” , от следобедното купуване на гласове за ГЕРБь , кУпейкинь, ИТНь и ДПСь! Не им достигна дори казионната им администрация, нито “медиите” и проститутлозите им, нито хартиеният тероризъм, нито купените преброители и Информационно слугуване!
  Нито фалшифицираната “ниска” избирателна активност, за да се повдигне изкуствено тежеста на малкото гласове за хариената мафия! И огромната НЕЗАКОННА помощ от фатмашкият им де(Рь)мократичень мутробаджанакь – реZZиЛдентът им лумПен гадень, оди при хуйло си!
  Така че тези избори са с най-малкото действителни гласове, за да се “легитимира” хартиената мафия на бокоТИКВАТА, дИбильян прасееФскиЙ и техните проституиращи шутове геЙшевь и лумПенгадень!
  Долу герберастка и доганската олигархична мафия! Която унищожи “изборите”!

 33. П.П. Само уточнявам, че винаги “изборите” се обръщат, заради 150 000-200 000 купени гласове от бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, и ако излезнат поне 500 000- 1 000 000 нови избиратели, тогава тези купени постоянни 200 000 гласа от ГЕРБь и ДПСь няма да повлияят на резултатите!!!!!
  Тези постоянни купени 200 000 гласа от ГЕРБь и ДПСь влияят само при ниска избирателна активност, или ИЗКУСТВЕНО намалената от тях избирателна активност и медийна дезинформация!!!
  Затова трябва да се повиши действителната избирателна активност, и тогава бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, герберастката и доганската шайки ще отидат при Магнитски, заедно с де(Рь)мокраДите им – геЙшевь и лумПен гадень!

 34. Към Ив. Терзийски:
  Благодаря! Въпреки, че бих предпочел да не съм прав. Апропо проф. Вили Лилков, чието политическо кредо не поставям под съмнение, също се оттегли…
  Колкото до изборните резултати, в полза на “Израждане”, коментирани тук, не смятате ли, че имат и друго обяснение? Как мислите са гласували тристата хиляди руснаци с българско гражданство?…

 35. Няма място за отчаяние, а трябва трезва оценка: ПП дойдоха доста неподготвени. Освен говоренето им за външната ни ориентация, вътрешната им политика беше зле. Дали са виновни за всичко, което ги обвиняват е друг въпрос, но те го отнесоха. От 1989 г. никоя политическа сила не се зае да просвети обществото ни що са това европейски ценности, не бяха развенчати митовете за “добрата Русия, наша спасителка”. Това доведе до шизофренично раздвоение на обществото – хем искаме европейско качество на живот, хем гледаме и коленичим пред Русия. Нямаше лустрация. Всички проруски кадри си останаха на ръководни позиции. Всичко това + наследения от соца манталитет за търсене на “далаверата”, предопределя сегашните рузултати. Простите хора, си избират прости като тях управници. Не разбраха хората, че ако джобовете на тарикатите са пълни, тези на работещите, винаги ще са празни. Необходимо е ново истиско Възраждане. Необходимо е образованието, доброто възпитание, почтенността да бъдат издигнати на пиедестал.

 36. Българино, дръж се естествено! Не е риба…

  Днес чух лафа “денят за размисъл се премести след изборния ден”. Оригинално. Все пак е размисъл, нали? Да, ама не. Няма ден за размисъл, защото в бегето има само раз!, без мисъл.
  Мисъл… Ко? Не!

  Защо толкова се кахърите? Г-н Инджев ви го каза – това е изборът на суверена. Проявете благородство към политиците. Замислете се за емиграция. За младите – нов живот, за старите – близо до деца и внуци. А в родината – та#аци на рояци и ОПГ-та във всички сфери. Резерватът на таласъмите!

  (Ако накой си спомня тази книжка, тя е оптимистична.)

  Мъдър народ! Предполагам, че в случая думата мъдър идва от мъди. Топки! Та#aци! От толкова мъдър (или мъдест) народ какво повече очаквате?

  Проруските партии в цяла Европа качват главоломно процентите. В бегето дори са ниски. Чакайте да видите, то сега се започва. В Белгия Вламс Беланг е първа във Фландрия. Но там има “кордон блу” – никой не ги отразява, кралят не ги приема и т.н.

  Има и добри новини. Изкуственият интелект вече е факт! Мъд(р)ият народ отдавна очаква това събитие, затова и не набляга на естествения… Ето, например, избирателите на Дългия – да забелязвате там интелект?

  То не е само там тази липса. Дори и моите избраници дават сигнали за тежки дефицити. Чат ДжиПиТи ще направи по-добра кампания, сигурен съм. Поне доказаха, че две и две може да е по-малко от четири. И това е нещо!

  И като си помисля, че си прекъснах ваканцията, за да гласувам… Ай сиктир, драги зрители!

 37. П.П.П. Трябва да се вземе предвид, че фатмашкият де(Рь)мокраДь -реZZиЛдентът лумПен гадень и служебният му гълъбарник предложиха предизборно купуване на каZZионната бюрокраДция на бокоТИКВАТА, с предложения за още по-голямо увеличение на паразитните им заРплати с 30%, преди сегашните купени “избори” , за да гласуват за герберастката и доганската шайки! Това ще изисква още над 2 милиарда за казионните бюрокрадски паразитни калинки на бокоТИКВАТА! И така, само за паразитната “партийна” администрация на бокоТИКВАТА и дИбильян прасееФскиЙ, ще отиват общо повече пари ,отколкото за пенсионерите! Ето такава чиновническа инфлация от 30% ни готви фатмашкият шут на бокоТИКВАТА!
  А и сега бокоТИКВАТА сам ще вдигне чиновическата инфлация с над 2 милиарда(30%), след като “спечели” купените “избори” , и вече няма да разчита на служебната си фатмашка проститутка от ДРОНЬдуковь2 и ДРОНЬдуковь1, одите на хуйло ви!
  Отделно бокоТИКВАТА ще повишава постоянно асфалтовата, тангентната, чувалската, саковата, газовата, лукойлската, беленската и всички други корупционни инфлации, както през всичките 15-20 години откакто путинско-ченгесарската мутренска мафия го монтира във властта! За да купува “изборите” чрез корупционни и казионни инфлации!
  Ето така се “борят” с инфлацията бокоТИКВАТА и фатмаката му шлюха лумПен гадень, одите на байХУЙ, одите на хуйло си!

 38. kam RICOshetnikov neznan no stigam do zakliuchenie che bolshinstvoto nedovizdat za poreden pat nastapvat motikata i ot udara v glavata zappochvat bavno da zapomniat i barzo da zabraviat—–KAK ce lekuva ‘

 39. Ив.Теpзийски 💙💛,

  кандидат ли сте или от ей така …
  – как са гласували по места, напр. при проблема за работещите в “тецовете на ковачки”, (който сега не можа да вкара в последния момент (П)радевия въZходящ премиер)
  избрани на случаен принцип протоколи от емблематичния Димитовград
  ИС №42 – първи са ПП-ДБ 58 (копейките-53, герб-47)
  по преференции – К.Панева(ДСБ, Димитровград) -16 ; Асен Василев – 9
  ИС №58, Гълъбово – ПП-ДБ 55(герб-49, бсп-44)
  Атанас Атанасов:”Катя Панева работи и не обича да се хвали, когато става въпрос за работа, има здрава ръка. Много хора не знаят, защото други си приписваха заслугите, но именно Катя Панева беше двигателят на операцията на “Капитан Андреево“ срещу частния монопол при фитосанитарния контрол, че основният проблем на граничния пункт не са доматите и краставиците, а наркотрафикът, за който те са прикритие и за което е голямата битка…”

 40. На нашенците явно са им се изпарили и желанията. Застой и еднообразие и то непроменими, по комунистически.
  Питам се, как може нещо да искаш да промениш, когато ти самият си свикнал винаги друг да го прави вместо теб?
  Друг да решава и най-жалкото, все още, дори винаги да разрешава.
  И въпреки всичко, пак победата на силите на промяната не е чак толкова малка!
  Нима ние, „положителните сили“ очаквахме наистина от раз да победим?
  На какви очаквания залагахме, особено когато аргументите на не желаещите да гласуват в много случаи биваха основателни. Дори в това, че в повечето случай не виждаха ясно изявени лидери и партии, които разочароват постоянно. Примерно, един юрист иска да прави съдебна реформа, но не е работил и ден в тази област(това не е мое мнение, но такова е изказвано пред мен)!?
  Освен това, въпреки аргументациите, състоятелни или не, в тази ченгеджийница е необходимо време за да се наложат тези партии, които първо имаха различия които не можеха, не искаха или не знаеха как да преодолеят за да се обединят.
  Като споменах ченгеджийницата, трябва да спомена, че това хич не е маловажно, защото множеството иска друг да му свърши работата, а тези които се натискат за това, са платени и ангажирани от ченгетата и след като тези безмозъчно биват избирани, се получава това което е в полза на ченгетата!
  Накратко, като първа крачка се получи добро мнозинство. Втората крачка е постоянство и образованост в политически смисъл, за да могат поуките и истините да достигнат до по–широки слоеве от „населението“ и то да започне да гласува и то правилно. Правилно ще стане тогава, когато се разбере, че избираеми и избиратели са еднакво отговорни и най–вече се действа с знаене кой и как ще направи това.
  Не общи приказки и след това бездействие, защото до сега за избиращите единствената полза е била пълната кошница с гъбите, която през изборния ден са набрали…
  Така, че голямата възможност за бъдещ успех са просвещението и просветителите. При това, последните трябва да се насочат много по–действено в политиката, за да могат повечето от индиферентните да разберат както ползите, така и разликите там и да пожелаят да се включат.
  Ето защо този резултат, като първа крачка е окуражаващ. Да си спомним и древната поговорка, че и Рим не е бил построен за еди ден!
  Надеждата крепи човека!

 41. “Народът прост, животът — тежък, скучен. —
  Живот без маска и без грим — озъбено, свирепо куче.”

  Не казвам, че Вапцаров е поет за пример, но е уцелил за народа.
  Гласувайки за Костадинов, народът “избра свободата”.
  По-голямо доказателство за простотия още не е измислено.
  Досега първенството държаха “Борисов – премиер, Радев – президент.”
  Какво ли ни очаква в бъдеще, i dont know…

 42. Коалицията ПП – ДБ беше лошо решение за първите. Докато в ДСБ се подвизават Кънев и Атанасов, коалиционните партньори на комунистическата мутра, те винаги ще носят само негативи.

 43. Павел Тинков,
  От Вас не го очаквах…
  Тристата хиляди руснаци са с разрешение за пребиваване, а не с гражданство, и нямат право на глас….
  С това не потвърждавам числото, но не то е важното.
  Годишно по няколко стотин руснаци (рускини) получават българско гражданство…. Не ми се рови в нета, но възходът на Копейкин не се дължи на това, а на много по-нелицеприятни за българите (и българщината) фактори…

 44. Съгласно ЦИК,за ”Израждане” в чужбина са гласували 28211 мърши,което на фона 130-140000 гласували е над 20 %,а ако извадим 62400 гласували в Турция,ще видите ужасяващ %.Няма у нас 300000 руснаци с право на глас.

 45. На пълните с хора салони на ГЕРБ, ПП-ДБ противопоставиха шарени балончета в местната градинка и площадче. На техните собствени телевизии, АЛФА “Слави Тв” и т.н. нашите ПП и ДБ противопоставиха НИЩО, защото нямат такива !!!??? На парите изливани щедро към русоробите, от бедната и воюваща Раша, богатият и невоюващ “Запад” не даде и петак на “нашите”!!!??? На “обещанията” на русоробите за увеличение на помощи, заплати, дотации, за “колосални грижи” към бедните, за “бой по богатите” и “свобода” за нищите, нашите говореха за абсолютно непонятната и неразбираема за простия народ, “съдебна реформа”!!!??? Е, какво по дяволите да очакваме, след тази “ТОТАЛНО СБЪРКАНА КАМПАНИЯ” !!! Казаха го преди 100 години: Голямата политика се прави на жълтите павета, но ИЗБОРИ-те се првят НА СЕЛО!!!!!!!

 46. Аз не виждам нищо чудно във вота. Ако разпределението ставаше на база общо брой на населението най-вероятно картинката щеше да различна. Но в момента има мандати по области които се печелят на местно ниво от Герб – и което е напълно нормално , защото динамиката на местожителство е младите и интелигентни хора които търсят развитие да отиват в София. По областните центрове остава по-възрастно население което е материално обвързано с местните феодали и силен държавен апарат който гласува под строй 90% за Герб. Вота в чужбина като изключим Турция е в голяма част от необразовани общи работници които са основния таргет на възраждане. Успелите зад граница отдавна са вдигнали ръце в по-голямата си част и не гласуват изобщо. Няма да се учудя при една теоретична коалиция между ПП и Герб , възраждане наистина да излязат на първо място след неминуемия и разпад. Процента който ПП загуби е главно от мразещите герб а не от автентични десни избиратели. Реално Радев спечели изборите което беше и целта на руското посолство за да саботира максимално .

 47. Павел Тинков,

  https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Prof-Vili-Lilkov-Fandakova-e-ot-polititcite-koito-se-razvivat_712995.html
  “В политиката много често човек се съпротивлява, защото брани истината, отстоява позиции. Защото зад него има нещо, което той не е готов да предаде. Независимо какво има отсреща и какъв е шансът битката да бъде спечелена, или да бъде загубена. По това личи достойнството в политиката – че се бранят позиции, които дори изглеждат обречени(Иван Костов)”
  – да припомня джуркането с 2-те оставки на мутро-премиера на агентгоце и ДСген.бриго(https://www.mediapool.bg/boiko-borisov-podade-ostavkata-na-kabineta-news203103.html и https://dariknews.bg/novini/bylgariia/deputatite-glasuvaha-ostavkata-na-pravitelstvoto-videosnimki-1622993) , та така до превръщането на НС в гумен печат на ДпС – нови протести (https://twitter.com/MnogoZle/status/1614695138877399040?cxt=HHwWgICz1Y-rxugsAAAA) и поспешното окопаване в руския балкански поток … този 3-ти успешен мандат е ПОДМЯНАТА и джуркането след това
  – и ‘ДаБГ’ и ‘ПП’ стъпиха в страната чрез ДСБ-структурите и битката продължава

  Майк Помпео: Украйна не трябва да мисли за Трампа и изборите в САЩ. Просто продължавайте да правите това, което е правите досега, с готовност и по-нататък да се борите за суверенитета си. И ако това продължава – ще продължава и и подкрепата за Украйна в световен мащаб – https://www.eurointegration.com.ua/interview/2023/04/4/7159152/

  – тази война тук след рокадата с царя на ДпС-мултаците се води само от ДСБ …

 48. Европейската Коалиция ПП-ДБ трябва да се замисли по това, да има поне една единствена телевизия!
  Недопустимо е да имаш цялата почти двумилионна столица, Пловдив, Русе, вотът зад граница, 25% от целия вот на национални избори, и да нямаш ПОНЕ Е ДНА национална медия, чрез която идеите ти да достигат директно до хората в малките градове и села!
  Писна ми да обяснявам, че без медия избори няма как да се спечелят!

 49. Вълчев,

  “… ако беше останал жив, поетът-комунист щеше да е един от най-жестоките палачи на народа си след съветската окупация…(https://m.facebook.com/istoricheski.dnevnik/photos/a.1780000005371867/1987539787951220/?type=3)”
  – да се цитира отношението на руски терорист към българския народ е същото като претенциите на копейките за патриотизъм – точно толкова вредно колкото ”родинознанието“ за деца спретнато от костякопейкин и дари(!?) над 150 000 копия на училища у нас и в чужбина, а в електронен вариант е изтеглен над половин милион пъти
  … та, народът ни не е прост , но го образоват чрез българофоби – след “шарените пилета” за дядоиван , 9-тосептемврийската тояга и моркова на социализЪма, след 1989 със стратегическата ПОДМЯНА към БГолготата
  – ПРОПАГАНДАТА (о)ГЛУПАКО

 50. Към
  АНГЕЛ ИВАНОВ
  04.04.2023 в 13:12:

  Г-не, всичко е организирани от месната герберастката феодална олигархична мафия!
  бокоТИКВАТА не дава нищо за “организацията” на залите напълнени с мутробаджанашки зависими роднини и лелки, за масовката!
  Аз съм нахвърлил някои фактори и щрихи , които доведоха до “победата” , служебната “победа” , на купените “избори” от мафиотските пловдивски ложи и другата олигархия в НРБь!
  Само за вас добавям, че всичко куцо и стакато беше обединено срещу ППДБ, всичко! От всички “мастити” проститутки с многохилядни заплати и рушвети, разните купени “социолози” , “политолози” и други “анализатори”! След това от “медиите” , шутналистите, шоуналистите от “агентЬциите” на мутрите, с хиляди! Следват ги четирихилядниците, и милионниците, и милиардниците!
  Следват кухите популистки “партии” , създадени за отклоняване на вниманието от бандитизма , престъпленията и милиардните кражби на мафията, като доживотният популистки паразить кУпейкинь и мутенските му падруги от чалгарският маймунарник!
  И още много….много ……ВСИЧКИ!
  И фатмашкият дИбильски де(Рь)мократь – реZZиЛдентът лумПен гадень също стреляше без прекъсване срещу ППДБ , в полза на ТЪПькачите му от ченгесарско-мутренско-“масонска” мафия, и альфа-сАбаката му Путлерь!
  Така че при непрекъснатата ТОТАЛитарНА(АБСОЛЮТна) канонада срещу ППДБ не е никак чудно техният резултат на “изборите” им да спадне! Цяло чудо е дори този резултат!
  Същото е положението и в Украйна! Безкрайна путлеристка канонада по мирните украински градове и села, Киев! С всички оръжия – крилати ракети , балистични ракети, дронове, снаряди, катюши, мини, куршуми! Но вижте какво става в Украйна, въпреки путлеристката канонада!
  А в България никой не помага на ППДБ, срещу путлеристкият пропаГАДень ядрен удар срещу тях, както НАТО и другите съюзници помагат на Украйна!
  Не слушайте пропаГАДните купени рублояди срещу ППДБ, гледайте само голите ФАКТИ!

 51. @Павел Тинков

  Не знаех за проф Вили Лилков. Много свестен човек! Безспорен ерудит. Жалко. :((

 52. RICOшетниковь
  04.04.2023 в 15:16

  “Само за вас добавям, че всичко куцо и стакато беше обединено срещу ППДБ, всичко! От всички “мастити” проститутки с многохилядни заплати и рушвети, разните купени “социолози” , “политолози” и други “анализатори”! След това от “медиите” , шутналистите, шоуналистите от “агентЬциите” на мутрите, с хиляди! Следват ги четирихилядниците, и милионниците, и милиардниците!
  Следват кухите популистки “партии” , създадени за отклоняване на вниманието от бандитизма , престъпленията и милиардните кражби на мафията, като доживотният популистки паразить кУпейкинь и мутенските му падруги от чалгарският маймунарник!
  И още много….много ……ВСИЧКИ!
  И фатмашкият дИбильски де(Рь)мократь – реZZиЛдентът лумПен гадень също стреляше без прекъсване срещу ППДБ , в полза на ТЪПькачите му от ченгесарско-мутренско-“масонска” мафия, и альфа-сАбаката му Путлерь!
  Така че при непрекъснатата ТОТАЛитарНА(АБСОЛЮТна) канонада срещу ППДБ не е никак чудно техният резултат на “изборите” им да спадне! Цяло чудо е дори този резултат!”

  Ей това е ИСТИНАТА!

  Поздравления за коментара!

 53. Може ли някой запознат със случая МОЧА да каже до къде стигна преписката с преместването/премахването на въпросното капище?

 54. Ив.Терзийски 💙💛,

  странно защо проф. Лилков твърди, че България става конкретен обект на руския интерес чак от 1919, въпреки известната целенасочена последователна антибългарска руска политика от гръцкия проект на екатерина 2-ра … съветска русия продължава същата политика със същите средства и не знаем подробности, защото архива е отмъкнат като военен трофей след окуоацията 1944г , точно както книгите от богатите библиотеки на българските манастири са отмъкнати в царска русия и връщани като руски дарове редактирани и фалшифицирани – така се подменя историята ни , самочувствието ни на древен народ и резултатът е русифицирането ни (което обяснява как българи живеещи в Европа и САЩ гласуват за копейкин, хора като Лилков служат на мутро милиционера, а лилков се възхищава на здравствуйте наша фандъкова – иначе борисов просто щеше да отече в канала още с БРУТАЛНОТО си престъпно секретарство в МВР – а Лилков похвали Антон Тодоров , но не спомена за руската Шайка шетаща тук и до днес

 55. Ивайло Александров,

  на 8 март решиха докато го преместят да му поставят табела, че “чужда сила е обявила война на България и окупирала страната”
  https://bulletin.bg/boris-bonev-otsastva-ot-glasuvaneto-za-premahvaneto-na-mocha/
  – на 9 март радевия гълъб се изцепва:”Историята трябва да бъде предмет, който изучаваме, чрез който помним нашите събития, нашите герои от миналото, от които да се учим. Така че нека политиците да оставят тази тема за след изборите в спокойна обстановка да се вземе най-правилното решение“ – https://plovdiv-online.com/news/lica/galab-pri-peshev-nito-duma-za-mocha/ … точно пред паметника на същия Пешев, който т.нар.”народен съд”осъжда за антисемитска дейност(https://forum.gong.bg/viewtopic.php?t=188405)
  – на 17 март https://breaking.bg/vodeshti-novini/mariya-zaharova-se-skara-na-galab-donev-zaradi-mocha/
  “Известно е, че тази дива инициатива идва от евроатлантистите, контролиращи столичния представителен орган. Очевидна е нейната връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори в България, с желанието на отделни групи, претендиращи за власт, да демонстрират способността си внимателно да улавят и незабавно да изпълняват очакванията на западните си партньори…” – самата истина за гербб, което не прави лъжата за моча по-малка – подмяната на историческата истина осакатява поколение след поколение порусначени козируващи на наглостта на русия, българи
  https://twitter.com/Beetroot_Ninja/status/1617243847624429571?cxt=HHwWhsC4zb-tzfEsAAAA

 56. @ dkaraivanov:
  Не исках да бъда обстоятелствен, но очевидно се налага…
  Няколко насочващи въпроса към Вас:
  1. Колко са по Ваше мнение етническите рускини с българско гражданство, в резултат на смесен брак?
  2. Колко руснака са получили българско гражданство при мандатите на ген. Марин и Г. Първанов?
  3. Допускат ли законите ни закупуване на недвижима собственост, в т.ч. – земя, от лица непритежаващи българско гражданство?
  А сега сумирайте.
  Как стои сега въпросът с очакванията?

 57. @よ

  Е, Вили Лилков не казва, че хибридната война на Кремъл започва след 1919г. Казва, че хибридната война никога не е преставала, че България е била обект още преди Освобождението, но след 1919г. при болшевиките става конкретен обект.
  Преди Освобождението включва и времето на Екатерина.

 58. А дали ЕС и НАТО са разрешили на територията на ЕС и на НАТО, част от които е България, да се построи най-голямата руSSка военна база под прикритието на санаториум за ветерани, военни пенсионери и други “пионерчета” (подобно на “хуманитарния” им център в Ниш, нагъчкан до пръсване с “Панцири”) и то в ПРИРОДЕН РЕЗЕРВАТ, какъвто е “Камчия”? Тази руSSка военна база е НЕЗАКОННА и по европейското, и по българското законозателство, защото е противоконституционно чужда и то вражеска (!) държава, извън ЕС (в частност “правительство” Москвы) да придобива значителни територии в Европейския съюз и то на стратегическо място като Черно море!
  А Борисов, Софиянски, Станка Шопова и т.н. ще бъдат първите “обитатели” на строящия се нов луксозен затвор.

 59. В Литва е направена поправка в закона,която забранява на руски граждани да купуват и притежават недвижими имоти,изключение се прави за наследство и за постоянно пребиваващи.

 60. Не влизам в ролята на адвокат на Вили Лилков.
  Достатъчно ми е, че го познавам лично!
  Някои от нас очевидно са изкушени неуморно да търсят “врага с партиен билет”… Особено ако забележат някакво разминаване с “единствено правилната тяхна позиция”.
  В интерес на истината историята не е силна страна на Лилков – той все пак е специалист в атомната физика.

 61. Ив.Терзийски 💙💛,

  ПРОБЛЕМЪТ на русия е , че българите не само са най-многобройните православни на Балканите, но и исторически наследници на т.нар. Византия – след превземането на Цариград от кръстоносците патриаршията е в Търново , а русия , за да оправдае напъните си за Проливите , се обявява за наследница на Византия – след първата руска анексия на Крим по клауза в мирния договор със султана русия добива добива право да представлява православните в Османската империя(1774), т.е. да ги представлява пред турската власт и българите са КОНКРЕТЕН ОБЕКТ НА АНТИБЪЛГАРСКАТА РУСКА ПОЛИТИКА С КОНКРЕТНА ЦЕЛ ЗАЛИЧАВАНЕТО ИМ, за да не се възстанови държава България с древното й историческо наследство(ЗАЩО РУСИЯ НЕ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1829Г.?, ЯнкоГочев,sitebulgarizaedno) за това наследство е Българското Възраждане и тази битка печелят въпреки русия и със закон е учредена Автономна Екзархийска България 1870г , която под защитата на закона може да бъде унищожена само след “освобождаване” от този закон с победна руска война и учредяване на малка държава България на 1/4 от диоцеза на Екзархойска България и това русия постига – Санстефанска България е начертана за пред българите, за да не се бунтуват, да повярват, че русия ще защитава интереса ни на Берлинския мир – да не настояват да бъдат представени от Екзархията, която е овластен от закона български представител
  – затова русия не влиза с войска в Македония; против Съединението е; спретва Погрома 1913г, за да свие границите на Екзархийска България в границите на Царството; неслучайно след окупацията 1944 Българската Екзархия е заличена и се прави опит и Пиринска Маедония да бъде откъсната от България

 62. Павел Тинков,

  г-н Вили Лилков не се нуждае от адвокат или обвинител, но е важна позицията му , защото формира обществено мнение – как да се изгради разбиране за наложения с чужда окупация режим, без ясно отношение на това преди и след него, защото няма разлика в антибългарската политика на царска, съветска и днешна русия – тя затова е успешна
  – сигурно и г-жа Фандъкова е приятна жена , но проблемът е че е кмет на столицата на “борисовата” държава и за това се искат определени качества, които са похвални за г-на
  – нищо лично, но с 1 наум … обществено значимите прояви имат своята отговорност

 63. @よ

  Всичко, което Сте написали е АБСОЛЮТНО ВЯРНО! 👏🤝👍🤘✌️

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.