Рашистките пипала посягат и на нашите деца

Рашистките окупатори отвлякоха хиляди украински деца, убиха стотици и изнасилваха някои от тях.

У нас колаборационистите “само” се борят да промиват с новичока на рашисткия прочит на историята мозъка на български ученици.

Погледнете снимките, които показват докъде са стигнали в московията в днешно време в налагането на милитаристичното мислене в детските глави, системно заразявани с прославянето на войната и на руския шовинизъм.

 

 

 

 

Опитите на рашистките пипала да докопат и българските деца трябва да бъдат прекъсвани в зародиш. А на виновните съучастници в рашистката кампания, какъвто е описаният от “Свободна Европа” случай, трябва да бъде търсена отговорност.

 

11 мнения за “Рашистките пипала посягат и на нашите деца”

 1. Ако погледнем МОЧА, то ще видим, че тази заявка за българските деца не е нова.
  Янка Такева е една от най-отявлените и отвратителни муцуни на прехода.
  България има нужда от пълна дерусофикация! Това включва и образованието – пълна дерусофикация!

 2. “…ние не установихме стабилно разбиране за това, че животът в лъжа и тоталитарност е нещо лошо. Нито се разбрахме за основните ценности… струва ми се, че сме стигнали до една последна граница – тази на човешкото, и то в най-буквален смисъл. Битката е за запазване на човешкото… Дефицитът на бъдеще винаги ще е по-важен и по-опустошителен от дефицита на природен газ например… Разминаването между калкулирания от държавите и правителствата човек и реалния човек, изоставен на собствените си страхове и тревожност, се задълбочи… най-податливите на дезинформация, всъщност казват: Ние сме изоставени, изгубили смисъла. Нуждаем се от нов смисъл, от нов разказ за света и себе си, от нов свят… Въпрос на спешност е този разговор да започне веднага. Ако той все още е възможен.” – от речта на Георги Господинов на конференцията “Замъгляване на истината. Дезинформацията в Югоизточна Европа”,4 апр.,София
  (https://www.dw.com/bg/komunisticeskata-propaganda-si-otide-no-nedoverieto-ostana/a-65230991)
  – за руската военна стратегия за овладяване на бълг. общество от 25:35мин.ТУК

 3. Децата трябва да се учат от малки да изпълняват заповедите на началниците без колебание. Да свикват на строго самодържавие и единоначалие.

 4. В Чехия има осъдени привърженици на рашизма, в Германия за едно “Z” върху колата глобяват по 4000 евро. Въпросът е – кога най-после и у нас?

 5. Рашистките пипала отдавна са овладяли РБ в ЕС и в НАТО!

  България не е парламентарна република!
  В България е многопартийна диктатура!

  България е разделена на 31 избирателни района.
  Тарторите на партии, за по- сигурно,
  са водачи в повече от един избирателен район.

  Водачите на листи в настоящото НС са:
  ГЕРБ 31
  ПП ДБ 31
  Възраждане 31
  ДПС 31
  БСП 23
  ИТН 11

  Общо 158 от 240!

  И след като те са незаконно избрани,
  в нарушение на чл.6.ал.2. на Конституцията на РБ,
  чрез привилегироването им с гласовете на неотбелязалите преференции,
  законно ли е НС?

  Очевидно България не е парламентарна република!
  Очевидно България е многопартийна диктатура!
  По смисъла на Конституцията на РБ!

  158 от общо 240 депутата са избрани
  в нарушение на чл.6.ал.2. на Конституцията на РБ !

  А от изборите следва всичко след това!
  В ГФР и в ГДР!
  В Южна и в Северна Корея!
  В САЩ и в Русия!
  В РБ и в НРБ!

  Нали?

  Както казахме още преди изборите,
  отново вече 34г. не беше избран нито един
  независим кандидат извън партийните листи!

  ,,Предай нататък…

 6. Преди два дни в Twitter беше споделен клип идващ от Telegram канал на Вагнер в който руските престъпници обезглавяват жив украинец военнопленник. Тяхната безчовечност е отвратителна! Руската тирания ще бъде разрушена и военнопрестъпниците ще бъдат наказани

 7. E , то в Чехия понеже постоянно пътувам най-много ми направи впечатление, че няма нито един монумент от ВСВ възхваляващ руснаците- точно обратното – за пръв път видях анти руски барелеф за жертвите на червената армия. Пражката пролет се учи в училище както и да реалните действия на червената армия а България съм останал с впечатление , че е за подбив и разказват вицове за нея.

 8. Току що в ”Стани богат” по БТВ видях човек,завършил ВА”Г.С.Раковски” знаещ коя е Грета Тунберг,но не знаещ нищо за атентата в черквата ”Св.Крал”при това учил за сигурност на компаниите.!!!А на др.Билалив не му се отвори устичката да коя коя партия и с чий пари прави атентата срещу български генерали,интелектуалци ,професори и деца.

 9. – русия посегна на нашите деца още с изселването на 500 000 българи по времето на екатерина 2-ра след 1-вата анексия на Крим и руската “гръцка”идея за погърчване на българите, после по Чл.13 на Одринския мир 1829г русия прочиства от българи територията от дунавската делта до Одринско и бартера на цар”освободител” с размяна на българи за “Нова Русия” и Крим1861-62г. и заселване в нашите земи с черкези ;1-вия балкански съюз (1866)замисля за България съдбата на Полша, подложена първо на троен дележ, а след това на унищожение; след разпокъсването на бълг. територия наречено “освобождение” следват поощряваното от русия масово избиване и асимилация на българите в съседните държави – българите в Македония не станаха прави сърби, но след ВСВ им набиха в главите, че тук сме фашисти и каквото се сетите още …
  – та, това е руската стратегия от времето на ивангрозни – порусначване и на езика и на историята на завладените народи с терор, масови преселения – след 2-рата анексия на Крим до 2018-а броят принудително депортирани от Кримса над 40 000, а до 2019г близо 200 000 руснаци са настанени там и порусначването започва веднага
  – за милитаризацията на децата след 9:00мин. ТУК

 10. Припомням на всички , че дИбильизацията на децата започва още преди училището !
  А гнусния зИльон фатмакь- реZZиЛдентът лумПен гадень, заедно с платената си проZZт(итутк)а в образУвателното министерство въведоха “военное” абучение за гимназистите!
  Разбрахте ли?????
  Гнусният фатмакь, наложи задължително, чрез безкрайна ЗЛОУПОТРЕБА с власть, и безкраен конфликт на интереси гимназистите да бъдат обучавани на войноЛЮБИЕ! Заедно със служебната “образователна” калинка и целия гълъбарник на голубь ДРОНевичь!
  И старата параZZитна вещица Я.ТакевНа “подкрепи” замбирането на учениците!!!!!
  Представят войноЛЮБСТВОТО за “патреотизЪмь” ! Пак! Всички лични , корупционни , порционни, комерсиални , мутробаджанашки ИНТЕРЕСИ представят за “патреотизмь” ! Само за да продължат да крадат бюджетни средства за личните им цели! Това е “патреотизмь” им! Както са правели още от времето на правешкият “бащица, и през целият им параZZитен животец!
  Все едно другите професии не са ПАТРЕОТИЧНИ, а само фатмашките парадни генерали са “единствените” патриоти в задунайската колониална губерния на хунтараторь Путлер, а?????
  Само фатмаците ли са “патриоти” , та само те да имат ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО “право” да зомбират гимназистите на войноЛЮБСТВОТО си? Платено с данъците на всички?
  Защо няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обучение от полицаи, пожарникари или горски, те по-малки патриоти ли са от фатмаците и зИльоната им ТИКВА- реZZиЛдентът лумПен гадень???

  И после, как няма да са зомбирани и дИбильизирани учениците, като на най-високият държавен пост в НРБь е монтирана една комерсиално-корупционна параZZитна зИльона ТИКВА????????

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.