Вегани ще защитават ( цитирам) “мочата” от ( цитирам) “фашизъм и насилие”

 

 

 

 

 

 

От сайта “Площад Славейков” научих, че има организация “Вегани срещу фашизма”, която си резервирала място на 9 май пред “мочата”, за да го пази от оскверняване и насилие. 

Я да помислим сега малко… 

Ако тези вегани наистина са срещу насилието би трябвало да са срещу неговия най-ярък символ в България, окупирана от близо половин милион насилници през септември 1944 г. въпреки решението на българското правителството на Константин Муравиев българските въоръжени сили да не оказват съпротива, за да бъде избегната гарантираната насилствена смърт на предполагаемо хиляди хора в униформа от българската и от червената армия.  Окупацията на насилниците поражда безпрецедентно за нашата история по мащаба си насилие по политически причини, при което българи избиват десетки хиляди българи в условията на насилническата съветска окупация, покровителка на това масово насилие.

Насилието срещу българите от времето на три годишната съветска окупация става перманентно след това през целия период на наложения от чуждите насилници насилнически режим. Варира от екзекуциите на “врагове на народа”, през въдворяването в концлагери и затвори на хиляди и хиляди българи, за да се стигне до насилственото отнемане на имената на българските турци и мюсюлмани от агонизиращия режим на Живков, започнал управленската си кариера в окупираната от Червената армия България като един от отговорниците за насилията над жертвите на инсталирания от чуждите завоеватели марионетен насилнически режим.

“Дребна подробност” за сведение на неосведомените е, че през дългите години на демонстрации с искане за демонтиране на МОЧА насилие е било употребявано еднопосочно именно срещу нас. Изразяваше се в арестуване с белезници, заплахи за разправа и атаки от рашистки фанатици. Един такъв ми счупи лозунга, с който дефилирах пред очите на полицията, но тя не употреби срещу него насилие, както срещу моите съмишленици, протестиращи срещу МОЧА.

Насилие проявиха защитници на руската глутница “Нощните вълци”, срещу която на входа на Бургас протестираха няколко българи. Бяха бити по тази причина от екстремисти с руска каша в главите вместо мозък, което се доказа в съда ( и, о, Боже, насилниците дори бяха осъдени!).

 

Насилници от бандата на копейкин ни открадната на 5 май шест метрово украинско знаме пред МОЧА-отново пред очите на полицията, която би трябвало да предотвратява насилието.

Ние, привържениците на демонтирането на МОЧА, винаги сме демонстрирали мирно. Само че залепените от нас български знамена върху позорния надпис на МОЧА бяха светкавично изхвърлени в коша за боклук от незнайни боклуци, защитници на лъжата за освобождението на България чрез окупация.

 

 

 

 

Та, драги вегани, ако сте срещу насилието, трябва да сте срещу всичко, което описвам кратко горе! 

Ако ли пък сте конкретно срещу фашизма, както твърдите, трябва да заклеймите не само фашизоидните “руски вълци” от веганска позиция, но и рашистките хищници, които демонстрират що е то фашизъм в рашистки вариант срещу един свободолюбив народ, какъвто е украинският.

Надявам се да съм разбрал правилно мотивацията на “веганите срещу фашизма”, които иначе съвсем правилно употребяват истинското название на обекта на тяхната предстояща защита, наричайки го свойски “мочата”. 

14 мнения за “Вегани ще защитават ( цитирам) “мочата” от ( цитирам) “фашизъм и насилие””

 1. “Събрание на самият паметник пред мочата” – когато човек е безбрежно тъп, това е за безкрайно дълго.

 2. Прилича на “плочата”, но смисъла с “мочата” е абсолютно валиден. Без да искат са направили тази игра на думи 🙂

 3. Първо помислих да не е майтап… Група зевзеци искат разрешение да мочат на паметника… После увеличиха снимката и видях, че няма майтап…
  Все пак вегани се ядва, защото ако бяха “Джендъри срещу фашизма”, Корнелия щеше да се види в чудо как да се промъкне до паметника…
  Не ѝ завиждам на Митрофанова. Ако отиде ден по-рано (както на 2-и март) ще се надене на англо-саксонската версия за деня на победата….

 4. – под обявата на Трайчо Трайков за 9-то майските паZачи на моча-та
  Най-популярният веган у нас Никола Донев: “Неформална организация, не е сдружение. От сдружение Български вегански съюз нямаме нищо общо с това, нито наши членове участват.“
  Георги Спасов: “Това е някаква хибридна офанзива против веган и антифашисткото придвижване. Истинското АНТИФА доста добре знае, че тоталитарният „ социализъм “ си е все тоталитарен, деспотичен, отблъскващ също като тоталитарния национал-социализъм. Общо взето не е огромна разликата дали ще те пратят в руски или нацистки лагер, тъй като си свободомислещ. … Можете да прочетете съответната позиция на АНТИФА България по въпроса. Веганите, които знам, че са срещу унищожаване, са по-малко от пръстите ми на едната ръка. Тези с радикална позиция в поддръжка на премахването – доста повече. Отново хибридна офанзива от кафявите (нацюги) или алените (болшевики) фашисти към същинското антиавторитарно и животолюбиво придвижване “

 5. Не може едни истински “вегани” да не знаят , че деня на победата срещу фашизма се отбелязва на 8(ОСМИ!!!) май , а не на 9 май!!! На 9 май е деня на Европа!!!
  А деня на Европа няма как да се отбелязва пред МОЧА!
  Така че тея “вегани” в във вълчи тревопасни кожи , могат да си честват “день пАбедой” в матушката си на краZZная площадь под краZZните фенери на мумията на Ленинь при сводника си Путлерь! Одите на хуйло си!
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!

 6. Те са бледи, малокръвни. Няма да го опазят мочата, нее… Надявам се,че се задава горещо лято-23та. Поводът? – още малко и ще се покаже откъм У К Р А Й Н А . Слава !

 7. Малко отклонение, по въпроса за изборните резултати от платформата – “Ти броиш” , има ли вече някаква информация , някой???
  Но няма значение, на всички е ясно , че тези “избори” са най-нелегитимните , заради най-малкия брой гласували, най-малкия брой действителни бюлетини, най-големите фалшификации и манипулации и купен “вот”!
  Затова, утре ДБ, лично , трябва веднага да иска КАСИРАНЕТО на тези “избори” и насочването на нови!!!!
  Но , освен това трябва хартиеният джендърь кУрвела ниновНаЯ и терористичната й шайка БКПь да върнат над 100 милиона, заради тоталния хартиен хаос и купуването на гласовете и “изборите” , които доведоха до този “изборен” ПРЕВРАТь!
  И солидарно с нея хартиените й мутробаджанаци от герберастката шайка и бокоТИКВАТА, заедно с етномултаци от ДПСь и дИбильян прасееФскиЙ трябва да върнат всички пари заради хартиениеният ПРЕВРАТь на 2 април, в ТРОЕН размер от над 300 милиона! А солидарно с тях трябва да отговаря и фатмашкия им мутробаджанакь- реZZиЛдентът лумПен гадень и гълъбарника му, които позволиха купуването на “изборите”!
  Но не са само “изборите” от 2 април, хартиената мафия трябва да върне всички пари и за всичките 6 извънредни предсрочни “избори” , фалшифицирани от тях и реZZиЛдентът им лумПен гадень с гълъбарника им, в ТРОЕН размер , което общо е около 2 милиарда лева! Те и без това са откраднали стотици пъти повече, така че няма да усетят тези 2 милиарда !
  Така че – КАСИРАНЕ! И връщане на 2 милиарда от фалшификациите им! И след това – НОВИ ИЗБОРИ! Веднага!
  Одите на донь ХУЙаньЮ , одите на хуйло ви!

 8. МОЧА и останалите стърчилки посветени на червените мародери се явяват фашистка пропаганда, тъй като увековечават нахлуване на армия на фашистка по построение държава и изразяват благодарност за насилствената промяна на обществения строй, основен принос за която имат същите тези нашественици.

  Ако въпросните “вегани” са против някакъв фашизъм, те следва да настояват събарянето на МОЧА и разните други стърчилки символи на припикана от русия територия.

  За пореден път ще цитирам Наказателния кодекс, с добавка алинеята, която засяга и опозоряването на Българското знаме от русофилските безродници, съвсем удачно намерила място в член 108, обявяващ фашистката пропаганда за наказуема:
  Чл. 108. (Изм. – ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. – ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. – ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. – ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.
  (2) (Изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. – ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. – ДВ, бр. 38 от 2007 г., доп. – ДВ, бр. 95 от 2016 г.) Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, или знамето или химна на Европейския съюз, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева.

 9. Не Молдавия , а Молдова! – от Кишинев отговариха на новите нападки на Zахарова
  https://www.facebook.com/mfa.gov.md/posts/pfbid02fgQwgKAMxz8RX4LiFhMfdcVgetyD6FcyXtAKesuPdBaE5SMkC7vdBuoRPHNUUEMcl?__cft__%5B0%5D=AZX-OxGr5EzZ5eGbzNeM2gHnvtX9G8tCZLhVp6EEwnNU7lPMEJZTYCfRRIvktFNAdw7VVXn6gnqIB_8yHT_HcEcDcJhjuZdJTQPYqU2GtcR-eKv_9TNMgvbDuenXcuhPazjI5fmnZvzCEf5rZ_AUrREaA4xOjOV0VodV_ND2jx2x27qzeN-faJ0FXgCczz9kefsFquSpJT01dgTFFSXGU6Hw&__tn__=%2CO%2CP-R
  – на “веганите”написали неграмотното уведомление им е подаден синоним на “миротворци” и може и да не подозират, че изпълняват наказателна спецоперация на руското посолство – ПОДМЯНАТА е начин на съществуване на русия от времето на московия – александърневски – тези “вегани срещу фашизма” няма от къде да знаят за подменената ни история от времето на после подмененото ни Възраждане, антифашисткия хайдутлук, потьомкинската ни независимост и фасадна демокрация …
  … и всъщност колко от нас се замислят за наистина здравословния начин на хранене на българите, с неговия неравноделен ритъм и паузи, още от времето, когато 10-те божи заповеди не са били заповеди, а общение – това, което определя обществата, приликите и отликите между тях – обещано за бъдеще …

 10. Аха, да, а пък от организацията на месоядците няма ли да организират барбекю пред мочата с целодневно печене на червено месо 😂

 11. – как магнитски напазарува избори на хартиената коалиция
  https://www.dnevnik.bg/izbori-2023/2023/04/07/4469785_okonchatelnite_gerb_vodi_s_49_hil_glasa_nevalidnite/comments
  при 44 617 отчетени от ЦИррКбъгЕ недействителни хартиени бюлетини
  с НЕотчетени машинни бюлетини https://twitter.com/ShQaz18; https://twitter.com/venko_sabrutev
  + 100 интелектуалци = 101 далматинци …
  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/peevski-i-vuzrazhdane-protestiraha-zaedno-sreshtu-kabineta

 12. Към

  07.04.2023 в 10:41:
  То беше ясно за хартия, въпроса е колко бюлетини са унищожени, и хартиени и машинни?
  Колко са фалшификации с протоколите?
  И защо още няма оставки в Информационно слугуване и ЦвИКь, които нарочно излъгаха , че ще и ма “видеонаблюдение”, защото и на всяка бабичка беше ясно , че няма как да се обучат 15 000 оператори за камерите, при това с предаване в реално време, и то по Интернет!!!!!
  Това не го могат в Информационно слугуване, нито имат бройката, нито компетентността, нито квалификацията да го направят! А какво остава за неподготвени преброители, които даже не можели да събират прости числа, това го казва доживотната шлюха по всичкология- прафеZZарь мишЬ кАнстантинАфь! Оди на донь байХУЙаньЮ, оди на хуйло ви!
  Но и Информационно слугуване и ЦвИКь нарочно участваха в “изборния” ПРЕВРАТь на бокоТИКВАТА, защото са назначени лично от него!
  И защо сега не се изисква НЕзабавна ОСТАВКА от Информационно слугуване и ЦвИКь , заради неграмотността им в “организацията” на “изборите”?
  Освен това, сега бокоТИКВАТА и неговите ортаци ДПСь , БКПь и кУрвела ниновНаЯ имат даже по-малко депутати – 139, заедно с ИТНь! А преди 5 месеца имаха общо -140 депутати , заедно с Яневь!
  Така че при всичките фалшификации, при хартиените им бюлетини, при унищожаването на машинния вот, при купуването на СИК-вете, РИК, ЦвИКь и Информационно слугуване, при масовото купуване на гласове , позволено от другарите им в служебният гълъбарник и реZZиЛдентът лумПен гадень, и след всичко това бокоТИКВАТА, дИбильян прасееФскиЙ и кУрвела ниновНаЯ имат по-малко депутати, заедно с чалгарските маймуни от ИТНь!
  А,да не забравяме и , че преди нямаше и санкции по Магнитски!
  Така че; сега имат по-малко депутати, отколкото предишния парламент!
  А не трябва да се забравя и , че бокоТИКВАТА и неговият “НАЦИоналистически” платен шут – кУпейкинь нарочно БЛОКИРАХА 38-ият парламент и правителството на Петков, заедно с “юридическите” проститутки от ГЕРБь- д.атанасова, чолаковь и доганските марионетки- данчУ МЕНТАТА и дИбиль-дИбиль!
  Те блокираха парламента и правителството, точно когато Путин нападна Украйна, имаше най-голямата инфлация, много по-голяма от сегашната! Газпром беше спрял газа, електроенергия беше най-скъпа!
  А и самото правителство Петков беше най-нестабилното, с постоянно рекетиране от кУрвела ниновНаЯ и чалгарските маймуни от ИТНь! Отделно и гнусната фатмашка смрадь- реZZиЛдентът лумПен гадень , нарочно се противопостави на Петков в тази особено тежка ситуация и криза!
  Така че , сега положението е много по-спокойно , и нека бокоТИКВАТА се събере с ортаците, и да направи правителство и с реZZиЛдентът, и с кУпейкинь, всички заедно!
  Одите на донь байХУЙаньЮ, одите на хуйло си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.