Трябва дълга памет за късите крака на рашистките лъжи

 

 

 

 

Писал съм не веднъж за лъжите на рашистите у нас. Периодично обаче “прогнозите” на лъжците трябва да се припомнят отново, когато от разстояние на времето тяхната абсурдност е видна и не се нуждае от коментар. 

Ето един емблематичен пример как в кратък текст, препечатан от в. “Земя” ( и не само) като меродавно мнение, се помества дълъг списък от доказани лъжи, изречени от рашиста Боян Чуков. На 21 март 2022 г. обяснява, че украинците се предавали масово и че войната ще приключи ( в полза на Русия, разбира се) до 3-5 седмици.

Година по-късно този лъжлив пророк, опроверган от фактите, вече говори за евентуално “затихване” на войната в “най-добрия случай”…

Дали е виновен този, който кльопа медийния зелник или са луди онези, които му го дават ? 

Бегъл преглед на изявите му показва, че този “експерт” невъзмутимо ръси лъжите си и те се препредават като рашистка зараза от медия на медия у нас.

Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици, украинските …

pastedGraphic.png

bgonair.bg

https://www.bgonair.bg › … › България сутрин

bgonair.bg

https://www.bgonair.bg › … › България сутрин

21.03.2022 г. — Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици, украинските военни масово се предават. Руснаците няма да се откажат от денациназирането на Украйна, …

Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици … – YouTube

pastedGraphic_1.png

youtube.com

https://www.youtube.com › watch

youtube.com

https://www.youtube.com › watch

pastedGraphic_2.png

10:29

… Международният анализатор Боян Чуков заяви в студиото на “България сутрин”, че засега не вижда условия за постигане на споразумение.

YouTube · Bulgaria ON AIR · 21.03.2022 г.

Боян Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици … – Труд

pastedGraphic_3.png

trud.bg

https://trud.bg › чуков-войната-приключва-до-3-5-се…

trud.bg

https://trud.bg › чуков-войната-приключва-до-3-5-се…

21.03.2022 г. — Това каза за Bulgaria ON AIR международният анализатор Боян Чуков. “В последното си интервю Зеленски твърди, че Украйна всеки момент ще нанесе …

Боян Чуков: Русия и САЩ държат ключа на мира в Украйна

pastedGraphic_4.png

marica.bg

https://www.marica.bg › Само в Марица › Интервюта

marica.bg

https://www.marica.bg › Само в Марица › Интервюта

31.03.2023 г. — Няма условия за започване на мирни преговори. Най-смелите прогнози са, че войната ще започне да затихва след президентските избори през 2024 г.

Не е в този резултат: приключва air

Боян Чуков – Facebook

pastedGraphic_5.png

facebook.com

https://www.facebook.com › … › Боян Чуков

facebook.com

https://www.facebook.com › … › Боян Чуков

Боян Чуков. 16753 likes · 526 talking about this. Public figure. … позицията на Грузия по отношение на войната . … Тази вечер по Bulgaria On Air.

Международният анализатор Боян Чуков заяви в студиото …

pastedGraphic_6.png

novini247.com

https://novini247.com › novini › mejdunarodniyat-an…

novini247.com

https://novini247.com › novini › mejdunarodniyat-an…

21.03.2022 г. — Проф. Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици … няма да се откажат от денациназирането на Украйна “, подчерта Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Боян Чуков: Само споразумение между Вашингтон и …

pastedGraphic_7.png

epicenter.bg

https://epicenter.bg › article › Boyan-Chukov–Samo-s…

epicenter.bg

https://epicenter.bg › article › Boyan-Chukov–Samo-s…

29.01.2023 г. — Ето акценти от първата част на интервюто с Боян Чуков: … Приключването на войната не зависи от броя на

  В. “Земя”:

“Боян Чуков: Войната ще приключи до 3 – 5 седмици, Украйна ще капитулира

Вой­ната прик­лючва до 3 — 5 сед­мици, украин­с­ките военни масово се предават, а украин­с­ките военни масово се предават. В това е убеден геополитичес­кият анализатор и екс­перт по сигур­ността Боян Чуков, който даде интервю за „Бъл­гария ON AIR”.

Чуков допълни: “В пос­лед­ното си интервю Зелен­ски твърди, че Украйна всеки момент ще нанесе тежък удар на Русия и няма да се откаже от Крим и Дон­бас. Реално обвини НАТО и ЕС, че са го изос­тавили. Украин­с­кият елит не успя да раз­чете докъде ще стигне помощта. Няма да бъде зат­ворено небето над Украйна. НАТО категорично твърди, че няма да влезе в дирек­тен кон­ф­ликт“, допълни още Чуков. „В момента върви втората фаза от воен­ната операция на Русия, а украин­с­ките войски почти не се коман­д­ват от своя генерален щаб и повечето от тях са обк­ръжени. Бан­деров­ците не се предават, продъл­жават да се сражават и най-вероятно ще бъдат унищожени от рус­ката армия. Обик­новените украин­ски военни започ­ват масово да се предават. Много от тях се оплак­ват, че биват раз­с­т­рел­вани от националис­тите. Рус­наците няма да се откажат от денацификацията на Украйна“, под­черта Чуков. Той цитира френ­ски екс­перти, според които точно националис­тите от “Азов“ са нас­тъпили чер­вени линии — принуж­дават ранени руски вой­ници да се обаж­дат на май­ките си и да ги карат да манифес­тират, за да спрат вой­ната. Дадени били и указания за кас­т­рация на пленени руски военни. „Бъл­гария е много малка страна, не сме нито Швей­цария, нито Тур­ция. Начело на Бъл­гария не стоят много авторитетни политици, чиято дума се слуша по света. Не смятам, че на този етап Мол­дова може да се опасява от нах­луване на рус­ките войски на нейна територия, освен ако не се ангажира с пряка дей­ност срещу Рус­ката федерация“, каза Чуков. Той очаква украин­с­ките войски да капитулират в рам­ките на 3 — 5 сед­мици, тъй като Украйна вече не раз­полага нито с огнева мощ, нито със самолети. Путин би се срещ­нал със Зелен­ски само при едно условие, смята Чуков — ако пред­варително е ясно, че украин­с­кият президент ще под­пише капитулацията”.

25 мнения за “Трябва дълга памет за късите крака на рашистките лъжи”

 1. То да е само Чуков….с мед да го намажеш (разбирай, с кеф да превключиш копчето на друга програма). Ама не е! Десетки са Чуковците, Вольгиновците, Райчевците, Евелинките, Ванчетата, Калинките…..
  Нямат край, нямат спиране, репликация та им е по-мощна от всякакви китайски вируси! Водопад от полулъжи, бликащ от медиите!

 2. виновни са тези,които му дават трибуна,а иначе го квалифицирам не като ”международен анализатор”а като обикновен манипулатор-т.е.ЛЪЖЕЦ.

 3. Трябва да си с много къса памет, за да не помниш лъжите на мимикриращият комунист, рашистът Борисов!

  Кошмарът на Борисов

  Това, че Съпредседателят на коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Кирил Петков
  е получил 11 728 преференции, най-много от всички кандидат депутати,
  не е изненада за никой.

  Кошмарът на Борисов е, че получи от свой, нож в гърба!
  За бившата хостеса Славена Точева от ГЕРБ-СДС с преференции са гласували 10 155 граждани във Варна.

  Лидерът на коалицията ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, като водач на листата в 25-ти МИР – София, е получил подкрепа от 9504 граждани.

  Очевидно, че Борисов вече не е най-обичаният дори от симпатизантите на ГЕРБ-СДС!

  Рашистът Борисов е препъни камъкът,
  заради който вече няколко пъти не може да се състави
  редовно правителство на РБ!

  Но Борисов явно вече се бори само
  за собствената си кожа
  и за пачките и кюлчетата си!

  Изобщо не го е грижа за България!
  Въпреки, че постоянно твърди обратното!

 4. сАвеЦкия пирон чукыв направо сте го зачукали до чутурата. Респект, Стопанино!

  С позволението ви, един оff-topic – в Хабаровск, раZия, някоя си Елена Димитриева решила, че внук й трябва да бъде изписан от родилното в одеалце в камуфлажен десен (FREEDOM-UNIAN). Щото зетят – “асвабадител” бил “на война”. И понеже в магазините няма, сама го ушила. Че и писмо до губернатора на Хабаровск пратила, в смисъл трябват таквиз артикули, патриотично-полезни са. Всяко одеалце върви с писъмце “Папа, я с тобой”. Друг е въпросът, че новородените освободители-денацификатори най-вероятно никога няма да видят папите се, които ще наторяват украинския чернозем. Но новият връх в милитаристичното обезумяване на 100,000,000 блатни маймуни, само външно мязащи на Homo Sapiens, заслужава повече внимание на там разните папи, макрони и бразилски луловци, които продължават да плещят за преговори и териториални подаръци за блатните павиани. Ми марон да даде на пупи късото Корсика или окръг Марсилия; Лула да му даде окръг Еспириту Санту, а папа францыск, като настаяшчий маоист и миролюбец – крепостта Сант Анджело във Ватикана. Пупи късото ще се накефи! Респект!

 5. зарежете го чуков – той е чук и в името и в главата! да ходи да се запише за вагнеровец. но не – той ходи по студиата – рупори на кремълските мънита.
  ще уведомя уважаемия форум , всъщност вероятно малцината, които не знаят за дейността на двама украински журналисти, които пускат в ютюб видеа с пленени в УКРАЙНА рашистки боклуци. целта на този показ е семействата на пленените рашисти да отидат при властите и ги уведомяват, че техните войници НЕ са БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ / за което не се плаща нито грош на семействата./ путлер има пари, но като всеки рашист е подлец и мошеник в душата си, затова практиката в рашистката армия е пленените да се “отчитат” като БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ. нищо ново…
  защо журналистите се занимават с това? ВЪОБЩЕ НЕ да носят ползи на ОКУПАТОРИТЕ! целта е пленените рашисти ДА БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ за пленени украинци. УКРАЙНА СИ ИСКА ВОЙНИЦИТЕ! а на путлер му е все тая за МЕСОТО, което изсипва на фронта, както е правил сталин и особено неговия любимец жуков. москва ПРЕДПОЧИТА “месото” да е БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛО, за да не плаща компенсации на семействата.
  журналистите от КИЕВ са организирали размяната на много стотици военно пленници досега. техният сайт има няколко милиона регистрирани ползватели, много от които пращат пари в специална сметка, която се изразходва, хахаха, ще паднете от стола – за ОТКУПУВАНЕ НА РАШИСТИТЕ. има публичен ценоразпис колко долара се плаща на всеки украински войник, който ВЗЕМЕ В ПЛЕН, А НЕ РАЗСТРЕЛЯ РАШИСТА на бойното поле! целта е да има живи рашисти, които да разменят за укранците, които са в плен! в сметката на журналистите пращат пари както украинци, така и от семействата на окупаторите, които за разлика от путлер, шойгу и прочее боклуци, ИСКАТ ДА СИ ПОЛУЧАТ ВОЙНИЦИТЕ ОТ ПЛЕН…ако украинският войник плени просто ватник – получава 200 долара. но ако пленникът е кадировец, получава 600 долара, таванът в ценоразписа./ по-скъпо от цената за рашистки офицер дори/ не, не в брадите на кадировците е “секретът” за високата цена, плащана за да не бъдат застреляни на място. командирите на кадировците мигновено действали хората им да БЪДАТ РАЗМЕНЕНИ за украински пленници, докато командирите на ватниците всячески се ослушвали, пречели, въобще НЕ ИСКАЛИ РАЗМЯНА. а дейността на двамата украински журналисти има главната цел ДА ВЪРНАТ СВОИТЕ ВОЙНИЦИ В РОДИНАТА.
  има украински ценоразпис по ВСУ за техниката, която доброволно предадеш на ВСУ, при условие, че е с неизползвани боеприси и заредена с гориво. примерно, един такъв БТР се плаща 11 000 долара на рашистите, които са го откарали и предали на украинците. ако се предадеш със самолета си , получаваш един милион долара. за техниката плаща ВСУ. докато гореспоменатите журналисти плащата за “живи рашистки глави”, които по-късно ДА ОБМЕНЯТ за украински военно пленници.

  – относно затварянето на въздушното пространство над УКРАЙНА. който ги разбира тези работи и има нужните средства / главно САЩ / реализира това затваряне чрез ракети и радари. за нови самолети няма време. старите самолети останаха само в един бандустан, наричан българия, но и по-добре, защото каквото е излетяло от летищата на тази страна, все е катастрофирало…
  заговори г-н ИНДЖЕВ за “анализатора” Ч., та се сетих за епизода преди да започне войната в залива – как от всички екрани у нас се лееха “прогнозите”на всевъзможни / не, не чукове и тесли / наши генерали, действащи и от резерва, как, защо и по какъв начин супер-пупер садамската армия “ще , ще, ще…види сметката на янките”. големи разбирачи се оказаха!

 6. И това същество се води за интелектуалец…

 7. Оказва се, че руснаците са саботирали миг 29 в Словакия. Каква е гаранцията, че инцидента с българския миг 29 паднал в Черно Море не е саботиран?
  Руснаците правиха експертизата. Къде е простия копейкин да викне за суверенитета в нашето разследване на този нещастен случай и да отстоява истината за българския летец?
  Да, забравих. Той го играе плашило и магнит за глупаците в България.
  Поне знаем бройката им към момента 300 000.

 8. – медиите в България НЕ са български – колко медии оповестиха, че на 25 февруари, само ден след нахлуването в Украйна, на неофициална среща на Европейския съвет в Брюксел Кирил Петков настоява Съветът незабавно да вземе решения за тежки санкции срещу русия, че на Зеленски е в руския списък на смъртниците и ЕК НАПРАВИ тези стъпки.
  – колко медии оповестиха, че тогава Асен Василев на срещата на финансовите министри на ЕС в Париж, на която цари нерешителност, всички все още са в шок от нападението и Василев произнася реч. не за числа и икономически последици, а за това какво е за Путин “денацификация на Украйна” и цитира опита на България:
  “Ето какво направиха руснаците в България след ВСВ, те убиха хиляди инакомислещи, професори и свещеници”
  и Асен Василев призовава за НЕЗАБАВНИ решения – участниците в срещата твърдят по-късно пред WELT, че точно българският министър Асен Василев е обърнал отношението на срещата и 2 дни по-късно Брюксел взима антируски мерки, които в средите на ЕС са наречени “българското предложение”.
  На 19 април украинският външен министър Кулеба е в София защото нямат боеприпаси
  и по-късно Петков казва:
  “Нашата частна военна индустрия произвеждаше на пълни обороти” и самолети и камиони доставят спасяващото оръжие и боеприпаси – през юни шефът на Кинтекс оповести с цел да разклати правителството износ за 2 млрд. евро от началото на войната и за боеприпаси за Grad BM-21
  – на срещата на Световната банка във Вашингтон през пролетта Асен Василев разбира от украински служител за проблема с горивото и Василев “насърчава Лукойл да изнася за Украйна горивото, което рафинерията свръх нуждите за България и камиони и цистерни редовно пътуват до Украйна през Румъния, вкл. и с товарни влакове”
  – април Газпром прекрати износа на газ, но София не отстъпи. В рамките на 24 часа Кирил Петков организира 2 танкера на същата цена от САЩ:
  “По време на разговорите заявих, че танкерите са политически сигнал за цяла Европа, че винаги има начини да се излезе от зависимостта от Русия.”
  – ноември правителството официално иска разрешение от ЕК за износ към Украйна.
  … и правителството беше свалено от проруския слугинаж в НС – страната е в политическа безизходица и заради хартиената бюлетина, но отношението към Украйна е променено.
  точно заради безпрецедентната помощ , но българите не знаят за ролята на България в ЕС и САЩ в най-критичните за Украйна месеци и това е необратимо
  Кирил Петков: “Ние показахме, че светът е възможен без зависимост и страх от Русия”
  … за тази българска победа над великая и магучая медиите са длъжници на българите и това е национално предателство точно като това на (П)резидента , защото отнема достойнството на българите – заради това ниско самочувствие след връщане на хартията много българи не гласуваха да връщат пак кучкаря на путин на власт – без национални пробългарски медии няма винаги ще е “зайо защо си с шапка… защо си без шапка”

 9. @よ
  Постът Ви от 08.04.2023 в 16:26 ми подобри самочувствието и оптимистичното настроение!
  Благодаря, защото откакто зеленият чорап ни е пРезидент непрекъснато се срамувам, особено от участията му на международни форуми, където рубладжияга говори от името на българите и на България !

 10. До よ
  Благодаря. Бихте ли написали един пълноценен материал за тези 5 месеца на 2022, които са гордост за Бг, а не просташката надменност на зеления чорап бил кучето цял живот и гонел парясниците в поделението.

 11. Аз също като автора на блога обичам да следя изявите на лагера на 4000-ниците, като подобна статия трябва да има не само за Чуков, но и за Вацев, Волгин, полк. Марков (когото впрочем харесвам като начин на изразяване – има дар слово), Зорница Илиева, Дарина Григорова… Единствено проф. Иво Христов, въпреки пристрастията си, не дава категорични прогнози и отчита, че живеем във времена, критични едновременно за САЩ и Европа, от една страна, така и за Русия и Китай, от друга страна. Проф. Витанов с неговите юрдеци е забавен, но математиката му куца – смятайки БПВ на двата лагера, мисля че е ясно кой има по голям ресурс да издържи войната на изтощение. Ама той брои само хора и техника, а забравя за финансовите капитали. На Григор Сарийски явно му е малка заплатата, че и той обикаля по студията немил-недраг да предрича апокалипсиси, тип “пророчествата за 2012”. Впрочем в този блог съм коментирал есента на 2022 г. как пролетта на 2023 някой трябва да се сети да припомни “предсказанията” тип Ванга за ужасяваща зима. Добре че американците пуснаха HAARP-а на шеста степен, такава мека и евтина за отопление зима не помня 🙂

  Един от тези два описани лагера ще надделее, мисля че е ясно ние от кой отбор трябва да бъдем. Който въздиша за “здрава ръка” и “ред”, пред личните свободи и частната инициатива, може да емигрира към колективния Изток. Ама гледам няма опашка. Шансът за България е след 20-тина години, настигайки средния европейски стандарт, да се превърне в привлекателна дестинация за българската диаспора и хора от колективния Изток. А дотогава: човек трябва да чете Дойче Веле и Свободна Европа, после “каналът” Поглед инфо и да сравнява. След това dnevnik.bg и segabg.com и после ПИК и БЛИЦ. След това Любо Жечев и Чефо и после Цанов и Киро Брейка… Само информираният човек, който сравнява източниците и верифицира прогнозите/”прогнозите”, може да намери истината. Авторът на блога прави точно това, с риск да се облъчва с пропаганда, но отровата в малки дози кара организма да привикне към новичока на медийния пАток. Щом Навални може да оцелее, ние също трябва. Бог да пази България, а всеки от нас – обективността.

 12. Няма никой нормален човек, който дори да иска да чуе нечленоразделната путлерастка пропаГАДность на путлерофашисткия путинькантропь МОЛОТовь , нали !
  Той е генетичен руболядець , но едновременно с това е и “идеалисть” на путлерорашизма, и може да взима “по-тънко” на кУраторите си от КГБь и пасоль-губернатора мУтрофановНаЯ , и да се задоволява с 4000 “валутни” рубли , или даже с 4000 “валутни” копейки!
  Той не е като своят комерсиален путлерастки посестримь – кУпейкинь, който през целия си живот паразитира само върху “доходоносните” отношения с кремълските си ТЪПькачи, нали !
  Все пак един МОЛОТь не струва , колкото една пробита кУпейка , нали!

 13. Ето и малко по-подробен поглед върху БАНДИТИЗМА в ЦвИКь и Информационно слугуване:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0McysYDgH5uXf8EWrFNj9UykhydS3WNWu5KWfxN2zk4Fs3dxCJzrJ1FXxkzakqpsyl&id=100003178455564

  Одите на донь байХУЙаньЮ, превратаджийски изроди и кслинки, начело с фатмашкият де(Рь)мокраДь – реZZиЛдентът лумПен гадень и служебните му проститутки, които нарочно не изпълняват ЕВЮДИНСТВЕНИТЕ си задължения да организират ЧЕСТНИ ИЗБОРИ! А вместо това фатмашкият де(Рь)мокраДь извърши “изборен” ПРЕВРАТь , заедно с ТЪПькачите му от “масонската) и другите мафии! И унищожи Конституцията, и НЕзаконно не предостави помощ на Украйна, позволи на енергийната мафия да ограби десетки милиарди от българите! Иназначава НЕЗАКОННО дори чистачките в последното село! За всичко това тоя фатмашки де(Рь)мокраДь няма никакви правомощия, НИКАКВИ!
  Той и служебните му блядове имат правомощия , САМО, да организират ЧЕСТНИ избори, а той прави всичко друго ,НЕЗАКОННО, но не и да извърши единствените си задължения за организацията на изборите!
  Заради НЕизпълнение на задълженията си , и заради НЕзаконно и ПРОТИВОконституционно САМОуправство и ТОТАЛитарен БЕЗпредель, гнусният фатмашки изродь трябва да бъде НЕзабавно импийчнат, и да бъде веднага подведен под углавна отговорност, заедно с гълъбарника му!
  Одите на донь байХУЙаньЮ, одите на хуйло си, блядове!

 14. Чуков е ясен, но той не достига до много хора има сравнително тесен кръг читатели. За разлика от безподобния нарцис и професор-пенкилер, моето алтернативно его Лъжлив Коле, който първо беше експерт по Ковид, а после стана военен експерт, а напоследък се готви да премине към политически коментари особено ако украинското настъпление се осъществи.
  При Чуков проруското изобщо не се крие, докато Лъжлив Коле лъже най-безсрамно, че правел безпристрастни математически модели. Бях се хванал да събирам на стената си най-големите хитове на този самозабравил се фон Манщайн, само за 6 месеца наброих един вагон русофилски полюции – от щурма на Киев който Колето готвеше в началото на март 2022, до плановете му за овладяване на Харков дни преди погрома на рашистите през септември 2022 на Харковското направление. Тези са неизлечими случаи.

 15. За интервютата с пленени руски окупанти намерете в Ю туб Володимир Золкин,ще бъдете потресени как майки отказват да говорят със синовете си-защото са пленени или защото не било вярно,че са в плен.Трагедия с този народ…Много дълго време го зомбираха и мисля.че работата е отишла до трагизъм.

 16. Rol,

  написано е – това е разследването на германския WELT и на POLITICO, което беше публикувано и тук през януари
  https://www.welt.de/politik/ausland/plus243262783/Bulgarien-Das-Land-das-heimlich-die-Ukraine-rettete.html
  https://www.politico.eu/article/bulgaria-volodymyr-zelenskyy-kiril-petkov-poorest-country-eu-ukraine/
  – припомних го , заради изборите и сПИСЪКА от претенции към ПП-ДБ … и колко пъти трябва да се убеждаваме, че герББ е една голяма ПОДМЯНА , която е затиснала държавата ни на дъното на всички класации за нормалност с неграмотния оял се социопат, начело, а правителството на ПП само за няколко месеца показа как всъщност може да се управлява държавата ни успешно и в най-трудни ситуации …
  https://twitter.com/Bebo_debel/status/1644580707816075264?cxt=HHwWgMCz3Zfc3NItAAA

 17. Хмммммдаааа – ЛЪЖАТ, но срещу сребърници (копейки)….

 18. Какви рубли, какви “сребърници/копейки Ами тя рублата от вчера по официален курс се харчи за 0,0177 лева! Ще рече – за 0,9 евроцента…
  На евентуалния референдум, за който толкова се дере Костя, въпросът трябва да се постави така: “В каква валута сте готови да обмените левовите си спестявания – в евро или в рубли?”

 19. Нека банкянската мутра и кУрвела ниновНаЯ “обяснят” следните резИлтати от “перфектните” и хартиени “избори”:
  https://bird.bg/12-april-elections/
  Могат да попитат и бандитските им съучастници в “изборния” ПРЕВРАТь от ЦвИКь , Информационно слугуване реZZиЛдентът лумПен гадень и служебния му гълъбарникь, одите на донь байХУЙаньЮ, одите на хуйло си , изроди!
  НЕЗАБАВНО класиране на “изборите” , плащане компенсация за НЕзабавни нови ИЗБОРИ в троен размер от кУрвела ниновНаЯ, мутробаджанака й бокоТИКВАТА, етнобандитите от ДПСь, реZZиЛдентът лумПен гадень и служебният му гълъбарник, който “организира” провеждането на “изборите, на 2 април, заедно с преките изпълнители от ЦвИКь и Информационно слугуване! НЕзабавна ОСТАВКА и съд!

  Одитирането на Информационно слугуване за 35 години назад! И закриване на това мафиотско образУвание!
  НЕзабавно отваряне на чувалите с бюлетини и протоколите от СИК, РИК, и ЦвИКь! Чрез съда!
  Одите на донь байХУЙаньЮ, одите на хуйло ви!

 20. Чуков, разбира се, е лъжец, но и глупак. Абсолютно същите са и другите “анализатори” като Вацев, нелепият 160 килограмов “полковник” Марков, крайният българофоб и циник Иво Христов. Нито един техен “анализ” не си струва хартията, на която е написан, а още по-малко времето за изслушването/прочитането му. Тези генетични тъпанари и идеологически кастрати, лишени от съвест и национално достойнство, са нагледен пример за това какво е качеството на петата руска колона. Именно поради тази непомерна тъпота и липса на всякакъв морал, рашизмът в България е обречен на тежък разгром. Неизбежно е. Ако Вацев, Марков, Чуков, Зорница Илиева и т.н. малоумници са “интелектуалците”, то по-добре за другите да не питаме. Когато Бог искал да накаже някого, първом му вземал ума.

 21. @よ,よ
  09.04.2023 в 11:28 ;
  08.04.2023 в 16:26
  моите почитания за активността Ви в този форум!
  За изборите:
  Ако наистина живеем в 21-ви век и сме в Европа би трябвалo протоколът от всяка секция да се публикува директно в интернет , пред очите на току-що подписалите го членове. Тогава ролята на ЦИК ще се сведе до събиране на числата а за промяна/подмяна на протоколи ще ѝ се наложи да се обяснява пред съда.
  Толкоз за броенето – преди това обаче е предизборната борба.
  Тук системата е също от миналия век и е силно повлияна от стратегията на комуносоциалистически, псевдопатриотични , русофилски И Т.Н. формации. Фактът ,че повече от 50% не излизат да гласуват показва , че не се предлагат ясно изразени парийни платформи, показващи позициите на съответната партия по поне десет актуални въпроси от вътрешната и външна политика на страната. Пълна глупост е измишльотината да се образуват коалиции преди изборите – това убива нюансите в програмите , точно които може би търси даден избирател за да се амбицира да гласува. Коалиционни преговори са за след изборите.
  Дискусията за определяне кандидатските листи да бъде не на принцип шушу-мушу баджанак а на общи вътрешнопартийни събрания по избирателни райони като започва с лустрация на кандидатите на база обществената им дейност след 10.Ноември(вж.какви боклуци се набутаха в СДС на първите избори и съдбата на движението 30 г. по-късно )!

  По въпроса за липсата на публикации в медиите : Да, всички са създадени или купени с изчезналите и препрани милиони след 89-та , подкрепени от руски пари завъртяни по различни схеми за замазване на следите ,нo нe мога да си представя , че правителството не може да изиска/застави бюджетните медии да публикуват желана от него информация. При отказ отговорните са утре на трудовата борса, че и по-далеч (за противодържавна дейност).

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.