копейкин срещу Бетовен и Шилер-как да не го наречеш фашизоид

Най-лъжливият нашенски политикан маркира днес с поредна порция фалшификации откриването на поредния парламент в България. Най-тлъстата лъжа на фюрера копейкин, повторена  днес от от парламентарната трибуна от него, е твърдението му, че сме си изгубили свободата, която той щял да възстановява ( ама само ако вземе властта и се разправи с “майкопродавците” и “подчовеците”).

Точно обратното е: българите си върнаха свободата, макар и отново с “решаващата помощ” на Съветския съюз и я бранят от фашизоиди, като фюрера. Пътуват днес свободно, избират свободно къде да живеят, учат и работят. Избират свободно да не учат, работят, инвестират и дори да пътуват с туристическа цел именно в “освободителката”, лишила България от свободата й за десетилетия напред през 1944 г., на която фюрерът се кланя. 

И друга, може би не толкова видима, но също толкова фундаментално дебела лъжа, опитва да прокарва той през иглените уши на парламентаризма чрез възможността да ползва демократичния инструментариум на уж заробената ни днес страна. Вменява на своите критици тезата, че те наричали неговите избиратели фашисти. Подменя факта, че така бива наричан самият той и неговото най-близко обкръжение.

Не познавам персонално нито един негов гласоподавател. Ето защо никога не съм твърдял нищо подобно за непознатия ми електорат. Изразявам се в първо лице, за да не обобщавам от чуждо име, но с риск да се намери някакъв обратен пример мога да заявя, че и най-ядосаните критици на фюрера не обвиняват в неговите грехове онези, които които го подкрепят с гласа си.  Нещо повече, анализаторите са единодушни, че той мобилизира протестен вот, както мнозина негови предшественици в диапазона от Жорж Ганчев до Сидеров и останалите популисти, без това да ги характеризира като фашисти.

Ако фюрерът беше прав в манипулативното си твърдение, ще излезе, че онези бивши гласоподаватели, мигрирали от лагера на ПП към неговата групировка, също са били (скрити) фашисти. Либерал-фашисти!

То е вярно, че в държавата ни, в която патриотизмът се мери по възторга от москвията (обявила България за вражеска страна) или е възможно да има монархо-социализъм в рамките на състоялия се дуализъм Сакскобургготски-Станишев, може да се очакват и други подобни чудеса. Малко чудо ли е фактът, че фюрерът е доказано (с факти) най-големият лъжец в поредната предизборна кампания, но това не само му се прощава от избирателите, но той бива щаден и от медиите!

Вместо да го изобличават, те му тикат микрофона да плещи каквито си иска лъжи. Горд от този свой успех политическият номад бойкотира не просто европейското статукво у нас, но и символиката на най-успешния международен съюз в човешката история, какъвто е ЕС. Сяда демонстративно, заедно с фашизиодната си глутница, когато звучи “Одата на радостта”. Първа радост е за него да сее омраза, за да жъне бурен успех от покълналата реколта в урните.

копейкин срещу музиката на Бетовен и текста на Шилер е всичко, което имате нужда да знаете за лъжеца номер едно в днешната българска политика.

20 мнения за “копейкин срещу Бетовен и Шилер-как да не го наречеш фашизоид”

 1. Копейкин е смешен кремълски шут.
  Най-лъжливият нашенски политикан е мимикрирящият комунист Борисов.
  Борисов е загубил всякаква човещина!

  Защо Борисов не каже коя е Мата Хари?
  Защо Борисов отказва ДНК-тест за бащинство
  на дъщеричката си в Барселона?
  Защо да наричат невинното дете копеле?

  Борисов изобщо не го измъчва съвестта!
  И как да го измъчва,
  когато Борисов няма съвест!

 2. Познавам една единствена симпатизантка на иZраждане – “една наивница на средна възраст” по Райнов, зарибена от путлериZZма посредством интереса й към невинни руZки сайтове за отглеждане на деца, рецепти за готвене, съвети за разкрасяване и отслабване, икебана, сладки кученца и т.н. Това е типичният метод да се ловят лапни-шарани, който руZката фабрика за тролове прилага не само у нас. Познатата ми поне да взимаше някакви копейки за симпатиите си към иZраждане, та да не ме е яд на глупостта й, защото иначе е свястна жена…

 3. Казвате, че не познавате неговите избиратели. Аз познавам един – електротехник. Той каза: “За всеки парламент гласувам за най-големия идиот”. Което се простира назад във времето върху доста много председатели на партии. Не знам защо го прави – счита ги за извънсистемни, а всъщност те са дълбоко системни. Човекът си изкарва парите на парче от частни поръчки и въобще не го интересува държавната система. Така си обяснявам нещата.

 4. Предполагам всички тук се чудим как може толкова хора да гласуват за такъв лъжец (мошеник, безпринципен тип) и отдаваме това на факта, че медиите не го разобличават достатъчно и избирателите са подведени. Май забравяме, че недостатъците също пораждат симпатия. Сигурен съм, че има хора, на които им допада точно лекотата, с която Копейкин нагло лъже и манипулира. Дори му се възхищават…
  През 2014 разговарях с руснак, който не харесваше Путин и смяташе анексията на Крим за грешка, но каза “Ама как хубаво Путин преметна всички западни лидери, като им каза, че няма наши войници там. А те, бунаците (лохи), му повярваха.”.
  Нашите Копейкинолюбци поне нямат удоволствието да кажат, че сме повярвали на лъжите му. Ама кво от тва?

 5. Бай кУпейкинь Санкть-СталиньградьскиЙ, тръгнал да се сраМнява с Бетовен! КАК???
  Не може един путлерастки селяндурь да се доближи до Бетовен! Той може само да вика – -булгарь, булгарь! И да развява путлерастката си трицветна хоругва , на всичките си (фа)ШИЗОИДНИ сборища, явки и седянки!
  Ченгесарските мутромилЮЮЮционери и фатмаци му направиха поредната паразитна ПОПУЛИСТКА пирамида ! Той е поредния цинично-гнусен рублоядець , след Ж.Ганчевь, Кобургь, батко си ()ОЛЕН ()ИДЕРовь, и най-дългогодишният популистки корупционен фараонь – донь байХУЙаньЮ БанкянскиЙ! Компания им правеха селяндурско-путлериотичните шутове от МВРО, РЗСь, ИТНь и тн..
  Така че кУпейкинь първо да свали путлерастките трибагреници и да покаже кой го финансира с рубли , копейки и купени гласове, преди да “обвинява” другите , че са “предатели” и “чужди агенти”! Защото ако ченгесарско-мутренските милЮЮЮционери и фатмаци не бяха заграбили властта през последните 35 години , то той отдавна щеше да си остане ,най-много , като казионно назначена партийна секретарка на държавна службичка в музея на Добрич, и нищо друго!
  Един любопитен паралел, между путлерастката шлюха кУпейкинь и нацисткия фюрер Хитлер е , че и двамата са назначени като музейни чиновнички! И благодарение на музейното си назначение Хитлер придобива германско гражданство, през 1932г.. Иначе преди 1932г., Хитлер е бил с чуждо гражданство, като “партиен” генсек на НДАСП!
  Ами ако Хитлер не беше получил германско гражданство, няколко месеца преди да стане канцлер на Ваймарската република, дали щеше да стане фюрер на Третия райх, а?!?
  Така че това трябва да се взема предвид и,когато говорим за чуждоподаническият путлерасть кУпейкинь!

  Долу музейните чуждоподанически фашистки фюрери и рублоядски паразити, одите на хуйло си!!!!

 6. ЕВАНГЕЛИЕ ОТ ЛУКА (22:45):

  “ХРИСТОС КАТО СТАНА ОТ МОЛИТВА
  ДОЙДЕ ПРИ УЧЕНИЦИТЕ СИ
  И ГИ НАМЕРИ ЗАСПАЛИ ОТ ТЪГА.”

  ТОВА Е СРЯДА СРЕШУ ЧЕТВЪРТЪК НА ЕЛЕОНСКИЯ ХЪЛМ,
  МИНУТИ ПРЕДИ ЮДА И СТРАЖИТЕ
  ДА СЕ НАХВЪРЛЯТ ВЪРХУ НЕГО.
  КОЙТО НАРИСУВА ТАЗИ КАРТИНА
  ЩЕ БЪДЕ ВТОРИ ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ.
  СЛЕД ТАЙНАТА ВЕЧЕРЯ-ТЪЖНИЯТ СЪН.
  ДО ТОГАВА ВСЕКИ ДА Я РИСУВА В ДУШАТА СИ.

 7. На копейкин няма ли кой да му разбие противната муцуна, докато нагло седи на първия ред слушайки химна на Европа? В днешни времена освен красноречие и правоговор трябва да имаш топки и смелост. Позволихме на това парвеню да трови със змийския си език всичко и всеки а мнозинството се правим на полит коректни, либерални, демократи… Всеки имал право на мнение а, Волтер би дал живота си, за да защити мнението на другия, пфу отврат! Този, който има куража да ошамари това леке ще е Моят народен представител.

 8. Може и да греша, но ми се струва, че колко повече са палячовщините на кафяво-синьото руZко ман.гау пред публиката, толко по-зле. За него.

  Щото днес, докато бълваше дежурната си словесна помия срещу “подчовеците” и “редовите доносници на американското посолство”, дори вице-рЭзидентката йотовна в един миг го загледа като болен в терминалния стадий, дето само още не си знае диагнозата. Здравния служебен министер тоже, впрочем.

  Само Буда ТУПИКЪТ спеше в зала по време на речта му. Презорил се е с някоя синоптичка или мата хари, май…

 9. gospod si znae rabotata lazcite edin do drug ili na parvia red na linia—–ama maii dosta xora sa za ochila ne vizdat ili ne iskat da vizdat

 10. Борисов лансира “спасителен вариант” – служебното правителство да стане редовно

  (то не бяха лодки, платноходки и русски гЪзопроводи, балкански потоци, откриване на СOК “Камчия”, кученца за Путлер….., а сега и гласуване на служебното правителство с русските наемници на пРезидента за редовно!? Магнитски?)

  https://www.mediapool.bg/borisov-lansira-spasitelen-variant—sluzhebnoto-pravitelstvo-da-stane-redovno-news346766.html

 11. Как няма да расте влиянието на копойкин? С такива медии като нашенските… Гледахте ли централната емисия на бтв? Нито една новина от Европа, от държава, която е наш съюзник в ЕС и НАТО, която да е без негативно звучене! НИТО ЕДНА! И това е години наред! За скот тв, альфа тв, 7/8 изобщо не отварям дума…
  Та пак да предложа. Не е ли крайно време Европейската Коалиция, която спечели 25% от вота на Българите, спечели София, Пловдив, Варна, вота в чужбина (ако не броим комшиите) да има една голяма национална медия, чрез която идеите и да достигнат до малките градове и села?
  Поне една…
  Сещам се за един човек, който има опита, сърцето, разума и куража да застане начело на такава медия…

 12. Реплика @vic_kaminsky Според мен тъжната истина (затова мисля че грешите) е, че няма лоша реклама, докато репченето не премине еднозначните граници на възпитанието – както пр. Сидеров от престараване се сурна от другата страна на коня. Докато само жестове като копейкиновите, колкото и да са безвкусни, на поддръжниците му идат дюшеш. Такива хора имах късмета да послушам за няколко минути, не избират рационално, това усетих…
  Естествено, засега сподвижниците му са турили пепел на предишните зулуми, виж представянето на книгата на г-н Инджев. Надявам се, никога не е късно да станат те и копойкин отново за резил…

 13. Извинявам се, малка корекция!
  Моля да се чете в предния ми коментар “Европейската Коалиция, която спечели 25% от вота на Българите, спечели София, Пловдив, Русе” (а не Варна…Е, дай Боже някой ден и там…)

 14. Копейкин е поредният платен играч на българската политическа сцена,обира протестният вот и си върши работата,Ако Радев го държат с нещо,този съвсем съзнателно заработва и след година ще се кандидатира за еврудепутат,,хората около него също са ок,никой от тях не си прави илюзии,но ще направят всичко по силите си да провалят законодателната дейност в 49тото НС

 15. Ако имаше FREXIT нямаше да има Brexit
  https://www.youtube.com/watch?v=fRqqxTtk1vs
  Полша+Украйна стават сериозен център за по-сериозна евро-американска интеграция.
  България може да бъде част от тази промяна.

 16. Българският избирател тъпо, но упорито, като Румен Радев, продължава да набутва мазохистично в Парламента едни и същи самодоволни мутри с големи шкембета и отвратителни гадини.
  По ирония на съдбата, копейките получават тлъсти депутатски заплати, вследствие на членството на България в ЕС. Ако България беше де юре колония на Русия, като Беларус, заплатите и пенсиите със сигурност щяха да бъдат драстично по-малки.

 17. – Путин не е от хората, които лесно се отказват от погрешни преценки, напротив, той вярва, че може да смаже украинците, да изтощи европейците, а американците ще насочат вниманието си към някой друг въпрос. Той е убеден, че Украйна е по-важна за него, отколкото за нас. Путин отново греши. Не бих поставил под въпрос изобретателността и решимост нашите украински партньори. Путин ще използва не само ядрена реторика, но и ще се опита да дестабилизира европейското единство и ситуацията в съседните страни – както руското разузнаване вече прави в Молдова: Това е просто реалност, в която ще трябва да се ориентираме. Напредък по този път може да осигури украинската контраофанзива. Това е обстоятелството, при което суетата и арогантността на Путин могат да бъдат пробити. И той ще започне да разбира, че рискува да загуби повече от това, което незаконно е завладял. Русия вече претърпя стратегическо поражение. КНР все още не дава оръжие на Руската федерация и отношенията им, в крайна сметка, не са дружба без ограничения. А перспективите за подобна дружба може да са доста мрачни за Кремъл
  – шефът на ЦРУ в контекста на руско-украинската война: КАК СТИГНАХМЕ ТУК

 18. Копейкин е престъпник, каквито са и неговите шизофашистки господари от Московията, в това число и нейно ниZходителство Мутрифанала. Това човекоподобно попада под клаузите на международния криминален съд в Хага като отявлен поддръжник и разпространител на човеконенавистните политически послания, военнопрестъпник, престъпник срещу човечността, главорез и детекрад и детеубиец Путлер. Скоро ще имаме и български клиент в Хага. Ако прокуратурата ни не го прибере превантивно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.