Гундяев се п(р)ояви като страхливец , трепери над своя живот (живот е корем на руски)

Кадровият кагебист Гундяев, предрешен като руски патриарх с кодово название Кирил, се п(р)ояви на Великденска литургия в Москва  със свита от охранители. Уж са цивилни, но са облечени униформено с еднакви костюми и червени вратовръзки ( като за разпознаване на бойното поле от своите, за да не застрелят своите).

 

 

 

 

 

Желаещите да изгледат краткото видео могат да преброят биячите от неговото обкръжение. Малко президенти и монарси по света се обграждат с толкова униформени  бодигардове.

Гундяев уж се уповава на божията милост, но трепери над жалкия си живот ( живот на руски е корем, да припомня). Обгражда се поради това легионери повече и от римския наместник в окупираната Юдея Пилат понтийски, осъдил Христос на смърт.

Сцената с армията от телохранители около тялото на върховния руzки кривославен пропагандатор на милитаризма и шовинизма е издайническа. Няма нужда от Юда. Говори сама за себе си.

 

 

2 мнения за “Гундяев се п(р)ояви като страхливец , трепери над своя живот (живот е корем на руски)”

  1. На първо четене преборих 7 (седем) бияча, но не изключвам с пистолети под расата да има поне още толкова, а между “миряните” наоколо…знае ли човек?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.