Фюрерът обещаваше да е първи, но е трети-чашата му на лъжепобедител е доста празна

Най-напред нека попитам риторично дали си спомняте, че фюрерът копейкин обещаваше партията му да бъде първа на изборите. Дано помните. Защото, независимо от възхода й, тя е трета. Това е провал спрямо обещанието му. Най-големият на тези избори. Чашата му е повече от половина празна, ако използвам известната метафора.

Или по презумпция на обещанията на фюрера не бива да се гледа сериозно и поради това му се прощава да обещава доказани от резултата лъжи? Ако е така, защо е това вайкане, че ще вземе властта ( и да се разправи с такива, като мен), както също така обещава най-сериозно?

Той рекламира през медиите още много други свои фантазми. Щял да блокира България за еврозоната. Щял да ни вади от НАТО и ЕС. Щял да ни връща в орбитата на московията. Щял да възстановява проекта АЕЦ “Белене” и едноименния концлагер на острова (за такива, като мен). 

И на тези заплахи ли вярвате, както на инатливата му провокация да създаде собствено еднопартийно правителство-негово и само негово, т.е. да възстанови еднопартийния режим?

“Интересното” е, че цялата жлъч на следизборната пропагандна е насочена отново към либералната коалиция, която също обещаваше първо място. Почти позна, но не успя, макар да е много, много по-близо до изпълняването на прогнозата си, от обещанията на фюрера. 

Предвидените от Кирил Петков проценти преднина пред ГЕРБ са обект на подигравки и обобщения, понеже не се сбъднаха – и то благодарение на отлива на гласове в полза на фюрера, подкрепен в своята Атака срещу статуквото на предишното управление от двамата бивши уж врагове и генерали, бивши победители на съответните бивши избори. Атаката им срещу либералите и особено срещу ПП беше обща и тя продължава в настоящия контекст на следизборната ситуация, предопределена от тази Атака. 

“Такива като мен” обаче имат правото да питат, защо едва сега се разтревожиха мнозина симпатични коментатори от опасността от набъбването на фюрера. Къде бяха, когато фюрерът прати на мотори от Варн своите рашистки черноризци да ме тормозят в Добрич на представянето на книгата ми?

Фюрерът гони журналисти. Така е, знам го преди всички вас. Опита се да ме изгони от събитие, на което бях домакин, а не “навлек”. Беше много по-скандално, отколкото днес, когато вече гони журналисти от позицията на фюрер, изкласил в политиката  – също и поради това, че  нямаше журналистическа солидарност през 4 години, когато беше насъскал срещу мен своята глутница.

И не само журналистическа реакция нямаше ( с едно местно изключение в Добрич и почти никакво в София).

Нямаше и партийни реакции, макар една да ми бе “обещана” по телефона, но в крайна сметка не се случи. Някой беше преценил в съответната централа, че не е рентабилно да защитават от фюрера някакъв си блогър и автор на книга със заглавие “Измамата “Сан Стефано”. 

И не ме упреквайте, че се изтъквам, моля. Няма нищо за изтъкване във факта, че бях жертва на фашизоидите на фюрера, освен тъжното обстоятелство, че днешните умни (без ирония казано) коментатори, ги нямаше на терена да заклеймят онази “кристална нощ” при кристално ясния казус на фашизоидното нападение срещу един български журналист.

Какво още се оказа невярно сред предсказанията за резултата от изборите от 2 април?

Вкупом агенциите, кафявите и легитимните, не познаха, че Трифонов никога повече няма да припари до властта.

Не са ли множко два такива провала по отношение на класирането на две от общо 6 партии в иначе възпроизведения ни бивш парламент, за да се твърди, че прогнозите се били сбъднали? И защо сега трябва да вярваме на предсказанията, че при следващи избори фюрерът е обречен да спечели, а пък либералите направо ще мрат политически, стъпкани от неговия ботуш?

Фактът, че фюрерът копейкин не беше посочен в прогнозите на социолозите като победител, не отменя истината, че той не стана такъв, какъвто се пъчеше, че ще бъде. Това го прави лъжец пред избирателите му, на които обеща златния медал ( а не някакъв златен пръст, какъвто го игра батко му Сидеров, на когото фюрерът подражава).

 

16 мнения за “Фюрерът обещаваше да е първи, но е трети-чашата му на лъжепобедител е доста празна”

 1. То не само кУпейкинь не говори против своите ТЪПькачи от герберастката шайка ГЕРБь и вожда й – бокоТИКВАТА, и от “вражеските” етнобандити от “(Х)ЛЕБералната” шайка ДПСь! -НЕ!
  Но и тези сводници на кУпейкинь не говорят срещу собствената си проZZт(итутк)а от иZZраждане! Паразитна рублоядска проZZт(итутк)а!!!!!
  Така че , нека се съберат и да си направят открита ТРОЙКА , а не да се крият , че са полегнали в общ “джендърски” евро-мулташко-консервативно-НАЦИстки (х)лЕберален креват! Одите на донь байХУЙаньЮ ви, одите на хуйло ви!
  кУпейкинь нека си каже ,КОЙ от ТЪПькачите му подари стотици хиляди “гладоподаватели” ! И на сегашните “избори” , и на предишните “избори” , и на по-предишните “избори” , и на по-по-предишните “избори” , и на най-предишните “избори”….. Оди на хуйло ти! И с помощта на мутробаджанака им – реZZиЛдентът лумПен гадень и гълъбарника му!
  А освен това ,ткУпейкинь е настаящиЙ (х)лЕбералень джендърь, защото на тези “избори” се представяне за най-балшиять “ЛИБЕРаль”(“СВОБОДолюбець”), оди на хуйло си паразитен ПОПУЛИСТки путлерасть!
  Даже СанктьСталиньградьският паразить е нещо повече , той е цял либърейторь(АсвАбАдитель) , като кренълските си сводници! НАЛИ!
  Само че той;както и те, искат да ни АсваАбАдять от свободата ни!
  Ето такъв настаящиЙ (х)лЕбералень джендърскиЙ АсвАбАдитель е СанктьСталиньградьската блядска шлюха кУпейкинь!
  Оди при донь байХУЙаньЮ ти, оди при хуйло ти, РАБьски иZZродь!!!!

 2. П.П. И напомням на служебният гълъбарник, собено на “финансовата” калинка от финансовото министерство да преизчисли правилно минималната заплата , и оттам и целия “бюджет”! Защото тоя път ги предупреждавам, че ще заиграе “дървен господ” по кухите им тикви или кратуни!!!!!!
  Трябва да приложат ТОЧНО и правилно закона за минималната заплата , която трябва да е 50% от средната!
  Само че има уловка, трябва да приложат 50% от средните заплати за всяка област , които са различни, и следователно трябва да са различни и минималните заплати за всяка област, защото те са следствие от различни средните заплати в различните области!
  И както общият сбор на всички РАЗЛИЧНИ средни заплати за различните области дава осреднена средна работна заплата за държавата, така и сбора от РАЗЛИЧНИТЕ минимални работни заплати за различните области пак трябва да даде осреднена минимална работна заплата за държавата!
  И не само това , освен 28 различни областни средни заплати , трябва да има и 28 различни областни минимални заплати! Като от тях трябва да се премахне и държавният сектор , защото при него няма разлика в заплащането в различните области! Така че “финансовата” калинка, заедно с нейният шеф- голубь доневь, да вземе да изчислят 28 областни средни заплати за частния сектор, и на базата на тях да изчисли още 28 областни минимални заплати за частния сектор! Като общият им сбор пак ще дава , съответно, осреднена средна заплата за държавата за частния сектор ,както и сбора на минимални областни заплати за частния сектор ще дава пак осреднената минимална заплата за частния сектор за държавата!!!!!!!!!
  И отделно да си изчислят средната заплата за държавния сектор , и от него да изчислят и минималната заплата за държавния сектор , които са общи за всички области!!!!!!
  Защото тоя път ще ги гази влака , както тях от гълъбарника , така реZZиЛдентът им лумПен гадень, така и ПОПУЛИСТИТЕ в парлаМЕНТА, и особено терористите на кУрвела ниновНаЯ от БКПь и гнусните казионни “синдикати” – КНСБь и Подкрепа, одите на хуйло ви!
  Защото вече много пъти се изгавриха популистки с “минималните” пенсии , а и с другите!!!!! Както и с комунистическите измишльотини за различните “категории” и “класове” , одите при бай ви Тошо комунистически плазмодии!!!!
  Тоя път много да внимават с “бюджета” им , защото ще има бой по кухите им зИльони тикви и кратуни!

 3. – туземния фюрер е герББ-ДпС патарица, която размахват като шмайзера на МОЧА-вия освободител пред драгия зрител – хората не помнят, че точно герББ НЕ гласуваха “историческия компромис” – да се спасим от радев, за да върнем борисов, па и с парламент-гумен печат за пред чужденците…
  – ББс черния шлофер бил евроатлантик , ама и европейското ни развитие като НАТО-вската ни армия НЕ са в опорките спуснати от московското МУ началство … с какво е по-различен от копейките – просто магнитния резонас налага подмяна на мадурките на Хуйло …
  НО решението е ДЕКЛАРАЦИЯ за Национално Съгласие да си продължаваме латиноамериканското развитие , която да отмени тази от1997-ма за европейска държава
  (https://www.ciela.net/svobodna-zona-darjaven-vestnik/document/-13349376/issue/2371/deklaratsiya-za-natsionalno-saglasie)

 4. Ето как действа гербаджийската ЦЕНЗУРА!

  Бащата на Тошо Куката – кадър на ГЕРБ, записал тайно …
  marica.bg
  https://www.marica.bg › Пловдив › Крими
  преди 13 часа — Бащата на Тошо Куката – кадър на ГЕРБ, записал тайно Иван Тотев. Огнян Чалъков изгонен от ДАНС след като катастрофирал пиян.

  Статията за Куката и на Куката – тейко му – вчера я ИМАШЕ в пространството.

  Днес обаче я НЯМА! Някой тъмночервенокафяв телефончик вероятно е звъннал в редакцията и Руси е козирувал и застанал мирно.

  112-то място по Свобода на словото!

  —-

  Честито!

 5. След глупостта Цар Симеон премиер, след глупостта пазвантино на Царо – премиер, след глупостта льотчика – Президент, ний, българите, просто сме длъжни да направим и глупостта Костя Копейкин премиер на Задунайская губерния на Русия!!! Ний, драги сънародници, можем да правим още по-пищни глупости – докато не уморим света от смях!!! Дерзайте, братя българи, вий можете още!!!

 6. Много е модерно да се обвинява Радев в двуличие. Не мога да преценя дали това е наивен опит да се посмекчи пропутинският му имидж (тук говори така за чугунените глави, но в Европа си е ОК – натовски генерал същий), или още по-наивен опит да се очерни допълнително (га че ли е нужно).
  Ето например със съгласието ни да дадем самолети. Веднъж военният министър отрече, а после смотолеви нещо, и веднага се заговори за двуличието Радево. А истината е много проста. От Пентагона са го попитали “даваш ли даваш, балкански министре, МиГ-ове стари московци да трепят?”, а нашият категорично е казъл “сакън” и отрицателно е поклатил глава… А ония кравари са помислили, че е кимна утвърдително и са го написали с изтеклия доклад…

 7. Цар Борис трети има известна мисъл:
  “Винаги с Германия и никога срещу Русия”
  С тази негова мисъл не му правя оценка каго личност, но това е елементарно мислене. Не може да се стои разкрачен между чужди интереси. България в момента е в такова положение и ще получи свойте шамари, а и нещо повече. Русофилията не може да бъде безгранична. Не може най-голямата по територия държава да продължава да ламти и да заграбва нови територий.
  Това е хищничество, което застрашава най-близките около него.
  Хищникът трябва да бъде обуздан, а не толериран.

 8. – Zа “възхода” на копейкин – на всички избори ненападание между герБ и копейките” и не е случайно, че помагаха и координаторите на ДпС(https://www.boec-bg.com/archives/5829)
  !! на борисовата държава (https://twitter.com/elenaultras/status/1644991704766750725?cxt=HHwWioCx0a3Pl9QtAAAA) СПЕШНО й трябва ПОРЕДНАТА ЯСНО РАЗЛИЧИМА “голяма опасност” , за да продължи да съществува
  – НЕ “Поради липса на самочувствие, неумение и страх да не си навлекат гнева му, политиците, а и журналистите не смеят да се противопоставят на Костадинов.
  Президентът не отрони и дума срещу противоконституционните му изяви…(Докога ГЕРБ ще печелят? И защо всяка партия, която откаже подкрепа за съвместно управление, ще загуби? Всяка освен “Възраждане”,Иво Беров,dw)”
  https://twitter.com/mimskius/status/1645248758735683584/photo/1
  https://e-vestnik.bg/37040/za-priziva-na-100-te-vmesto-pregradka-v-ritama-na-byala-roza-da-izgazim-kalta-s-tarpenie/
  … с украинското контранастъпление – когато калта пресъхне

 9. Стойчо,

  приписват израза “Винаги с Германия …” на цар Борис III, но фактите са други :
  ноември 1940 г.съветско-германските споразумения известни като пакта Рибентроп -Молотов са изпълнени и Сталин праща Молотов в Берлин да иска България, Турция, Близкия изток, Египет, Ирак,Саудитска Арабия и Хитлер се съгласява СССР да вземе Персия, Афганистан, Индия и преди окончателните преговори с Рибентроп в Москва – Сталин-Молотов зад гърба на Хитлер опитват да принудят Борис чрез натиск с Петата колона, с подкупи, шантаж,заплахи, да подпише пакт за“пазене” от червената армия. Неканен, Соболев пристига в София и връчва текста за пакта като Съв. съюз не само не възразява против присъединяването на България към Германия , но разгръща кампания тук – устна агитация, позиви, надписи по стените, митинги, манифестации, стачки – петата колона(БКП, леви земеделци, земеделци-единофронтовци, БЗНС-Пладне, Звено, републиканци, част отсоциал-демократите, част от анархистите;независими;интелектуалци – всчки около 5000 души , но 5 дни вдигат голяма олилия – българския цар казва “НЕ”на русия … та, ВИНАГИ с 1 наум за повтаряните от говноядите “цитати” – бълг. история още не е изчистена от наложената ни руска версия …
  – украинците вече назоват нещата с истинските им имена и успоредиците с нашето “парене” от времето след първата руска анексия на Крим, опасно подрива руското влияние тук и руския слугинаж е принуден да ни залива с руска пропаганда
  “… российская государственная власть, и царская, и большевистская, всегда заставляла верить ей на слово…” – пише в книгата си един украинец и в тази книга е огромното украинско презрение към братушките и могъществото им(http://ukrlife.org/main/evshan/moxel.htm)
  https://twitter.com/rayna_valeva/status/1645720332437692418?cxt=HHwWhICx6Yj74tYtAAAA

 10. покрай СТОЙЧО:

  СТОЙЧО, благодаря ви за повода да кажа това-онова по “въпроса”.
  употребата на “ТРЯБВА”, обичайно и най-често, е в мисленето и изразяването на такива като нас. подразбира се : някой друг да го свърши. ние или сме тъпи, страхливи, НЕможещи да го свършим, или сме бедни, или скъперници, та не можем да си НАЕМЕМ някой друг да го свърши./ перверзният СОЦ беше родил животното АГИТАТОР, което , като двукрака радиоточка, зовеше: ” другари, да започнЕМ дружно да рабоТИТЕ!” то и затова тичането към комунизЪма до никъде не стигна../
  разбира се, че не друг, а русофилистиците у нас лъжат-мажат какво бил казал царят за русия. ИЗГОДНО ИМ Е. освен това е супер “адекватна”диспозиция – напълно съответства на ШИЗОФРЕНИЧНОТО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ на русофилистиците, копиращи едно към едно своите идоли под кремълските петолъчки.
  а за разкрачването в политиката ни не се тревожете: прави се отдавна и от кой ли не. миналия век имаше приказката, че югославия е яре, което суче от две майки. от запада и от ссср. по него време българите ходеха на “съборите” по сръбската граница и си купуваха дънки, чорапогашници, найлонови дъждобрани и плочи с рок-музика. затова пък ние го раздавахме “винаги верни на партията и на москва!” бай тошо сядаше вечер пред глобуса, въртеше го напред – назад и си мърмореше: мамка му, защо нямаме обща граница с великия ссср? – мерак му беше на правешкия цървул да ни направи република на ссср. / ето това е шизофрения в ПОВЕДЕНИЕТО /
  СТОЙЧО, знаеш ли каква е разликата между проститутка и курва? първата ГО прави за пари, а втората ГО прави безплатно, за лично удоволствие. ерго, русофилистиците по света ГО правят за пари, за много московски пари, а нашенците ГО правят безплатно. дори ПОВЕЧЕ: те влизат в казуса НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ не само в мисленето си, но и в действията си. / не пропускаме копейкин, петьо вагината, волен – болен, въобще, русофилистиците на щат…/ няма безграничност в тази болест. има поток от пари и поток от размножаващи се орки. слава богу, има един величав герой на токчета, който с нарастващ успех ликвидира и потоците от рубли, и броя на живите орки. краят му се вижда, ми е думата.
  относно територията. москва повече от век заплаща да е жива една от големите им измами. вземете и сравнете ЧИСЛАТА от уикипедия на територията на русия и САЩ. ще се изненадате. вземете картата на света, ПОГЛЕДНЕТЕ я, фиксирайте се на ГРЕНЛАНДИЯ, горе, вдясно от северна америка. сега свалете поглед по картата на света надолу вдясно, спрете очи върху АВСТРАЛИЯ. като сравните площа на гренландия и австралия, като ТОЧНИ ЧИСЛА от уикипедия, ще се изненадате, че В АВСТРАЛИЯ ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА СЕ НАНЕСАТ ТРИ БРОЯ ГРЕНЛАНДИИ, А НА КАРТИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКА, ДОРИ НИКАК. даже в днешните гугълски карти е така. същато ИЗМАМА е в сила и за територията на рашистите! точно те упорито ПЛАЩАТ картите на целия свят да са такива. за да има самочувствие празноглавия им народ! само и само заради това! живеейки вечно като ВАРВАРИ, орките не се нуждаят от агитатори или телевизори – само като погледнат на КАРТАТА колко огромна им е територията и се подмокрят от гордост.
  всички ЛЪЖИ И ИЗМАМИ на земята идват от рашистите. откакто нормалният свят има, за съжаление, тези съседи!

 11. Към
  Стойчо
  11.04.2023 в 11:01:
  И баща му Фердинанд водеше директно война срещу матушката, световна война!
  И не е проблемът , кой е “против” Московията! НЕ!
  Въпросът е , че Московията е против нас още от Средновековието, и даже е и против Волжка България!
  След това е ИМПЕРнациональсоциалистическият ПАНславизъм, за унищожаването на българите в похода за завземането на Босфора от Романовите, Сталинь, СССРь , и путлеристкият рай(Хь)!
  Така че няма значение дали сме против Московията, или не сме ! Тя е против нас ! И това се вижда от всички “национални катастрофи” , от 1902-1908-1913-1918-1944-1989-…….. и до днес!
  А и преди това ,през целия 19 век , от началото на века, през Екзархията, през Сръбско-българската война, през рублоядските преврати и до убийството на Стамболов!
  Единствено руско-османската война от 1877-78г. е поредния опит за завземането на Цариград, чрез окупация на задунайската губерния!
  И нека си припомним, пак, за българската победа над Московията на 3 МАРТ 1918г. , и подписването на Брест-Литовският мирен договор!
  За Германия ще си говорим друг път.

 12. към раптър,
  отлично брат!
  Отдавна не бях чел такава хубава съпоставка.
  И ТОВА ЗА МЕРКАТОРНИТЕ КАРТИ, пак е истина. Дава на орките самочувствиек което по комунистически (рашиски тертип) го правеха и в България. Колко сме били умни и велики, дори някой си българин измислил компютъра, ама „откритието“ му го откраднали американците!
  Горкият Тесла, добре, че е отишъл в Америка, та да направи откритията си, иначе в балканджийските среди е щял да подсмърча като нас. Иначе мозъкът струи…
  Ето, чета, един наш заварчик работещ на запад, избирал партията на Копейкин, за да можел с 2400те Евра, които там получавал, да се чувства царски, когато пребивавал тук. Само не е хрумнало в главата на тази царска особа, че ако дойде Копейкин, набързо ще се прости с възможността да може да отиде пак там, за да ги заработва.

 13. @раптър

  Не е вярно, че нашенските рашиZти са такива за без пари и облаги. Те може да са всичко, но в никакъв случай безкористни и водени от едната идея. За четирихилядниците чухме вече, но поначало връзката “путлерофилия+пари” е най-добре пазената тайна у нас. Откъде мислите, че се финансират телевизиите на сьйдерaв и на кУрнэла?
  Можем само да се надяваме на путлер скоро да му свършат копейките, за да изчезне постепенно у нас професията “руZофил”.
  Доколкото у нас е имало безкористни русофили, те свършиха на 24.02.2022г.

 14. Руснаци отрязаха главата на украински пленник и я забиха на метален прът
  “Тарас заспа и не се събуди”, цинично написа авторът на публикация, придружена от снимка на главата. Deja vu от Сирия!
  (Мислех, че орките още живеят в 17 век, а то било 3-4 века по-рано, когато са били “на мода” подобни диващини ! България е пренаселена с руснаци!
  Българи, живеем върху барутен погреб! )

  https://clubz.bg/135352

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.