В Чехия съдят за рашизъм, а по благосклонност към рашисткото присъствие България води дори на Сърбия

Публичното одобряване на руската агресия срещу Украйна е углавно престъпление в Чехия. Общо 95 дела са заведени в страната за извършване на такова престъпление, съобщава порталът iROZHLAS.

Чешкият портал цитира говорителя на МВР Ондрей Моравчик, според когото на 67 души в Чехия са предявени обвинения по член 405 от ( за оправдаване на престъпления против човечеството или на военни престъпления) и чл. 305 ( за одобрение на престъпления) от Наказателния кодекс на страната.

Интернет радиостанцията  Radiožurnál разпространи интервю с прессекретаря на президиума на националната полиция Йозеф Бокан, в което той  казва, че обвиненията са повдигнати за графити или изказвания в интернет. Бокан подчертава, че изразяването на лично мнение има своите граници.

Както се разбира от чешките медии, далеч не всеки привърженик на руската агресия, изразил такова мнение, е с повдигнато обвинение. Очевидно законът е задействан срещу някои от най-ярките примери на подкрепа за Путлер.

Какво ли би се случило в България, ако тук бъдат приложени подобни мерки срещу най-кресливите путлеристи у нас? Няма да споменавам имена, за да не им давам възможност да се правят на жертви от списъци, по които да бъдат преследвани (макар да няма такава опасност за тях).

Особеното благоразположение спрямо “руското присъствие” в България прави впечатление и при сравнение със Сърбия, формално най-рашизираната държава в Европа ( ако не броим Беларус, третирана като придатък на московията). 

Директорът на  “Руския дом в Белград” Евгений Баранов беше цитиран от медиите в съседната държава да съобщава, че в момента в Белград пребивават повече от 100 000 руски граждани, а в цяла Сърбия те са повече от 200 хиляди.

А знаете ли колко са били те в цяла Сърбия преди войната на Путлер? Всичко 3500 души. Сравнете това с факта, че у нас по време на управлението на ГЕРБ руснаци изкупиха около 400 000 хиляди имота и заеха трайно първото място в класацията на чужденците, пребиваващи в България.

Иначе казано, в Сърбия, въпреки огромния скок на броя руски пришълци през последната година, продължава да има двойно по-малко поданици на Путлер отколкото в евроатлантическа България.

Както се казва, това е всичко, което ви трябва да знаете за “евроатлантическото управление” на ГЕРБ, превърнал България в разграден двор за руска имотна инвазия с всички последици от това за евентуална руска намеса в делата на страната. 

За илюстрация публикувам отново снимка на паметника на Николай Игнатиев в София на ул. “Сан Стефано”, на който всяка година поднасят цветя посланиците на московията у нас.

 

 

 

 

 

 

Открит е в чест на посещението на Путлер в България на 18  януари 2008 година и този факт все така се демонстрира от прикрепената за целта табела.

 

10 мнения за “В Чехия съдят за рашизъм, а по благосклонност към рашисткото присъствие България води дори на Сърбия”

 1. Паметникът на Николай Игнатиев в София на ул. “Сан Стефано”, където всяка година поднасят цветя посланиците на московията у нас, за разлика от МОЧА, е много удобен за заливане с червена блажна боя и вече е правено 🙂
  А хилядите “постоянно пребиваващи” (т.е. шпиониращи за руSSките служби) у нас руснаци, са бъдещи собственици на паспорт за българско гражданство, просто трябва да изтече 5-годишният срок на постоянното им пребиваване. И после ПП “Альоша” в парламента!

 2. С перифраза на великия Тодор Колев, светла му памет, чехите не ще ги стигнем, дори ако тичат срещу нас. Все пак не са ги клали 300+500, плюс още 75 комуно-ГУЛАГ, години. Ма трябва да се стараят политиците ни “€вро-атлантици”, особено гарвардците.

  Иначе – по данни на British Military Intelligence, цитирани от FREEDOM-UNIAN, блатните павиани са изкопали дъното – буквално. В Запорожие на сателитни снимки се вижда “отбранителен окоп”, дълъг към 70 км! След безумията “цар топ”,”цар камбана”, бомбардировачът “Иля Муромец”, танковете “Менделеев”, Т-35, Т-40 Антонов”, 420 мм гаубица “Ока”, совалката “Буран”, подводницата “Дмитрий Донской -ТК-208 – все завършили с шумен провал, взривове и човешки жертви, днес блатните си имат и “цар окоп”! Експертите са в недоумение за какво точно ще се ползва този пореден “передавой”, тъй като няма никаква съпътстваща отбранителна структура. Yспешно вървят блатата към “цар-клоZет” на 1/6 от земната суша…

 3. България искала през февруари да даде своите изтребители МиГ-29 на Украйна, но според САЩ това било “предизвикателство”, понеже страната ни щяла да остане без самолети за охрана на небето си, съобщава Си Ен Ен в подробна кореспонденция за изтеклите от Пентагона секретни документи.

  А дали пък САЩ и НАТО просто се въздържат и отлагат да ни предоставят натовски самолети, дори втора ръка, защото с тези русски наемници на власт в пРезидентството и парламента ни, България може да се окаже само ТРАНЗИТНА дестинация и натовските самолети още същия ден да кацнат на Червения плащад или другаде из сатрапията на Путлер ? Нямат ни доверие и с право!
  Импийчмънт на пРезидента и обявяване на ПП”Възраждане” за противоконституционна организация !

 4. “… 32 години независимост Украина се ръководи от агенти на русия. При Янукович всичко стигна до абсурд … защо руснаците толкова бързо превзеха южната част на Украйна. Последните 3 години назначенията в службата за безопасност са от москва. Всички знаеха, че председателят на комисията по разузнаване при президента Демченко е руски агент…”
  – първите 20 мин ТУК https://www.youtube.com/watch?v=Vibg-Cq5L1A
  – у нас не е по-различно и тук русия 44-та направи това, което не успя на 24 февруари в Украина. За русия е въпрос на европейска идентичност Украина да продължава да е зависима от нея, точно като нашата фасадна независимост срещу тайния договор(1902) за ЗАВИСИМОСТ от русия – българите с древната си история са пречка за “гръцкия” руски проект, а спецчастите на руското “православие” са на хибридния фронт и в Украина(Сирия, Африка) и тук – да припомня попските рандевута на мутрофановна и симеончо … а Христо Грозев не можа да се прибере дори за погребението на баща си (16:25мин. ТУК https://www.youtube.com/watch?v=_LIMAQKRZnI)
  … УСПОРЕДИЦИ – първите 20 мин ТУК

 5. ПРЕВРАТЪТ

  На последните избори
  бяха коригирани/фалшифицирани/ стотици протоколи!
  В полза на ГЕРБ и в ущърб на ПП!
  С минимум 10%!

  Така шайката на Борисов и Гешев
  фактически извършиха
  ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ!

 6. v BG ne moze da stane, niama tolkova zatvori ili ako zadarzanite I osadeni da stroiat zatvori moze,togava shte ima celi partii stroiteli GERP polovinata , Vazrazdane cialata,B.C .P cialata niakoii ot I.T N otdelni lichmosti izobilie A DANO AMA NADALI

 7. Какво се сраМняваме с Чехия ?
  Тук има директни путлерастки агенти , в парлаМЕНТА са!
  Ченгесаро-рублоядците си назначиха мутромилЮЮЮционеро-болшевишка хунта , след монархоболшевизма на Кобургь, още преди 22 години!
  А и това не им стигна, и го допълниха и с допълнителна фатмашко-болшевишка хунта от 7 години!
  С допълнителни путлериото-болшевишки клоуни , шутове и марионетки , като иZZраждане , ИТНь и т.н..
  Тук путлерасткият паразить кУпейкинь ,директно внася “референдумь” против еврото! И вековната терористична КОНТРАреволюционна болшьевишки банда БКПь внася “референдумь” за “джендърите” , макар партийната им ген(секь)оссе кУрвела ниновНаЯ да е най-големият мужишки джендърь в задунайската колониална губерния НРБь!
  Одите на хуйло си!
  Долу МОЧИ-те, одите на хуйло си!
  Долу мафиотските мутренски бумажни банди – БКПь, ГЕРБь, ДПСь и техните престъпни проZZт(итутк)и – ЦвИКь, Информационно слугуване, реZZиЛденть лумПен гадень и служебният му гълъбарникь, които им помогнаха да извършат “изборния” ПРЕВРАТь, одите на донь байХУЙаньЮ, одите на хуйло си!

 8. Към SMS:
  Преди месеци споделих тук, в блога, съмненията си, че най-вероятно няма да видим Ф16, преди да свърши войната в Украина. Не ни доверяват…

 9. @Павел Тинков-не преди войната да свърши,а когато се изчисти този резидент и шайката руски шпиони около него.Всичко секретно по Ф16 блок 70 веднага би било снесено на руснаците.Затова и виеме за Шенген и други тайни,бързаме да изкараме още рубли…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.